Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğini tek başına yıkayan var mı..
Günaydın kızlar nasılsınız?Ben bu ara o kadar yoğunumki siteye giremiyorum.Kızım aşımızı oldu kalça çıkığı ultrasonu çekildi sağ kalçada kas gelişimi azmış 2 bez kullanıp 3. ayın sonunda gel dedi dr tabi benim kociş çıldırdı bunu duyunca şimdi ortopedi uzmanı buldu çarşamba ona gidicez bakalım o nediycek kızıma günde 5-6 kez spor yaptırıyorum şimdi.huysuzuz bu aralar uyumuyoruz dün misafirlerim vardı işyerimdeki arkadaşlar benim kız sabah 6 da kalktı misafirler geldi çıldırdı kimseyle ilgilenemedim saat 5 te sızdı busefer arkadaşlar kalktı tabi 11 saat çıldırdı tabi şimdide gece 2 de kalktı o zamandan beri yeni uyudu ateşini ölçtüm 36 normal artık az giydiyorumda anlamadım.Neyse yine gelirim biraz uyuyum bayılcam artık.
anneme gidiyorummm kızlarr eşim ikihafta seyhate gidiyorr
Selamlar bacılar ben geldimmmmm hihoyyyt
Buluşma gününden beri kayınvalidemlerdeyiz. Artık bu akşam döneceğiz kısmetse eve. Bi türlü gelemedim siteye. Burda gelen giden bitmiyo valla. Neyse bugün misaifr falan yok. Birazdan kimse gelmeden atacağız kendimizi sokağa inşallah kaydirigubbakcemile3 Yakınlarda çok büyük bi park var. Oraya hava almaya gideceğiz.
Akşam eve gidince girer geçmişe de göz atarım. Herkes iyidir umarım. Benim kız debeleniyor yine. Ben kaçar. Öptüm siziiii a.s.
kızlar kanguru ne aldınız hangisi iyi
canim ben chicconun yatan modelini aldim..soft&dreams miydi neydi adi..cok memnunum ondan..
afferim kız amma kurnazsın haaakaydirigubbakcemile3 şeytana pabucunu ters giydirirsin vallazemuszemusyawww niden kimse yok nerede bu millet nerede bu devlet pnarrrr kuşumm kaynanacıkındamısın sen hala...siboşşda sabha burada gördüm sonra yok oldu herkes yorgunlukmu atıyor.....
benim bi uykum varrr ama veletler uyutmadıki yaaa ben hep gezmeye gidem yaaa o zaman uyurlar bu veletler..... bugün şu sma olan mamayı veriyorum mamamız bitti biz doktora gidip sorana kadar 100 tl mama alacak gibiyiz valla çocuklar hiç yadırgamadılar şincik çocuk bu yadırgamaz diyen olursa aptamilin gaz yapmyan mamasını ömer paşam yemiyordu ama yadırgıyordu bunu ikiside yedi hatta aliş daha bi iştahlı yedi gibi neysem ama eşime demeyecem şimdilik aptamilin kutusuna boşalttım o mamayı sorarsa mama aldık diyecem ....yarın cerrahpaşadaki doktora sorarım ....
hülyam nasılsın bacımmmm k
Günaydın kızlar nasılsınız?Ben bu ara o kadar yoğunumki siteye giremiyorum.Kızım aşımızı oldu kalça çıkığı ultrasonu çekildi sağ kalçada kas gelişimi azmış 2 bez kullanıp 3. ayın sonunda gel dedi dr tabi benim kociş çıldırdı bunu duyunca şimdi ortopedi uzmanı buldu çarşamba ona gidicez bakalım o nediycek kızıma günde 5-6 kez spor yaptırıyorum şimdi.huysuzuz bu aralar uyumuyoruz dün misafirlerim vardı işyerimdeki arkadaşlar benim kız sabah 6 da kalktı misafirler geldi çıldırdı kimseyle ilgilenemedim saat 5 te sızdı busefer arkadaşlar kalktı tabi 11 saat çıldırdı tabi şimdide gece 2 de kalktı o zamandan beri yeni uyudu ateşini ölçtüm 36 normal artık az giydiyorumda anlamadım.Neyse yine gelirim biraz uyuyum bayılcam artık.
hekese günaydınn
canım çok sıkkın hiç bişey yapmak istemiyorummbunalıma girdim galibaaa
canım bısey sorabılırmıyım.benımde esımın ıkı kuzenınde dogustan kalca cıkıgı var bende korkuyorum nezaman yanı bebek ne kadraken ultrsan cekılıyo
ESENcim annene geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
afferim kız amma kurnazsın haaakaydirigubbakcemile3 şeytana pabucunu ters giydirirsin vallazemuszemus
tutkuncum biliyosun bizim de öyleydi. sonra bebeğim kilo almadığı için bugün özel bir dr a götürdük. dr üstüste bi sürü bez görünce kalçayı muayene etti ve bu bebekte öyle bi sorun yok ultrason yanlış bence o bezleri çıkar at dedi. hemen başka bi yere usg ye gönderdi. ordaki dr da bu çocuk normal kalça çıkığı falan yok dedi. şaşırdık kaldık.kesinlikle başka bir yere, başka bi dr a teyit ettirmekte fayda var.
canım ya hepimiz girdik galba o bunalıma, sorunnu olmayan anneler kısa sürede çıktılar ama benim gibi sorunlarla karşılaşanlar hala içindeyiz. şu emzirme işini halledebilseydim o bunalımın canına okuyacaktım ama işte... bebeğinde sorun yoksa hiçbi şeyi takma kafana nolur. bu arada bu postnatal depresyon dedikleri şey bikaç ay da sürebiliyomuş. yandık valla
bir ayı doldurduktan sonra canım. ama önce dr a muayene ettir.
bu gittiğim dr. mama takviyesini kesti sadece anne sütüne döndük ama bebeğin tam beslenmediğine eminim ben. kızlar sizin bebekler günde kaç bez kirletiyorlar ve ne kadar miktarı?
ben geldim kızlar
nasılsınız bakalım benim oğlum cok fena hep sikayet ediyorum ama uyumuyor bu cocuk ya.
Bir gün 3 saat uyuduğunu görücekmiyim acaba.
Şu iyi geceler cayını kullanan varmı acaba ya.
Sibelcim seninki ve benimki en fena heralde mama veriyorum diyemi böyle ki anlamadım gitti.
:dance::dance:bu arada bebişimi yıkadım can larr
tek başıma hemideee![]()
Selamlar bacılar ben geldimmmmm hihoyyyt
Buluşma gününden beri kayınvalidemlerdeyiz. Artık bu akşam döneceğiz kısmetse eve. Bi türlü gelemedim siteye. Burda gelen giden bitmiyo valla. Neyse bugün misaifr falan yok. Birazdan kimse gelmeden atacağız kendimizi sokağa inşallah kaydirigubbakcemile3 Yakınlarda çok büyük bi park var. Oraya hava almaya gideceğiz.
Akşam eve gidince girer geçmişe de göz atarım. Herkes iyidir umarım. Benim kız debeleniyor yine. Ben kaçar. Öptüm siziiii a.s.
selam kizlar a.s.
ölüyorum yorgunluktan..cok sukur bitti mevlüd işi..yapicaklarin Allah yardimcisi olsun valla..
dün 11de sizip kalmişim..10da kalktim..12de de kizimi hastaneye götürdüm..gene ilaç sürdü doktor göbegine..bakalim perşembey ekadar beklicez..eger akinti gelirse cerraha götürcez..doktorun kendi kizinda da olmus..geçer önemli bişi degil dedi doktor..
ay gözümü acamiyorum ya..kizçem uyurken biraz uzanayim bende :)
öptüm hepinizii a.s.
ayyy buluşmadan sonra bi haller oldu kimseler yokk nirede bu millet
bigudi gitti
yenianne arada gelecek
tubaa sibel siribone pınar esen knk ayyy aklıma gelmeyenelerr niredesiniz beee
ESENcim annene geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
afferim kız amma kurnazsın haaakaydirigubbakcemile3 şeytana pabucunu ters giydirirsin vallazemuszemus
tutkuncum biliyosun bizim de öyleydi. sonra bebeğim kilo almadığı için bugün özel bir dr a götürdük. dr üstüste bi sürü bez görünce kalçayı muayene etti ve bu bebekte öyle bi sorun yok ultrason yanlış bence o bezleri çıkar at dedi. hemen başka bi yere usg ye gönderdi. ordaki dr da bu çocuk normal kalça çıkığı falan yok dedi. şaşırdık kaldık.kesinlikle başka bir yere, başka bi dr a teyit ettirmekte fayda var.
canım ya hepimiz girdik galba o bunalıma, sorunnu olmayan anneler kısa sürede çıktılar ama benim gibi sorunlarla karşılaşanlar hala içindeyiz. şu emzirme işini halledebilseydim o bunalımın canına okuyacaktım ama işte... bebeğinde sorun yoksa hiçbi şeyi takma kafana nolur. bu arada bu postnatal depresyon dedikleri şey bikaç ay da sürebiliyomuş. yandık valla
bir ayı doldurduktan sonra canım. ama önce dr a muayene ettir.
bu gittiğim dr. mama takviyesini kesti sadece anne sütüne döndük ama bebeğin tam beslenmediğine eminim ben. kızlar sizin bebekler günde kaç bez kirletiyorlar ve ne kadar miktarı?