• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

tubacım cnm gecmiş olsun tatlım..
ılgıncım hayırlı olsun cnm anaokuluna yazdırmıssınız yağmuru.

ya kızlar benim ikinci ayım 19 temmuzda oluyor ama sağlık ocağından 30 temmuzda gel dediler 2.aşılar için 11 gün gec.olur mu acaba öyle?

yooo fulyacığım iki üç gün atılabilir ama o kadar zaman baya uzun

benim mesela 8 haziranda iki ayım doldu 11 haziranda gittik ilk aşımızı 11 de olduk çünki

oda 8 de çok kalabalık diye öle gün verdiler şimdi hep 11 de oluyorr

kızlar bısey dıcem benım gıbı olan varmı ya ben 22 mayısta sezeryan oldum sadec 1 hafta kanmam oldu oda kanama bıle sayılmaz haftaya 40 mız cıkacak ama ben kanma felen olmadım bısey olamaz heralde kımılerı 40 gun kanıyomus acaba doktorum ıyıce temızledıdemı olmuyorum
canım yi temizlemek diye bişe yok yapısal bişe bu bazı insanların 40 bazılarının 10 gün sürebilir en fazla 40 gün sürer sadece 40 tan sonra özüre giriyor

ya kızlar benim ikinci ayım 19 temmuzda oluyor ama sağlık ocağından 30 temmuzda gel dediler 2.aşılar için 11 gün gec.olur mu acaba öyle?
Allah Allah bana tam tamına gün verdiler 30 nisan da doğum yaptım 30 haziranda çağırdılar sana neden öyle yaptılar kiiiCADIARZU

ilkinide 19 haziran depil 25inde yaptılar dün yani.. bilmiyorum ya ama sorun olsa yapmazlardı ama uzun geldi ara.bi ara uğrayıp sorayım bari.

cnm uzun sürmüş kırkbaşımı oldun acaba ?

ben 30 günü geçtikden sonra azalmaya başlamıştı kanamam sonra sarı leke oldu

40 günümdede hiçbişey kalmadı abdes aldım aradan 16 gün geçti normal adetimi oldum cnm ...ben hapa başladım emzirmediğim için şimdi i,kinci adetmi oluyorum

Birsoş bu ne hız ikinci adetinmiii:1shok: Ben daha 57 günlüğüm olucammı acaba çok merak ediyorum adet olmazsan süt koruyo demekmiş hayırlısı bakalım artık. kaydirigubbakcemile2

benim de kanamam bitti ama sarı bi akıntı devam ediyor... bugün 26. günümüz sanırım 1 haftaya kadar o da biter... ilk aşımız için 1 temmuz dediler yani tam 1 ayımız dolduğunda çağırdılar...

bu anakucağı işikafama takıldı yaa çocuğu içine koyunca sanki iki büklüm oluyomuş gibi geliyo olay yaptım resmen koyamıyorum içine danki bişi olcakmış gibi geliyo... bende mi bi anormallik var acaba

kızlar bısey dıcem benım gıbı olan varmı ya ben 22 mayısta sezeryan oldum sadec 1 hafta kanmam oldu oda kanama bıle sayılmaz haftaya 40 mız cıkacak ama ben kanma felen olmadım bısey olamaz heralde kımılerı 40 gun kanıyomus acaba doktorum ıyıce temızledıdemı olmuyorum

ben varım yaaa benımde yok ancım adet madettt nere gıttı anlamadımm.
sezeryandan sonrada aynı senın gıbı cnm yok dencek kadar az bı kanama sonra tıkk yokk anacım..
BISEN kıs ıkıncı adet miiii:1shok:bana ugrayan yok yafsss bende adet olmak ıstıomm yaaa:gitme:

cnmcm cok uzuna gun wermişler bı yanlışlık olmasın sen bence bıdaha bı sor:uhm:

kızlar biz çok hızlıyızzzz bilmiyormusunuz

bu arada ben evlendikden sonra 7 kere kendi kendime adet olmadım ama kırkımız çıkınca hemen oldum

bayran yapacaktım neredeysee..........hapada başlyaınca düzenli olmaya devam bi ara kadındoğuma gidecem muayneye

benim de kanamam bitti ama sarı bi akıntı devam ediyor... bugün 26. günümüz sanırım 1 haftaya kadar o da biter... ilk aşımız için 1 temmuz dediler yani tam 1 ayımız dolduğunda çağırdılar...

bu anakucağı işikafama takıldı yaa çocuğu içine koyunca sanki iki büklüm oluyomuş gibi geliyo olay yaptım resmen koyamıyorum içine danki bişi olcakmış gibi geliyo... bende mi bi anormallik var acaba

aynen cnm bende anakucağına koyunca öyle geliyor ikibüklümaltına bişeyler koyuyorum ama yamuluo çocuk içiinde

benimde gitmem lazım dr a korunmuyorumda Allah korusun bi hamile kalsam yanarımm

aynen cnm ya
bende korunmuorumm sut korur dıolar ama nasıl guwenılcekkı...:uhm:
bı gıtmek lazımm kontrolee bencede.ben pzrt bı gıdeyım dıorum bakalım..

benim daha kırkım çıkmadı bu pazar nasipse..eşimde o günü beklio noolcaksa:))) bi süre kaçış yolları bulmam gerekkkk

aynen cnm ya
bende korunmuorumm sut korur dıolar ama nasıl guwenılcekkı...:uhm:
bı gıtmek lazımm kontrolee bencede.ben pzrt bı gıdeyım dıorum bakalım..
bizim bebiş tüpbebek ben ona da güveniyorum erkek infertilitesiydi o yüzden olmaz gibi geliyor ama neolu neolmaz Ahsenin üstüne gül koklamak istemiyorum:))
aynen cnm bende anakucağına koyunca öyle geliyor ikibüklümaltına bişeyler koyuyorum ama yamuluo çocuk içiinde

benim daha kırkım çıkmadı bu pazar nasipse..eşimde o günü beklio noolcaksa:))) bi süre kaçış yolları bulmam gerekkkk

hehehe kaçış yok bacımmm en fazla birkaç gün daha kaçarsınn resmen kırk sayıyorlar yaaadelikafaduldendelikafadulden

bizim bebiş tüpbebek ben ona da güveniyorum erkek infertilitesiydi o yüzden olmaz gibi geliyor ama neolu neolmaz Ahsenin üstüne gül koklamak istemiyorum:))

hehehe kaçış yok bacımmm en fazla birkaç gün daha kaçarsınn resmen kırk sayıyorlar yaaadelikafaduldendelikafadulden

ay evett:)) cnm

benim kaçmama gerek yok ama bi türlüde göürüşemedik yaaaa
tam görüşecez regli oldumm şansızsız bu hafta öle geçer taa çarşamba perşembeyi bulur
adamında hali kalmıyor çok çalışıyor yoruluyor hehehehee çocuklar geldiiii herşey bitti

mrb arkadaşlar ben site üyelerindendim ancak geçen sene diyet yapanlar grubundaydım:) kilolarımı verdikten sonra hamile olduğumu ve mayıs ayında anne olucağımı duyunca çok sevindim....uzun zamandır uğrayamadığım bu siteye çocuğumu büyütürken tekrar ihtiyaç duydum...benim gibi sorunları olanlar var mı acaba neler yapıolardır diye düşünürken 2009 mayıs anneleri başlığına tıkladım....artık bende aranıza katıldım umarım beni de aranıza kabul edersiniz....a.s

benim kaçmama gerek yok ama bi türlüde göürüşemedik yaaaa
tam görüşecez regli oldumm şansızsız bu hafta öle geçer taa çarşamba perşembeyi bulur
adamında hali kalmıyor çok çalışıyor yoruluyor hehehehee çocuklar geldiiii herşey bitti

eee 2 cocuk olunca.. yazık senin adama..benimki yardımcı olmadığından enerjisi klaıyor demek ki :):)
yada uyanık adam enerjiyi depoluooo şimdiden bende kızıyorum yardımcı olmuyor diyeeee birsen..adam benden akıllı çıktı yaa:)))

mrb arkadaşlar ben site üyelerindendim ancak geçen sene diyet yapanlar grubundaydım:) kilolarımı verdikten sonra hamile olduğumu ve mayıs ayında anne olucağımı duyunca çok sevindim....uzun zamandır uğrayamadığım bu siteye çocuğumu büyütürken tekrar ihtiyaç duydum...benim gibi sorunları olanlar var mı acaba neler yapıolardır diye düşünürken 2009 mayıs anneleri başlığına tıkladım....artık bende aranıza katıldım umarım beni de aranıza kabul edersiniz....a.s

hoşgeldin cnm..kacında doğdu bebişin?cinsiyeti ne

aramıza hoşgeldin canım a.s.

heeeeeeeee haklısın fulya uyanık spor senin kocaa
benim koca zati r ayın 2 haftası yok
kalan iki haftada regliye denk gelirse tıhkkk yokk

kalan bir haftada enerji lazımmm
dün didim git yat işe gidince yorulacan çocuklarla yatacam dedi çocuklar uyumadı
acaba annemizin yanındaki bu lavuk kim gitsede biz yatsakmı diyolar yaww......adama huzur vermediler yaniiiiii

tweety84 hoşgeldinnn

Back
X