• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

çok fazla geçmişe bakamadım bugğn sadece 1,5 saat uyudum şimdi ömerin mama saati
salona götürdük tv.seyredece yıprak dökümü inş.sorunsuz yerler yemeklerini bende dizimi izleyem
dünyadan bi haber oldum odalarından çıkmıyorum.........

veee inş.bugece huysuzluk yapmazlar inanın kızlar ikisi huysuzlaşınca ben deli oluyorum kansızlıktanda olsa gerek vücudumu kaldıramıyorum yawww.......annem olmasa ne yapacam geceleri duymuyormusumda offfffffff:çok üzgünüm:inş.annem gidince düzene girerler

tubişş depresyonsdan inş.çıkarız cnm benden biraz biraz gitti ama hala agresifim
alınganım ağlamaklıyım işteeeeeeeeeeeee

siboşum demek doğum kilonuza geldiniz sütünde yarıyor heee bende sütte az günde sadece ikikere sağbiliyorum kendimi çocukları besleme temizleme işi haricinde kalan zamanda ne yapsam diye bakıyorum eğer uykusuzsam uyumayı tercih ediyorum ........doğal olarak çok sağmıyorum 50 cc birine 50 cc birine veriyorum sadece .......sonra mama üzülüyorum ama ne yapayım ancak yetiyorum onlara ev işi çamaşır vs. daha bakmıyorum annem gidince mıçtım iyice yemek çamaşırı yıkadımmı benden iyisi yok......
yağızımız almış kiloyu heee çok güsel bende bugün kendi kantarımla tarttım ikiside almış biri 300 gr biri 400 gr qalmış görünüyor ama hastaneye gidince anlayacaz 1 haftada almış oluyolar byu kiloyu işte...
bizim göbüşümüz ikinci haftanıın başında düştü cnm seninkide düşer merak etme tatlım

ayşeeee kız bak bel ağrısı olabilir sancı ama yükünde ağır oda yapabilir bi hastaneye git nst gir böle ağrımı değilmi diye yeme kendini

ankakuşu doğurdu sanırım dilerim iyidir

diğer doğurmayan arkadaşlar bebekleirniz hayırlı vakitleri bekliyordur sıkıntı yapayın

hepniiziii çokk öptüm çocuklar yanlzı yanlarına gidiyorum öptümmmmmmmmm

Evet cnm anne olunca evhamlı oluyo insan.Çok şükür rabbime göbeğimiz düşünce banyo yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Valla bacım senin bu formüle bayıldım en güzeli.Bide aklımız o kadar birmişki inan az önce aklımdan geçti 2 gece var diye gün sayıyoruz ama bundan sonrasında alışmalıyız tek kalmaya.Mevlüt erken olsun aradan çıksın istedim gelmek isteyenlerle bu sebeple gelmiş olurlar.

bencede aslında cok akıllı bı fıkır sıbelcım:lepi:mevlut erken olsunkı herkezcık bıradaradan cıkmış olur...ben dogumu deılde dogum sonrası gelıp gıtcek olanları dusunuommm falla:uhm:ew bayram yerıne doncek emınım..şuara ne gelen varne gıden..bended hamişlik depresyonu var sanırımkaydirigubbakcemile3pek bı alınganım herkezden hızmet beklıorum ama mıllette tık yok falla:çok üzgünüm:
bakalım dogum sonrası nolcek...:çok üzgünüm:

aslıcım, benim kardeşimin okuldan arkadaşları bile doğumu bekliyorlarmış gelmek içinkaydirigubbakcemile3 düşün yani gerisini

:1shok::1shok:ayy ınanmıorum aysecim yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hem loğusalık hem bebiş hem mısafır napcazz yafs:uhm:

valla ben 2 hafta filan burda kalıcam, sonra kendi evime gidicem maraş'a. burda annem filan ağırlar da bakalım gidince napcazfisfisfis

benımde dogum ole ters bı zaman denk geldıkı aysecım sorma...teyzem var burda eniştem yeni geldı ingiltereden 20 gunluune kadına dıyememkı benle kal dıye...
annem var bırde ama kardes war...onunda tam sınaw zamanı zaptetmek ole zorkı ılla başında olması gerekıo annemin...annem kalırda oda sureklı kalamaz yanı napcam bılmıom hiççç..kara kara dusunuom yani anlıycan..bırazda ben mı cok sey beklıorum anlamıorumda benım sulalede pek rahat ya...yarın temızlık war kımseden tık yok..:uhm::kızgın:

kızlar ben doğum çantamı yeni hazırlıyorumkaydirigubbakcemile3 ay bi türlü elim gitmiyordu şimcik kızlar kendime 2 takım pijama, çamaşır çorap,el havlusu ve terlik ,göğüs pedi, orkid,kızıma 2 hastane çıkışı, battaniye belki hava soğuk olur diye çorapda koydum kızıma biberon ve göğüs pompası,ıslak mendil ve bebek bezi kızlar unuttuğum bişey varmı:uhm: inşallah normal doğum olucak bir sorun çıkmazsa eğer

kızlar ben doğum çantamı yeni hazırlıyorumkaydirigubbakcemile3 ay bi türlü elim gitmiyordu şimcik kızlar kendime 2 takım pijama, çamaşır çorap,el havlusu ve terlik ,göğüs pedi, orkid,kızıma 2 hastane çıkışı, battaniye belki hava soğuk olur diye çorapda koydum kızıma biberon ve göğüs pompası,ıslak mendil ve bebek bezi kızlar unuttuğum bişey varmı:uhm: inşallah normal doğum olucak bir sorun çıkmazsa eğer

foto makınesı ayna tarak falanda koy bacım resım falan cektırırsın dogum sonrası bız teyzoslarına gosterırsın kuzumuzu....bende senle aynılarını koydum tatlım..yeter herhalde...bence tam olmus hatta ben gogus pompası almadım daha lazım olursa bı koşu karsıda eczane war kociş ordan alsın.bıde semracım pompayı manuelmı elektrıklımı aldın cnm ya:uhm:Şeniz

foto makınesı ayna tarak falanda koy bacım resım falan cektırırsın dogum sonrası bız teyzoslarına gosterırsın kuzumuzu....bende senle aynılarını koydum tatlım..yeter herhalde...bence tam olmus hatta ben gogus pompası almadım daha lazım olursa bı koşu karsıda eczane war kociş ordan alsın.bıde semracım pompayı manuelmı elektrıklımı aldın cnm ya:uhm:Şeniz

evet canım tarağı nasıl unuttum bendelikafadulden aa bide kırmızı kurdale vardı canım sende unutma almayı pompa benim değil çok yakın bir arkadaşımın elektrikli çok memnun kalmış mandela galiba markası benim işim bittikten sonra ona geri vereceğim şimdi sıcak suda kaynattım pompayı kurulayıp koyacağımhani belki lazım olur diye

evet canım tarağı nasıl unuttum bendelikafadulden aa bide kırmızı kurdale vardı canım sende unutma almayı pompa benim değil çok yakın bir arkadaşımın elektrikli çok memnun kalmış mandela galiba markası benim işim bittikten sonra ona geri vereceğim şimdi sıcak suda kaynattım pompayı kurulayıp koyacağımhani belki lazım olur diye

ha efet kurdela tabıkıde....:lepi:bak bende unuttuydum ii olduŞeniz
elektrıklı bi arastırrıım bakimm...mandela duyduydum bu markayı ...:uhm:

Kızlaaaarrr doğurdum da geldimmm hihoyyyt

Yavruşlar kızım 10:17'de 3720 gr ve 50,5 m olarak dünyaya geldi çok şükür. Keyfim çok yerinde. Çok kolay ayıldım Allah'a şükür. Bi saat sonra yürütecekler. Tek sorun karnım fena halde acıktı kaydirigubbakcemile3

Kızım bi cazgır ki sormayın. Emziriyoruz susuyor, yerine koyunca başlıyor ağlamaya.

Dualarınızı yanımda hep hissettim. Allah razı olsun hepinizden a.s.

Eşim aşağıdayken fırsattan istifade size yazıyorum. Net gidip geliyor sürekli. Yine bakarım size.

Buyrun bu da kızımla ilk pozumuz a.s.

Devamı daha sonra hihoyyyt

:nazar: :nazar: :nazar:

Oyy maşallah hatun doğurmuşta gelmiiş bileeee,cnm bebeğine bayıldım melek gibi maşallah, İnş. ailenize mutluluk, huzur ve sağlık getirir, ne güzel ağrında çok yokmuş inş. benimde öyle ağrısız olur

kızlar bu sabah yaptırdığım idrar tahlilinde protein çıktı. yani gebelik zehirlenmesi. yarın acilen çağırdı dr um. nst ye giricem ve acil sezaryen dedi ama sanırım çarşamba akşamını beklicez. bu arada nikaha da yetişmeye çalışıyoz. herşey yarın belli olacak nolursunuz, nolursunuz benim için dua edin. hakkımda hayırlısı olsun. yarın mutlaka haber vericem size.
bana gelince....

öncelikle Allah sizden razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz.
ben dün evlendim çok şükür on yıl sonra. nikah memuru durumu görünce hemen halletmeye karar verdi ve yıldırımdan da hızlı bir şekilde evlendik. bugün de sezaryen doğuma gidiyorum.
saat 3.5ta hastanede olacağız, 4.5-5 gibi sezaryene gireceğim. çok heyecanlıyım haberleri hemen sizlerle paylaşayım dedim

sağolun kızlar, eksik olmayın

bu arada burcu nerede iki gündür yok??? gören oldu mu????
Hayırlısı olsun bitanem,eşim nöbetçiydi dün, yalnız kalmamak için onunla gitmiştim, şimdi geldim okudum ama sen çoktan kavuşmuşsundur bebişine, Rabbim analı babalı büyütsün inş. , hayırlı evlat olsun, bu arada nikahınızda hayırlı olsun cnm, işinizin rast gitmesine çok sevindim

merhaba arkadaşlar eşim işten izin alıp eve geldi hemen pendik devlet hastanesi istasyon polikinliğine gittik.yağmurla eşim dışarda kaldı ebeler hazırlanmı istediler.hazırlandım doktoru çağırmaya gitttiler.doktor daha beni görmeden hasta giyinsin kartala gönderin bebek küçük serklajlıymışda demiş.giyindim çıktım dışarı.eşime olanı anlattım.hastane başhekimine çıktım hademeler kimse yok dedi bayan hademeye durumu anlattım.kimse olmayan hastanede birden müdür oldu.hastanenin müdürüyle görüşrüldük.evime yakın olduğu için yanımda kimsenin olmadığı için doğumumu burada düşünüyorum dedim.doktorun bakmadığını söyledim.müdürde kendi doktorunu savunuyır ama eşimle birlikte baya üstüne gittik.dedim kendi hastası olsaydım kapıda karşılardı vs.vs.daha sonra tekrar doğumhaneye çıktık doktorun yanına.doktor geldi önce bebek küçük dedi.dedim 38 hafta erken doğuma girmiyor ve bebek 3775 gr dı son usgde dedim.küveze gerek yok yani dedim daha sonra serklajınızı hangi kadın doğumcu yaptıysa ona yaptırın doğumunuzu dedi.kadın doğumcu yapmadı dedim asistanlar yaptı dediğimdede ben bu riski göze alamam dedi.şuanda açılmanız var suyunuz geliyor acil yatışınız olması lazım dedi.dedim açıklığım yok daha bakmadan nasıl var diyosunuz dikiş var istesekte olmaz dedim.ben yapmak istemiyorum dedi.başka doktora söyleyin yapsın sezeryanınızı dedi.anlıycanız serklajı bahane ederek doğuma almak istemedi.bu gece rahat uyku yok sabah gelen su bir daha gelmedi.sancım vs olursa acil kartala gidicez yarın annemle ablam gelicek hanfendileri güçlükle ikna edebildik gelmelerine nasıl sinirliyim anlatamam herkesin bir bahanesi var doğacak olan torunuyla yiğeni ya.herşey bukadarmı üst üste gelir.yarın ameliyatımı yapan dra gidicem ve bu hafta içi için gün istiycem usgde suyun azalıp azalmadığına baktırıcam.planlı sezeryan diyolar madem bende verilen gün gider yatarım paşalar gibi.dua edin arkadaşlarda kızıma sağ salim kavuşayım hepinizi öpüyoruz sevgiler

Cnm benim valla şoktayım yani, nasıl doğuma almadı seni anlayamıyorum hala, annenle kardeşinede çok kızdım, insan böyle bi günde destek olmayacakta ne zaman olacak, inş. yakında güzel haberlerinide alırız

yaa benim bugun baya sancım oldu halada var.. :( ama daha erken.1 hafta daha gelmez inşallah kızım..

Fulyacım inş. geçer cnm, bendede var ağrı, hem kasık hem bel hem eklem ağrısı, ama kasılma hissetmiyorum, hayırlısı olsun bakalım,artık doğsalarda sapasağlam olurlar cnm riskli hafta ve kg ı atlattılar artık

kızlar bana gelince hasla tıkkkkkkk yokkkkkkkk
anacığım gelmeyecek beniöm kız

bugün 38+3 üm hastaneye gititik kontrol için zannettim bir şeyler belli olcak ama yok tam
tersi kafam karıştı geri döndüm

doktorumm ilk önce yine beni tarttı ve malum sözler artık tınlamıyorum

sonra bebeğimin kilosuna baktı 3 690 ve boyumuz 50 cm olmuş tabi ben sandım çatıya bakacak onu haftaya bıraktı nedense anlamadım bir şey belli olmadı çok önde gitmiyor o yüzden nornal doğumu bekliycez 41 haftaya kadar yolu var dedi eğer gelmezse suni sancı verecek şu anda normal gözüküyor ama kızlar çatı muayenesinden sonra haftaya pazratesi daha net belli olcak tabi o zamana kadar gelmezse kuzum doktorum hiç sezeryan tarafartarı değil diyor kendin istersen sezeryan yapalım dedi ama bebek kilolu diye sezeryana yönlendirmiyormuş benimde kafama takılıyor ya 4 kiloyu geçerse tehlikeli olurmu acaba son haftaya kadar bekleyip normal denemem bana bir akıl verin ya kafam allak bullak oldu

Cnm hayırlısı olsun inş. moralin bozulmasın , 4 kg ı üstünde sezaryen gerekiyor diye biliyorum ben, gerçi kaynanam 4.5 kg normal doğurmuş ama o kadar zorlamaya gerek yok bence, ben olsam sezaryen isterdim

yaaa deprem olmuş canım sıkıldı benim kuzularım var kocam yok korkarım yaaa

Cnm eviniz sağlamsa hiç korkma depremden, burda her ay 2 sefer fln oluyo, burası gökova körfezine yakın bide rodos adasına, ondan sallanıyoruz sık sık, ben artık kanıksadım yerimden bile kalkmıyorum olunca

Canim benimde sifrem kirilmisti bir ara. Ben, sifre hatirlatma sorusuna verdigim yanitla, yeni sifre alarak arkadas listeme kavusmustum. Sifren kirilmis olsa dahi, gizli soruna verdigin yaniti bilemez nasilsa o gerzek. Bu yolu bir dene, belki faydasi olur...

Cnm denemediğim yok kalmadı valla, gizli sorumu ve yanıtımıda değiştirmiş, microsoft a mail attık, inş. bi sonuç alırım

Uykum kacti, size bakayim dedim bir. Iki gündür icimden hicbirsey yapmak gelmiyor, sizlerede bakamadim ve okuyamadim pek fazla kizlar. Pinar, canim nihayet kavusuyorsun Defne'cigine. Yarin icin bol bol dua edecegim ikiniz icinde. Hayirli haberlerini bekliyoruz bir an önce...Tabi prensesin afilli pozlarinida:)

Bu arada biz 39+4 olduk ama dogumla ilgili bir sinyal hala yok. Keyifsiz ve kuruntuluyum bu yüzden. Yarin doktorumu es gecerek, dogum yapacagim hastaneye gidecegim, rahatlamam lazim. Daha nasil dogum yapacagim bile belli degil. Son muayenem bana fiyasko gibi geldi. Ben cati muayenesi beklerken, doktorum rutin muayene etti ve eve yolladi. Bekleyecekmisim:( Bakalim hastaneden ne diyecekler? Dogru dürüst ultrasonlada bakmiyor zaten, daha bebegimin kilosunu bile bilmiyorum. 3 hafta önce 3.100 gramdi...Onuda kendi zorumla ögrendim. Offf ya, belirsizlik insanin canini sikiyor...

Neyse, umarim bu günlerin ömrü kisa olur. Yarin ne olacagi belli olmaz, yatarim belki hastanede. Haberlesemezsek, kendinize iyi bakin. Öptüm hepinizi...

