maşaAllahhh subhanAllahh cok tatli bişi bu banucumm :) hayirli saglikli salih evlat olsun inşaAllahh
Cnm o topuk kanı çok fena bişi ya..hemşire kağanın ayağını kan çıksın diye sağdıkça bağırdı bebişim... o bağırdıkçada ben ağladım..
Cnm ne diyeti yavs, yapma Allah aşkına, ben doğumdan sonra süt yapıcam derken kilo bile aldım sanırım, en azından ilk 3 ay diyet miyet yok bana, sonrasında yürüyüş fln derken kilolarımız gider diye düşünüyorum
canim zaten sıkı diyet yapamayiz..ama inan suanda diyet yapsam daha cok yemek yerdim :)) o kadar az yiyorum yani..azi cogu gec..sacma sapan seyler yiyorum..enazindan saglikli beslenirim..peynir,et,tavuk,salata,meyve,sebze felan filan

bide araya yürüyüş koydummu tamamdir
kızlar alişimin kakası yeşil çıkmış yaaaa bi sorunmu varr acabaa
canim üşütmüştür herhalde..kisa sürede düzelir inşaAllah
Selam bacılar. Kayınvalidemlerden yeni geldik eve. Annem geldi bugün. Temizlik yapıyor. Bende cadıyı uyuttum. Yardım edeceğim anneme. Valla yalnız kaldığımda ne yapacağım bilmiyorum. Heralde düzen otutturana kadar canım çıkacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizde ne var ne yok bakalım?
hoşgeldin canim :) kolay gelsin annene :) merak etme halledersin

ben 1.haftadan beri yanlizim..daha programli oluyor insan yanliz kalinca
Bu arada siz bebişlerin tırnaklarını kestinizmi ben 1 hafta önce kestim.Çok rahat oldu.Doktorum bana 1 aydan sonra eldiven takma kesinlikle refleksleri ve hareket kabiliyetinin gelişmesi için elinde eldiven olmamalı dedi.
ay ben hala kesmedim ya..bugun yarin bi keseyim

hmmm demek eldiven giyilmemesi lazimmiş..ilkkez duydum valla..
kızlar benim kızım kusuyor bir sorun mu var acaba:uhm:
canim abartili olmadigi sürece sorun yok diye biliyorum..
selam kızlar bende kızımın tırnaklarını kestim tabiki uykuda yoksa hayatta rahat vermez zilloş şimdide ayakları kesicem tabiki yine uyurken

bu arada artık iyice sıkıldım evde durmaktan dışarı çıkmayı planlıyorum ama bu puseti nasıl kullanıcam offf zor indirip kaldırması ya evde bol bol talim yapıyoruz kızımla ılgın canım bebeğin çok sevimli Maşallah Allah analı babalı büyütsün

bu arada sağlık ocağından ize d vitamini verdiler her gün 3 damla kullanıyoruz sizede verildimi merak ettim
ohh sihhatler olsun :) tirnaklarimiz kesilmiş :) bizde devit3 kullaniyorum 3 damla..
selam kızlar herkes iyi inş
ılgıncım meleğin çok tatlı güle güle büyüt canım
kızlar pişik olayı kırmızı değil eti yıpranmış böle delik delik gibi olmuş ben de bahsettiğiniz gibi yapıyorum sadece ıslak mendil kullanmıyorum pamuk kullanıyorum pamuk mu yapıyor acaba ya
nasıl geçircem çok üzülüyorum canı yanıyor diye bide kukusunun üstü kırmızı kuzumun hastaneden beri bir türlü geçmedi çok fazla çiş ve kaka yapıyor bugün artık sayıyorum şu saat oldu sabah 7 den beri 4 kez yaptı birazdan yine bakıcam benimde başım bu çiş kaka mevzuyla dertte
birsencim geçmiş olsun benim kuzuuda geçen sağlık ocağında üşüttü bir kez yeşil yaptı ondan sonra sardık sarmaladık sarıya döndü rengi sıcak sıcak bir şeyler iç sonra bir güzel emdir ben üşüyünce öle yapıyorum sonra hemen düzeldi ikinci kakası
Allah Allah..ben hiç pamuk su felan kullanmiyorum..johnson islak mendili kullaniyorum..chicconun yagini sürüyorum her temizledigimde..valla ne önerebilirim bilmiyorum canim..inşaAllah biran önce gecer..
Kızlar günde kaç bez kirletiyor sizin bebekler.bizim her bezimiz mutlaka kakalı oluyor 4 -5 tane değişiyoruz bazen 6 tane bile oluyor normalmi sizce.
bizim sayisi belli degil..8-10 arasi değişiyor :) tabi hepsi kakali degil ama 6-7si genelde azda olsa kakali oluyor..