• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

gunaydın cnm hosgeldın
ohh heryerı temızlemıssın ne guzel ya benımde bı bayram temızlıgı yapmam lazım ne zamandır detaylı bısey yapamadım
cnm hasta mı oldun kız:1hug: gecmıs olsun sıcak seyler ıc devamlı bıde ballı lımon sevıyosan zencefılde katabılırsın ıyı gelır

gunaydın sımalcım bız ıyıyız cok sukur
cnm ben kahvaltıyı bırazdan hazırlıycam hemen yazam ben 1 bardak sute yarım kıbrıtkutusu kadar beyaz peynır 1 cay kasıgı pekmez 1 yumurta sarısı ve bıraz koyu olsun dıye ulkerın kahvaltılıklarından az katıyorım bızımkı sevıyor
cnm ben tarhana yapmadım ama salcasız ve tuzsuz olması gerekır
ya asıya gelınce ben normalde yaptıracagım dıyorum ama 1yın 22 sınde 7 ayımız btıyor gıttımde saglık ocagındakı aile hekımımızle goruscem canım bana gore hastalık daha tehlıkelı goruyorız yetıskınlerde bıle olu sayısı fazla ay allh korusun hepımızın bebıslerını
günaydın canım. eşim sağolsun hem çocuğa baktı hemde bana yardım etti. meyve niyetine limon yiyom sabhtanberi.

Günaydın Kızlar,

Bizde 6 da kalkanlar kervanındayız.Şimdi geri uyutmaya calışıyorum.Allahtan gece atesi filan cıkmadı.

Bozon gecmış olsun canım.Bol bol ıhlamur,bal,limon tuket insallah atlatırsın cabucak.

Simal canım.Ben ıhlamur demliyorum içine tam buğday ekmeği,2 adet Hıpp organık biskuvı,yumurta sarısı,labne peyniri ve pekmez katıp veriyorum canım.

Banu hoşgeldin canım.Ay cok sevındım senın adına.Herkes mutlu olduğunu gördu demek.Eşinde sevınmıştır sen mutlu olunca.

Tuba gözün aydın canım iyileşmiş kuzu.Diş içinde sağol galiba 2 tane cıkıyor.Bende cumartesı annemde diete atta dedım.Ama dun bir hırslandım.Sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmek yedim.Benım ince koca kendine gitti sıcacık börek aldı karsımda yedi.Akşam salata yedım.Yıne benim ince koca pizza hut yedi.

Aysun oğluş eski düzene dönuyor galiba.Aman gece uykusuzluk cekmesinlerde.İnsan gunduz katlanıyor yıne.

Baska ne vardı.Kahvaltı yapıp geleyim.

Saol canım. Boranın ateşinin çıkmamasına sevindim. umarım uyutmada başarılı olursun.
Merhaba,

Bizde cumartesi doktor kontrolümüze gittik oğluş 8850 olmuş.740 gr almış 2 cm uzamış 71 olmuş.Gelişimi çok iyi dedi.Doktor yaptıklarını görünce çok şaşırdı bizim velet şimdide destek almadan bir yere tutunarak ayağa kalkıyor onu görünce bu yakında yürür kendini 1 yaşında falan sanıyor dedi gülüştük.İki aşı birden oldu.Aslında tek aşıydı bu ay ama gelişimi çok iyi tekrar hastane mikrobuna maruz kalmasın diğer ay aşısınıda yapayım dedi.Çok şükür ateş falanda olmadı.Kademeli olarak tavuk ve balığada başlıycaz fırında ve kağıtta pişecek.Yada buharlı pişiricide.Ayrıca semizotu yemeği yapıcaz.Yemek dediğim semizotu pirinç ve kıyma birlikte koyulup pişirilecek birazda tereyağı.Yada 1 ay sonra ıspanağa yumurta kırıp verebilirsin dedi.Mamalarda kesinlikle hipp kulanılacak.Aşı konusunda bişey diyemem ailenin kararı dedi.Ama ben kendim olmadı çocuklarıma da yaptırmayacağım dedi.Offf ne yapıcaz bu konuda bilmiyorum.1 şubatta gidiyoruz bidahaki kontrole.

Sonrasında arkadaşıma gittik çok güzel geçti oğlum aşıların etkisiyle sanırım baya uyudu bende rahatla oturdum.Dünde dedemiz çok özlemişti.Kahvaltıya gittik annemlere gelincede akşam temizlik haftasonu yine bitti nasıl bitti anlamadım ama.

kocaman bi MAŞŞALLAH YAĞIZ'a. büyümüşde tek başına yürümeye çalışıyor. nazar değmesin. kıız herkesin yanında söyleme. aşıda sorun olmamış herşeyin iyi gitmesine sevindim.
gunaydın kızlar bugun işler cok yogun 5tane proje var onumde hepsı bana bakıyo aksamustune bıtmesı gerekıyor:gitme:pzt gunlerınden nefret edıyorum ınsan pert oluyo ya cmt pazar keyıf yapınca

hafta sonu adapazarındaydım öle dınlendımkı annemde cok ıyı geldı valla duruda basta yabancıladı sonra baktım kucaktan kucaga gezıyorropuyorumnanaktan
banu sevındım işlerın yolunda gıtmesıne düğünün huzurlu gecmesıne
sıbıko masallah yagızaa ya senı okuyunca benımkı zayıf geldı gozume 7 780gr doktor az kılo almıs dedı öff yaa yemıyokı ben ne yapacagımı sasırdım :bbo:neyse sana kolay gelsın canım
pınar bravo bacım ıyı kılo vermıssın sıbel sanada masalahınız var kızlar devam edın bölee bende süt vermeyı bırakayım sıkı bı dıyetle gelıyorum pesınızden:lepi:
incihan gözün aydın ıkıncıye canım bırı patlayınca cıkmadan ıkıncısı pesınden gelırmıs zaten bızımkındede bı beyazlık var ama daha patlamamıss

günaydın canım. ne güzel gezmelere gidilmiş.senin değişikli olmuştr. keyifli bi haftasonundan sonra iş hiç çekilmiyordur eminim.
herkese günaydın a.s.
o kadar işim varki bi merhaba diyip çıkayım dedim.
inş. toparlayınca gireceğim..
umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz düzeldik... :nazar:
öpüyorum opuyorumnanaktan

günaydın canım. bizde seni öpüyoruz. kolay gelsin.

Banucum bende olsam aynını yapardm onlara iyi bi kapak olmuş
Bozoncm geçmiş olsun cnm inş hemencik atlatırsın
Simalcm bende yeni başlatıyom kahvaltıya ama bugün verdiğimi yazayım yarım yum sarısı,yarım kk peynir, 1tk ev reçelini kıvamlandıracak kadar annesütü sağıp karıştırdım, yedi, üstüne kalanı emzirdim... bu alıştırma denemesi şimdilik sonradan bisküvi flnda eklemeyi düşünüyrum cnm

Saol canım. şimdilik burunumun akıntısını kestim. Kaan kahvaltısını sevdi herhalde. afiyet olsun kuzuma.

ayy çook mutluyum delikafaduldendelikafaduldenbenim sıpa 9da kalktı şimdi tekrar uyudu. uzun bi aradan sonra bu günleride görmek nasip oldu. Maşallah diyim de nazarım değmesin.. ohh rahat rahat takılıyorum artık. saçımı başımı fareyi çekiştiren yokzemuszemuszemuszemus

Sağol Sibelcım darısı basınıza.Masallah yağızıma bır ay sonra yurur pasam benım.Benım haylaz emeklemıyor bıle daha.Ama hep yurumek istıyor hatta koşmak.Bızım doktorda numuzdekı aya 2 asısı daha var dedı.Sanırım aynı duzenlerı.Ve su hıpp olayına sevındım.Nedenını acıkladımı canım.

Bırde semızotu demışsın ama su anda mevsımı değil dıye bıliyorum karıştırıyormuyum acaba ya?

Gulsah sağol canım.Ben de calışırken pazartesılerden nefret ederdım.Allah yardımcın olsun.Evet teyzesı 2 tane bırden geliyor.

gunaydın kızlar bugun işler cok yogun 5tane proje var onumde hepsı bana bakıyo aksamustune bıtmesı gerekıyor:gitme:pzt gunlerınden nefret edıyorum ınsan pert oluyo ya cmt pazar keyıf yapınca

hafta sonu adapazarındaydım öle dınlendımkı annemde cok ıyı geldı valla duruda basta yabancıladı sonra baktım kucaktan kucaga gezıyorropuyorumnanaktan
banu sevındım işlerın yolunda gıtmesıne düğünün huzurlu gecmesıne
sıbıko masallah yagızaa ya senı okuyunca benımkı zayıf geldı gozume 7 780gr doktor az kılo almıs dedı öff yaa yemıyokı ben ne yapacagımı sasırdım :bbo:neyse sana kolay gelsın canım
pınar bravo bacım ıyı kılo vermıssın sıbel sanada masalahınız var kızlar devam edın bölee bende süt vermeyı bırakayım sıkı bı dıyetle gelıyorum pesınızden:lepi:
incihan gözün aydın ıkıncıye canım bırı patlayınca cıkmadan ıkıncısı pesınden gelırmıs zaten bızımkındede bı beyazlık var ama daha patlamamıss

Yok canım ya yağızda geçen ay çok az almıştı belli olmuyo bizimkide çok yemiyor bakma bide çok hareketli kilo tutmuyoki vucut.

bizim doktorun verdiğiyle sağlık ocağının verdiği aynı. ama sen yine de bak söyle canım. eksik bişey olmasın. çünkü ben bu ay doktor kontrolüne götürmeyi düşünmüyorum. malum grip yüzünden. doktorumuz özel hastanede. sağlıklı çocuğu kalabalığa sokup hasta etmek istemiyorum.

Akşam bakayım yazarım tatlım.

Günaydın kızlar, bişiler yazmıştım ama gitti, bu sayfada gördüklerimi yazayım, aysuncm benimde bayram temizliği yapmam lazım cnm bi gün senin evi bi gün benim evi temizleyeelim birimiz bebelere bakarız yakın olsak tam süper olucaktı neyse...
yağıza maş annesi, kendini bi yaşında sanıyo demek :))) aferin ona,
gülhancm afiyet lsn cnm,

Saol canımopuyorumnanaktan

herkese günaydın a.s.
o kadar işim varki bi merhaba diyip çıkayım dedim.
inş. toparlayınca gireceğim..
umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz düzeldik... :nazar:
öpüyorum opuyorumnanaktan

Tünaydın tatlım kolay gelsin.Çok şükür tamamen düzelmişsiniz.Allah bidaha göstermesin

burcu kız buraya bakıcam derken recepın emzık kutularını kaynatıydum onları yakmısım hemde oyle bı kokmuskı mutfak valla ınsan zehırlenecek gıbıydı sımdı oturdugumuz oda dısında heryerın kapısını penceresını actım
offff daha oncede emzıgını yakmıstım ne unutkan olmusum burcu sanırım senle telle konusmadan once bırakmıstım tahmın et ne kadar
kaynamıs

aaaa kız sende ben gibi bi kendini unutmuyon he,şaka bi yana plastik kokusuda baya berbat bişeydir, nerden baksan bi saatten fazla kaynadı emzik kutuları o zaman... bende feci unutkanım ya nasıl bu hale geldim bilmem, doğumla ilgili labilir diye düşünüyorum
günaydın canım. eşim sağolsun hem çocuğa baktı hemde bana yardım etti. meyve niyetine limon yiyom sabhtanberi.

Saol canım. Boranın ateşinin çıkmamasına sevindim. umarım uyutmada başarılı olursun.

kocaman bi MAŞŞALLAH YAĞIZ'a. büyümüşde tek başına yürümeye çalışıyor. nazar değmesin. kıız herkesin yanında söyleme. aşıda sorun olmamış herşeyin iyi gitmesine sevindim.

günaydın canım. ne güzel gezmelere gidilmiş.senin değişikli olmuştr. keyifli bi haftasonundan sonra iş hiç çekilmiyordur eminim.

günaydın canım. bizde seni öpüyoruz. kolay gelsin.

Saol canım. şimdilik burunumun akıntısını kestim. Kaan kahvaltısını sevdi herhalde. afiyet olsun kuzuma.

ayy çook mutluyum delikafaduldendelikafaduldenbenim sıpa 9da kalktı şimdi tekrar uyudu. uzun bi aradan sonra bu günleride görmek nasip oldu. Maşallah diyim de nazarım değmesin.. ohh rahat rahat takılıyorum artık. saçımı başımı fareyi çekiştiren yokzemuszemuszemuszemus

efferim kuzumaalkisalkisalkis

Merhaba,

Bizde cumartesi doktor kontrolümüze gittik oğluş 8850 olmuş.740 gr almış 2 cm uzamış 71 olmuş.Gelişimi çok iyi dedi.Doktor yaptıklarını görünce çok şaşırdı bizim velet şimdide destek almadan bir yere tutunarak ayağa kalkıyor onu görünce bu yakında yürür kendini 1 yaşında falan sanıyor dedi gülüştük.İki aşı birden oldu.Aslında tek aşıydı bu ay ama gelişimi çok iyi tekrar hastane mikrobuna maruz kalmasın diğer ay aşısınıda yapayım dedi.Çok şükür ateş falanda olmadı.Kademeli olarak tavuk ve balığada başlıycaz fırında ve kağıtta pişecek.Yada buharlı pişiricide.Ayrıca semizotu yemeği yapıcaz.Yemek dediğim semizotu pirinç ve kıyma birlikte koyulup pişirilecek birazda tereyağı.Yada 1 ay sonra ıspanağa yumurta kırıp verebilirsin dedi.Mamalarda kesinlikle hipp kulanılacak.Aşı konusunda bişey diyemem ailenin kararı dedi.Ama ben kendim olmadı çocuklarıma da yaptırmayacağım dedi.Offf ne yapıcaz bu konuda bilmiyorum.1 şubatta gidiyoruz bidahaki kontrole.

Sonrasında arkadaşıma gittik çok güzel geçti oğlum aşıların etkisiyle sanırım baya uyudu bende rahatla oturdum.Dünde dedemiz çok özlemişti.Kahvaltıya gittik annemlere gelincede akşam temizlik haftasonu yine bitti nasıl bitti anlamadım ama.

Aşı olmuşunuz geçmiş olsun canım.Maş:nazar:Yağız bebeğe hemen yürüyecek galiba.Bu arada sibiko sen sanırsam medipole gidiyodun bizde oraya gidiyoz ve cumartesi bizde kontroldeydik.a.s.

Kızlar kağan uyandı sanırım, bi bakim sesler geliyo , uyandıysa meyvesini hazırlıcam, bugün ilk defa brokli vericem pirinçli kıymalı patatesli bizim yediğimiz yemeğin malzemeleriyle yapıcam ama bebe yemeği şeklinde püre olarak ben seviyorum bence oda sever denicem bakalm

Slm burcuu ya maş kağan a resimlerine baktım çok tatlı allah nazarlardan korusun inş:nazar:

Herkese merhabalara.s.Bizde az önce aşılarımızı olduk ve geldik kuzum ağladı ama maş kucağıma gelince sustu yavrum inş ateşimiz çıkmaz.Kızlar bu calpol kaç saatte verilebilir:uhm:

Kızlar kağan uyandı sanırım, bi bakim sesler geliyo , uyandıysa meyvesini hazırlıcam, bugün ilk defa brokli vericem pirinçli kıymalı patatesli bizim yediğimiz yemeğin malzemeleriyle yapıcam ama bebe yemeği şeklinde püre olarak ben seviyorum bence oda sever denicem bakalm

Afiyet olsun kuzuma umarım sever.

günaydın kızlar bi bakıp çıkıcam malum okul var
sibel masallah yagıza yakında yürür veletus:))
banu eğlenmene sevindim canım hoşgeldin

Saolasın canım kolay gelsin.

Çok saol tatlım ,çok şükür ateşte olmadı atlattık.

Sağol Sibelcım darısı basınıza.Masallah yağızıma bır ay sonra yurur pasam benım.Benım haylaz emeklemıyor bıle daha.Ama hep yurumek istıyor hatta koşmak.Bızım doktorda numuzdekı aya 2 asısı daha var dedı.Sanırım aynı duzenlerı.Ve su hıpp olayına sevındım.Nedenını acıkladımı canım.

Bırde semızotu demışsın ama su anda mevsımı değil dıye bıliyorum karıştırıyormuyum acaba ya?

Gulsah sağol canım.Ben de calışırken pazartesılerden nefret ederdım.Allah yardımcın olsun.Evet teyzesı 2 tane bırden geliyor.

Bora emeklemeden yürüyecek demek bende öle yapmışım.Evet senle düzenimiz genelde aynı gidiyor.Hipp güvenilirliği kanıtlanmış ve tamamen organik olduğuna inandığım bir mama dedi.Çook eski bir marka ve yurtdışı seminerleri sırasında gezme fırsatı bulmuş fabrikalarını.Kendi çocuğuna da hipp kullanmış.Ama Milupada da gdo olduğunu düşünmüyorum AB ülkelerindede kullanılıyor dedi.Semizotunun mevsimini bilmiyorum ama şuan pazarlarda var.Bi deneyeceğim bakalım.

Aşı olmuşunuz geçmiş olsun canım.Maş:nazar:Yağız bebeğe hemen yürüyecek galiba.Bu arada sibiko sen sanırsam medipole gidiyodun bizde oraya gidiyoz ve cumartesi bizde kontroldeydik.a.s.

Slm burcuu ya maş kağan a resimlerine baktım çok tatlı allah nazarlardan korusun inş:nazar:

Herkese merhabalara.s.Bizde az önce aşılarımızı olduk ve geldik kuzum ağladı ama maş kucağıma gelince sustu yavrum inş ateşimiz çıkmaz.Kızlar bu calpol kaç saatte verilebilir:uhm:

Merhaba Canım adım sibel senin ismin ne bu arada?

Evet bizde medipole gidiyoruz Esra Kutlu'ya siz hangi doktora gidiyosunuz.Cumartesi ordaydınız demek bizim randevu 14:00 deydi.Birdahakine aynı günler gidersek tanışmak isterim.Bizim bidahaki randevumuz 1 şubatta ama haftaiçi olduğundan 30 ocakta gidicem.

Sağol cnmm Şeniz inş ateşlenmez kuzucuk calpol 6 saatte 1 verilebiliyr
Afiyet olsun kuzuma umarım sever.

Saolasın canım kolay gelsin.

Çok saol tatlım ,çok şükür ateşte olmadı atlattık.

Bora emeklemeden yürüyecek demek bende öle yapmışım.Evet senle düzenimiz genelde aynı gidiyor.Hipp güvenilirliği kanıtlanmış ve tamamen organik olduğuna inandığım bir mama dedi.Çook eski bir marka ve yurtdışı seminerleri sırasında gezme fırsatı bulmuş fabrikalarını.Kendi çocuğuna da hipp kullanmış.Ama Milupada da gdo olduğunu düşünmüyorum AB ülkelerindede kullanılıyor dedi.Semizotunun mevsimini bilmiyorum ama şuan pazarlarda var.Bi deneyeceğim bakalım.

tesk sibel tetesiopuyorumnanaktan

Merhaba Canım adım sibel senin ismin ne bu arada?

Evet bizde medipole gidiyoruz Esra Kutlu'ya siz hangi doktora gidiyosunuz.Cumartesi ordaydınız demek bizim randevu 14:00 deydi.Birdahakine aynı günler gidersek tanışmak isterim.Bizim bidahaki randevumuz 1 şubatta ama haftaiçi olduğundan 30 ocakta gidicem.

Memnun oldum Sibelcim benim adımda Sevgi.a.s
Bizde Erkan Can'a gidiyoruz.Saat 11.30 daydı randevumuz.Bende tanışmak isterim evet senin gideceğin zaman aynı saatte gidebiliriz inş.Bizimde gel,işimimiz falan ii çok şükür öbür ay yani 7 aylık olunca tekrar ortopedi kontrolu var dedi dr muz önceden usg de sorun yoktu buda kontrol oluyomuş siz yaptınız mı :uhm:

Memnun oldum Sibelcim benim adımda Sevgi.a.s
Bizde Erkan Can'a gidiyoruz.Saat 11.30 daydı randevumuz.Bende tanışmak isterim evet senin gideceğin zaman aynı saatte gidebiliriz inş.Bizimde gel,işimimiz falan ii çok şükür öbür ay yani 7 aylık olunca tekrar ortopedi kontrolu var dedi dr muz önceden usg de sorun yoktu buda kontrol oluyomuş siz yaptınız mı :uhm:

Evet Sevgicim ayarlayabiliriz birdahaki sefere.Yazmayı unuttum bu arada kalça röntgeni de çektirdik 7 aylık olunca yapılacak denmişti doktorumuz istem yazdı.Çok şükür gayet iyi bir sorun yok.Kuzunada maşallah .Sen doğumuda medipoldemi yaptın ?

