• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

cnm iyiler nasıl olsunlar büyüyolar işteeee bizde yayamaz birdurum yok yaniiiii aynıyızz hep

sma iyi bir mama ama şekersiz bizimkiler aptamile alıştılar demir ilaçalrı kabız yaptı conformile geri döndük ama mıçma olayları düzene girsin bebelac alacam para yetmiyor cnm...bendeki kutalrdada 2007 ve 2009 11 ay görünüyor yedir cnm doktor tarihi geçmiş mama vermez merak etmee
benim küçük heriflerim her bezde mıcardı demir ilacı içtiler kötü oldular yaa düzene giremediler

gülşahcığım bence yakıştı bakalım sizlerede gösterecem beğenecekmisinizz
canım benim kızda kakasını yapamıyor ya comformil veriyorum ama yine günde bir kez dr dijital ateş ölçerin ucuna bolca pişik kremi sor 2 saatte poposuna hafif koy çıkart dedi yaptım ama işe yaramadı sonra fitil taktım daha 1 saniye geçmeden yaptı anlamadım gitti.

selam kızlar ben geldim

kızım dün geceden beri kakasını yapamadı zeytin yağı verdik biraz önce başka ne yapayım ya çok sıkıntılı çok üzülüyorum

günde 4-5 defa yapardı mutlaka benim yediklerimden mi oluyor acaba mama vermiyorum

bu arada kaynana muhabbetini bende kaçırmışım adı üstünde kaynana işte bitmez anlat anlat o yüzden ben hiç dahil olmayım
büyüyolar vücutları tepki veriyor

kızlaaar etiket dedim nasıl yapcam hangi siteden nasıl yapıyosunuzzz bende istiyoruum hem oğluşumu görmediniz hiç resmini bi koyum da görün yaaa...
bende yenianneye yaptırdım.bu arada maşallah canım pek tatlı
Benim kız babasıyla kucak kucağa uyuyor Türkiz ayağını babasının üstüne atmış çok tatlılar kıskandım valla

neyi deniyorsun goncacım? sanırım olmamış:))

merhaba kızlar. nasılsınız? dün akşam bahsetmiştim, kırkımızın çıktığı gün adet oldum diye. anneminde öyle olurmuş. halk arasında kırk başı diyorlarmış. lohusalık kanamasının devamı değildir çünkü o bitmişti, bu kırmızı renkli kanama 40. gün başladı ve hafifte sancım da oldu. bakalım ne zaman ağdaya gidebilecemmafoldumben

Cnm benimki önce emziği bi çekiyo bakıyo gelen bişi yok diliyle itiyo dışarı, bende emerken kolay uyuyor diye meme tutsun istiyorumda tutmuyo

cnm benimkide öyleydi hep,resmen öğürüyordu fazla itince memyi,bu sabah reçelle sürüp verdik birde tam uyumak üzereydi aldı memyi,şimdi alacak sanki,kafam karıştı versem mi vermesem mi:bbo:

teşekkür ederim kızlarr sizlerde kuzucklarınızı analı babalı büyütün sağlıklı bi şekildee:nazar:a.s.
sağol cnmŞeniz
tşk ederim kızlar bende hemen aldırıym bari a.s.a.s. bunu hergünmü kullanmak lazım yoksa sadece sorun olduğundamı_?

Bu arada kızlar bebek doğduğundan beri ilk defa dün yanlız kaldım bundan sonrada yanlızım :gitme: annem gitti ilk baş çok korktum tek bakamam diye ama alıştım biraz .
Birde bu gece bebeğimin ateşi yükseldi biraz çok panik yaptım tamda yanlız kaldığım gece.normalde vucut ısısı 36.8 en fazla.ama gece 37.8 e kadar çıkmıştı havada çok sıcaktı acaba onun etkisimidir bilemedim ama yükselir diye korkumdan hemen paranox fitil verdim çeyrek sonra düştü hemen ateşi.acaba doğrumu yaptım kızlar internette baktım çok yüksek olmadıkça vermeyin yazıyodu ya pişman oldum sonrada.:gitme:
cnm günde 3 kez 1-2 damla verin diyordu dr.ben arada unutuyorum ama vermeye çalışıyorum hep
günaydınlar aksam baya bir kaynatılmış

ankakuşum sağol cnm benim

kayanadan dertli olanlar kızlar hepsi aynı işteeeee sallamak lazım valla

ceren cnm hayırlı olsun kırkınız tatlımm resimler çok güsellllll

kızlar malesef babuline bize fayda etti ama etmiyor ya benim ali gazman yada başka derdi var
allahım aksamları bi başlıyor bu sefer saat 5 gibi başladı ağlıyor sürekli yaa ayağımda sallıyorum
uyuyor yere koyuyorum uyanıyor ......gazı var belli çünki tam yaygara koparacak pırt yapıyor susuyor ama arkasından aynı hadi didim yıkayım saat 9 kadar deli etti beni bi annemde bi babamda bi bende
yıkadık mama verdik en son calpol verdim ağrıkesici yok çocuk susumuyorrr gaz yapmayan mama yiyor bide yaaa sona halam geldi bir iki hırpaladı onu sesi çıkmıyor çocuk hırpalanmaya alışmış yaa
onun konuşuyor vs. gülüyor velet o arada gazı .yok sanki halam ayağında salladı uyud velet yerine koydu yarım saat sonra uyandı sonra ben salladım ama yedirdim uyudu aksam 11 de taa gece 3 de kalktı mama yedi gözleri kapandı gözü kapalı gaz çıkardık alt değiştirdik mutfağa gittim geldim uyumuş bend euyudum 1 saat sonra ömer kalktı onu yedirdim alt değişimi gaz vs.derken hemen uyumadı velet
yalancı memeyi verdim biri ki attı sonra uyudu bende uyudum tam bu sefer sabah olmuş ali uyandı mama yaptım anneme sattım uyudum 2 saat ömer kalktı ona mama yap yedir gaz faslı alt değiştrime faslı uyumadım daha bu gece çokda sıckatı en sonunda açtım camı çocuklarla birlikte yattık
babaları olunca gece böle uyumuyor bu veletler babaları yokken mışıl mışıllar aradı eşim böle böle dedim siz beraber yatın ben içeride yatarım diyor olmaz didim bana alışırlarsa senle hiç yatırmazlar hee didim ne edecez uyukusuzda işe gidilmiyor cnm diyor ......

kızlar benim ömerim tükürük yapıyor yaaa ne bu şimdi baloncuk yapıyor dudağının ucundaa
oy cnm ya ne çok uğraşmışşsın öyle

benim zeynepde tükürüğünü baloncuk yapmaya başladı birkaç gündür neden bilmemCADIARZU

herkese günaydın hanımlar
bi kaç gündür giremiyorum misafir geldi gitti bizde dışardaydık dün kuaföre gittim saçlarımı kestirdimm
enerji depoladımm alıcanızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bebişim dışarlara alıştı iyce evde durmak istemiyo:)
kendime geldim anlıcanız
çok ihtiyacım varmış behh...
buy arada ilk babalar günü herkese kutlu olsunnnnnnnnnnnnna.s.a.s.
güle güle kullan bacım yeni saçlarınıŞeniz
Beyazcım babulinenin içinden çıkan ölçekle 5 cc doktorumun söylediği bu ben böyle veriyorum ayrıca ölçtüm canım dörtte bir çay bardağına denk gelmiyor çok az bilmiyorum yinede sen bilirsin.

Burcucum bende zaten başının etini yemek yerine göstermeye çalışıyorum haklısın canım valla ileride nasıl davranacağı belli olmaz.
tamam cnm çok sağol,içindeki ölçeği düşünmedim hiç,hastanede kullandığımız enjektörü düşündüm ben,ölçeğe bir bakayıma.s.
tunaydın kızlarrrrr..gerçı bennerdeyse hiç uyumadımmmmmafoldumben
gece 2 de uyudu benım sıpa...4 te gerı uyandı sonra her saat bası uyanmalar başladı takı saat 8 e kadarkafamçokkarıştısonrada her 10 dk da bır uyanmalar basladı ardından saat 10:30 a kadar bende en sonunda uyutmaktan ve kendımde uyumaktan vazgecıp bı kahve aptım gene kendıme..benımkı tek uyumasa ii omuzda uyucakmış pasa yere koyunca basıo yaygarayııııımafoldumben

dun dısarı cıkmıştıkk eşim ewdeydi hadı bı dolasalım dedık malum dugun warya hafta sonu kaynanamlarda...ustume bıkacbışı alıım dıe cıktık ay nazaramı geldı ne oglan anlamadım kızlar yaaaa:uhm:sımdı memede uyuttum zorla sackurutma makınesı geldı aklıma yatırdım otokoltuga fonda sackurutma makınesı uyuyuyooo sıpaaa kapatmaya korkuom falla makıneyı uyancak dıe:bbo:annem gelcek bırazdan 40 cıkarcazz yahu 40 cıkınca duzen dıolardı ayoıl benımkının duzenı ııce kactıııı yafsss:1no2:

gecmişe bakamdım halıyle ama muhabbet kaynanalar sanırımm :oklava:
bende pek dertlıyım bu konuda..PINAR SIBEL napmalı bunları bılmem yaaa:oklava:takmayın dıcem ama olmuo bılırımm benımkı burdayken sutum bıle gıttıydı sınırdennnnnnkötükedihüso
cnm saç kurutma makinası süper bişey değil mi,bende çok kullanıyorum yoksa ağlmaktan perişan oluyor yavrum
grnt067u.jpg

kızlar durum sıcakta nasılda uyuyor

grnt072.jpg

gezmeye giderken :)))))))))))))))))))))))))):nazar::nazar::nazar::nazar:

oy maşallah kuzulara:nazar::nazar::nazar:
kızlar selam bız geldıkkk
mevludumuzu yaptık pazar yaptık 40mız cıktı cok şükür ayy köyde mevlud yapınca düğün yerı gıbıydı ev kızımda öle guzeldı ki nazar deydı galıba kızıma dun butun gun ayaktaydık butun gun agladı sebepsız annemıde bıraktık öle tırstımkı artık tek basımayım mafoldumben eşimle yıkadık dun aksam sıcaklardan herhalde bu sebepsız aglamalar anlamadım gıttı bugunde kakasını yapamıyo uyandımı baslıyo aglamaya ayyy ne zormus anne olmakk yaaakafamçokkarıştı gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdırrr
hayırlı olsun cnm kırkınızhihoyyythihoyyyt
kızlar selam kaç gündür giremiyorum pc mize virüs girdi anca temizledik mevlüdümü yaptım o günden beri sabah öğle akşam misafir geliyor annemde yok artık bittim benim kızda biri gelince durmuyor 40 gezmemizede gittik bu arada herkes iyidir umarım.

siizndekırkınız hayırlı olsun cnma.s.

kızlar bablulineye dün akşam başladık,bu sabah iyi uyudu yavrum,sabah tekrar verdim ıkınmaya başlayınca kakasını bir saatte falan yaptı baya zorlandı ama,bide şimdi akşam üstü az bir kaka yaptı,normalde günde 4-5 kere yapardı,bide bütün gün uyudu yaw,ilaçla mı ilgili acaba,saat kaç oldu hala uyuyor sadece memeye kalkıyor,ağırmı geldi acabaCADIARZU

kızlar bizim de kırkımız çıktı bugün çok dolaştık çok
ama kızım nerdeyse hiç bir yeri göremedi,hep uyuyordu çünkü,yumurtacı dükkanı açıcaz yakındakaydirigubbakcemile3

beyazcım cnm arada bir öyle uzun uykuya geçiyolar mrk etme yarın gündüz de zor yatar bugun stok yapmıştır o :))) 40 nızda hayırlı olsun cnm nice 40 senelere inşallah

mevludumuzu yaptık pazar yaptık 40mız cıktı cok şükür ayy köyde mevlud yapınca düğün yerı gıbıydı ev kızımda öle guzeldı ki nazar deydı galıba kızıma dun butun gun ayaktaydık butun gun agladı sebepsız annemıde bıraktık öle tırstımkı artık tek basımayım mafoldumben eşimle yıkadık dun aksam sıcaklardan herhalde bu sebepsız aglamalar anlamadım gıttı bugunde kakasını yapamıyo uyandımı baslıyo aglamaya ayyy ne zormus anne olmakk yaaakafamçokkarıştı gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdırrr

Canım kırkınız hayırlı olsun nice kırk senelere tek başına olmayada alışırsın ilk bir hafta zor geçiyor ama ondan sonra düzene giriyor

kızlar selam kaç gündür giremiyorum pc mize virüs girdi anca temizledik mevlüdümü yaptım o günden beri sabah öğle akşam misafir geliyor annemde yok artık bittim benim kızda biri gelince durmuyor 40 gezmemizede gittik bu arada herkes iyidir umarım.

Bir kırk çıkaran daha arkadaşım hayırlı olsun duanızda nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz.

merhaba güzel anneler

hayranım sizlere yaa.. hem bebeklerle ilgilenip hemde burda yazışabiliyorsunuz... ben çok beceriksizim yaa:(( bütün gün bebekle uğraş evle uğraş bi bakıyorum sabah bi bakıyorum akşam olmuş... bugün 23 günlük oldu oğlum zamanla düzene gireriz ve bende de daha çok katılabillirim inşallah sohbetlere...
buarada kayınvalide ve görümce muhabbetlerini kaçırmışım çok üzüldüm... benimde yazacaklarım vardı... ama bi daha açılır nasıl olsa bu muhebbet bitmez kaynana görümce sohbeti...

Zamanla olucak esracım sen daha çok yenisin 1 ay falan sonrasında bu pratiklik oturuyor kaydirigubbakcemile3 Kendini çok yormamaya çalış her işe yetişicem diye.Aaaa anlat canım sende bu bizim kaynana hikayeleri roman gibi oldu valla okuması çok zevkli oluyor allah onlara akıl versin ne diyim kaydirigubbakcemile

Sibel sen tatile gitmedinmi?Kaynanaya kızmışsın sanırım booooşveeeerrrrrr
PINAR da sanırım artık kaynanaya bozuk nazar deydirdik onada benimki gelmiycekmiş kabullenemiyor torunu çokda umrumda nolur gel diycem sanıyor galiba uzak dur yeter
Esra cım ah bu kaynanalar diyim

Canım perşembe gidiyorum bir aksilik olmazsa,kaynanada çok iyidir ama bu aralar çok kızdırdı canım neyse uzaklaşmak iyi gelecek sanırım.zemuszemus

selam kızlar ben geldim

kızım dün geceden beri kakasını yapamadı zeytin yağı verdik biraz önce başka ne yapayım ya çok sıkıntılı çok üzülüyorum

günde 4-5 defa yapardı mutlaka benim yediklerimden mi oluyor acaba mama vermiyorum

bu arada kaynana muhabbetini bende kaçırmışım adı üstünde kaynana işte bitmez anlat anlat o yüzden ben hiç dahil olmayım

Canım birde doktorum bu tarz durumlarda ılık suya oturtabilirsin demişti benim oğlanda faydası oluyor istersen birde onu dene bu arada ticker gözükmüyor hala neden olmadıki? CADIARZU

ama kızım nerdeyse hiç bir yeri göremedi,hep uyuyordu çünkü,yumurtacı dükkanı açıcaz yakındakaydirigubbakcemile3

Oh ohhhh kırklar uçmaya başladı bir bir hayırlı olsun canım a.s.

Bende dün hep sitedeydim açıktı ama oğlandan bir fırsat bulup yazamadım valla 22 de uyudu şimdi uyandı emzirdim yine uyudu bari şimdi bir bakayım dedim geçmişe.

pınarcım gerçekten çok sıcak ben mahvoluyorum .kaynananda gerçekten şaka gibi ne k adar iyiyidi demekki torunlar değiştiriyor bunları sen takma canım boşver bu arad çocuğuda dediği giydirme sıcaktan daha çok hasta olur.he de geç canım

Evet canım torun olunca kadın buldumcuk oldu valla :1shok: Yok kız giydirirmiyim. Şimdi bile atlet ve çorapla yatıyor sadece a.s.

kızlar durum sıcakta nasılda uyuyor

gezmeye giderken :)))))))))))))))))))))))))):nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar maşallah kuzularınıza ya Allah nazarlardan saklasın böceklerimi a.s.

