• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Kızlar emzirme molasında bakayım dedim :)))
Semracım cnm bende çok pimpirikliyim valla, oğlana bişi olcak diye sabaha kadar başında beklediğim, kabusla yataktan fırlayıp nefes alıyomu diye kontrol ettiğim çok oldu, inş. bişeyi yoktur kızının cnm, varsa bile çağresi olan bişeyi erken teşhis ettiğiniz için kısa zamanda iyi olur merak etme
Fulyacım Sibelim kızlar verdiğim taktiği deneyin bakın 5 dk da uyuyo bebeler, sizde rahat edersiniz :))))

canım bu kamp işi ne zaman bitecek? özledik valla seniopuyorumnanaktan

bende bu akşam miniğimi ilk defa yalnız banyo yaptırdım. yani eşimle beraber, yanımızda bir büyüğümüz olmadan. aslında ben korkmam ama oğluşum katıla katıla ağlayınca eşim panik yaptı,ondan zor oldu. mis gibi yıkadık,yağladık şimdi de uyuyor meleğim:asigim:

canım bu kamp işi ne zaman bitecek? özledik valla seniopuyorumnanaktan

bende bu akşam miniğimi ilk defa yalnız banyo yaptırdım. yani eşimle beraber, yanımızda bir büyüğümüz olmadan. aslında ben korkmam ama oğluşum katıla katıla ağlayınca eşim panik yaptı,ondan zor oldu. mis gibi yıkadık,yağladık şimdi de uyuyor meleğim:asigim:

Cnm bende çok özledim valla :((( alışmışım , çok eksiklik duyuyorum...
kamp kapanana kadar yani kasım sonuna kadar kalıcaz.. motele int. bağlatabilseydik iyi olacaktı.. orda int. cafe var ama kağanı bırakamam, bide int. cafeyede götüremem çünkü klimayı feci açıyolar buzhane gibi oluyo, böyle eve gidip geldikçe yazarım artık napalım
Missler gibi olmuş bebeton maşallah, bizde öğlenleri eşim gelince yıkıyoruz, yaa herkesin bebeği yıkadıktan sonra mışıl mışıl uyuyo benimkisi cin gibi açıyo gözlerini, banyodan sonra uyması gerektiğini nasıl öğreticez bilmem

opuyorumnanaktan

Cnm bende çok özledim valla :((( alışmışım , çok eksiklik duyuyorum...
kamp kapanana kadar yani kasım sonuna kadar kalıcaz.. motele int. bağlatabilseydik iyi olacaktı.. orda int. cafe var ama kağanı bırakamam, bide int. cafeyede götüremem çünkü klimayı feci açıyolar buzhane gibi oluyo, böyle eve gidip geldikçe yazarım artık napalım
Missler gibi olmuş bebeton maşallah, bizde öğlenleri eşim gelince yıkıyoruz, yaa herkesin bebeği yıkadıktan sonra mışıl mışıl uyuyo benimkisi cin gibi açıyo gözlerini, banyodan sonra uyması gerektiğini nasıl öğreticez bilmem

opuyorumnanaktan
yanlız değilsin canım benimki de uyumuyor banyodan sonra

oyyy bu saat oldu anca işim bitti ama belim çatlıo ne zor yahu anne olmak eve yetiş bebişe yetiş yemege bulasıga camasıra derken oynatmaya az kaldı yanıııı:gitme:

bugun doktora gıttık kuzucum cok şükür ıyı.bulusmaya gelen kızlar hatırlar bebişin yüzündekı yağ bezecıklerı ıcın nurten sneınde aklında olsun gülsuyuyla sil dedı yarın adapazarına gıdıyorum 10 gun falan yokum kafa dınlıyeyım bı bakıma gıreyım mevludumuzu yapıp gelıcez hayırlısıyla inşallah hesey yolunda olur dedesı dort gozle beklıyo duru'mu hepınızı opuyorum yarın aşımıı olup gıdıyorusopuyorumnanaktanŞeniz

ayy kızlar bende nazar değirdim meleğime:( bir sancıyla uyandı, gazını çıkarana kadar kırk takla attı çocuğum. şimdi de çok huzursuz uyuyor. halbuki banyo yaptırdığımız akşamlar emerken bayılıp giderdi.
bide biz haftada 2 defa banyo yaptırıyoruz. burası serin. evimizin içi 22 derece genelde. siz hergün mü yaptırıyorsunuz? ayy zaten eşimle beraber banyo yaptırma stresine kalbim dayanmazdı galiba benim:))

Yaa biz daha birinci ayı atlatmadıkkii!! 3.ayda mı geçiyormuş? ben damla veriyorum gaz için. günde 3 defa yazıyor üstünde ama ben bir defa veriyorum. yine de içim rahat değil aslında. acaba ilerde bağırsak tembelliği filan yapar mı??

günaydın goncacım. benim oğlumda çok emiyor yaa! kiminin bebişi 10 dakika da doyuyormuş. benimki maşallah 15+15 30 dakika emiyor. o da ben bıraktırıyorum 15'er dakika da. yoksa paşa daha emecek. aslında sütümde var, ama acaba doymuyor mu??

kız biz de kalkalı çok oluyor da ortalığı toplayıp karnımızı doyurmadan neti açmıyorum. yoksa başından kalkamıyorum,ne iş güç yapıyorum ne de karnımı doyuruyorum yoksa:bbo:
sana da Allah kolaylık versin canım. inşallah kolayca atlatırsın bu günü de.opuyorumnanaktan

canım belli olmuyor benimkide öle bazen 10 dakika en aşağı rekorumuz 45 dakika anlamıyorum ki istedikçe emziriyorum sinek yemişti doktora gittik kıızm 5 kilo 180 gram olmuş eee dedim bende az mesai harcamıyor memede olcek o kadar yani hala anlamış değilim doymuyormu bazen ama bakıyorum elimle süt de geliyor ama bu akşamda şunu tespit ettim benim kızım 11 gibi uykuya dalıyor gece uykusuna öncesinde 8 gibi başlıyor sık emmek istemeye sinirli sinirli aralıkla 10 11 e kadar emiyor yani normal sanıırm ya

merhaba kızlar diyecem ama kimseler yok daha gelmemişler

bu pınar nerelerde yaaa............

biz doktora gittik geldik ama bu ikinci ay aşısı çok fena kızlar tubiş sen bu sefer bayılırsın heeee

iki bacaktan bir koldan yapıldı ...rota aşımızıda olduk 140 tl den aldım tanesi eczaneden

aşı oldukdan sonra 2 saat yemek yemesinler dedi sonrada iki saatte bir ateşini ölçün dedi şimdilik sakinler yemeklerini yediler yattılar.......

alim 4440 gr ömer ise 4830 gr olmuş ömer 55 cm ali ise 53 cm boyları bana kısa geldi ama doktor gayet iyi dedi kilosu boyu posu sakin diğer bebeği öteki ile kıyaslamyın ikisi farklı kişilik dedi...
kanguru kullanabilirsiniz dedi ...ama sadece dışarıda çok uzun kalamdan dedi yan yatırmalı olursa daha iyi olur dedi...mama işine gelince bize siz ne maması kullanıyorsunuz dedi hemşire ben dedim aptamil size sma öneririm dedi ben dedim aaa bende var ama kullanamıyorum doktora soracaz dedim
orada sma nın müşteri temsilcisi vardı aptamil bağımlılık yapıyor içinde şeker ve nişasta var dedi kof şişmanlığada neden olabiliyor sma öneririz dedi....ben dedim bize hediye geldi kullanayım
doktorada dedim hem sma hem bebelac var diye oda dediki kullana bilirsiniz bebekleriniz yediği sürece
her mamayı yiyebilirler dedi....bölelikle mama parasından iki ay kurtulduk hee hastanedede iki kutu mama hediye ettilerr

birsencim geçmiş olsun veet 2 . ay çok zorluymuş canım sağ salim atlatmışsınız mama işinede çok sevindim

merhaba kızlaarrr...

ortalık pek bi sakin görünüyor..sinek vızıldasa duyulur hani:Saruboceq:benim oğluşta maaşallah bugün güsel uyuyoo:nazar:yoksa hiç fırsat vermiyo nete girmeme..gündüz kesik kesik uyuyo hep..bugün maaşallah yani:nazar:

Herkesler buluşmuş fotolar çekilmiş..hepiniz çok hoş görünüyorsunuz gerçekten...Sanal ortamdan gerçeğe geçiş oldu bu..Bundan sonraki buluşmalarda daha kalabalık olur inş..bende uygun bir zaman olursa katılabilirim hem bebişlerde biraz daha toparlanmış olurlarr..

birsencim sen ikinci ay aşılarına geçmişsin bile..biz 1.ay aşımızı yeni olduk...kilomuz 4. 66
boy 60 cm olmuşş..maaşallah manken gibi boymuz uzun:nazar::nazar::nazar:
Burdan kız annelerine duyurulurkaydirigubbakcemile3
yarında dr randevumuz var kalça usg si felan çekilecek..inş ii çıkar sonuçlarımız..

inş melincim maşallah oğluşuna hakkaten manken gibi valla

çokk güzellll güzel bir ömür geçir yavrunla canım

kızlar bugün yarı kırkımız çıktı özel bişey yapılıyormuydu? çünkü normalde biz 40 çıkınca yapıyoruz ama sizden duyduklarımı yaptım altın yüzüğümü koydum gümüş küpemi koydum suyada biraz tuz attım artık ne işe yarar bilmiyorumama yaptım:)) başka bişey yapılcakmıydı? dr gittik bugün göbeğimiz daha iyiymiş pzrt. tekrar gidicez bir krem verdi sabah akşam onu sürücez inşallah düzelir bir düşsün rahat edicez derken başımıza ne geldi Allah beterinden saklasında

geçmiş olsun canım inş bir an önce düşer

mrb kızlar bugün sezeryanla doğum yapalı 22 gün oldu ama benim dünden beri mide rahatsızlığım var midem çok ağrıyo sırtıma vuruyo ağrısı bide gaz sancım var galiba popomun üzerine zor oturuyorum napmam lazım sizinde böyle şikayetleriniz oldumu

canım gaz yada kabızlıktır çok sulu beslen katı gıda yeme fazla rahat edersin kabızlıktan dikişlerinde zarar görür çok dikkat et

Selam kızlar bu gece kızım acayip yordu beni dün fazla uyudu ve dün gecede hiç uyumadı sabah 06:30 du uykuya daldığında gece kafaya huni takıp lulululu yapacak duruma geldim artık bide doğumdan sonra bende hemeroid sorunu başgösterdi otururken canım yanıyor ama kızımda sürekli emmek istiyor çok zorlu bir geceydi şimdide uykudan bayıldı hanım mışıl mışıl uyuyor artık dayanamadım anneme milupanın rezene çayını aldırttım bakalım şu gece uykusuzluğuna çözüm olacakmı.
cerencim hikayeni gözyaşlarıyla okudum harika bir anlatım canım Allah bebişini size bağışlasın güle güle büyüt yavrunu

geçmiş olsun çok gecelerimiz olcak böole sanıırm bende bu gece gaz problemi ile uğraşıyorum çıkardık biraz bakalım uykuya dalcakmı

Kızlaaaar biz geldik, bugün aşımızı olduk hemde bacaktan yaptılar, benim içim gitti valla... hemşire daldırdı iğneyi bi vıyyyyk sesi... sanırım oğluşum benden daha kuvvetli çok ağlamadı

Geçmişe bakayım dedim ama kağanım müsade etmedi, bi göz gezdirdim sadece buluşma resimlerinize baktım ayy çok güzel yaa, keşke yakın olsaydıkta bende gelebilseydim, neyse inş. bi gün o da olur,

Akşam yine dönücez kampa, ama evimi özlemişim yaa, insanın evi gibisi olmuyo valla...
Bu arada size süpeeer bi taktik vericem kızlar, uyumayıp gazdan bağıran bebeler için, bebiş uyumadımı hiç sorun değil ,mutfağınızdaki aspiratörü açıyorsunuz ama öyle 1 değil 3. kademe falan en bangır bangırı, ışıkta loş olmalı, sonra başlıyosunuz kucakta hoplatmaya...
İşte kızlar bu taktik sayesinde 2 gündür uyutabiliyorum oğluşu aksi halde nerdeyse halay çektirecek yaramaz babasıyla bana :))))
Bu tavsiyeyi ikiz bebekleri olan bi tanıık verdi bana, Allah razı olsun diyorum başka bişi demiyorum :))))

Bu arada mayıs sonundan beri kağanıma ben bakıyorum kızlar, çok alıştık artık birbirimize, artık göz kontağı kurabiliyoruz sanırım, yavaş yavaş büyüdüğünü görmek çok güzel bi duyguymuş :)))) Allahıma şükürler olsun bu günleride gösterdi :))))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne güzel burcucum benim kızımda sabahları bana gülüyor okadar mutlu oluyorum ki onu kalbime sokasım geliyor
valla özlettin inş net bağlanır kampa kağana ve kendine iyi bak

Kızlar iki gündür oğlan fena soluk aldırmıyo bana sitedeyim sürekli ama yazmaya fırsat yokki yapmadığım kalmadı artık ayakta sallarken uyuyo ondan sonra yerine yatırayım diyorum hemen uyanıyor ancak şimdi uyudu bende bir yemek yiyip banyo yapıp uzanıcam gerçi o kadar uyuyacağını sanmıyorum yaaaa :sinifsinif:

canı8m çok zor ya sabır versin allah inş düzene girer çok geçmiş olsun

canım ben artık eşimle yaptırmıyorum birbirimize giriyoruz artık tek yıkıyorum bu sabahta yaptırdım allahım hiç ağlamadı tatlı tatlı bana baktı bir hoşuna gidiyor giydirdim yatırdım bir kere bile gık demedi kızım ya sonrada mışıl mışıl uyudu anneside iş yaptı valla bayılıyorum kızıma

oyyy bu saat oldu anca işim bitti ama belim çatlıo ne zor yahu anne olmak eve yetiş bebişe yetiş yemege bulasıga camasıra derken oynatmaya az kaldı yanıııı:gitme:

bugun doktora gıttık kuzucum cok şükür ıyı.bulusmaya gelen kızlar hatırlar bebişin yüzündekı yağ bezecıklerı ıcın nurten sneınde aklında olsun gülsuyuyla sil dedı yarın adapazarına gıdıyorum 10 gun falan yokum kafa dınlıyeyım bı bakıma gıreyım mevludumuzu yapıp gelıcez hayırlısıyla inşallah hesey yolunda olur dedesı dort gozle beklıyo duru'mu hepınızı opuyorum yarın aşımıı olup gıdıyorusopuyorumnanaktanŞeniz
,gülsuyumu çok ilginç ya ben tonik niyetine kullanırdım benim kızımın yüzündede 5-6 tane çok küçük yağ bezesi var sürsem mi acba ya peki bir marka falan söledimi şu marketdekilerdenmi canım bide neden olurmuş benimde canımı sıkıyor gördükçe

ayy kızlar bende nazar değirdim meleğime:( bir sancıyla uyandı, gazını çıkarana kadar kırk takla attı çocuğum. şimdi de çok huzursuz uyuyor. halbuki banyo yaptırdığımız akşamlar emerken bayılıp giderdi.
bide biz haftada 2 defa banyo yaptırıyoruz. burası serin. evimizin içi 22 derece genelde. siz hergün mü yaptırıyorsunuz? ayy zaten eşimle beraber banyo yaptırma stresine kalbim dayanmazdı galiba benim:))

valla benim evimde serin bende iki güne bir yıkıyorum

kızlar yarın izmite gidiyoruz pazar evde olucaz inş çabucak geçer çok kalabalık olcak inş kızıızm nazar almaz ya aslında hiç gitmek istemiyorum sırf eşim için neyse kızım bu gece huysuzdu gazı vardı az önce çıkardık inş uykuya dalacağız birlikte öptüm hepinizi

Günaydın kızlar nasılsınız?Ben bu ara o kadar yoğunumki siteye giremiyorum.Kızım aşımızı oldu kalça çıkığı ultrasonu çekildi sağ kalçada kas gelişimi azmış 2 bez kullanıp 3. ayın sonunda gel dedi dr tabi benim kociş çıldırdı bunu duyunca şimdi ortopedi uzmanı buldu çarşamba ona gidicez bakalım o nediycek kızıma günde 5-6 kez spor yaptırıyorum şimdi.huysuzuz bu aralar uyumuyoruz dün misafirlerim vardı işyerimdeki arkadaşlar benim kız sabah 6 da kalktı misafirler geldi çıldırdı kimseyle ilgilenemedim saat 5 te sızdı busefer arkadaşlar kalktı tabi 11 saat çıldırdı tabi şimdide gece 2 de kalktı o zamandan beri yeni uyudu ateşini ölçtüm 36 normal artık az giydiyorumda anlamadım.Neyse yine gelirim biraz uyuyum bayılcam artık.

merhabalar arkadaşlar
ben mart annesiyim de internette gezinirken neobaby yıkanabilir bebek bezi gördüm kullanan varmı

olur cnm neden olmasın biraz bebişlerimiz büyüsün de toplanalım inş..benim ailem ve tanıdıklarım hep ist da. evlenmeden önce ist da yaşıyordum bir ayağım oarada yani..oraya da gidebiliriz beraber çok uzak diil dimi:)
tmm cnm olur,benim kimsem yok istanbulda zor olur gelmem ama bursalı arkadaşlar varsa toplanırız bir gün inş.
Selam kızlar bu gece kızım acayip yordu beni dün fazla uyudu ve dün gecede hiç uyumadı sabah 06:30 du uykuya daldığında gece kafaya huni takıp lulululu yapacak duruma geldim artık bide doğumdan sonra bende hemeroid sorunu başgösterdi otururken canım yanıyor ama kızımda sürekli emmek istiyor çok zorlu bir geceydi şimdide uykudan bayıldı hanım mışıl mışıl uyuyor artık dayanamadım anneme milupanın rezene çayını aldırttım bakalım şu gece uykusuzluğuna çözüm olacakmı.
cerencim hikayeni gözyaşlarıyla okudum harika bir anlatım canım Allah bebişini size bağışlasın güle güle büyüt yavrunu
geçmiş olsun cnm,bende de oldu aynı sorun hemde sezeryan olmasına rağmen,şakır şakır kanadı valla,bir de diğeri var arada başım dönüyordu şimdi iyiyiz çok şükür
sonunda uyudu kızım....çamasırları yıkadım bende bu arada toz aldım..
o rezene cayından bende alayım olmadı işe yarıyor mu
hamarat hatun seniŞenizcnm ben rezeneyi gaz problemi için aldım ama pek işe yaramadı gibi,hele uykusunda bi şeye yaramıyor,ben kendim de içiyorum benim kız tadını sevmiyor ve içmek istemiyor:olmaz:
ooo maşallah ben cesaret edemiyorum cnm,annem yıkarken bile ağlayınca kötü oluyorum:sinifsinif:
cnm 2 gün de bir yaptırıyoruz biz,hatta her gün bile olsa olur
bursa çok sıcak,isilik oldu hep kızımın yüzü:sinifsinif:
Günaydın kızlar nasılsınız?Ben bu ara o kadar yoğunumki siteye giremiyorum.Kızım aşımızı oldu kalça çıkığı ultrasonu çekildi sağ kalçada kas gelişimi azmış 2 bez kullanıp 3. ayın sonunda gel dedi dr tabi benim kociş çıldırdı bunu duyunca şimdi ortopedi uzmanı buldu çarşamba ona gidicez bakalım o nediycek kızıma günde 5-6 kez spor yaptırıyorum şimdi.huysuzuz bu aralar uyumuyoruz dün misafirlerim vardı işyerimdeki arkadaşlar benim kız sabah 6 da kalktı misafirler geldi çıldırdı kimseyle ilgilenemedim saat 5 te sızdı busefer arkadaşlar kalktı tabi 11 saat çıldırdı tabi şimdide gece 2 de kalktı o zamandan beri yeni uyudu ateşini ölçtüm 36 normal artık az giydiyorumda anlamadım.Neyse yine gelirim biraz uyuyum bayılcam artık.
geçmiş olsun cnm,umarım sorun çıkmazŞeniz
merhabalar arkadaşlar
ben mart annesiyim de internette gezinirken neobaby yıkanabilir bebek bezi gördüm kullanan varmı
yok cnm ilk defa senden duydumsengözlerimebaksanab
hekese günaydınn
canım çok sıkkın hiç bişey yapmak istemiyorumm:(bunalıma girdim galibaaa