Cnm zaman geçtikçe sıkıldın tabi sende, benim bile feci ağrılarım var senin daha fazladır heralde gün geçtikçe insan hem sıkılıyor hem sabırsızlanıyor, inş. çok bekletmez kuzucuk
Günaydınlar herkese bebişimin gelmesine çok az zaman kaldı bende de hala bi sinyal yok doğum nasıl başlayacak sancı mı ağrımı gelecek ne olacak bilmiyorum perşembe günü heralde son muayneye gidicem çatı kontrolü için 9 ay 3 gün oldu ...ben sabırsızlanıyorum keşke ne zaman doğar kesin bi tarih saat olsa kafamçokkarıştı heralde en fazla 1 hafta kalmıştır...bu güne kadar zaman fazla sorun değildi ama artık dakikalar bile çok zor geçiyor zaman durmuş gibi..
Hepimize allah sabır versin...
amin cnm inş, Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş

maşallah canım oğluna:nazar::nazar:

Allahım ya bunlarda dr.diye geçiniyorlar,ya bebeğe yada anneye bişey olsa ne yapacaklar :oklava::oklava:
gıcık şeyler:mymeka:

ay canım benim ya sen özlenmezmisin kızŞenizhastanedesindir şimdi sen,inş sorunsuz geçer güzelim,dualarımız seninlea.s.

4 kilodan sonra sezaryan yapıyorlar diye biliyorum bende cnm,rsikli olabilir diye normal doğum.

cnm ya geçmiş olsun,umarım herşeyi halledersiniz bebiş olana kadar,kendine iyi bak güzelim.:teselli:

Teşekkürler cnm
a.s

.
herkese günydın bacılarım nasılsınız

pınarım hayırlı doğumlar dilerim defnemizi sağlıcakla kucağına alırsın kardeşim inşallah

beyazcım günaydın canım nasılsın

ankakuşum hayırlısı olsun hakkında bitanem

marlyıncım burcum nasılsınız

idiliskom sanada hayırlı doğumlar inşallah
kızlar yağmurum biraz daha iyi gece acile götürdük ilaç yazdı bağırsak hareketleri fazla dedi doktor üşütmüş yani teşekkür ederim

pınardan haber var mı aradım şimdi cevap vermiyor hayırlı haberlerini alırız inşallah

Merhaba cnm, bu akşam döndüm eve eşim nöbetçiydi dün evde tek kalmayaym diye onunla gittim bende, annemde döndü bugün, yağmurun hastaymış cnm ya geçmiş olsun atlatır inş. kısa zamanda

merhaba kizlarrr a.s.

gözlerim şaşi oldu..50 sayfa okudum otur kalk aralarinda tabi

biz ayni tas ayni hamam gidiyoruz..he pardon bide artik lohusa depresyonumuz varrrrr :lepi:

cok garip bişi..hayatimda ilkkez depresyona girdim sanirim..bilmiyorum belkide depresyon degildir..ama sinirlerim felaket bozuk..biri hoh dese agliyorum,cok cabuk sinirleniyorum,sabrim sifir,tahammulum sifir..

işin kötü tarafi ben biraz "kol kirilir yen içerde kalir" hesabi hiç bişeyimi belli etmem..oyuzden herkes beni süper saniyor suan..gel gorki sinirlerim alt üst..bi annem farkinda..o da bugun gitti senağlama senağlama

gebelikte yaptiğim tüm şakalar ciddi oldu yaaa..sira bende diye diye gittim dogurdum..depresyona gircem diye diye girdim..sirada ne var bakalim CADIARZU

ay bide kilolar var..hamileyken pek gözüme batmiyordu ama şimdi içime bi tuba daha kaçmiş gibiyim..oyyy anam oyyy..

ay içinizi kararttim be..bakmayin siz bana..toplanirim tez zamanda ;)

bebişime gelince..cok sukur yolunda gidiyor herşey..gaz hariç..ben hariç herkes cikarabiliyor ama ben hala beceremedim cocugun gazini cikarmayi..bunun dişinda bi sorun yok hamdolsun..ona bakmaya bile kiyamiyorum..iyiki dogurmusum kiz seni diyip duruyorum :)))) ana kiz yuvarlanip gidiyoruz işte :))

benden haberler bu kadar :)
Cnm lohusalıkta çogu kişi giriyormuş depresyona kısa zamanda atlatırsın inş., prensesinde iyiymiş ne güzel, sen kg fln takma biraz zaman geçsin atarsın arabasına kızını dolaşırsınız gidiverir kilolar