Son düzenleme:
Evet Sevgicim ayarlayabiliriz birdahaki sefere.Yazmayı unuttum bu arada kalça röntgeni de çektirdik 7 aylık olunca yapılacak denmişti doktorumuz istem yazdı.Çok şükür gayet iyi bir sorun yok.Kuzunada maşallah .Sen doğumuda medipoldemi yaptın ?

Maş.yavruna bşeyi çıkmamış:nazar:
Evet canım medipolde yaptm Şule Selvi ydi drum

gecen gun yazmıstım ya bızım patronlardan bırının 5yasında kızı domuz gırıb olmus evde tedavı oluyo adam evde maskeyle gezıyorus ama hep tepemızde oyun ıstıyo sıkıldı falan demıstı gecen hafta anam bu sabah ofıse bı geldımkı adam oksuruyo ısın garıbı bende burun cekm eye basladım hemen nane lımon ıcıyorum ama nasıl korunacam ayyy delırecem yaaa neyapsamkı gunde 50kere yıkıyorum ellerımı ama ne faydaa:gitme:

gecen gun yazmıstım ya bızım patronlardan bırının 5yasında kızı domuz gırıb olmus evde tedavı oluyo adam evde maskeyle gezıyorus ama hep tepemızde oyun ıstıyo sıkıldı falan demıstı gecen hafta anam bu sabah ofıse bı geldımkı adam oksuruyo ısın garıbı bende burun cekm eye basladım hemen nane lımon ıcıyorum ama nasıl korunacam ayyy delırecem yaaa neyapsamkı gunde 50kere yıkıyorum ellerımı ama ne faydaa:gitme:

ayy çok tehlikeli dikkat et nolur. bence maske tak işyerinde. havadan bile bulaşıyormuş. düşüncesiz adam niye geliyorki evde dinlense ya :oklava:

ceylin televizyona çok meraklı. ben de zararlı diye izletmiyordum. dünden beri dvd ye dahi bebek cdlerini takıyorum. bayıla bayıla izliyor. geçen ay denemiştim pek dikkatini çekmemişti. şimdi pür dikkat izliyor. hem faydalı hem de o izlerken ben işlerimi hallediyorum . tavsiye ederim kızlar.

slm kızlar..

ay gülşah ödüm koptu beee kı dikkat etkendine bencede maske tak bide memeyi bıraktımı duru yagmur ayy üzüldüm be... ama senin sütün vardı sanırım sagıyodun baygıdır.. sagmaktanmı sıkıldın benimde öyle olmuştu, emzirmek diyince içim sızlıyo niyeyse..

sibel yagız oglana maş. diyelim harbı ne kız kalkmalar falan bizim zilli daha zoraki basıyo basarkende çok sinirleniyo ıkınıp duruyo.. ayyy bende gülhan gibi semizotu meselesine gelecektim o önce yazmış bence ıspanak daha mantıklı,bide tavuk ve balık robotta çekilecek sanırım?? hipp konusunda benimde içim rahat etti benim kızımda sorunsuz içti mamayı çok sevindim dvm inş.

gülhan dişler hayırlı olsun zaten boradanda böyle bi perfonmasn beklerdim 2 tane birden he ayy tam gaz buçocuk maş. ona..

birsebn çok geçmiş olsun hastalıgı ilk kez duydum küçük dilinde sigil.. ayyy bu kaynanalar adamı delirtirrrr..

banu bacım çoookkkk güzel yapmışsın seni daha önceden tanmadıklarına pişman olmuşlardır bide seni çok merak ettim bi ekle görelim gülcemalini :)))

ayyy aysun o kokuyu bilirimmmm alllahtan biyer yanmadı bunada şükür

esenn çüiğköfte partileri falannn ohhhh süper..

kızlar eşimle dayımın oglu hala evdeler işlerini bitiremediler ve accyip ev dagılıyo ucunu toplayamıyorum..

çok yorgunum bide bu hafta anneme temizlik yapıcam.. malum bayram geliyo

Back
X