• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

ayyyyy benimmm cadı hala uyanıkkk yahuuu zar zor fasülye koydum ocaga bu saatte pöffff :(((

Ay yavrum ya niy euyumadı ki hala :uhm:

kızlar bende tavuk pilav yaptım eşimde geldi yedik duruya kolik müziği getirmiş kızlar cd hazırlamış kızım dinlerken uyudu şaşırdık valla :lepi: maşallah

pınarcım defnemiz iyi uyumuş maşallah

sibelcim napıyor yağızımız bizim cimcime uyuyor mışıl mışıl

civcivim cerencim burcum mutahharam clarıes merhaba kızlar nasılsınız beb,işler nasıl

Hoşgeldin canım a.s. Valla güzel uyudu kızımın maşallahı var :lepi: Bu akşam sancısı yok inşallah ya keyfi yerinde duruyor şimdi salıncağında :nazar: :nazar: :nazar:

Sende kızları yıka, yemek derken yorulmuşsun valla Allah kolaylık versin a.s.

Allah kolaylık versin cnm zor tabi bende duş almak istiyordumm sular yok yafs :S:s

Ya su kesintisi zor valla ya :çok üzgünüm: İnsanın bişey yapası gelmiyor :bbo:

a.s.
Ay yavrum ya niy euyumadı ki hala :uhm:

Hoşgeldin canım a.s. Valla güzel uyudu kızımın maşallahı var :lepi: Bu akşam sancısı yok inşallah ya keyfi yerinde duruyor şimdi salıncağında :nazar: :nazar: :nazar:

Sende kızları yıka, yemek derken yorulmuşsun valla Allah kolaylık versin a.s.

Ya su kesintisi zor valla ya :çok üzgünüm: İnsanın bişey yapası gelmiyor :bbo:

ayy cnm bazen böyle aksiliği tutuyorr saat 10 kadar bütün gün uyumuyorrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıgerçi birazda gazı vardı galibaa :1no2:

suyuda hiç sorma kızmıda yıkamam lazım yavrum rahatlasın diye şansa bak işte

Eşim geliyomuş bi yemek hazırlayayım ona öptüm kızlar a.s.

afiyet olsun cnm ii akşamlar

a.s.

ayy cnm bazen böyle aksiliği tutuyorr saat 10 kadar bütün gün uyumuyorrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıgerçi birazda gazı vardı galibaa :1no2:

suyuda hiç sorma kızmıda yıkamam lazım yavrum rahatlasın diye şansa bak işte

afiyet olsun cnm ii akşamlar

Valla diyorum ya bacım bu sıcaklar dengesini bozdu bebişlerin ya mafoldumben

Eşim geldi yemek yemeden önce duş alıcaktı. Baktım bizim kız kakasını yapmış, verdim babasının yanına. Baba kız büyük küvette oynaya oynaya 20 dk yıkandılar kaydirigubbakcemile3

Güzelce losyonuyla masaj yaptım kızıma. Bikaç kere gaz çıkardı. Emzirdim. Salıncağına yatırdım. Eşim yemek yerken bende mutfakta yanındaydım. Yemeği yedi, salona bi geldik ki bizim kuzu uyumuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Valla bugün maşallahı vardı aşkımın ya hergün böyle olsa :nazar: :nazar: :nazar:

Bende mutfağımı güzelce temizledim. Kirli çamaşırım, ütümde kalmadı. Valla çok mutlu oluyorum çamaşır olmayınca. Şimdi keyif yapıcam zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Yarın sabahta kahvaltıya anneme gidicez teyzemle buluşup. Öğlende bi sahil keyfi yaparız.Ordan da kayınvalideme giderim. Cuma sabahı komşuya kahvaltıya gideceğimizden orda kalmamız gerekiyo. Böyle işte bacılar. Ay anlatırken yoruldum kafamçokkarıştı Siz napıyonuz?

çok yoruldum bugün yeni oturabildim daha... 9 tane gömlek ütüledim oğlumun çamaşırlarınıda ütüledim ondan sonra da yemek yap sofra kur topla yıka oğlanı uyut derken bu saat oldu... ölcem yaa belim felaket ağrıdı... neyse oluşum gece uykusuna yattı artık rahatım biraz kendime zaman ayırayım artık dimi ama... sizler napıyosunuz... bebişler ne alemde...

[Bbende gecen gün öyle kocişe verdim küvette yıkandılar :)) kociş artık hep ben yıkıyacam diye tutturdu :))) adamın hoşuna gitti kızını yıkamakk...

benimkide yarım saat önce uyudu şükürr ...artık banyosuda yarına kaldı malesef :(

esracım sen nasılsın??][/B]

çok yoruldum bugün yeni oturabildim daha... 9 tane gömlek ütüledim oğlumun çamaşırlarınıda ütüledim ondan sonra da yemek yap sofra kur topla yıka oğlanı uyut derken bu saat oldu... ölcem yaa belim felaket ağrıdı... neyse oluşum gece uykusuna yattı artık rahatım biraz kendime zaman ayırayım artık dimi ama... sizler napıyosunuz... bebişler ne alemde...

Yorulmuşsun tatlım yat dinlen güzelce a.s.

Bende yarın anneme gidince fotoğrafçıma uğrayacağım da, Defnoşun yaptıracağım resimlerini seçiyorum zemuszemus

[Bbende gecen gün öyle kocişe verdim küvette yıkandılar :)) kociş artık hep ben yıkıyacam diye tutturdu :))) adamın hoşuna gitti kızını yıkamakk...

benimkide yarım saat önce uyudu şükürr ...artık banyosuda yarına kaldı malesef :(

Kız böyla daha iyi. Küvet kur, kaldır, etrafı topla derdi yok valla. Nasıl olsa her akşam yıkanıyoruz. Bundan sonra dedim ya senle ya benle yıkansın. Bende sevdim bu işi hihoyyyt

Oh uyudumu çok şükür. Boşver yarın yıkarsın hiç dokunma. Yorulmuştur iyice. Sabaha kadar uyur maşallah a.s.

Kız böyla daha iyi. Küvet kur, kaldır, etrafı topla derdi yok valla. Nasıl olsa her akşam yıkanıyoruz. Bundan sonra dedim ya senle ya benle yıkansın. Bende sevdim bu işi hihoyyyt

Oh uyudumu çok şükür. Boşver yarın yıkarsın hiç dokunma. Yorulmuştur iyice. Sabaha kadar uyur maşallah a.s.

evet cnm zaten benimde işime geliyor valla yıkaması kaydirigubbakcemile3 okadar şeyi geti götür insan yoruluyor yaw :bbo:

yok be nerdeee keşke sabaha kadar uyusaydı ama en gec 1 de uyanır sırnaşık şey

Ben yatıyorum kızlar herkese iyi geceler a.s.

iyi geceler ve iyi gezmeler bacım sana Şeniz

Benim kuzumda uyudu bugün bol bol,gece uyumaz diyorduk. Banyo yaptırıp bide uyku zamanı yağıyla yağlayınca emerken bayıldı gitti kuzum benim. Gece uykusuna geçti. Uyanma saatimiz gece 3. Hadi bende yatam o zaman. Hepinize iyi geceler.turkbayragi

Kizlar bu delikanli benim oglum:)

Canım ne kadar verdin sorması ayıp olmazsa bende kestirmek istemiyorum yada şöyle sorayım ne kadar vermek gerekir?

Canım olur böyle şeyler bilerekmi yaptın sanki biradahakine daha dikkatli olursun :1hug:

Afiyet olsun canım bende makarna yedim.

canım eşim verdi bilmiyorum ama sadakanın büyüğü küçüğü olmaz sık sık vermek lazım

kızım uydu çok şükür inşallah kaydirigubbakcemile2yatırınca kalkmaz

evet cnm zaten benimde işime geliyor valla yıkaması kaydirigubbakcemile3 okadar şeyi geti götür insan yoruluyor yaw :bbo:

yok be nerdeee keşke sabaha kadar uyusaydı ama en gec 1 de uyanır sırnaşık şey

iyi geceler ve iyi gezmeler bacım sana Şeniz

Sağolasın canım. Olsun 1'de uyanır emer uyur yine prenses a.s.

