yeni mayıs anneleri çoğalmaya başlamış. sizlerde birgün biz eski mayıs annelerini yerini alırsınız sağ salim inş. nekadar heyecanlısınınız okudukça özendim valla yine size. ben evde yaptığım idrar tahlilinden sonra beklemiştim 8 haftam dolsun diye. o hem keseyi hemde kalp atışını aynı anda ilk defa görmüştüm. okadar heyecanlanıp duygulanmıştımki. karnınımda yavaş yavaş büyüyüp hele o yüzünün belirgin olması gözleri, ağzı, burnunu. ardından ellerini kımıldatması tekmeleri. karnınızda öyle tekmeler atıcakarki yeri gelicek gece uykudan uyandırıcak. o ellerini ayaklarını yada dirseklerini karnınızda gezdirirken görücek ve çok tuhaf olucaksınız. bu duyguları bana yaşatan meleğim şimdi yatağında mışıl mışıl uyuyor. 1 hafta sonra 4. ayımız bitiyor. inş içerdeki güzelliklerini yaşayıp dışardaki o bambaşka güzelliklerinide yaşarsınız bir an önce. inanın şuan sizler için belki zaman geçmiyor ama doğduktan sonra hele şu zamanlara gelince zamnın durmasını isticeksiniz...... rabbim tüm istiyenlere evlat nasip etsin inş.... sizlerinde biran önce kucaklarınıza almayı nasip etsin.... amin....