Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim bitmedi ilk partiden 3 kutu kaldı ama veremiyorum şuan gaz ve kabızlık problemi var hala kakalarını bir yada ikikere yapabiliyolar....o yüzden aptamil conformil alıyorum.....sma şekeriz mama ömer fırlaması yemiyor o obur yarım bırakıyo mamayı aptamil şekerli tabii daha iyi ...ama kalan 3 kutuyuda verecemm onlara kıçları düzelsinCanım hediye gelen mamalar bittimi? :1shok:
ben geldimm :) banucum ve tülaycim maşaAllah kizlarinizaaa a.s. cok tatli olmuslar :)
bende evi süpürdüm sildim..poğaca yaptim..makarna salatasi yaptim..tatli yapmicam kuzenim yapcakmiş..karpuzumu bile kesip hazirladim..aslinda tabaklari bardaklarida ayarlasam iyi olur..cünkü aksam gelicekler..aksam benim en yogun zamanim oluyorkizim süt depoluyor uyuyana kadar
![]()
toz alip banyoyuda cifldimmi işim bitmiştirrr :)) ay ütü vardi bide ya..neyse onuda yaparim :)
bana niden slm vermiyom kuşummmmmmmmmmkızlar duru uyumadı birtürlü uyutana kadar yoruldum valla sibelcim mutahharacım teşekkür ederim
tülaycım maşallah bebişine
gülşahh cnm hoşgeldinnn herkeslerrin veledi ağlamalarda gazman olduuularrr
birsencim bitanem selam vermem mi hiç sana nasılsın fıstık bebişler nasıl duru kucağımda emerek uyuyor okuyamıyorum çok fazla bitanem
görümce kaynana muhabbetleri asla bitmez kızlar
civcivim merhaba canım nasılsın
Dırım benimde süt kesilince dr sma verdi numune ama kutuda iki tarih var tenekede 2009 baskıda 2007 seninkilerde nasıl tarihi geçmiştir diye vermedik komformile devamız yani kız günde bir kere yapıyor benimde