valla bravo bende nasıl girsemki şimdiden kendimi motive edeyim.3 yıldır kardeşimi görmüyorum telle konuşuyoruz ama doğuma gelcek ondan çok mutluyum yani doğuma girerken kalabalık olcaz.benle 5 kişi yeter zaten.Bide babam görseydi bu mutlu günümüzü daha ne isterdim ki.Ben eşimle çıkmaya başladığım gün yağmur yağıyordu.Evlenme teklif ettiğindede nikahımda da ve evlendiğimde temmuz ortasında Aydında yağmur yağdı düşün.kızımı öğrendiğim günde yağıyordu kesin doğarken de yağmur yağar gülsem mi ağlasam mı
MUTAHARA cım lohusa moduna girmişsin canım.boşveeeeeeeeeeer kızın kucağında ya herşey boş.Allah olmayanlara nasip etsin.
Bu arada artık azaldık kimse yok.sahi gezdim geldim iyi geldi valla

Merhaba cnm, kız doğuma 5 kisimi gitceksiniz oyyy bebiş elden ele gezcek desene, 5 kişi yetmezmi cnm yeterde artar, ben bide annem olcak benimkindede, eşimi almazlar ztn, o evde kalıcak,ziyaretçi saatlerinde alırlar heralde

a.s.a.s.

Burcucum msn adresimi sana özelden atmaya çalışıyorum ama özel mesaja kapalı sanırım gönderemiyorum.

Cnm açık özel mesajlaşma, bi daha dene bakalım

yerim ben onu ya maşallah pınarcım sende defnemizde cok iyi görünüyor nazar değmesin size kokla kuzuyu bizim için

iyi akşamlar canım bende cok sıkıldım beklemekten artık normal doğum böyle işte

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,

Ben bugün bi gezdimki sormayın dağ köylerinden birinde cok güzel kahvaltı varmış diye duyduk havayıda güzel görünce 4 kız sabah oraya gittik tabi biraz uzakmış virajlı yollar bir güzel köy kahvaltısı sonrada ormanda yürüyüşkaydirigubbakcemile4

Sonra dönüş yolunda fabrika satış mağazaları bulduk daldık içine sehre geldim eve girmeden pazar yaptım sebze meyve aldım tabi akşam oldu evde yemakte yok kocişi aradım buluştuk dışarda yemek öldüm öldüm delikafadulden

Bu arada köyde kızlar ebe varmı diye araştırma yaptılar cok komikti tam o arada dr um aradı merak etmiş birsey varmı diye dağdayım deyince adamı bi öksürük tuttusırnaşık şeytabi fırcayı yedim bi güzel

Cnm bence iyi yapmışsınız, çok yorulmadan oralarda dolaşmak dinlendirici huzur verici olur, canım çekti şimdi bak
ben geldim kızlar gittik yarı kırkımızı yaptık ........
arkadaşımın teyzesi bize bohça yapmış iki takım ömere iki takım alişime yelekler patikler şapkalar atkılar örülmüş maviş mavişş .........çok mutlu oldum elemeği göz nuru ve düşünmüş olması beni çok mutlu etti ...........oturduk yedik içtik çok iyi geldi özlemişim valla gezmeyi bile gerçi veletlerden dolayı çok oturamadım yanlarında ama olsun güseldi beee................şimdi salona geçiyorum kızlar öptüm sizleri ................saat 10 mama saatimiz biberon temizleyim

Cicilerinizi güle güle kullanın cnm iyi günlerde inş, oğlanlar yoruyor seni ama 2 evlat sahibi birden oldun valla ne güzel
canım aynen benim doktorun dediklerini demiş oda bekleyeceğimizi 41 haftaya kadar beklenebileceğini söyledi akıntının su olduğunu bende sanmıyorum ben de uzun zamandır var ve doktorum her hafta suya bakıyor azalma olurdu

çaresiz ikimizde bekliycez ya 40 hafta bitmeden gelsin kuzular suni sancıdan korkuyorum

valla ne güzel hava almışsın canım okurken bende şöle dağ havasını içime çektim

ama doktorun haklı artık dinlen canım

birsencim gözün aydın oh sende rahatlamışın bugün bebişlerde büyümüştür yeni resimlerini koy oğluşların kolay gelsin canım

aynen bacım ya herkes büyüttü biz kaldık böle :teytey::teytey:

Goncacım inş. gerek kalmaz suni sancıyai bakarsın bir iki güne gelir kuzucuk

kızlar merHABA ben fazla giremiyprum malum evde olunca.pınarcım da kuzusuna kavuştu haftaya salı bana inş.sıra geliyor.çok heyecanlıyım kızlar ya

Cnm hayırlısıyla kavuş inş. prensesine, güzel haberlerini bekliyorum

Sağolasınız teyzoşlarımız. Allah razı olsun. Darısı hepinizin başına inşallah hihoyyyt

Kızım iyi çok şükür. Güzelce emdi, şimdi uyuyor prensesim. Anasına çekmemiş, biraz üşengeç. Uykusu varsa hayatta emmiyor kaydirigubbakcemile3

Bende tahminimden çok iyi bi sezaryen geçirdim. Gülerek girdim ameliyathaneye. En son bi mentol kokusu duydum ve uyumuşum. Rüya gördüm uyanmadan hemen önce. Sonra gözümü açınca kendimi evimde gibi hissettim. Sonra birden aklıma geldi ayol ben doğurmaya gelmiştim diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ameliyathaneden yeni çıkıyordum o sırada. Doktoruma sordum, doğurdum dimi diye. Fıstık doğurdun fıstık dedi :teytey:

Odamıza gelirken asansörden ben gelddiiimmm diye gülerek çıktım. İnanın ki nasıl girerseniz, o halde çıkıyorsunuz hihoyyyt

Sadece ameliyat yerim sızlıyor. Onun haricinde sancım mancım yok çok şükür. Hatta sordum siz bana ağrı kesici verdiniz mi diye? Hiç vermemişler. Saat 5 gibi de kalktım, yürüdüm. Dediğim gibi tek sorun karnım aaaaaaççççç cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Böyle işte bacılar. Korkulacak bişey yok yani. Moraliniz iyi olsun gerisi boş sırnaşık şey

En önemlisi de annelikmiş. Böyle bir aşk yok. Neredeyse yerine hiç yatırmadım. Hep kolumda uyusun istiyorum. Babasıyla çıldırmış durumdayız. İnşallah birde çıkıp evimize gittik mi değmeyin keyfimize hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Pınarcım acayip tırsıyorum ben sezaryenden, dr normal olmuyo dicek diye aklım çıkıyo, ama senin yazdılarını okuyunca daha az korkmaya başladım, sağolasın cnm benim
sonunda bende evdeyim artık. bugün izne ayrıldımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
artık rahat rahat takip edebilirim sizleri.
mesaimin bitmesine 2 saat kalmış müdürüm hala iş veriyordu. bi gıcık oldumki sormayınkötükedihüsokötükedihüso ama bitti çok şükür. bende gece kuşu olabilirim.hihoyyythihoyyyt
bugün pınarı çok merak ediyodum ona bile bakamadım.
bundan sonra bende artık kızımın gelmesini bekleyeceğim. umarım sağlıcakla alırım kucağıma:Saruboceq: diğer bütün anneler içinde geçerli bu dileğim.
Cnm iznin hayırlı olsun a.s.

:nazar: :nazar: :nazar: Alın bakalım teyzeleri size bi sabah şekerinin doğum resmi hihoyyyt Fotoğrafçı resimleri getirdi, bende hemen kendi makinamla çekip size göndereyim dedim kaydirigubbakcemile3 Sonra tüm resimleri cd halinde vericek. O zaman daha net koyarım :1hug: Çılgınım ben biri beni durdursun kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3 :nazar: :nazar: :nazar:

img0098k.jpg
41 kere maşallah yaa, nasıl şirin bişi o öylee

bugün kayınvalidemdeyim evet. yarın anneme geçecem yine. önemli değil pınarcım. sadece seni merak etmiştim. aslıcım sağolsun mesaj atıp doğumu haber vermişti. iyi olmanıza sevindim.
benimde belim ağrıyor ya bugün. acaba bende mi doğuracam?delikafadulden

Cnm benimde ağrıyor, hemde felaket, geçer inş
Kızlar bizde doktordan geldik çok şükür doğum kilomuza ulaşmışız sarılık tehdidide yok.Mamayı kesmemizi söyledi doktor.Zaten günde 1 kere 30 cc yiyodu.Demekki sütün yarıyo yoksa 30 cc ile 15 günlük çocuk hayatta durmaz.Sen sadece anne sütü ver dedi.Göbeğimizide baktı gayet temiz kokuyor bir sorun yok yakında düşer dedi.45 gün içinde düşmezse bir araştırma hastanesine gitmek gerekirmiş.O zamana kadar düşmezse bağışıklık sisteminde sorun var demekmiş.Muayenemizde herşey normal bebek gayet sağlıklı dedi çok mutluyum şükürler olsun...:Saruboceq:

Maşallah yağız paşamızaa,sütünün yaramasına çok sevindim cnm, bi kaç güne düşer göbeği, en geç 15 günde fln düşüyomuş, daha o kadar olmadı sanırım senin

merhaba kızlar bende geldim hihoyyyt ankakuşu doğuma gidecekti haber yok dimi?hayırlısıyla doğurur inşallah

Hoşgeldin cnm

ha efet kurdela tabıkıde....:lepi:bak bende unuttuydum ii olduŞeniz
elektrıklı bi arastırrıım bakimm...mandela duyduydum bu markayı ...:uhm:
canimm inan sizi okurken o kadar heyecanlandimkii .allahimm banada nasip eder boyle yazilar yazmayii.. hiimm bu arada resimdeki beegimize masalah .cok tatlii allah anali babalii saglikla huzurla bir omur versin yuce rabbimmm .. himm u arada yine kaydirigubbakcemile2efet yazmisin evet yazacaktin degilmiiii:dance:

canimm inan sizi okurken o kadar heyecanlandimkii .allahimm banada nasip eder boyle yazilar yazmayii.. hiimm bu arada resimdeki beegimize masalah .cok tatlii allah anali babalii saglikla huzurla bir omur versin yuce rabbimmm .. himm u arada yine kaydirigubbakcemile2efet yazmisin evet yazacaktin degilmiiii:dance:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende profılden msg yolladıydım sana canımmmmŞenizŞenizkıs oldurcen ya sen beni...kıyamam datlum ben sana..nasip etcek inşallah Rabbım sanada ben umutluyum bıtanem....:Saruboceq::Saruboceq:hem hamişlerın duası kabul olurmus ben hep dua edıorum ...:Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende profılden msg yolladıydım sana canımmmmŞenizŞenizkıs oldurcen ya sen beni...kıyamam datlum ben sana..nasip etcek inşallah Rabbım sanada ben umutluyum bıtanem....:Saruboceq::Saruboceq:hem hamişlerın duası kabul olurmus ben hep dua edıorum ...:Saruboceq::Saruboceq:
canimsin yaaa bak sana bir mujde vereyimm ben esimden 15 20 gun once bodruma gelebilirimm sanada gelirim bi bakarsin sana ben bakarimm sen canini uzme okkiiisskaydirigubbakcemile5

canimsin yaaa bak sana bir mujde vereyimm ben esimden 15 20 gun once bodruma gelebilirimm sanada gelirim bi bakarsin sana ben bakarimm sen canini uzme okkiiisskaydirigubbakcemile5

bıtanemmm benimmm düşünmen solemen yeter ay cok duygulandım ben gene senağlamasenağlamabu hamılelık manyak duygusal ettı benii..canımsın bacım ne dıyımmmŞenizŞeniz:1hug:

Kızlar bu arada özel mesajlarınıza şimdi cevap yazıyorum ama 600 sn de 1 özel gönderilebildiği için vakit alıyo, bekleme için kusura bakmayın

Kızlar bizde doktordan geldik çok şükür doğum kilomuza ulaşmışız sarılık tehdidide yok.Mamayı kesmemizi söyledi doktor.Zaten günde 1 kere 30 cc yiyodu.Demekki sütün yarıyo yoksa 30 cc ile 15 günlük çocuk hayatta durmaz.Sen sadece anne sütü ver dedi.Göbeğimizide baktı gayet temiz kokuyor bir sorun yok yakında düşer dedi.45 gün içinde düşmezse bir araştırma hastanesine gitmek gerekirmiş.O zamana kadar düşmezse bağışıklık sisteminde sorun var demekmiş.Muayenemizde herşey normal bebek gayet sağlıklı dedi çok mutluyum şükürler olsun...:Saruboceq:

cnm geçmiş olsun ne güzel bak korkulacak bişey yokmuş,bebişinde sağlıymış ne güzel!! Darısı diğer bebişlere inşalalh...

Back
X