Allahım yaaaa bu kadın çıldırmış sanırım bu sıcakta çocukmu üşürmüş valla ben bile yağızı soydum sonra puseti koydum banyoda koydum duş aldım bende allahtan durdu ağlamadı.Sen boşver canım onu.a.s.

Sorma bacım. O öyle diyince bende yok anne 3 kat giydirdim 4.katı giydirsem mi diye düşünüyorum dedi. Telefonda kaldı öyle kaydirigubbakcemile3

ben geldimm :) banucum ve tülaycim maşaAllah kizlarinizaaa a.s. cok tatli olmuslar :)

bende evi süpürdüm sildim..poğaca yaptim..makarna salatasi yaptim..tatli yapmicam kuzenim yapcakmiş..karpuzumu bile kesip hazirladim..aslinda tabaklari bardaklarida ayarlasam iyi olur..cünkü aksam gelicekler..aksam benim en yogun zamanim oluyor :D kizim süt depoluyor uyuyana kadar :D

toz alip banyoyuda cifldimmi işim bitmiştirrr :)) ay ütü vardi bide ya..neyse onuda yaparim :)

Maşallah hamarat hatun a.s.

selam kızlar internetim kesildi yaa komşununkinden giriyorum ama o da tam çekmediği için sizlere ninnileri gönderemiyorum tam gönderiyordum net koptu

Canım banada bugün müsait olursan yolla tatlım sana zahmet ancak açıldı msn'im sorun vardı a.s.

Canım hoşgeldin. Hayırlı olsun kırkınız a.s.

Valla sıcaktandır bacım. Bizimkide dün çok huysuzdu. Yıkadık ferahladı çocuk. Hiç sıkma canını. Bikaç gün geçsin alışırsın tek olmaya daha iyi valla hihoyyyt

cnm benim bitmedi ilk partiden 3 kutu kaldı ama veremiyorum şuan gaz ve kabızlık problemi var hala kakalarını bir yada ikikere yapabiliyolar....o yüzden aptamil conformil alıyorum.....sma şekeriz mama ömer fırlaması yemiyor o obur yarım bırakıyo mamayı aptamil şekerli tabii daha iyi ...ama kalan 3 kutuyuda verecemm onlara kıçları düzelsin
eşim ve ben iki ayrı yerden bu mamadan aldık o 18,5 ben 18.9 aldım
ama şimdi 14.5 buldum işte nekadar fark var görün uyuzlar yaaa bu adamda onalrda kazanıyorr............133 tl verdim ıslak mendil deterjanları offff para su gibi gidiyor valla..

evettt saçımı kestirdim kızlar kısacıkkk hehehehhee dünyalar varmışşşşş kaş bıyıkda gitti
ağdaya biraz var
saçlarım kendi renginde kaldı artıkk gözelll olduu bu aradaa saçlarım yeni halimi koyarımmm

ben bu aksam halama gidecem alacaklar gelip aksama ve yarına olmayacam orada net yok haberiniz olsunnn merak edermisiniz bilemem beniii

Valla Allah kolaylık versin bacım. Bu zamanda hemde iki çocuğa yetişmekçok zor. Allah bol kazançlar versin eşine a.s.

Ohhh saçlar gitmiş ne güzel hihoyyyt Acil olarak yeni halini görmek istiyorum :uhm: Eminim çok yakışmıştır güle güle kullan bacım a.s.

Mevlüdünüzü Allah kabul etsin canım a.s. Kırkınızda hayırlı olsun. Hiç stres yapma. Gelen misafirde anlayışlı olsun biraz a.s.

merhaba güzel anneler

hayranım sizlere yaa.. hem bebeklerle ilgilenip hemde burda yazışabiliyorsunuz... ben çok beceriksizim yaa:(( bütün gün bebekle uğraş evle uğraş bi bakıyorum sabah bi bakıyorum akşam olmuş... bugün 23 günlük oldu oğlum zamanla düzene gireriz ve bende de daha çok katılabillirim inşallah sohbetlere...
buarada kayınvalide ve görümce muhabbetlerini kaçırmışım çok üzüldüm... benimde yazacaklarım vardı... ama bi daha açılır nasıl olsa bu muhebbet bitmez kaynana görümce sohbeti...

Canım hoşgeldin. Valla artık otomatiğe bağladık heralde bebek-site-ev işi-site-yemek-site kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sende alışırsın yakında kaydirigubbakcemile3

Kaynana muhabbeti bitmez anacım sen yaz dertleşiriz a.s.

Sibel sen tatile gitmedinmi?Kaynanaya kızmışsın sanırım booooşveeeerrrrrr
PINAR da sanırım artık kaynanaya bozuk nazar deydirdik onada benimki gelmiycekmiş kabullenemiyor torunu çokda umrumda nolur gel diycem sanıyor galiba uzak dur yeter
Esra cım ah bu kaynanalar diyim

Valla nazar mı değdi ne oldu bilmem ama bana fena geliyolar soldan soldan :oklava:

Aman Allah'a yakın bana uzak ol deseydin. Kabul etmiyormuş hasbam :oklava:

selam kızlar ben geldim

Canım bol bol karnına ve poposuna masaj yap. Ben öyle 4.günün sonunda yaptırdım kuzuma. Artık hep aynı olmuyorlar. Bizimkide bazen günde 3-4 kez yapıyor bazen 2-3 günde bir a.s.

Ah bu kaynanalar :oklava:

kızlar bablulineye dün akşam başladık,bu sabah iyi uyudu yavrum,sabah tekrar verdim ıkınmaya başlayınca kakasını bir saatte falan yaptı baya zorlandı ama,bide şimdi akşam üstü az bir kaka yaptı,normalde günde 4-5 kere yapardı,bide bütün gün uyudu yaw,ilaçla mı ilgili acaba,saat kaç oldu hala uyuyor sadece memeye kalkıyor,ağırmı geldi acabaCADIARZU

Yok canım ya sıcaktan bunalmış kendini uykuya vermiştir kuzum ağır geleceğini sanmıyorum a.s.

Ohhh bir kırk daha gitmi. Ne güzel ya. Nice 40 senelerini görürüz inşallah a.s.

Bende dün hep sitedeydim açıktı ama oğlandan bir fırsat bulup yazamadım valla 22 de uyudu şimdi uyandı emzirdim yine uyudu bari şimdi bir bakayım dedim geçmişe.

Günaydın bacım erkencisin naber bakim?

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Dün kızımın huysuzluğu sıcaktanmış. Yıkadık kendine geldi, uzun ve rahat bi öğlen uykusu çekti kuzum hihoyyyt

Sonra eşim sıcakta evde oturulmuyor dışarı çıkalım dedi hihoyyyt Gezdik , gezdik sonra kayınvalidemlerin ordan geçiyoduk. Kayınpederim biraz rahatsızdı. Bende babana bi uğrayalım nasıl oldu bakalım dedim. Asıl amacım Defnoşu göstermekti kaydirigubbakcemile3

Böyle giydirmiştim. Kayınvalidem gördü şok oldu. Hemen bacaklarını tutuyor üşümüş mü diye kafamçokkarıştı

Sonunda beni de zorla kötü gelin yaptılar kötükedihüso

Neyse akşam eve geldik 11 buçuk gibi uyudu zilli zarife. Şimdi de emzirdim yuyo. Bende sıcakta yatamadım valla. Size bakayım dedim a.s.

Ay kızlar şu resme bakın Allah aşkına şimdi gördüm makinada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Dün zilli 23:40'da zor uyuyunca ikimizde sızmışız , eşimde fırsattan istifade çekmiş bizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ay öldüm sabah sabah gülmekten yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Dün kızımın huysuzluğu sıcaktanmış. Yıkadık kendine geldi, uzun ve rahat bi öğlen uykusu çekti kuzum hihoyyyt

Sonra eşim sıcakta evde oturulmuyor dışarı çıkalım dedi hihoyyyt Gezdik , gezdik sonra kayınvalidemlerin ordan geçiyoduk. Kayınpederim biraz rahatsızdı. Bende babana bi uğrayalım nasıl oldu bakalım dedim. Asıl amacım Defnoşu göstermekti kaydirigubbakcemile3

Böyle giydirmiştim. Kayınvalidem gördü şok oldu. Hemen bacaklarını tutuyor üşümüş mü diye kafamçokkarıştı

Sonunda beni de zorla kötü gelin yaptılar kötükedihüso

Neyse akşam eve geldik 11 buçuk gibi uyudu zilli zarife. Şimdi de emzirdim yuyo. Bende sıcakta yatamadım valla. Size bakayım dedim a.s.

Ay kızlar şu resme bakın Allah aşkına şimdi gördüm makinada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Dün zilli 23:40'da zor uyuyunca ikimizde sızmışız , eşimde fırsattan istifade çekmiş bizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ay öldüm sabah sabah gülmekten yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım ne olsun bende yağızla uğraşıyorum sallıyorum uyumuyo velet uyusa işlerim var çanta hazırlıycam daha koptum kaynana valla benimkide öyle biliyonmu badiyle görsün hemen elini ayağını tutar ay soğuk sanki falan der allahım ya bu sıcakta deli edecekler adamı resimde süper valla kaydirigubbakcemile3 benimde aynı buna benzer ayakta sallarken bende uyumuş halim var kociş çekmişti bu çocuklar bizi maskara etti.opuyorumnanaktan

Günaydın canım ne olsun bende yağızla uğraşıyorum sallıyorum uyumuyo velet uyusa işlerim var çanta hazırlıycam daha koptum kaynana valla benimkide öyle biliyonmu badiyle görsün hemen elini ayağını tutar ay soğuk sanki falan der allahım ya bu sıcakta deli edecekler adamı resimde süper valla kaydirigubbakcemile3 benimde aynı buna benzer ayakta sallarken bende uyumuş halim var kociş çekmişti bu çocuklar bizi maskara etti.opuyorumnanaktan

Sözüm ona bunları ayakta sallamaya alıştırmayacaktık al işte yine mecbur sallıyoruz bacım :umursamaz: Ohhh yarın son dimi hadi ne güzel git de güzelce tatil yap bacım keyfini çıkar valla zemuszemus Biraz uzaklaşmak iyi gelir sanada a.s.

Sorma ya tam maskara olduk valla bu veletlerin elinde kaydirigubbakcemile3

Bende evi toplıcam, biraz ütüm var onları yapıcam ama sıcaktan kahvaltı bile edesim yok ya hiçbişey yapmak istemiyorum :bbo:

günaydın kızlar herkes iyi inş

pınarcım resime koptum valla ne hale geldik ya zombi olduk resmen kaynananı takmamaya çalış canım bu arada ben ankaraya annemlere geldim benim annemde böle anne olunca biraz katlanılıyor ama kaynanaya asla helede gıcık kapıyorsan hiçç yane

sibelcim stiker gözükmedi canım ya neden acep kilo çizelgesinin oraya yapıştırdım gönderdiğin linki ama olmadı nasıl yapılıyor ya bir anlatsanız kızlar kendim de denesem

üyelik istiyor dimi site mail adresi falan diyo çünki

kızlar bu arada dün kızıım kakasını zeytin yağından bir saat sonra falan yaptı ama bir depolamış yavrucak 3 günlük yaptı resmen ama sabah aynı problemle uyandık ıkındı ıkındı yapamıyor gene normalde gece pislerdi bezini ama yok bende yine zeytin yağı verdim 1 kaşık bir zararı olurmu bilmiyorum sık vermenin şimdi yoruldu uyuyor ama fazlada emmiyor ya normalde kaç defa emerdi iştahsızda şişlikten sanıırm off ne zormuş anne olmak ya

nasılsınız kızlar

pınarcım defneye maşallah gece uykusu zor oluyor valla bende senin gibiyim emzirirken gözlerim gidiyor

Back
X