günaydın cnm biz de de var aynı şeyden endişe etme:1hug:

günaydııınn neelerdesiniz be?? bende giremiom..

bnm kız 8:30dan beri yeni uyudu bnmde accayip uykum var ama çokta işim var yrn

mevlüt günüm uykum açılsın die size bakım dedim ama tık yok burdada!!!

kahvaltı edip işlere dalayım off nerden başlıyacam kimsede yok yalnızım inş. kızım duruda

herşeyi yaparım yoksa sinirden çatlarım:Saruboceq:

[k] {n} [k];7416038 .!.:
günaydııınn neelerdesiniz be?? bende giremiom..

bnm kız 8:30dan beri yeni uyudu bnmde accayip uykum var ama çokta işim var yrn

mevlüt günüm uykum açılsın die size bakım dedim ama tık yok burdada!!!

kahvaltı edip işlere dalayım off nerden başlıyacam kimsede yok yalnızım inş. kızım duruda

herşeyi yaparım yoksa sinirden çatlarım:Saruboceq:

günaydınn oh oh uyusun miniğinde işlerini yap.ben uyuttum pc de takılıp çamaşır ascam birazdan.uyanmazsa tabi:)

günaydınlarrr bu aşı işi çok zorlu idi iyi atlattık sanırım

ateşlenmedi kuzular ama önlem için ben şurup verdim iki bacak bir kol birda ağızdfan tabi çocuklar zorlanır en büyük korkum ateşti bugunude geçirdikmi rahatız

annem bende hafta başından beri şimdi gidecek bana diyorki sizde gelin eviniz çok sıcak çocuklar rahat etsin diyor bilmiyorum ne yapcam

günaydın dırımkızı oh ne güzel annen yanındaydı ha şanslıı senii
çocuklar sıcakda heder oluyo valla bizde o odadan bu odaya nere serinse ordayız annene git evin çok sıcaksa valla.

valla ayseciğim annem dükkan üstü 2 katta oturuyor serin evi benim ev çatı katı esiyor ama sıcak yinede orada çocukları mıncıklayacaklar diye gitmek pek istemiyorum ama birirleri mıncıklarsa hemen kalkar gelirimm

merhaba. bugün bir ayımız doldu bizimde. aşımız var yani. cuma namazından sonra kociş gelecek aşıya götürecez yavrumu. belkim ordan da balık yemeye gideriz. evde çok sıkılıyorum:((
güya kociş bende kullanayım diye otomatik vites araba aldı, ama daha çıkıp hayırlayamadım bile bu velet yüzünden:) ama bebişim de arabadayken kullanamamki ben,acemiyim daha,ne olur ne olmaz.

birsen git canım annenlere bence de. yazık çocuklara. hem sende rahat edersin.
inşallah haftaya benimde annem gelecek:))

kızlar benim eşim tel:açtı az önce bizim bebiş akşam bayağ sesli gülücük atmış babasına..
uyuyomuydu diye sordum yarı uyanıktı dedi.melekler güldürmüştür dedim:)
daha erken değilmi gülücükler için

Back
X