Benim kuzumda uyudu bugün bol bol,gece uyumaz diyorduk. Banyo yaptırıp bide uyku zamanı yağıyla yağlayınca emerken bayıldı gitti kuzum benim. Gece uykusuna geçti. Uyanma saatimiz gece 3. Hadi bende yatam o zaman. Hepinize iyi geceler.turkbayragi

Aynen bacım. Benimkide çok uyudu. Kesin gece uyumaz dedim ama yıkanınca, bide güzel masaj yapınca küt gitti kaydirigubbakcemile3

Oy maşallah ya canım ya valla büyütmüşsün kuzucuğu a.s.

canım eşim verdi bilmiyorum ama sadakanın büyüğü küçüğü olmaz sık sık vermek lazım

kızım uydu çok şükür inşallah kaydirigubbakcemile2yatırınca kalkmaz

Sende uğramadığına göre kalkmamış kuzucuk hihoyyyt

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bende uyandım şimdi kızımla birlikte. Emzirdim o yine uykuya geçti. Bende kızımın çantasını hazırladım. Teyzemden haber bekliyorum. O çık diyince çıkacağım evden. Birlikte buluşup gideceğiz anneme kahvaltıya. Herkese uykuda anlaşılan zemuszemus

Öptüm sizi a.s.

Günaydınlar Herkese;

Biz gayet iyiyiz tatlım tüm işleri bir anda yapmaya çalışıp yorma kendini dinlenmeye çalış bundan sonra bizim kendimize ayıracağımız vakitler uyuyacağımız vakitler olacak çoğunlukla.

Kız nasıl cesaret ettiniz yaaa duştan gelen su fiskiye gibi bide ya suyun sıcaklığı değişirse ki kombilerde oluyo bu durum.:umursamaz:

Ohhh oğluş uykucuymuş ne güzel benimkide uyusaya nerdeeee gündüz uyku yok.mafoldumben

maşaalah oğluna canım

kızlar bu gece nobetteyım kızım uyumuyor suanda ayağımda cadı eşimde uyudu süprizzzzz hepinizuyumuyşsunuz ne güzel:((

Ay bu ufaklıklar ayağa acayip alıştı arada böyle dengeleri şaşıyo cnm :1hug:

Bende uyandım şimdi kızımla birlikte. Emzirdim o yine uykuya geçti. Bende kızımın çantasını hazırladım. Teyzemden haber bekliyorum. O çık diyince çıkacağım evden. Birlikte buluşup gideceğiz anneme kahvaltıya. Herkese uykuda anlaşılan zemuszemus

Öptüm sizi a.s.

Oh bacım gez gez ne güzelopuyorumnanaktan

kızlar özel olacak ama bişeysoracam cevaplarsanız sevinecen 40dan sona ilişkiye girilebilinirmi sezaryanla oldu dogum bi sakıncası varmı

oyy maşallahhh kuzucuğuna cnm Şeniz

maşaalah oğluna canım

kızlar bu gece nobetteyım kızım uyumuyor suanda ayağımda cadı eşimde uyudu süprizzzzz hepinizuyumuyşsunuz ne güzel:((

ayy cnm gerçekten bunların dengesi şaştı iyice yaw :sinifsinif:

Öptüm sizi a.s.

hadi bakalım afiyet olsun sizee :ecrin_bebek:

Günaydınlar Herkese;

Biz gayet iyiyiz tatlım tüm işleri bir anda yapmaya çalışıp yorma kendini dinlenmeye çalış bundan sonra bizim kendimize ayıracağımız vakitler uyuyacağımız vakitler olacak çoğunlukla.

Kız nasıl cesaret ettiniz yaaa duştan gelen su fiskiye gibi bide ya suyun sıcaklığı değişirse ki kombilerde oluyo bu durum.:umursamaz:

Ohhh oğluş uykucuymuş ne güzel benimkide uyusaya nerdeeee gündüz uyku yok.mafoldumben

Ay bu ufaklıklar ayağa acayip alıştı arada böyle dengeleri şaşıyo cnm :1hug:

Oh bacım gez gez ne güzelopuyorumnanaktan

canım fıskiyeyi çok açmıyorum hem yaz olduğu için ben kombinin ayarınıda düşürdüm o yüzden öyle bir risk yok ama her üstüne tuttuğumdadda yine ne olur ne olmaz diye kontrol ediyorum suyu

kızlar özel olacak ama bişeysoracam cevaplarsanız sevinecen 40dan sona ilişkiye girilebilinirmi sezaryanla oldu dogum bi sakıncası varmı

reglin bittiyse tabi girebilirisn cnm a.s.a.s.

Back
X