Kızlaaaar biz geldik, bugün aşımızı olduk hemde bacaktan yaptılar, benim içim gitti valla... hemşire daldırdı iğneyi bi vıyyyyk sesi... sanırım oğluşum benden daha kuvvetli çok ağlamadı
Geçmişe bakayım dedim ama kağanım müsade etmedi, bi göz gezdirdim sadece buluşma resimlerinize baktım ayy çok güzel yaa, keşke yakın olsaydıkta bende gelebilseydim, neyse inş. bi gün o da olur,
Akşam yine dönücez kampa, ama evimi özlemişim yaa, insanın evi gibisi olmuyo valla...
Bu arada size süpeeer bi taktik vericem kızlar, uyumayıp gazdan bağıran bebeler için, bebiş uyumadımı hiç sorun değil ,mutfağınızdaki aspiratörü açıyorsunuz ama öyle 1 değil 3. kademe falan en bangır bangırı, ışıkta loş olmalı, sonra başlıyosunuz kucakta hoplatmaya...
İşte kızlar bu taktik sayesinde 2 gündür uyutabiliyorum oğluşu aksi halde nerdeyse halay çektirecek yaramaz babasıyla bana :))))
Bu tavsiyeyi ikiz bebekleri olan bi tanıık verdi bana, Allah razı olsun diyorum başka bişi demiyorum :))))
Bu arada mayıs sonundan beri kağanıma ben bakıyorum kızlar, çok alıştık artık birbirimize, artık göz kontağı kurabiliyoruz sanırım, yavaş yavaş büyüdüğünü görmek çok güzel bi duyguymuş :)))) Allahıma şükürler olsun bu günleride gösterdi :))))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan