2009 Mayıs Anneleri

a.sena, aysun4141+, beyaz16, burcuuu+, cerencim, incihan, simal06

merhaba hepinize a.s.

ayşecim hoşgeldin canım. evine kavuştun sağ salim. ne güzel.

kızım 9.30'da uyudu. biz de eşimle çay içiyoruz. diğer bilgsayarda netten film indiriyor kociş. birazdan

film izliycez.

mrb canım afiyet olsun size.çay ii oluyo insanın yorgunluğunu alıyor üstünden.

merhaba hanımlar
muhabbet koyu haftasonu olmasına ragmen
bızde bugun alısverıs merkezıne gıttık yemek yedık hatta burger kıngde dondurma yerken 2dır esım recepede yedırıyor bayılıyor kereta oda anne babası gıbı
sımdıde esım arkadaslarıyla okeye gıttı bende canım kısır ıstedı azcuk kendıme yaptım yanına cay cok super oluyor onları goturmekle mesgulum

mende istiyom gısır... banada yolla, ohh bizde burger yidik bugün şekerm :))) afiyet bal şeker olsun, dikkat edin şişmesin kuzumun boğazı

merhaba hepinize a.s.

kızım 9.30'da uyudu. biz de eşimle çay içiyoruz. diğer bilgsayarda netten film indiriyor kociş. birazdan

film izliycez.
merhaba cnmkaydirigubbakcemile5
afıyet olsun
ya bende sınemaya gıdıp alacakaranlıgı ızlemek ıstıyorum ama burda kımsem yok

merhaba hepinize a.s.

film izliycez.

iyi akşamlar cnmm, çay ve film ne güsel ya dur bende sölimde yarın bizde evde sinema keyifi yapalm bu akşam bize geç oldu

hosbulduk cnmopuyorumnanaktan ıyıyız ıste tıkınmakla mesgulumcokacimcoook
sen ve kagan nasılsınız bakalım
bugun evdemıydın

cnm ben evdeydim temizlik yaptım ama eşim çıktı dışarı, arabayı satıcaz kısmetse eve niyetimiz var, alıcıyla konuşmaya gitti, gelirkende burger king e uğramış neli istersin diye aradı :))) mutlu oldum tabi, kağancımın pposunda pireler uçuşuyo şu ankaydirigubbakcemile3

mende istiyom gısır... banada yolla, ohh bizde burger yidik bugün şekerm :))) afiyet bal şeker olsun, dikkat edin şişmesin kuzumun boğazı

hemen gonderım bacım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım ona erımıs kısmından verdık bayıldı
ayy bu recep emeklemeyı bayagı ılerlettı yerde uyuyordu kalktı leptopun sarj kablosunu gordu ve nasıl emekleyıp yanına gıdıyor bu velet:nazar:

iyi akşamlar cnmm, çay ve film ne güsel ya dur bende sölimde yarın bizde evde sinema keyifi yapalm bu akşam bize geç oldu

cnm ben evdeydim temizlik yaptım ama eşim çıktı dışarı, arabayı satıcaz kısmetse eve niyetimiz var, alıcıyla konuşmaya gitti, gelirkende burger king e uğramış neli istersin diye aradı :))) mutlu oldum tabi, kağancımın pposunda pireler uçuşuyo şu ankaydirigubbakcemile3

cnm hayırlı olsun ıns ıyı bır sekılde arabayı satıp hayırlısıyla evınızı alırsınız
bızde gecen arabayıo satıp arsa almayı planlamıstık kısmet olmadı
ooo esının yaptıgı jeste bak ne dusuncelı oylehihoyyythihoyyyt
kaganımda uyuyor demek

merhaba cnmkaydirigubbakcemile5
afıyet olsun
ya bende sınemaya gıdıp alacakaranlıgı ızlemek ıstıyorum ama burda kımsem yok

sorma canım bebekten sonra sinemaya gidemez olduk. benim de kızımı bırakacak kimsem yok. ancak evde izleyebiliyoruz.

yapın tabi burcucum. iyi oluyor arada.
evini de güle güle kirlet. ohh miss opuyorumnanaktan

Burcu tereyağ vermıyor bızımkı cıcım sadece zeytınyağı.Tavuğuda iyice haslayıp catalla ez but etını sebze veya corbaya kat dedı bakalım pzt denıycem.Zaten rondo ve süzgecede karsı.Herseyı catalle ezıp ver dıyor.Et Dırı kalır gıbıme gelıyor ama görücez bakalım.Bora kabızdı ilaç vermedı yıne has zeytınyağı önerdı bırde armut.

ayşecimmmmmmmm iyilik cnm, öle seller aldı götürüyo buraları, her gün her gün yağmur... içimiz dışımız su oldu, kocişle iyiyiz şimdi bakalm
CADIARZU
aman Allah bozmasın! maşallah!
burda da çok yağmur var. hatta dün tarsus'tan yola çıktık,Afşin'e varana kadar hiç durmadı diyebilirim.
İyi Akşamlar Kızlar,

Anam coşmuşunuz salı gununden berı.Gecmişi okumam imkansız.Umarım hepiniz iyisinizdir.Malum benim misafırler var gıremıyorum.Ama özledım sızlerı yaws.

Cuma Bora nın dr kontrolu vardı.7.ayıda bıtırdım ağlaya zırlaya.9600 Kılomuz olmuş.Gelışımı gayet guzel dedı.Ve Allaha sukur hersey normal oğluşun.Ek gıda lıstesını bı ara detaylı yazıcam.Aklımdakılerı yazayım.Her turlu corbayı verebilirmişim.Tavuk etıne basladık sebzelere ilave edıcez.Dolma içi verebılırsın dedi.Ispanak harıç tum sebzeler,turunçgıller harıç tüm meyvalar.Yazdan domates yaptırmıştı dolaba zaten.Sebzelere katıcam.Tarhana verıcem.Tuz ve salça harıç tabı.Aklımda kalanlar bunlar bacılar.
maşallah kuzuma! aa ıspanak ve mandalina veriyorum ben. niye verme dedi acaba? hem mandalinayı çok da seviyor kuzum.kafam karıştı şimdi:uhm:

cnmm hoşgeldin, maş bora beyimizeee , bizimde 7.ay bitti ama gidemedik kontrole kısmetse pzt günü götürücem ölçülsün biçilsin bakalm nasıl geçmiş bu ay,
cnm tavuk etini nasıl vericekmişiz bişi dedimi dr , bide ben tereyeğını ara ara kahvaltısına katıyorum 3te 1 çay kaşığı kadar dr tereyağına bişi dedimi
bende kahvaltısına katıyorum tereyağı. hemde 1 çay kaşığı. koca kase de kaybolup gider kız 3te bir çay kaşığı!

ya kızlar bu çoklu alıntı nasıl yapılıyor
canım okuduğun mesajın altındaki MQ simgesini tıklayacaksın. en son mesajda da ALINTI YAPı tıklayacaksın.

merhaba hepinize a.s.

film izliycez.
hoşbuldum canım. evet döndüm sağsalim. iyi seyirler size.

ayşeee gızzz sen nabın bacımmm gezdin bol bol, yediğin içtiğin senin lsun gördüğünü anlat
anamı bacımı kaynanatörü gördüm bol bol gıızz!! ama yediklerimi sorma zaten,liste sığmaz buraya:utangac:

ayy bu recep emeklemeyı bayagı ılerlettı yerde uyuyordu kalktı leptopun sarj kablosunu gordu ve nasıl emekleyıp yanına gıdıyor bu velet:nazar:
maşallah Recep'ime!! bizim fırfır dönüyo ancak. daha emekleme belirtisi yok.

aferin recebime tetesinden kocaman öpücük, biz hala ileri gidemiyoruz geri geriye devam
kaydirigubbakcemile3
cnm hayırlı olsun ıns ıyı bır sekılde arabayı satıp hayırlısıyla evınızı alırsınız
bızde gecen arabayıo satıp arsa almayı planlamıstık kısmet olmadı
ooo esının yaptıgı jeste bak ne dusuncelı oylehihoyyythihoyyyt
kaganımda uyuyor demek

aminnn cnm inş., arada yapıyo böle şeyler cnm hepten hakkını yemiyim kocişin :))) arada bende pasta yapıyom ona ama :)))

sorma canım bebekten sonra sinemaya gidemez olduk. benim de kızımı bırakacak kimsem yok. ancak evde izleyebiliyoruz.

yapın tabi burcucum. iyi oluyor arada.
evini de güle güle kirlet. ohh miss opuyorumnanaktan

ŞenizŞeniz
canlar ben kaçar. hepinize iyi geceler. bebişlerinize de deliksiz uykular dilerim opuyorumnanaktan

iyi geceler cnm iyi seyirler

Burcu tereyağ vermıyor bızımkı cıcım sadece zeytınyağı.Tavuğuda iyice haslayıp catalla ez but etını sebze veya corbaya kat dedı bakalım pzt denıycem.Zaten rondo ve süzgecede karsı.Herseyı catalle ezıp ver dıyor.Et Dırı kalır gıbıme gelıyor ama görücez bakalım.Bora kabızdı ilaç vermedı yıne has zeytınyağı önerdı bırde armut.

cnm bende bi kaç zamandır çatalla eziyodum isabet olmuş sevindim :))) tavuğun lifleri varya çatalla ezilmez gibime geliyo cnm ya ondan sordum, sağl cnmm bi dene bakalm yazarsın tecrübeni bende faydalanırım
Şeniz
burda da çok yağmur var. hatta dün tarsus'tan yola çıktık,Afşin'e varana kadar hiç durmadı diyebilirim.

maşallah kuzuma! aa ıspanak ve mandalina veriyorum ben. niye verme dedi acaba? hem mandalinayı çok da seviyor kuzum.kafam karıştı şimdi:uhm:

bende kahvaltısına katıyorum tereyağı. hemde 1 çay kaşığı. koca kase de kaybolup gider kız 3te bir çay kaşığı!

canım okuduğun mesajın altındaki MQ simgesini tıklayacaksın. en son mesajda da ALINTI YAPı tıklayacaksın.

anamı bacımı kaynanatörü gördüm bol bol gıızz!! ama yediklerimi sorma zaten,liste sığmaz buraya:utangac:

afiyet bal şeker olsun cnmm, bende kilo vereceğime alıyorum sanki böööle enine genişlemiş gördüm kendimi, kız bende veriyom mandalina suyu, sevmiyo ama ben tıkıyorum :))) tereyağını dr mu önerdi cnm, dr a sormayı unuttuğumdan temkinli yaklaştım tereyağına

kuzuyu uyuttum gldim oda çamaşır dolu dağınık her yerde ben burda çene çalıyorum oh gel keyfim gell
kızlar biz en üst katta oturuyoruz, sanırım çatıdan su girdi yatak odası rutubet olmuş, bugün temizlik yaparken farkettim perdenin altından duvarın köşesi tepeden nokta nokta gri olmuş, henüz bi koku yok ama o odada yatıyoruz ailecek, ustaya yaptırana kadar bi problem yaratırmı o odada uyumak kağan için bilgisi olan varmı
bildiğim kadarıyla bişey olmaz cnm çok değil nede olsa nem
yok bacım dün akşam 10buçukta geldim. getirdiklerimi filan yerleştirdim, 12'yi geçiyordu yattığımda. çook yorgundum ama gene dedim gel bi aşk-ı memnu yapalım:roflol: ama oğluşum izin vermedi sıpa:mymeka: ben onu uyutmayı başarıp yatağa döndüğümde de babamız uyumuştu:roflol: sanki kucağında bebekle yoldan gelen o:oklava: gerdek gecesinde uyuyan adamda ne beklersin zaten sen, hata bende:mymeka: :roflol::roflol:

QUOTE]
tühhhh yazık olmuş kız Ayşe bu akşam artık,bende anlamıyorum bu erkekleri bizimkide öyle bacım oyun derdine sallıyo beni aman bende çok da tındım
İyi Akşamlar Kızlar,

Anam coşmuşunuz salı gununden berı.Gecmişi okumam imkansız.Umarım hepiniz iyisinizdir.Malum benim misafırler var gıremıyorum.Ama özledım sızlerı yaws.

Cuma Bora nın dr kontrolu vardı.7.ayıda bıtırdım ağlaya zırlaya.9600 Kılomuz olmuş.Gelışımı gayet guzel dedı.Ve Allaha sukur hersey normal oğluşun.Ek gıda lıstesını bı ara detaylı yazıcam.Aklımdakılerı yazayım.Her turlu corbayı verebilirmişim.Tavuk etıne basladık sebzelere ilave edıcez.Dolma içi verebılırsın dedi.Ispanak harıç tum sebzeler,turunçgıller harıç tüm meyvalar.Yazdan domates yaptırmıştı dolaba zaten.Sebzelere katıcam.Tarhana verıcem.Tuz ve salça harıç tabı.Aklımda kalanlar bunlar bacılar.
gülhancım maşallah oğluna iyi kilo almış herşey normal maş
misaifirlerin baya sende mi çok yorma kendini cnm
yüksek lisans yapıyorum canım
bende cnm:lepi:
merhaba hanımlar
muhabbet koyu haftasonu olmasına ragmen
bızde bugun alısverıs merkezıne gıttık yemek yedık hatta burger kıngde dondurma yerken 2dır esım recepede yedırıyor bayılıyor kereta oda anne babası gıbı
sımdıde esım arkadaslarıyla okeye gıttı bende canım kısır ıstedı azcuk kendıme yaptım yanına cay cok super oluyor onları goturmekle mesgulum
oh aynı biz igibisin eşim okeyde bende kısır istedim ama üşendim bulgur pialvı vardı içine bişeyler ekledim limon ekledim çakma kısır oldu idare etti beni
yalnız ben şimdi keyif yapmıyoru aysun sen gibi offff yapamıyorum her yerim açmaşır dolu yaw nasıl biter bilmem

merhaba hepinize a.s.

film izliycez.
merhaba cnm oh ne güzel keyfi zamanı
maş cnm
canlar ben kaçar. hepinize iyi geceler. bebişlerinize de deliksiz uykular dilerim opuyorumnanaktan

iyi geceler tatlım

ıyı geceler tatlımopuyorumnanaktan

tesekkur ederız teyzesı bızımkıde cok agırkanlı nerdeyse 8 ayı bıttı
bıde cnm bıranda basladı bızımkı
bende mandalına verıyom lımon verıyom eksılte eksılte yıyor bol c vıtamını
valla ben dra hıc baglı kalmıyorum sanırım 6 aydan berı cogu seyı verıyorum yerse tabı

cnm bende bi kaç zamandır çatalla eziyodum isabet olmuş sevindim :))) tavuğun lifleri varya çatalla ezilmez gibime geliyo cnm ya ondan sordum, sağl cnmm bi dene bakalm yazarsın tecrübeni bende faydalanırım
Şeniz

afiyet bal şeker olsun cnmm, bende kilo vereceğime alıyorum sanki böööle enine genişlemiş gördüm kendimi, kız bende veriyom mandalina suyu, sevmiyo ama ben tıkıyorum :))) tereyağını dr mu önerdi cnm, dr a sormayı unuttuğumdan temkinli yaklaştım tereyağına

kendi doktorumuza bende sormadım ama burda okumuştum. ondan sonra vermeye başladım bende. çorbalarına zeytinyağı, kahvaltısına tereyağı koyuyorum.

Back
X