Kizlar Selamlar,
Yine uzun ara verdim yazamadim. Pinar'cigim, bilgilendirme mesajin icin tesekkür ederim, benim oglum günde ortalama 8 kez kaka yapiyor, normal sanirim...
Bugün doktor kontrolümüz vardi, keyfim pek yok. Iyi ve kötü haberler var. Iyi haberler, ek gida vermeden kendi sütümle bebegimi besleyebiliyorum ve kilosu iyi. 3.720 gram dogmustu, hastaneden ciktigimizda 3.580 gramdi. Bugün dogumunun 18.günü ve 4.160 gram olmus birtanem. Boyuda 2 cm uzamis, 53. cm'e ulasmis.
Ama bizim iki korkutucu sorunumuz var teyzeleri. Ilki, gerizekali bir ebe(hakaret ediyorum kusura bakmayin ama hakediyor), oglumun göbegini bükerek koparmisti 7.günde. Göbekte hala islaklik vardi koparttiginda ve birkac gün gazli bezle sar, simsiki ört bezini demisti. Acemiyim ya, ne diyorsa yaptim. Annem, anormal buldu durumu ama uzman o oldugu icin müdahale edemedi kadincagiz. Göbekte bir türlü kurumadi, normal kivama gelmedi, üstünde hep sari bir nem vardi. Birde banyo yaptirdik o halde. Bugün doktor ilac verdi ve 2 hafta kullanacagiz, duruma göre keseriz yeniden dedi. Sok oldum
Umarim krem etkili olur ve iyilesir göbegi bebegimin...
Ikinci sorunumuz daha ciddi. Sag böbrekte sorun var. Böbreklerin icinde, idrarin biriktigi bir kesecik varmis, o keseye bagli bir kanal yardimiyla idrar disari atiliyormus. O kanal normalinden dar oldugu icin, idrarin biriktigi kese genisliyor ve böbrege baski yapiyormus. Yani durum su anda ürkütücü bir seviyede degil ama gözlenmesi gerekiyor. Genisleme devam ederse son care ameliyatmis, dualariniza ihtiyacim var kizlar. Gözümden bile sakindigim bebegimi, Allah bana bagislasin. Onun cani yaninca, sanki benim canim yaniyor. Kara kara düsünme modundayim anlayacaginiz...
cnm yaa çok geçmiş olsun umarım önemli bişi çıkmaz allah şifasını versin sabi nin yaw :Saruboceq::Saruboceq:
Oh mevlüdünüzde olmuş duanız kabul olsun tatlım.Nazar konusundan bende muzdaribim valla ne kadar nazar duası okusakta yinede göze geliyoruz.Birde bizim veletler o kadar kalabalığa alışkın olmadığı için kalabalıktada huysuzlanıyor.
Maşallah benim paşalarıma kilolarınıda güzel almışlar oh oh ne güzel haber bu böyle.Mama konusunda da canım doktorlar hiçbir zaman bir seferde 120 cc den fazla vermiyceksin diyorlar onu bende biliyorum.Neyse memeyle aldatıcan artık.
Esracım geç olsun güç olmasın hayırlısı böyleymiş.Yakında seninde hayırlı haberlerini alırız çok az kaldı gibi geliyor bana birkaç gün desem yerimseniben
saol tatlım Allah razı olsun ayy inan aynen benimkide hiç kalabalığı çekemiyor yaw sanki benim kız gidiyor başka bebek geliyor kafamçokkarıştı
sibelciğim mart anaları buluşmuş bizde buluşalım ama anadolu ve avrupanın birleştiği bir yerde
denizin ortası dermişim heheeee ben iki çocukla zor geçerim karşıya ama bu tarafda heryere gelirim
arabası olan olmayanı ortak bi yerden alabülürdeee
aynı fikirdeyim tatlumm bende karşıya zor gecerimm
pınarcım senin kocişle sibelide alın arabada var zaten atlayıp buraya gelin bacum delikafadulden
evet kesinlikle buluşmalıyız çok güzel olur benim araba var ama bebekle kullanamam kiii
kısss sen bana kadar kullan yeter ben avcılardayım biliyon ben iki bebişe birden bakarımm sırnaşık şeysırnaşık şey