• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

41 kere maşallah bebeğine canım gs forması da çok yakışmış bende giydirmek istedim ama fb forması giydirdik eşim öyle istediiii

saol teyzesi..bizim babmız fanatik...her fırsatta ustunde gs forması benım tosununkaydirigubbakcemile3bende bjk lıyım ama babamızın dedıı oluo yafs takım konusunda:ecrin_bebek:

Kızlar mrb, sık giremiyorum oğluştan ama aklım burda inanın, bu arada dün oğlum meme tutmaya başladı teyzeleri maşallah diyim inanın sevinçten ağladım yani,ama sanırım biraz abarttık 1.de 1saat50dk, 2. ve 3. de 1 saat emiştik,bu emzirme işi böylemi olcak kızlar yavs, belim koptu inanın ağrıdan,
Siribron cnm çok tatlı bebişin masallah, onun galatasaray zıbınını yirim ben, bu arada ben medelanın elektrikli sağmasını almıştım onu kullanıyorum çok memnunum,
Fulyacım cnm sanırım doğumgününmüş, geçmiş doğumgünün kutlu olsun bitanem, sezaryen olmak zorunda kalsanda üzülme cnm inş. çok kolay atlatırsın, baya kişi memnun sezaryenden
Kızlar bide meme başı almıştım oğlan memeyi tutmuyo diye , kağan ağzına alınca tıkanacak gibi oldu, çekmeye çalıştı gözleri pörtledi, nasıl ağzından çıkardığımı tahmin edersiniz, kullanamadım bi türlü, ama şimdi yara oldu gögüslerim bi kullanmayı öğrenebilsem..
İncihanım süt gelmesi için bol bol sağ cnm, saat başı sağ
Kızlar bu korse kaçıncı günden sonra takılabiliyo, bende istiyorum ama hangi marka iyi bilemiyorum, memnun olduğunuz marka hangisi
Ilgıncım az kalmış cnm, Allah kavuştursun inş.
Kızlar oğlum mıyklıyo, ben bi emzirem..

saol canım benım..bende aldım aynı sut sagmadan super falla....cok memnunum

maşaAllah subhanAllah canim cok tatli oglusun :) Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşaAllahhhh a.s.

canim yaaa :))) abartmiş cidden :))) merak etme canim düzene girer..her seferinde 1 saat emzirsek ne hale gelirdik düşünemiyorum :)))

korseyi 1 hafta-10gün sonra giymeye baslayabilirsin canim..yani benim doktorum öyle dedi :)) dikişlerin nasil bilmiyorum..sen doktoruna sor en iyisi ;) markaya gelince benimki klasik korse..2 cesit aldim..bi tanesi kisa..altta citcitli cok kullanişli..özellikle wc için ;) digeri şort gibi..onu daha giymedim..1 hafta sonra giymeye baslicam ;)

hayirli olsun canim a.s. Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşaAllahh a.s.

maşaAllah subhanAllahhhh :)

cok iyi yapmişsin canim..inşaAllah bu doktoru seversiniz ve iyi bi doktor cikar canim inşaAllah ;)

ohhh bizim hatunla gazel hanimda gezmiş bugun ;) iyi yaptiniz canim..hava gerçekten cok güzeldi..tam dişari cikma havasiydi ;)

Allah Allahh..canim bi doktoruna daniş bence..

hadi hayirli olsun canim :) bütün adetleri sayende ögrendim valla :) bu kirklanmayi ilk kez duydum ben :)

Rabbim nice kirklar göstersin inşaAllahh ;) sünnetlerini,askerliklerini,dügünlerini,cocuklarinida görürüz inşaAllah :)

aminn canım ..saol teyzesiiiŞeniz

canım dostlarım herkese merhaba biz evimize dün geldik ilk gün dışında ağrım çok olmadı kızlar durum 3500 50 cm doğdu şimdi fotosunu ekliyorum maşallah deyin teyzeleri olur mu

maşallah canım kırkbınkere maşiallah kızımıza....:nazar::nazar:

Selam bacılar. Kayınvalidemlerden yeni geldik eve. Annem geldi bugün. Temizlik yapıyor. Bende cadıyı uyuttum. Yardım edeceğim anneme. Valla yalnız kaldığımda ne yapacağım bilmiyorum. Heralde düzen otutturana kadar canım çıkacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sizde ne var ne yok bakalım?

benım hastahaneden berı kemse yok yanımda gecelerı gercı temızlık falan annem gunduzlerı gelıp yapıo olcakları...haklısın cnm ya hiç gelmese ewi toplamak zor olxcak hele bıde mısafır ustune aman aman yani....iiki annelerımız varkaydirigubbakcemile5

biz kaldık doguramayan canım galiba haziran annesi olacam:)ne gelen var nede giden -tatlicadiarzu-

cnm Rabbım bı avazda kurtarsın saglıcakla kucaklatsın inşşş:nazar:

Bu arada siz bebişlerin tırnaklarını kestinizmi ben 1 hafta önce kestim.Çok rahat oldu.Doktorum bana 1 aydan sonra eldiven takma kesinlikle refleksleri ve hareket kabiliyetinin gelişmesi için elinde eldiven olmamalı dedi.

ben daha kesmedım cnm ya.korkuom falla..bıraz daha gecsın bakalım..

kızlar benim kızım kusuyor bir sorun mu var acaba:uhm:

benımkıde aynı emıo fazlasını kusuo acılan yere bıdaha emmek ıstıo gene meme ....hiç bitmio emmesi..hollanda ıneklerı gıbıyım ewdekaydirigubbakcemile3

selam kızlar herkes iyi inş

ılgıncım meleğin çok tatlı güle güle büyüt canım

kızlar pişik olayı kırmızı değil eti yıpranmış böle delik delik gibi olmuş ben de bahsettiğiniz gibi yapıyorum sadece ıslak mendil kullanmıyorum pamuk kullanıyorum pamuk mu yapıyor acaba ya
nasıl geçircem çok üzülüyorum canı yanıyor diye bide kukusunun üstü kırmızı kuzumun hastaneden beri bir türlü geçmedi çok fazla çiş ve kaka yapıyor bugün artık sayıyorum şu saat oldu sabah 7 den beri 4 kez yaptı birazdan yine bakıcam benimde başım bu çiş kaka mevzuyla dertte

birsencim geçmiş olsun benim kuzuuda geçen sağlık ocağında üşüttü bir kez yeşil yaptı ondan sonra sardık sarmaladık sarıya döndü rengi sıcak sıcak bir şeyler iç sonra bir güzel emdir ben üşüyünce öle yapıyorum sonra hemen düzeldi ikinci kakası

cnm ben bephantenı kullanıorum gene pişiğe...şu gogus ucu yarası için dr ilaç verdi 30ytl almış eşim hiç bi işe yaramadı bepanten kullandım 3 gune gecırdı ..pişik içinde kullanıorum ıı gelıo...bıde eskı usul zeytın yağı suruo annem...kızdırıp soğutulmuş zeytınyağı...hiç pişik yokk:lepi:

selam kizlar a.s.

az önce öldüm gülmekten gelip sizede anlatayim dedim :)))) kizimin üstünü değiştiriyordum..eldivenleri cikardim,tulumunu bodysini cikardim..tam temizini elime aldim ki serra ciglik cigliga aglamaya basladi..ödüm koptu ne oldugunuda anlamadim önce :) sonra bi baktim kuzum kendi sacini tutmus sıkı sıkı cekiyor :)))))) kendi cekip kendi agliyor :))))) ay öldüm gülmekten ne oldugunu anlayinca :))))

yerım onu ben ennesı..komık oluo hepsı bende gulmekten yarılıom benımkıne...

slm kızlar bende geldim evime çok şükür kızım 3.180grm 50cm doğdu ama benim sorunlarım çok oldu halen devam ediyo omuzlarım çok ağrıdı ameliyat sonrası iğrenç bi sezeryandı çok kötüydü sonrası şuandada pek iyi değilim vajinamda ödem oluştu kafam kadar oldu morardı sürekli soğuk buz koyuyorum iğrenç bi hastaneymiş sakın gitmeyin tavsiye etmiyorum sincan lokman hekim hastanesine sezeryan yerimde pek ağrı yok ama bu vajinam nolcak bilmiyorum senağlama

cnm cok geçmişolsun...gule gule buyut bebişi...

Kızlar iyi akşamlar,
bezin kaç numarasını kullanıyorsunuz? sağlık ocağında artık 2 numara kullanmanız gerekiyor dediler
ben 1 kullanıyorum hala?

bende 1 numara kullanıorum....

slm kızlar..nasılsınız...
yagız uyurken bı bakıım dedım sıze...
bugun kontrolumuz vardı..sarılık dusmus..5 gun sonraya gene kontrolumuz var...tamamen gecmesı gerekıo tam gecmiş deıl...inşallah gecer...:Saruboceq:
baskada bı sorunumuz yok şimdilik...uyku duzenımız harıç tabi...gecelerı uyku yok bıze...bugun deişikti ama gunduzde uyutana kadar akla karayı sectım..ay gusel ama cok yorucuymus kızlar ya...bastan berı gecelerı kımseye bırakmadım oglumu..kaynanamda bende olunca hele hep kendım kalktım agrım gectıkten sonra..ama bazen emzırırken kafam dusup gıdıo hısedıorum..benım eşimede dogumdan sonra bı haller oldu..odamı sarılık buldu nekaydirigubbakcemile3paso uyuyo adam ya..ne kadar uyusa dınlenemıo anlmadım dogrusu..bugun vıtamın aldık onada..gecelerı eşimle bırlıkte bakıoruz...sizinkılerde olemı kızlar ya...dogumda kosturmaktan yoruldu heralde dahada dınlenemedı dıorum..b<kalım gecıcek ınşallah...

oyy bu kıza gene bi haller oldu yavs..kucagimda uyuttum..2 saattir uyumadi..

bu arada aşimizida olduk kizlar :) kismetse digeri 1 ay sonra :) bu arada benim aşidan sonra gene tansiyonuma baktilar..gene firlamiş..15-10..gebelikte hep düşüktü ama kiz dogduktan sonra firliyor arada..umarim kalici olmaz..ama kalir gibime geliyor cünkü ailemde var :S annemde özellikle..onun da strese grince,üzülünce firliyor :s ben dogumdayken 2 kere dilalti almiş kadincagiz :S ay gelecegimi görür gibi oldum anlatirken :)

neyse Rabbim saglik versin cümlemize :)

ilginciğim arayamadımda çok çok geçmiş olsun hayırlı olsun cnm

geçmişe bakamıyorum yemek yedik ...ketılda su ısıtıyorum bıcı bııcıı yapacaklar veletler
bi bakem deidm gelemeye bilirim yanii öperim bıdıklarınızı

Kızlar iyi akşamlar,
bezin kaç numarasını kullanıyorsunuz? sağlık ocağında artık 2 numara kullanmanız gerekiyor dediler
ben 1 kullanıyorum hala?

canim ben dogudugundan beri 2 kullaniyorum..ama kakasini biraz fazla yapinca kaciyor bodysine..3e gecebilirim heran..sende 2 ye gec bence..

bugun kontrolumuz vardı..sarılık dusmus..5 gun sonraya gene kontrolumuz var...tamamen gecmesı gerekıo tam gecmiş deıl...inşallah gecer...:Saruboceq:
baskada bı sorunumuz yok şimdilik...uyku duzenımız harıç tabi...gecelerı uyku yok bıze...bugun deişikti ama gunduzde uyutana kadar akla karayı sectım..ay gusel ama cok yorucuymus kızlar ya...bastan berı gecelerı kımseye bırakmadım oglumu..kaynanamda bende olunca hele hep kendım kalktım agrım gectıkten sonra..ama bazen emzırırken kafam dusup gıdıo hısedıorum..benım eşimede dogumdan sonra bı haller oldu..odamı sarılık buldu nekaydirigubbakcemile3paso uyuyo adam ya..ne kadar uyusa dınlenemıo anlmadım dogrusu..bugun vıtamın aldık onada..gecelerı eşimle bırlıkte bakıoruz...sizinkılerde olemı kızlar ya...dogumda kosturmaktan yoruldu heralde dahada dınlenemedı dıorum..b<kalım gecıcek ınşallah...

oh cok sukur..inşaAllah hepten gecer canim..

valla benim eşimin tek bakmasi sevmek :))) gazini cikariyordu yeni dogdugunda artik onuda yapamiyor :)) gece uykusuda aynen devam ediyor :)) dogumdan sonraki tek fark kapidan girer girmez kizimmm demesi :)))

ilginciğim arayamadımda çok çok geçmiş olsun hayırlı olsun cnm

geçmişe bakamıyorum yemek yedik ...ketılda su ısıtıyorum bıcı bııcıı yapacaklar veletler
bi bakem deidm gelemeye bilirim yanii öperim bıdıklarınızı

oh sihhatler olsun şimdidennnn :) yaw bi benmi tek yikayamiyorummm benneyaptımki

Kızlar iyi akşamlar,
ben 1 kullanıyorum hala?
ultra prima yeni bebek serisini kullanıyorum canım ben 3-6 kg için huggies aldım ama kızım beğenmedi biraz büyük geldi sanırım

canim ben dogudugundan beri 2 kullaniyorum..ama kakasini biraz fazla yapinca kaciyor bodysine..3e gecebilirim heran..sende 2 ye gec bence..

oh cok sukur..inşaAllah hepten gecer canim..

valla benim eşimin tek bakmasi sevmek :))) gazini cikariyordu yeni dogdugunda artik onuda yapamiyor :)) gece uykusuda aynen devam ediyor :)) dogumdan sonraki tek fark kapidan girer girmez kizimmm demesi :)))

desene aynı hepsi....benımkıde simdilik gaz cıkartıo bıde aglamayınca yanına gelıp sewıo...bıde getır gotur işlerıne bakıo mecburıyettenkaydirigubbakcemile3bakalım nolcak sonra...
kızlar ya sutunuz fazla gelıomu?benımkı emıo ama goguslerım tamamen rahatlamıo hep gergın..bende sagıyorum..saklama kabı almamıstım..sıparıs werdım...dolata 15gun saklanabılıoımuys demi?benım oglnmı az emıo yoksa sıın sutunuzde fazla gelıomu bebişe?:uhm:

oh ne güzel çoğu mayıs anneleri doğum yaptı ve artık hamilelikten değilde bebişlerden bahsediyorsunuz bir an için sizleri kıskandım kaydirigubbakcemile3 ilgincim maşallah bebişin çok tatlı Allah nazarlardan saklasın

selam kızlar bende kızımın tırnaklarını kestim tabiki uykuda yoksa hayatta rahat vermez zilloş şimdide ayakları kesicem tabiki yine uyurken :D bu arada artık iyice sıkıldım evde durmaktan dışarı çıkmayı planlıyorum ama bu puseti nasıl kullanıcam offf zor indirip kaldırması ya evde bol bol talim yapıyoruz kızımla ılgın canım bebeğin çok sevimli Maşallah Allah analı babalı büyütsün:nazar: bu arada sağlık ocağından ize d vitamini verdiler her gün 3 damla kullanıyoruz sizede verildimi merak ettim

Bana doktorum devit verdi günde 4 damla veriyorum.

selam kızlar herkes iyi inş

ılgıncım meleğin çok tatlı güle güle büyüt canım

kızlar pişik olayı kırmızı değil eti yıpranmış böle delik delik gibi olmuş ben de bahsettiğiniz gibi yapıyorum sadece ıslak mendil kullanmıyorum pamuk kullanıyorum pamuk mu yapıyor acaba ya
nasıl geçircem çok üzülüyorum canı yanıyor diye bide kukusunun üstü kırmızı kuzumun hastaneden beri bir türlü geçmedi çok fazla çiş ve kaka yapıyor bugün artık sayıyorum şu saat oldu sabah 7 den beri 4 kez yaptı birazdan yine bakıcam benimde başım bu çiş kaka mevzuyla dertte

birsencim geçmiş olsun benim kuzuuda geçen sağlık ocağında üşüttü bir kez yeşil yaptı ondan sonra sardık sarmaladık sarıya döndü rengi sıcak sıcak bir şeyler iç sonra bir güzel emdir ben üşüyünce öle yapıyorum sonra hemen düzeldi ikinci kakası

Canım birde zeytinyağı denesene herkes çok memnun.Birde bence doktorunlada görüş belki etkili bir krem tavsiye edebilir.Canı yanmasın kuzunun çok zor pişik.

Kızlar günde kaç bez kirletiyor sizin bebekler.bizim her bezimiz mutlaka kakalı oluyor 4 -5 tane değişiyoruz bazen 6 tane bile oluyor normalmi sizce.

Ben yaklaşık 7-8 tane değiştiriyorum bazende 10 belli olmuyo.Benim oğluş günde 3 kere kaka yapardı artık günde bir kere yapıyor oda beline çıkacak kadar :roflol:

selam kizlar a.s.

az önce öldüm gülmekten gelip sizede anlatayim dedim :)))) kizimin üstünü değiştiriyordum..eldivenleri cikardim,tulumunu bodysini cikardim..tam temizini elime aldim ki serra ciglik cigliga aglamaya basladi..ödüm koptu ne oldugunuda anlamadim önce :) sonra bi baktim kuzum kendi sacini tutmus sıkı sıkı cekiyor :)))))) kendi cekip kendi agliyor :))))) ay öldüm gülmekten ne oldugunu anlayinca :))))

Ay yerim ben onu fıstık kaydirigubbakcemile3

:D oyy yerim onu ben bizimkininde elleri açıkta bu gün parmağını gözüne sokuyo wikk yapıyo burnu dersen çizik içinde ehhh öğrenecekler inşallah oo çizdiklerinin kendi yüzü çektiklerinin kendi saçları olduğunu kızlar size bişi anlatayım aklıma gelmişken annem benim kızı çiş söylemeye alıştırdı şimdiden kaydirigubbakcemile3 altını açıyo hadi kızım çişşş yokmu diyo her defasında yapıyo çocuk inanamadım ya bide kakası içinde aynısı oluyo hadi kızım ehhh diyo yapıyo ya cidden anlıyo bu zilloş bizi :CüvCüv:

Bu annanelerin etkisini bende çözemedim hala bizimkide laf dinliyo çok fena muhabbet edecek sanki anneme cevap veriyor.

Kızlar iyi akşamlar,
ben 1 kullanıyorum hala?

Bende 1 kullanıyorum ama bu paketten sonra 2 ye geçerim artık

Canım inşallah tamamen geçmiştir sarılığınız.Bizim babamızda hiç hareket yok,beceremiyorda zaten ne mama yedirmeyi bilir ne alt değiştirmeyi,gecede uyandırmıyoruz zaten işe gidiyor diye :çok üzgünüm:

oyy bu kıza gene bi haller oldu yavs..kucagimda uyuttum..2 saattir uyumadi..

bu arada aşimizida olduk kizlar :) kismetse digeri 1 ay sonra :) bu arada benim aşidan sonra gene tansiyonuma baktilar..gene firlamiş..15-10..gebelikte hep düşüktü ama kiz dogduktan sonra firliyor arada..umarim kalici olmaz..ama kalir gibime geliyor cünkü ailemde var :S annemde özellikle..onun da strese grince,üzülünce firliyor :s ben dogumdayken 2 kere dilalti almiş kadincagiz :S ay gelecegimi görür gibi oldum anlatirken :)

neyse Rabbim saglik versin cümlemize :)

Aşınızıda halletmişsiniz ne güzel benim oğluşta çok ağladı bende fena olmuştum telaş ve panikten iki saat çocuğun kıyafetlerini giydiremedim.

oh sihhatler olsun şimdidennnn :) yaw bi benmi tek yikayamiyorummm benneyaptımki

Bende varım merak etme tek değilsin :çok üzgünüm:

Bende tek başına yıkayamayanlardanım kızlar acayip panik yapıyorum kızı üşütcem diye iyiki anem var yoksa yanmıştık gülcede bende :D Bu arada bu lohusalık depresyonu acayip bişeymiş bi bakıyorum çokk mutluyum bi bakıyorum çokkk üzgünüm dünya bitmiş hiç bişeyden zevk almıyorum bazen kendimi suçluyorum iyi bi anne değilim diye

aile boyu bıcı bıcı yaptık babamz hariç o piss hehesırnaşık şey

yıkadım neyse çocukları aman ya tek yıksam çok iyi olacakmış valla eşim çok panik aman sumu yuttu sumu kaçtı dedim böle olursa ben birgün ara ile yıkarım bebeleri aynı anda yıkıyamam çok yorucu oluyorr...........

kızlar biz bilem prima 2 numara kullanıyoruz .....ilk etapta pramatüre kullandık elimizde bir pakette kapalı yarım pakette açık kaldı ......kapalı olanı hastaneye gittiğimizde eczaneye geri verecem heryerde satılmıyor barim değiştirelim .....

kızlar kakası normal çıktı bu sefer oğlumunn

yaa tarttım veletleri ömer 3800 olmuş ali 3600 neden alim az almış yaa çok mıcıyor acaba ondanmı ama ömerde ona yakın mıçıyor ....200 gr yaa olmazki gözüm gibi bakıyorum bu veletlere hatta aliye daha dikkat ediyorum yeme sorunu var diye ama düzeldi şimdi yiyorda .....bakalım ikinci kontrole gidene kadar aynı olacaklarmı

Kızlar merabalar herkes iyi sanırım.
ilgin maşallh kızına pek tatlı.
Benim kız hala emmiyor çıldırcam ya biberoncu oldu sütümü sağıp veriyorum.ondan çokta sütüm yok.sizin tahmini kaç cc çıkıyor
Doktora gittik bugün kızım kilo vermiş acil aldırmam lazım.Bu arada sarılığı düşmüş şükür yoksa kanı değişecekti bebişleri öptüm yeni anneleri de bekliyoruz hadi kızlar az kaldı

tutkuncum ve sibikocum anca vakit buldum yazmaya..kartal ve pendiğe yakin doktor sormustunuz..gecen gün komsumun kizi geldi..o da yeni dogum yapmiş..6 aylik bebişi vardi..yeni taniştik kizla..neyse işte..doktorlardan konu acildi..o bana pendikte bi doktor tavsiye etti..dr.serdar şahin adinda..cok iyi,ilgili,bilgili bi doktormus..ben daha gitmedim..devlet hastanesinde de bashekim yardimcisiymiş..pendik çarsida da muaynehanesi varmiş..eşide jinekologmus..kiz cok övdü doktoru..bişey olursa ben ona gitmeyi düşünüyorum..nenehatunda gittiğim doktordan pek hoşlanmadim cünkü..velhasil böyle..aklinizda bulunsun ;)

Bende tek başına yıkayamayanlardanım kızlar acayip panik yapıyorum kızı üşütcem diye iyiki anem var yoksa yanmıştık gülcede bende :D Bu arada bu lohusalık depresyonu acayip bişeymiş bi bakıyorum çokk mutluyum bi bakıyorum çokkk üzgünüm dünya bitmiş hiç bişeyden zevk almıyorum bazen kendimi suçluyorum iyi bi anne değilim diye

evet cok fena o depresyon ya..cok sukur benimki hafifledi..ama aynen dedigin gibi..bi cok mutluyum bi cok fenayim felan..arada bir geliyorlar hala ama ilk zamanlardaki gibi degil..sende zaman birak..elbet gececek ;)

bu yikama konusunda tek olmadigima sevindim :)) ama aşmak lazim artik ya..yarin yada öbür gün deneyecem tek yikamayi..eşimin nezaretinde :)) panik manik olurum biri bulunsun yanimda :)))

Kızlar çıldırıcam ya, geceden beri oğlanı beslemeye çalışıyorum, 5dk kadar emip uykuya dalıyor, aç kaldı diye kahroluyorum, şimdii bi elimde süt pompası sağıyorum, sağdığımı anneme veriyorum kaşıkla yediriyo, demin yine tıkandı, yutmak için bile uyanmıyo ya.. uzun uzun emişiyoz dedimde nazar değdi çocuğa galiba..

Kızlar bide kakası sarı, pürtüklü, cıvık, ama hep böyleydi zaten siyah kakadan sonra (mekonyum) anne süünü almaya başlayınca sarı oldu, sizin veletlerinde böylemi yoksa kağan hep ishalmi yavs..
selam kizlar a.s.

Cnm çok güldüm valla, komik bebiş yaaa... maşallah boncuka :))))
:D oyy yerim onu ben bizimkininde elleri açıkta bu gün parmağını gözüne sokuyo wikk yapıyo burnu dersen çizik içinde ehhh öğrenecekler inşallah oo çizdiklerinin kendi yüzü çektiklerinin kendi saçları olduğunu kızlar size bişi anlatayım aklıma gelmişken annem benim kızı çiş söylemeye alıştırdı şimdiden kaydirigubbakcemile3 altını açıyo hadi kızım çişşş yokmu diyo her defasında yapıyo çocuk inanamadım ya bide kakası içinde aynısı oluyo hadi kızım ehhh diyo yapıyo ya cidden anlıyo bu zilloş bizi :CüvCüv:

Zamane çocukları anacım :)))) maşallah
slm kızlar bende geldim evime çok şükür kızım 3.180grm 50cm doğdu ama benim sorunlarım çok oldu halen devam ediyo omuzlarım çok ağrıdı ameliyat sonrası iğrenç bi sezeryandı çok kötüydü sonrası şuandada pek iyi değilim vajinamda ödem oluştu kafam kadar oldu morardı sürekli soğuk buz koyuyorum iğrenç bi hastaneymiş sakın gitmeyin tavsiye etmiyorum sincan lokman hekim hastanesine sezeryan yerimde pek ağrı yok ama bu vajinam nolcak bilmiyorum senağlama

Cnm geçmiş olsun, inş. sıkıntıların kısa zamanda geçer , vajinan niye morardı ödem olduki sezaryende

Siribron cnm inş. kısa zamanda geçer sarılığınız , geçmesi için bol bol emzirmek gerekiyomuş, sende pınar gibi saaat başı emzir bence

Son düzenleme:
Back
X