saol canım seninki nasıl oldu verdinizmi tekrar kan
evet canım verdik 1 hafta sonra belli olucakmış guatrla ilgili olarak geri geldi dedi,ama merak etmeyin kanı kağıda aldığımız için böle geri geliyor dedi hayırlısı artık bekliyorum sabırszlıkla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım seninki nasıl oldu verdinizmi tekrar kan
kızlar kızımın burnu tıkalı sanki..nasıl temizlerim..... nefes alamıyor
canım serum fizyolojik ilaçlar var okyanus suyu hemen açar eşini yolla alsın yazık bebişekızlar kızımın burnu tıkalı sanki..nasıl temizlerim..... nefes alamıyor
hadi hayırlısı biz sana demiştik korkma bir sorun yoktur diye di mievet canım verdik 1 hafta sonra belli olucakmış guatrla ilgili olarak geri geldi dedi,ama merak etmeyin kanı kağıda aldığımız için böle geri geliyor dedi hayırlısı artık bekliyorum sabırszlıkla
esencim eşim işte..yalnızım..offf..
ama o pompalı seyden var sanırım bir bakayım setin içinde.saolun kızlar..yaa bu kadar küçükken tıkanırmı burunları ya? üşüttü mü acaba
pınarcığım fulyacığım ben kendim kırkladım bebeklerimi
suyuna şeker tuz altın gümüş ve çivi attım eşim abdes alıp bir nas bir felak bir ayetelkürsü birde fatiha okudu sonra kafalarına süzgeç koyarak bi su yıkadık
suyun içine attıklarımın açıklaması
şeker ' şeker gibi olsunlar diye
tuz' kokmasınlar diye
gümüş ' şanlı olsunlar diye
altın ' kadar değerli olsunlar
çivi' çivi gibi olsunlar diye
sonra bebelerden kalan su ile ben kırklandım tabi bende süzgeç tuttum..
sonra ben içeri girerken eşim çocukları havaya kaldırdı beni hep saysınlar diye
esen hayırlı olsun cnm mevlüdünüz,bebeişinde çok şeker maşallah,Allah nazarlardan saklasın![]()
hımmm kırkında bunlar mı yapılırmış bizde yapalım bari kırk uçurmaya da sizin yanınıza gelecez< zatidelikafadulden
Esencim maşallah kızına bu arda kırklandınızda hadi bakalım.
Fulya okyanus suyuyla temizlenir al evde olsun mutlaka.
Biz kızımla bugün yine sabahladık gece 4 te kalktı yine gaz sancısı sabah 11 de ikimizde sızdık kabızlığın sebebini çözdüm Devit yaptı dün kestim kızım gece 3 kez yaptı o yapmış bugünde vermiycem eğer normale dönerse yarın dr dan başka ilaç istiycem.şimdi kzım maşallah uyuyor rahatlamış gibi inşallah gecede sorun olmaz.
Sizler ne yaptınız bebişler nasıl
Kızlar eve geldikçe girmeye çalışıcam, şimdilik böyle...
Öptük hepiniziiiii
PS: profilime kağanın bi kaç fotosunu daha ekledim :)))) maşallah deyin amaaa
Kızlar merhaba, geçmişi okumaya çalıştım ama ne mümkün :))))
Kampı sormuşsunuz,eşim kampa tayin oldu,kamp kendi evimize arabayla 15dk, ama eve gidip gelemiyorum kağan sebebiyle...
Kampta tahsisli motelimiz var oraya yerleştik, kasıma kadar orda kalıcaz,bugün bez stoğumuz azaldığı için eve geldik, eşimde bez almaya gitti ben kağana bakıyom, akşam yine dönücez motele...
Geceleri kağan saat başı uyanıyo emzir gazçıkar sonrada uyut seansımız başlıyor yine, yaklaşık 1 saat sürüyo.. uyku muyku hak getire...
Fulyacım bizimde iki gündür burnumuzda tıkalı, ondanda uyanıyor muhtemelen, şu çeken aleti kullanıyoruz bide physiologica gifrer damlasını, bebekler içinmiş bu damla, inş. açılır bebelerin burnu yoksa emmesi çok sıkıntı yaratıyo
Dr gaz sancımız için colinox verdi bize şimdilik memnunuz, bu sayede gecenin bi yarısı kucakta hoplata hoplata gezdirme seanslarımız azaldı...