Cnm benimki önce emziği bi çekiyo bakıyo gelen bişi yok diliyle itiyo dışarı, bende emerken kolay uyuyor diye meme tutsun istiyorumda tutmuyo
cnm benimkide öyleydi hep,resmen öğürüyordu fazla itince memyi,bu sabah reçelle sürüp verdik birde tam uyumak üzereydi aldı memyi,şimdi alacak sanki,kafam karıştı versem mi vermesem mi:bbo:
teşekkür ederim kızlarr sizlerde kuzucklarınızı analı babalı büyütün sağlıklı bi şekildee
a.s.
sağol cnmŞeniz
tşk ederim kızlar bende hemen aldırıym bari a.s.a.s. bunu hergünmü kullanmak lazım yoksa sadece sorun olduğundamı_?
Bu arada kızlar bebek doğduğundan beri ilk defa dün yanlız kaldım bundan sonrada yanlızım :gitme: annem gitti ilk baş çok korktum tek bakamam diye ama alıştım biraz .
Birde bu gece bebeğimin ateşi yükseldi biraz çok panik yaptım tamda yanlız kaldığım gece.normalde vucut ısısı 36.8 en fazla.ama gece 37.8 e kadar çıkmıştı havada çok sıcaktı acaba onun etkisimidir bilemedim ama yükselir diye korkumdan hemen paranox fitil verdim çeyrek sonra düştü hemen ateşi.acaba doğrumu yaptım kızlar internette baktım çok yüksek olmadıkça vermeyin yazıyodu ya pişman oldum sonrada.:gitme:
cnm günde 3 kez 1-2 damla verin diyordu dr.ben arada unutuyorum ama vermeye çalışıyorum hep
günaydınlar aksam baya bir kaynatılmış
ankakuşum sağol cnm benim
kayanadan dertli olanlar kızlar hepsi aynı işteeeee sallamak lazım valla
ceren cnm hayırlı olsun kırkınız tatlımm resimler çok güsellllll
kızlar malesef babuline bize fayda etti ama etmiyor ya benim ali gazman yada başka derdi var
allahım aksamları bi başlıyor bu sefer saat 5 gibi başladı ağlıyor sürekli yaa ayağımda sallıyorum
uyuyor yere koyuyorum uyanıyor ......gazı var belli çünki tam yaygara koparacak pırt yapıyor susuyor ama arkasından aynı hadi didim yıkayım saat 9 kadar deli etti beni bi annemde bi babamda bi bende
yıkadık mama verdik en son calpol verdim ağrıkesici yok çocuk susumuyorrr gaz yapmayan mama yiyor bide yaaa sona halam geldi bir iki hırpaladı onu sesi çıkmıyor çocuk hırpalanmaya alışmış yaa
onun konuşuyor vs. gülüyor velet o arada gazı .yok sanki halam ayağında salladı uyud velet yerine koydu yarım saat sonra uyandı sonra ben salladım ama yedirdim uyudu aksam 11 de taa gece 3 de kalktı mama yedi gözleri kapandı gözü kapalı gaz çıkardık alt değiştirdik mutfağa gittim geldim uyumuş bend euyudum 1 saat sonra ömer kalktı onu yedirdim alt değişimi gaz vs.derken hemen uyumadı velet
yalancı memeyi verdim biri ki attı sonra uyudu bende uyudum tam bu sefer sabah olmuş ali uyandı mama yaptım anneme sattım uyudum 2 saat ömer kalktı ona mama yap yedir gaz faslı alt değiştrime faslı uyumadım daha bu gece çokda sıckatı en sonunda açtım camı çocuklarla birlikte yattık
babaları olunca gece böle uyumuyor bu veletler babaları yokken mışıl mışıllar aradı eşim böle böle dedim siz beraber yatın ben içeride yatarım diyor olmaz didim bana alışırlarsa senle hiç yatırmazlar hee didim ne edecez uyukusuzda işe gidilmiyor cnm diyor ......
kızlar benim ömerim tükürük yapıyor yaaa ne bu şimdi baloncuk yapıyor dudağının ucundaa
oy cnm ya ne çok uğraşmışşsın öyle
benim zeynepde tükürüğünü baloncuk yapmaya başladı birkaç gündür neden bilmemCADIARZU
herkese günaydın hanımlar
bi kaç gündür giremiyorum misafir geldi gitti bizde dışardaydık dün kuaföre gittim saçlarımı kestirdimm
enerji depoladımm alıcanızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bebişim dışarlara alıştı iyce evde durmak istemiyo:)
kendime geldim anlıcanız
çok ihtiyacım varmış behh...
buy arada ilk babalar günü herkese kutlu olsunnnnnnnnnnnnna.s.a.s.
güle güle kullan bacım yeni saçlarınıŞeniz
Beyazcım babulinenin içinden çıkan ölçekle 5 cc doktorumun söylediği bu ben böyle veriyorum ayrıca ölçtüm canım dörtte bir çay bardağına denk gelmiyor çok az bilmiyorum yinede sen bilirsin.
Burcucum bende zaten başının etini yemek yerine göstermeye çalışıyorum haklısın canım valla ileride nasıl davranacağı belli olmaz.
tamam cnm çok sağol,içindeki ölçeği düşünmedim hiç,hastanede kullandığımız enjektörü düşündüm ben,ölçeğe bir bakayıma.s.
tunaydın kızlarrrrr..gerçı bennerdeyse hiç uyumadımmmmmafoldumben
gece 2 de uyudu benım sıpa...4 te gerı uyandı sonra her saat bası uyanmalar başladı takı saat 8 e kadarkafamçokkarıştısonrada her 10 dk da bır uyanmalar basladı ardından saat 10:30 a kadar bende en sonunda uyutmaktan ve kendımde uyumaktan vazgecıp bı kahve aptım gene kendıme..benımkı tek uyumasa ii omuzda uyucakmış pasa yere koyunca basıo yaygarayııııımafoldumben
dun dısarı cıkmıştıkk eşim ewdeydi hadı bı dolasalım dedık malum dugun warya hafta sonu kaynanamlarda...ustume bıkacbışı alıım dıe cıktık ay nazaramı geldı ne oglan anlamadım kızlar yaaaa:uhm:sımdı memede uyuttum zorla sackurutma makınesı geldı aklıma yatırdım otokoltuga fonda sackurutma makınesı uyuyuyooo sıpaaa kapatmaya korkuom falla makıneyı uyancak dıe:bbo:annem gelcek bırazdan 40 cıkarcazz yahu 40 cıkınca duzen dıolardı ayoıl benımkının duzenı ııce kactıııı yafsss:1no2:
gecmişe bakamdım halıyle ama muhabbet kaynanalar sanırımm
klava:
bende pek dertlıyım bu konuda..PINAR SIBEL napmalı bunları bılmem yaaa
klava:takmayın dıcem ama olmuo bılırımm benımkı burdayken sutum bıle gıttıydı sınırdennnnnnkötükedihüso
cnm saç kurutma makinası süper bişey değil mi,bende çok kullanıyorum yoksa ağlmaktan perişan oluyor yavrum
oy maşallah kuzulara

kızlar selam bız geldıkkk
mevludumuzu yaptık pazar yaptık 40mız cıktı cok şükür ayy köyde mevlud yapınca düğün yerı gıbıydı ev kızımda öle guzeldı ki nazar deydı galıba kızıma dun butun gun ayaktaydık butun gun agladı sebepsız annemıde bıraktık öle tırstımkı artık tek basımayım mafoldumben eşimle yıkadık dun aksam sıcaklardan herhalde bu sebepsız aglamalar anlamadım gıttı bugunde kakasını yapamıyo uyandımı baslıyo aglamaya ayyy ne zormus anne olmakk yaaakafamçokkarıştı gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdırrr
hayırlı olsun cnm kırkınızhihoyyythihoyyyt
kızlar selam kaç gündür giremiyorum pc mize virüs girdi anca temizledik mevlüdümü yaptım o günden beri sabah öğle akşam misafir geliyor annemde yok artık bittim benim kızda biri gelince durmuyor 40 gezmemizede gittik bu arada herkes iyidir umarım.
siizndekırkınız hayırlı olsun cnma.s.