Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sağol valla inan çok zor onların arkasını toplamak çok zamanımı alıyor o kadar rahatlarki iş yapmayı bırak akşama kadar tv karşısında valla çıldıracağım kocam pasif valla lafta bana bakıyor tabi sadece gözleriyle
sen nasılsın bebişler nasıl maşallah sana bende herişimi kendim yapıyorum canım temizlik ütü yemek derken zaman çabuk geçiyor tek olsam evdeki düzenim belli ama başkalarıyla yaşamak çok zor bitanemlaelaelaelaelae
natıulusun en üst katında yemek katı var orda burger kıng onunde bulusurus dıye kızlara söledım ama kımseden ses cıkmadı benım kızda daha 26 gunluk ama annemle gıdecem eger gelırsen yazarsın ozelden telımı verırım beklerıs şekerım
aysun emeğine sağlık güzel bi yazı olmuş
kızlar merhaba benım kızın yüzünde sıvılce gıbı seyler cıktı ne yapsamkı kendılıgınden gecsın dıye beklıyorum ama 10 gun oldu hala var kımı sut egzaması dedı saglık ocagındakı hemsırede öpmeyın gecer dedı ama kımse opmuyokı bebişi anlamadım gıttı bepantenmı sürsem dıyorum ama zararlı gelırse allah muhafaza bıde kızın yuzunde iz falan kalır ölürüm azaptan ozaman sütümü sürüyodum ama oda fayda etmedi![]()
canım bebiş tam bi aylık
bide sürekli meme istiyor eşimde bişey yapamıyo mecbur aç kapa artema hesabı:)bi iş yapana kadar canım çıkıyor.
alışcaz ya Allahın izniyle şu kırkımızı bi uçursaydık.
olabilir cnm yazam buluşma sayfasınanatıulusun en üst katında yemek katı var orda burger kıng onunde bulusurus dıye kızlara söledım ama kımseden ses cıkmadı benım kızda daha 26 gunluk ama annemle gıdecem eger gelırsen yazarsın ozelden telımı verırım beklerıs şekerım
canım sağol valla inan çok zor onların arkasını toplamak çok zamanımı alıyor o kadar rahatlarki iş yapmayı bırak akşama kadar tv karşısında valla çıldıracağım kocam pasif valla lafta bana bakıyor tabi sadece gözleriyle
sen nasılsın bebişler nasıl maşallah sana bende herişimi kendim yapıyorum canım temizlik ütü yemek derken zaman çabuk geçiyor tek olsam evdeki düzenim belli ama başkalarıyla yaşamak çok zor bitanemlaelaelaelaelae
tamam cnm ben bi eşime kayınvalideme sorayımda hbr veririm ok çok sağol?
Selamlar Kizlar,
Gözden irak olan, gönüldende irak degildir umarim. Ne zamandir ne yazabiliyorum, ne okuyabiliyorum. Tam internetin basina geciyorum, 2 dk gecmeden kalkmak zorunda kaliyorum. Oglum sagolsun, firsat vermiyorGecmisi okuyamadim, ara ara birkac mesaj zor okuyabiliyorum, bir okumaya kalksam 100 sayfadan fazla vardir heralde, söyle bir üstün körü bakmaya calisacagim yinede. Umarim, bebisler ve güzel Annelerinde sorun yoktur.
Benim bebegimin göbegi sorunluydu, yazmistim 2 hafta önce. Cok sükür iyilesti. Carsamba günüde böbrek sorunuyla ilgili uzman bir hekimle randevumuz var, aklima geldikce kalbim gümlüyor, umarim hayirli haberler verebilirim sizlere.
Sorunlarimiz hep aynidir sanirim. Kronik kabiz, gaz, sanci, süt, mama v.s
Benim oglum beni uyutmuyor geceleri, gündüzde ben uyuyamiyorum. Evde sersem gibi dolasiyorum, bir cesit bunalim hali var üstümde. Yanimda bir yakinima öyle cok ihtiyacim var ki anlatamam. Oglumda sagolsun, oldugu yerde duramiyor. Kucakta olacak ve gezecek sürekli. Sizin bebislerde böyle mi ?Feci bir durum ya...Elim kolum baglaniyor...Gece 1'de uyandi, 4'de ancak uyutabildim. O da ancak 1 saat. Tansiyonum resmen tavan yapti. Iste böyle kizlar. Allah Birsen'e ve Seherim'e sabirlar versin diyorum, baska birsey demiyorum:)
tamam birsencim hadi hayırlısı siz evden kaçta çıkacaksınız??
sanırım ben 11 gibi çıksam 1 de orda olurum metrobüs evlendirme dairesine kadar gidiyormuş ama tepe natilus oraya yakın mı bilmiyorum( esende hala aramadı araba işini hallettimi bilmiyorum
![]()
cnm biz en geç 12 gibi buluşacağız ....
benim veletlerin mama yemelerine bağlıyım biraz ama en geç 12 de beni alacakları yerde olacam knk nin kocası ben sizi götürüürm bir saatte demiş....
canım arıyım ama tel no yok bende özelden yolla dedim görmedi galibaa ..
bende ne yemek yapacam bilmiyomm yawsss(
bu arada kızlar ben sanırım bu hafta doğum parasını alıcam eşim bugun evrakları götürdü ssk ya çarşambadan sonra postaneye gitsin demişler :)ilaç gibi gelecek valla o para :))
hee çokk iyi yaa arabayla çok rahat olur canım sizin için 2 çocuk zor olurdu yollarda hemde bu sıcakta ...
o dediğinin aynısı bende de var birsencim. karnım hala uyuşuk gibi, his yok. kaşıdığımda bile çok hissetmiyorum. senin 2 ay oldu yav hala geçmedimi? bana kırkın çıkınca geçer demişlerdi,bende onu bekliyordum-tatlicadiarzu-
kızlar merhaba benım kızın yüzünde sıvılce gıbı seyler cıktı ne yapsamkı kendılıgınden gecsın dıye beklıyorum ama 10 gun oldu hala var kımı sut egzaması dedı saglık ocagındakı hemsırede öpmeyın gecer dedı ama kımse opmuyokı bebişi anlamadım gıttı bepantenmı sürsem dıyorum ama zararlı gelırse allah muhafaza bıde kızın yuzunde iz falan kalır ölürüm azaptan ozaman sütümü sürüyodum ama oda fayda etmedi![]()
kızlar merhaba nasılsınız ben çok yorgunum yağmur alerji oldu dün hastaneye götürdü babası hem onunla hem bebekle uğraşıyorum kayınvalide görümcede bir işe yarasalar ye iç tv karşısınsa akşamı et valla göstermelik bebeği eşim gelince kucaklıyo onun dışında bir yardımı yok valla temizliği bebeğin bakımını hepsini ben yapıyorum lohusalıkta beni çok bunalttı nefes alamıyorum valla yanlız kalsam bu kadar zor olmaz işimi yapar otururum
sizler neler yapıyorsunuz çok fazla giremiyorum
![]()
Merhaba canlarım ist. da oturan arkadaşlar buluşuyomuşsunuz ne güzel ya keşke bizde olabilseydik sizlerle hepinizi çok merak ediyorum bende kızımın son halini koydum teyzeleri yarında mevlüdümüz var kısmet olursa resimlerini ekliycem hepinizi ve bebişlerini öptüm