• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

kızlar kızımın burnu tıkalı sanki..nasıl temizlerim..... nefes alamıyor
canım serum fizyolojik ilaçlar var okyanus suyu hemen açar eşini yolla alsın yazık bebişe
evet canım verdik 1 hafta sonra belli olucakmış guatrla ilgili olarak geri geldi dedi,ama merak etmeyin kanı kağıda aldığımız için böle geri geliyor dedi hayırlısı artık bekliyorum sabırszlıkla
hadi hayırlısı biz sana demiştik korkma bir sorun yoktur diye di mi

esencim eşim işte..yalnızım..offf..
ama o pompalı seyden var sanırım bir bakayım setin içinde.saolun kızlar..yaa bu kadar küçükken tıkanırmı burunları ya? üşüttü mü acaba

fulya normalde tıkanmaz bebişin burnuda belki kusarken falan süt gelmiştir burnunda yada gaz çıkarırken burun aspiratörü ile temizleyebilirsin burnunu

pınarcığım fulyacığım ben kendim kırkladım bebeklerimi

suyuna şeker tuz altın gümüş ve çivi attım eşim abdes alıp bir nas bir felak bir ayetelkürsü birde fatiha okudu sonra kafalarına süzgeç koyarak bi su yıkadık

suyun içine attıklarımın açıklaması

şeker ' şeker gibi olsunlar diye
tuz' kokmasınlar diye
gümüş ' şanlı olsunlar diye
altın ' kadar değerli olsunlar
çivi' çivi gibi olsunlar diye

sonra bebelerden kalan su ile ben kırklandım tabi bende süzgeç tuttum..
sonra ben içeri girerken eşim çocukları havaya kaldırdı beni hep saysınlar diye

hımmm kırkında bunlar mı yapılırmış bizde yapalım bari kırk uçurmaya da sizin yanınıza gelecez< zatidelikafadulden

Esencim maşallah kızına bu arda kırklandınızda hadi bakalım.
Fulya okyanus suyuyla temizlenir al evde olsun mutlaka.
Biz kızımla bugün yine sabahladık gece 4 te kalktı yine gaz sancısı sabah 11 de ikimizde sızdık kabızlığın sebebini çözdüm Devit yaptı dün kestim kızım gece 3 kez yaptı o yapmış bugünde vermiycem eğer normale dönerse yarın dr dan başka ilaç istiycem.şimdi kzım maşallah uyuyor rahatlamış gibi inşallah gecede sorun olmaz.
Sizler ne yaptınız bebişler nasıl

tutkuncum gecmiş olsun cnm ...geceleri bizede uyku yok valla.
tmm cnm yarın alırım sağol cnm.bende hamileyken kullanmıstım okyanus suyunu

hımmm kırkında bunlar mı yapılırmış bizde yapalım bari kırk uçurmaya da sizin yanınıza gelecez< zatidelikafadulden

cnm hayırlı olsun mewludunuz...bırsen kırkında yapılanlar için saol burdada ole yapılıo ama bı kac eksık senınkınden bende yapıcam ole...

Esencim maşallah kızına bu arda kırklandınızda hadi bakalım.
Fulya okyanus suyuyla temizlenir al evde olsun mutlaka.
Biz kızımla bugün yine sabahladık gece 4 te kalktı yine gaz sancısı sabah 11 de ikimizde sızdık kabızlığın sebebini çözdüm Devit yaptı dün kestim kızım gece 3 kez yaptı o yapmış bugünde vermiycem eğer normale dönerse yarın dr dan başka ilaç istiycem.şimdi kzım maşallah uyuyor rahatlamış gibi inşallah gecede sorun olmaz.
Sizler ne yaptınız bebişler nasıl

dewıt mı..hımmmtutkuncum benım oglanda ıkı gundur sastı anlamadım dogrusu...gunduz uyurdu yok uyumuo gece zaten hiç uyumuo ..memede uyuyo yataga yatınca bı haller oluo sureklı gerınıo bole sancı warmıs gıbı falan..bugun hala pıjamalarlayım ustumu bıle cıkaramadım daha..ay napcamı şaştım ya..anca uyuttum kesın uyanır gene bırazdan..dewıtten mı acaba benımkıde...:uhm:

Kızlar merhaba, geçmişi okumaya çalıştım ama ne mümkün :))))
Kampı sormuşsunuz,eşim kampa tayin oldu,kamp kendi evimize arabayla 15dk, ama eve gidip gelemiyorum kağan sebebiyle...
Kampta tahsisli motelimiz var oraya yerleştik, kasıma kadar orda kalıcaz,bugün bez stoğumuz azaldığı için eve geldik, eşimde bez almaya gitti ben kağana bakıyom, akşam yine dönücez motele...

Geceleri kağan saat başı uyanıyo emzir gazçıkar sonrada uyut seansımız başlıyor yine, yaklaşık 1 saat sürüyo.. uyku muyku hak getire...
Fulyacım bizimde iki gündür burnumuzda tıkalı, ondanda uyanıyor muhtemelen, şu çeken aleti kullanıyoruz bide physiologica gifrer damlasını, bebekler içinmiş bu damla, inş. açılır bebelerin burnu yoksa emmesi çok sıkıntı yaratıyo
Dr gaz sancımız için colinox verdi bize şimdilik memnunuz, bu sayede gecenin bi yarısı kucakta hoplata hoplata gezdirme seanslarımız azaldı...

Kızlar eve geldikçe girmeye çalışıcam, şimdilik böyle...
Öptük hepiniziiiii
PS: profilime kağanın bi kaç fotosunu daha ekledim :)))) maşallah deyin amaaa

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, geçmişi okumaya çalıştım ama ne mümkün :))))
Kampı sormuşsunuz,eşim kampa tayin oldu,kamp kendi evimize arabayla 15dk, ama eve gidip gelemiyorum kağan sebebiyle...
Kampta tahsisli motelimiz var oraya yerleştik, kasıma kadar orda kalıcaz,bugün bez stoğumuz azaldığı için eve geldik, eşimde bez almaya gitti ben kağana bakıyom, akşam yine dönücez motele...

Geceleri kağan saat başı uyanıyo emzir gazçıkar sonrada uyut seansımız başlıyor yine, yaklaşık 1 saat sürüyo.. uyku muyku hak getire...
Fulyacım bizimde iki gündür burnumuzda tıkalı, ondanda uyanıyor muhtemelen, şu çeken aleti kullanıyoruz bide physiologica gifrer damlasını, bebekler içinmiş bu damla, inş. açılır bebelerin burnu yoksa emmesi çok sıkıntı yaratıyo
Dr gaz sancımız için colinox verdi bize şimdilik memnunuz, bu sayede gecenin bi yarısı kucakta hoplata hoplata gezdirme seanslarımız azaldı...

canım benım ozleteme kendını fazla..kağanıda mis mis kokla bızım için..aynı sorunlar bızdde war canm..uyku muyku yok..gaz sancıları..hiç bitmeyen emme seansalrı...ınsallah gırcez duzene..kırka az kaldı ..kırktan sonra duzelır dıolar ya bakalım..bızede dr burun tıkanıklıı için BERKOFIZ dıye bı damla verdı..çok ıı geldı burcucum...damlattıktn sonra burnu temızlıuo..burun aspıratoruyle cekıoruz bızde..acılıo kuzuccun burnu...

Selam bacılar a.s. Kayınvalidemlerdeyiz hala. Öğlen geldik. Burda kırklandık ikimizde. Kızımıda kırk uçurmaya Ayşe teyzemiz var bitane ona götürdük. Ben kuaföre gittim kaş-bıyık-manikür-pedikür işini hallettim hihoyyyt Buluşmaya hazırım yani kaydirigubbakcemile3

Sonra Defnoşu uyutup eşimle dışarı çıktık. Yalnız kalmayı özlemişiz valla. 2 saat kadar vakit geçirdik. Geldik kızım uyandı. Emdi şimdi halasıyla oynuyor alkisalkisalkis

Bizde mangal yapacağız bahçede hihoyyyt Sonrada evimize gideriz kısmetse a.s.

Kızıma bugün kalın askılı elbise giydirdim. Altına fırfırlı külot, üstüne de ince merserize hırka. Ay bi güzel oldu görmeyin Şeniz Resmini eve gidince koyarım. Büyümüş geldi gözüme valla öyle elbise giyince hihoyyyt

Şimdi sofrayı hazırlamamız lazım ben kaçar öptüm hepinizi a.s.

Back
X