kızlar bişey sorucam bebeğim kilo alsın die hergün kornet yiyorum yanlışmı yapıyorum sizce?
:1shok:bende ılk senden duydum bunu...kılomu yapıomuşşş falla..bende yıyorum kornet falan canım ıstıo ama bana kılo yaptı sankı daha cokka.s
doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun ne güzel ya hiç olmazsa sizin belirli bir gününüz var ve onu bekliyorsunuz ben ne yapayım pekisenağlama böyle beklemek daha bir kötü :a015:
aminn cnm sagolasın...inş sizin kuzucuklarda gelcek annesii merak etme..:1hug:
Siribron sağol canım bende ne yapıcağımı sasırdım ya şimdi eşim geliyormuş gidip son marketimizi yapalım seninde cok az kalmış kuzucuklar artıyo ne güzel
sağol erzencim sende biran önce kavuşursun bebişine inşallah
ayy evet bı heycankı sormadelikafaduldendelikafadulden
sağol canım valla çifte sevinç yaşıycam.
valla böylede şafak sayıyoruz geçmiyor günler
SİRİBRON BENDE ÖZLEDİM SİZİ SEN NASILSIN
iyiyim cnm ya ...gun hatta satt sayıtom artık ben..gel çarsamba gel geeellll:dance:
kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..ne güzel bu hafta bir çok kişi daha kavusacak inşallah bebişlere.benim şimdilik normal gözüküyor o yuzden bekliyorum bakalım.tık yok hala:)
saol cnm...inş hayırlısı olur...:1hug:
kızlar birşeyi merak ediyorum ben 38+2 deyim fakat bebeğim hala doğum yoluna girmemiş kemiklerime yerleşmemiş normalde bu zamanda yerleşmiş olması gerekmezmiydi hala yukarıda hissediyorum ve göbeğimde hiç aşağıya inmedi etrafimdakiler karnımın inmiş olması gerektiğini söylüyorlar ama bende tık yok hiç kasılmalarımda olmuyor yalancı sancılarımda olmuyor neden acaba sadece benmi böyleyim acaba bu ayda sizler ne durumdasınız:uhm:
bısde gelısımıne gore bebişimin 38 bitirdık 39 un içindeyız ama benım oglandada tık yok...göbüşüm indi sankı asagıya ama ole sancı falan bırkez yasadım baska yok...-tatlicadiarzu-normal dogurcak olsm kesın benımkıde geşlmez dı 40 ı falan gorurdum gıbıme gelıokaydirigubbakcemile3
:icecream:bende yeni topik açıcam anasının karnını çok sevip ordan çıkmak istemeyenler diye herkezde bi heycan bi telaş ne güzel özendiriyosunuz bizi vallasenağlama
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahi cok guldum kıs...hayırlısıyla hepımız alıcaz inş bebişlerı kucaımıza....:Saruboceq::teytey: