- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
Kızlar ben geldiim ama çok hastayım yavs, noldu bana bilmem, gece halsizlik başladı o kadarki kağanı bile kucağıma alamadım, sabah ateşim 38.4 oldu ve üstümden dozer geçmiş gibiydi, gerçi hala öyle, dr a gittik hem mastit olmuşum (meme iltihabı) hemde boğazlarım şişmiş, dr hemen antibiyotiğe başlattı beni, yaklaşık 3 gün fln kullandırıcaz bu süre içinde bebeği emzirmeyeceksin sütü sağıp atacaksın ve her seferde memeyi tamamen boşaltacaksın dedi, oğlana mama veriyoruz şimdi geçene kadar,bide mayısta fazla sütü sağıp atmıştım deepfreeze eşim onlarıda getirmiş, bugün onlarıda vericez kağana, yerimden çok kalkamadığım için annem gelicek bana, yarın sabah burda olur o da kısmetse..
Şimdi sağıyorum, mastitli göğsümden parça parça bişeyler geldi sağarken, heralde iltihap o, inş. kısa zamanda geçer ya, oğlumu emzirmeyi özledim şimdiden...
BİRSENCİM, cnm geçmiş olsun inş ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden geçer, bide kız ben face e girmeyeli çok oluyo , kapatmış olmam lazım onu
Cnm senin stickerı yaptım, özeline gönderdim, inş beğenirsin, beğenmezsen değiştiririz
Sibelcim maşallah kız tosun olmuş yağızımız, rezeneyi bende vermiştim kağana neden verme dediki acaba, aşıda ben ağladım ya, bide 2. aydaki aşılarda fazla, o bağırıca nasıl tutucam kendimi bilmiyorum
Oyy maşallah, darısı kağanımın başına inş.
Hmm bilgi için teşekkürler cnm
Geçmiş olsun cnm
Bende rota virğsü yaptırmayı düşünüyorum, ama önce bi dr a danışıcam bakalım
Cnm su ver bence...
Oyy maşallah maşallah 41 kere
Cnm ben ilk 5 gün sağarak kaşıkla verdim, biberonla vermedim, sonunda memeyi tuttu
Şimdi sağıyorum, mastitli göğsümden parça parça bişeyler geldi sağarken, heralde iltihap o, inş. kısa zamanda geçer ya, oğlumu emzirmeyi özledim şimdiden...
BİRSENCİM, cnm geçmiş olsun inş ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden geçer, bide kız ben face e girmeyeli çok oluyo , kapatmış olmam lazım onu
kıs burcu ben resmı yollayamadım ya sanaaaaaa
nası olcek kıs bacım bu nası yollıcam bulamadım ayyyy cahıllık işte napcannnn![]()
Cnm senin stickerı yaptım, özeline gönderdim, inş beğenirsin, beğenmezsen değiştiririz
Bizde bugün doktordaydık sonrasında annem bizde o bebekle ilgilenirken bende süpürdüm sildim toz aldım çamaşır yıkadım astım.
Doktor teyzemiz tartı bizi 5610 olmuşuz 59,5 cm.Çok obur senin bu oğluşun dedi.kaydirigubbakcemile3Gaz sancısı için rezeneyi kes verme kesinlikle dedi.Babuline verdi bunu kullan dedi.Bezi biraz dolmuştu 1 saat falan durmuştur yani doktora gidene kadar bana dediki bebeğin altını çok sık değiştir havalar zaten sıcak birde idrarı sıcak olduğu için bezde çabuk soğumaz şimdi tam testisleri fazlaca çalışıyor ileride sorun yaşamamak adına serin ve kuru tutmalısın dedi.Verem karma ve rota virüs aşısını oldu.Rota virüs aşısı ağızdan olduğu için onu bayıla bayıla yuttu.Mama sandı yavrum sanırım ama diğer aşılarda çok ağladı anlatamam.mafoldumbenEve gelince biraz ateşlendi fitil verdik şimdi uyuyor umarım gecede çok ateşlenmez.:Saruboceq:
Böyle işte kızlar sizde ne var ne yok?
