tunaydın kızlarrrrr..gerçı bennerdeyse hiç uyumadımmmmmafoldumben
gece 2 de uyudu benım sıpa...4 te gerı uyandı sonra her saat bası uyanmalar başladı takı saat 8 e kadarkafamçokkarıştısonrada her 10 dk da bır uyanmalar basladı ardından saat 10:30 a kadar bende en sonunda uyutmaktan ve kendımde uyumaktan vazgecıp bı kahve aptım gene kendıme..benımkı tek uyumasa ii omuzda uyucakmış pasa yere koyunca basıo yaygarayııııımafoldumben
dun dısarı cıkmıştıkk eşim ewdeydi hadı bı dolasalım dedık malum dugun warya hafta sonu kaynanamlarda...ustume bıkacbışı alıım dıe cıktık ay nazaramı geldı ne oglan anlamadım kızlar yaaaa:uhm:sımdı memede uyuttum zorla sackurutma makınesı geldı aklıma yatırdım otokoltuga fonda sackurutma makınesı uyuyuyooo sıpaaa kapatmaya korkuom falla makıneyı uyancak dıe:bbo:annem gelcek bırazdan 40 cıkarcazz yahu 40 cıkınca duzen dıolardı ayoıl benımkının duzenı ııce kactıııı yafsss:1no2:
gecmişe bakamdım halıyle ama muhabbet kaynanalar sanırımmklava:
bende pek dertlıyım bu konuda..PINAR SIBEL napmalı bunları bılmem yaaaklava:takmayın dıcem ama olmuo bılırımm benımkı burdayken sutum bıle gıttıydı sınırdennnnnnkötükedihüso
canım merhaba nasılsın bebiş yormuş anlaşılan tatlım bende duru hanım çok kolikleşince saç kurutma makinasını açıyorum sakinleşiyor