- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
günaydın kızlar herkes iyi inş
pınarcım resime koptum valla ne hale geldik ya zombi olduk resmen kaynananı takmamaya çalış canım bu arada ben ankaraya annemlere geldim benim annemde böle anne olunca biraz katlanılıyor ama kaynanaya asla helede gıcık kapıyorsan hiçç yane
sibelcim stiker gözükmedi canım ya neden acep kilo çizelgesinin oraya yapıştırdım gönderdiğin linki ama olmadı nasıl yapılıyor ya bir anlatsanız kızlar kendim de denesem
üyelik istiyor dimi site mail adresi falan diyo çünki
kızlar bu arada dün kızıım kakasını zeytin yağından bir saat sonra falan yaptı ama bir depolamış yavrucak 3 günlük yaptı resmen ama sabah aynı problemle uyandık ıkındı ıkındı yapamıyor gene normalde gece pislerdi bezini ama yok bende yine zeytin yağı verdim 1 kaşık bir zararı olurmu bilmiyorum sık vermenin şimdi yoruldu uyuyor ama fazlada emmiyor ya normalde kaç defa emerdi iştahsızda şişlikten sanıırm off ne zormuş anne olmak ya
Hoşgeldin canım a.s.
Adres eksik. Arada noktalar var ondan gözükmüyor canım a.s.
Zeytinyağının hiçbir zararı yok merak etme. Artık hergün aynı sayıda yapmaz demişti doktor. Bizimkide bazen günde 3-4 kez , bazen 2-3 günde bir yapıyo. O kadar yapmış hala şiş mi karnı :uhm:
nasılsınız kızlar
pınarcım defneye maşallah gece uykusu zor oluyor valla bende senin gibiyim emzirirken gözlerim gidiyor
Selam canım sağolasın iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Valla bacım bizimki gece iyi uyuyor çok şükür

Benimde kahvaltı canım istemedi karpuz peynir yiyorum.hihoyyyt
Kız karpuz gaz yapıyo dediler bende korkumdan yiyemiyorum yaaaa :uhm: