kızlaaaaar merhaba
uzun zamandır girmedim geçmişide okuyamadım hiç... geçen pazar normal doğumla dünyaya geldi oğlum ama çok zor bir doğum oldu 18 saat sancıdan sonra meleğime kavuştum... görünce çektiğim bütün sancılar geçti bitti:)) bugün 8. günümüz bitiyor... ilk 3 gün hiç sütüm gelmedi şimdi yavaş yavaş gelmeye başladı ama mama takviyeside yapıyoruz...
biraz dikişlerim var geçince daha iyi olacağım inşallah... birde bugün bo topuktan kan alma olayı çok gerdi beni... hastanede 5 dak. süren şey sağlık ocağında 15 dak. sürdü ... topuklarını 3er kez deldiler delircektim kadını dövcektim nerdeyse... neyse inşallah temiz çıkar sonuçlarımız...
bizden şimdilk bu kadar... buarada buraya yazmayı ve sizleri çok özlemişim:))
cnm hayırlı olsun bebişin.. bizde özledik seni..
ay kızlar çıldırıcam ya saatlerdir ağlamaktan mahvoldum ablamın görümcesi dr.şu guatr olayını sordum hiç ihmal etmesin zeka geriliği,vücutta kalıcı hasar veya cücelik yapıyormuş internetttende araştırdım erken teşhis çok önmeliymiş off ya sonuçlar kötü çıkarsa ayy çok kötüyüm yarın sabah hemen özel dr gidicez sağlık ocağından gelen sonucu beklesem deliririm heralde zaten sabahı nasıl edicem bilmiyorum kızımda sanki anlamış gibi saatlerdir uyumadı huysuz nolur dua edin kızlar
bişeycik çıkmaz allahın izniyle tatlım..gönlünü ferah tut güzel düşün cnm..