Sibelcim maşallah kız tosun olmuş yağızımız, rezeneyi bende vermiştim kağana neden verme dediki acaba, aşıda ben ağladım ya, bide 2. aydaki aşılarda fazla, o bağırıca nasıl tutucam kendimi bilmiyorum
Kizlar Iyi Aksamlar,
Iki saattir su takvimi yapmaya calisiyorum, helak oldum valla. Inat ettim, bakalim basarabilecek miyim? :)
Bugün doktor kontrolümüz vardi, bebisim 5.120 gram 56 cm olmus. Sadece anne sütüyle besleniyor ve gayet normalmis gelisimi. Birde dün kikir kikir güldü, nasil sasirdim, nasil mutlu oldum anlatamam. Dünden beridir güldürmek icin önünde palyacoya döndük babasiyla:)
Bu arada ne tatli olmus bizim Mayis kuzucuklari. Zamanla yarismama ragmen, mutlaka girmeye calisiyorum. Her ne kadar yazamasamda, takip etmeye calisiyorum forumu. Özellikle bebisleri:) Bu arada kizlar profilime nasil albüm eklerim ben?
selam kızlar
ben bugün annemdeydim ablamda orada oturduk birlikte yeni geldim kuzu uyuyor şimdi maşallah aman uyusunn
yarında yokum burda bir öğrencim sünnet olmuş mevlüdü var oraya gidicem
birsencim canını sıkma canım bak maşallah kuzularına gelişimleri güzelmiş
fıtık varsa da ameliyatı o kadar zor değil bildiğim kadarıyla hem bu arada sünnette olmuş olur arkadaşımın oğlu öyle oldu
sibelcim oh atlattınız aşıları inşallah ateşlenmezz maşallah tosun olmuş yağız paşahihoyyyt
kıvılcım senin kuzuna da maşallah baya güzelmiş gelişimi
benim kızımda gülüyor çok tatlı oluyorlar şebek oldum karşısında güldürmek içinlülülülülülü
Oyy maşallah, darısı kağanımın başına inş.
Canım aşı olurken doktor bana koltuk altından ölçersen 37.2 makattan ölçersen 38 dedi kulaktan ölçmek 6 yaşından önce doğru sonuç vermez ve önermiyorum dedi.Benimkide şu ana kadar 37 nin üzerine çıkmadı sabahta iyi şuan sadece huysuzluğu var biraz kolunada dokundurmak istemiyor.Ben digitalle koltuk altından ölçüyorum.
Günaydınlar kızlar hülyadan da haber aldık çok şükür tuba karamürsele gidicem demişti 4-5 gün oda ordadır kesin...
Pınarcım rezeneyi tavsiye etmiyorum sağlıklı değil verme kesinlikle dedi.aman ne bileyim annelerimiz bize vermiş ama neyse vermem dedim.Babuline verdi onu kullan dedi.
Hmm bilgi için teşekkürler cnm
günaydın hanımlarrr
iki gündür rahatsızdım giremedim net e.ceyranda kalmışım her yerim tutulmuşş
bizim kaynana 1 haftadır bizde artık dayanamıyorum düzenim alt üst oldu ya sabır çekiyorum artık
neyse bu torum sevdası onları getiriyo yoksa gelmezkerdi.bende çalışıyodum genelde 2 haftada bi biz gidiyoduk..işe gitmek daha kolaymış bunu anladım.
hem eve alışmaya çalışıyorum hem bebişe bide bunlar...benim işim zor kızlar...
Geçmiş olsun cnm
gunaydınlar kızlar
sibel ve bırsencım masallah bebıslerinize gelısımlerı ne guzel bizde pazartesı gıdıcez bakalım sız hastanede oldunuz galıba asıları bız saglık ocagına gıtcez rota vırusude olmak istiyoruz yanımızda alıp mı gotursek önce dr amı danıssakkı neyse bugun sag.ocagının drunu arayıp sorarım
aysun cnm rotayı sağlık ocağı sana söylerrrr 140 tl cnm ben devlat hastanesinde yaptırıyorumm
Bende rota virğsü yaptırmayı düşünüyorum, ama önce bi dr a danışıcam bakalım
kızlar benimde annem ve babam geliyor memleketten. yoldalar şimdi.:sm_cool: babam pazara geri dönecek ama annem benimle kalacak:lepi: bir süre rahatım yani.
hülya gelemedi mi hala? kıız gezginci nerelerdesin??naniknanik
benim bebişimde hep ishal yaa. kilo alması normaldi 1 ayda ama endişelenmeye başladım. emerken beraber kakasını da yapıyor. günde 7-8 defa yapıyor galiba. çok gaz sancısı çekmiyoruz, o yönden iyi ama hep ishal gibi olması da normal mi acaba?:uhm:
sizde ne var ne yok? bebişler nasıl güzel annişler?
Cnm su ver bence...
![]()
işte yaz cicisiyle Gülce kız :)
Oyy maşallah maşallah 41 kere
selam kızlar.ben de 25 mayısta doğum yaptım.oğlum emmeyi reddediyo mama veriyorum.sağınca sütümde az geliyo.memeyi alınca ağlıyo nasıl kabul ettirebilirim.bu sorunu yaşıyan varmı
Cnm ben ilk 5 gün sağarak kaşıkla verdim, biberonla vermedim, sonunda memeyi tuttu
Son düzenleme: