çokk saol bitanemm ben iyyim şükürler olsun ama kızım hala çok sık kusuyor..bugun yine dr a götürdüm idrar tahlili istedi sabahtan beri yapsın diye uğraşıyordum neyseki sonunda tutturduk az önce babası hastaneye götürdü inş kötü bişi çıkmaz senağlamasenağlamasenağlama
kıss cerenn yerinde oturmuyosun maş. hee kaydirigubbakcemile3 gez anam gezzz bebiş olduktan sonra valla hiç biyere çıkılmıyor ben hemen kendimi dışarlara atarım diyodum ama hiçte öyle olmuyomuş hem 40 olayına takılıyosun hemde hastalık soğuk vs :1no2::1no2:
sen şimdiden ağlama bacımm lousalıkta ağlayacak çok vaktin olacakk kaydirigubbakcemile3 tabi şaka bi yana alla ağlatmasın bacım...sen kocişede zamanında fırçayı at at şimdi özlee :mymeka::mymeka: okadar dedik sana adamın üstüne gitme diye

klava:
ayy hadi bakalımm cnm hakkında hayıslısı olsun Rabbim sağlıcakla bebişine kucağına almanı nasip etsin mrk etme ttatlım kakası değildir öyle bi şüpheleri olsaydı eger seni eve yollamaz hemen sezeryana alırlardı cnm için rahat olsun o yüzden dualarımız seninde Allahım yar ve yardımcın olsunŞeniz
ahh cnm yaa kıyamamm ben sana ama boşver şu cadı kaynanaların yaptıklarına pek takılmaa gecen bende kaynana yüzünden eşimle tartıştım saatlerce ağladımm senağlamasenağlama pis karı bana geldiğinde yüz vermedim diye kalkmış eşime ispiyon etmiş yalan yanlış şeyler anlatmışş

klava:

klava:eşimle hala konuşmuyorummm onun yüzündenn kötükedihüsokötükedihüso
bitanemm yaaa sen kendini üzdükçe sütün azalır lütfen güçlü ol ve oğlunu gülen yüzünle karşıla göreceksinn herşey çok güzel olacakk .. seni çok iyi anlıyorumm herbirimizin bebeğinde farklı sorunlar var maleseff bak benim kızda sürekli kusuyor 20 günde 4 defa acile kaldırdımm Allah herşeyin beterinden saklasın cnmm halimize şükretmemiz lazımm :1no2::1no2:
:teytey::teytey::teytey:hayılırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın kuzucuğunu sarılık içinde bol bol emdirmeye çalış cnm Şeniz
burcum sen nasılsın??
pınarcım hadi gözün aydın tatlımm bu mayıs kuzuları hep bizi korkutmakla meşgul yaw :uhm::uhm: Allahım hiç kimsenin bebeğine hastalık vermesinnn gercekten insanın içi acıyor :1no2::1no2:
sibiko cnm senin oğluş nasıl oldu umarım iyidirr .. geçtimi ishali??
bu arada tubiş yok kaç gündürr inş herşey yolundadır..
seherimde garibimm 2 çocukla uğraşmaktan fırsat bulamıyor yafs Allah yardımcısı olsun onunda :bbo: