• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

bende net ten alıcam baby slingi.20 30 tl arasındaydı sanki daha önce baktıımda.sen ne kadara aldın seninkini?
gecen ağustus ayı cnm sonu hamileliğim ilk günleri:):)

cnm bnm aldıgım kanguru 30 tl :1shok:

senn baktıgın yerli slinglerdendir iyice araştır orjin slingler 120 tl ben almak için gittigimde

adam dediki bunların yerlileri var 30 tl ama inceceik adi kumaş çok saglıksız dedi ben satmak için bile almıyom dedi

sen iyice araştır cnm

biz geldikk kızlarr ..ama canım çok sıkın yaa ...

pikniğe gitmiştik eve geldik az önce kızım öyle bir kustuki ilk defa öyle bişey gördüm resmen tazdikli suyu açmışsın gibi bütün miğdesini boşalttı çok korktumm bütün üstü başı koltuk yastığı alt açması her taraf battı onlar önemli değil tabide korkusu yetti bir anda panik yaptım bu durmayacak mı diye elim ayağım hala titriyor yaasenağlamasenağlamasenağlama ben azalır diye beklerken git gide artıyor sanki yaaa senağlama okadar dr a götürdüm hepsi normal dedi napcam böyle çok üzülüyorum kuzucuma yaa yediği hiç miğdesinde kalmıyorr senağlamasenağlama

evet canım bende öyle duydum çok kararsızdım ama sağlık ocağında daha çok tüketildiği için daha taze dediler
canım biz ilk aşımızı tam 30 günlükken vurdurduk
40ım çıkınca dr. gidicem ama şu ağda işini napıcam yakafamçokkarıştı off korkuyorum,dikişin üstünü falan ağdayla aldırmam heralde sizler ne yaptınız kızlar ağda işini:uhm:
bende yaptıramadım daha çünkü kanamam bitmedi. biter bitmez yaptıracam. bişey olmaz. doktor kırk çıkımında rahim toparlanmışmı diye bakıyor canım.

benim de kanamam bitti ama sarı bi akıntı devam ediyor... bugün 26. günümüz sanırım 1 haftaya kadar o da biter... ilk aşımız için 1 temmuz dediler yani tam 1 ayımız dolduğunda çağırdılar...

bu anakucağı işikafama takıldı yaa çocuğu içine koyunca sanki iki büklüm oluyomuş gibi geliyo olay yaptım resmen koyamıyorum içine danki bişi olcakmış gibi geliyo... bende mi bi anormallik var acaba
canım ben bel desteği almıştım anakucağının içine. onu koyunca düz oluyor. üzerine de alt açma minderimizi koyuyorum.

Günaydın kızlar!!!!
regl olduğuna inanan arkadaşlar hepinize soruyorum: sadece emziriyor musunuz mama takviyesi de yapıyor musunuz? yani sadece emzirdiği halde regl olan var mı ??

dr um 40 gün yasak sonra serbest dedi. nerdeyse 2 ay olacak ama biz malesef muradımıza eremedik. hayır aslında ben de istiyorum ama bi türlü kısmet olmadı yaw. adam da sesini çıkarmıyo artık ben de bozuluyorum bu adam kendini neyle avutuyo acaba diye :kedi:kaydirigubbakcemile3

benim de oldu canım dr mühim değil dedi serozil diye bi antibiyotik verdi ama ben internette antibiyotik sütü azaltır die görmüştüm korkudan kullanmadım antibiyotiği. yarama kantaron sürdüm kapandı. ama benim akıntı fazla değildi.iltihap değilde kahverengi bi su gelmişti biraz. sonra çocuk dr una söyledim kızdı bana. antibiyotik sütü azaltmaz inanma öyle şeylere dedi. özellikle serozil çok iyidir gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. yaram şimdilik biraz daha iyi ama tekrar açılır akarsa kesin kullanıcam ilacı. üzülme dr ciddiye bile almadı,olur öyle şeyler dedi..
canım ben sadece emziriyorum ve kırk başı oldum. yani kırkımın çıktığı gün adet oldum. bugün 45.gün hala da az az geliyor.

ayy o dediğin aynı dert bende de var canım. bizimde kırk çıktı,gerçi kanamam bitmedi ama, kocişte hiç de istek görmüyorum. kendini bişeyle avytmadığını da biliyorum ama:kedi: bu kadar uzun zaman oldu,insan biraz sabırsız olur, gün felan sayar! hiiçç! ben sayıyorum onun yerine:kedi:

antibiyotik konusuna gelince de, dişimdeki iltihaptan dolayı 3 gündür antibiyotik kullanıyorum. croxilex diye bi hap. çocuklar için şurubu da varmış dediler ama içim rahat değil yinede. anne sütüne geçer yazıyor içinde. ama eczacı arkadaşımız gönül rahatlığı ile kullanın dedi, bilemedim:((

günaydınlarrrrr bugün berbat basladı her annemden geldiğimde böyle oluyor yaa
çocukların bütün eşyalarını oraya götürdüm şimdi kimi pis kimi ütülenecek

daha yerleşemedim evim toplu ama tozlu kahvaltı yapamadım
aksam ali kıyameti kopardı ya kızlarr çok yaygaracı oldu yaa
ağzı pamuçak olmuş acaba o mu acıyorr
zaten nasıl oldu anladım yaa o kadar bakıyorum ömerde bişey yok alide oldu baya kaplamış
annemdeyken sağlıkocağına gittik mikostatin diye bişey vermişler günde 4 kere
yapıyorum ama geçmiyormu ne 10 gün kullanın ilacı ancak geçer demiş..

gece yıkadım felan öle uyudu sabah 7 de kalktı 90cc yedi 9 da kalktı 30 cc yedi
daha kahvaltı yapamadımmm misafir gelebilir

ankakuşu cnm mamayı tesadüf buldum sende dolaş mamalar çok farklı fiyatlarda satılıyorr

ama ben bebelaca baslayacam aptamile güç yetmiyorr
kolay gele birsocum. pamukcuk için karbonatlı su birebir. bizde olmadı ama oldu sanıp doktora sormuştuk. ilaç filan vermedi, karbonatlı su yeter dedi.

bende net ten alıcam baby slingi.20 30 tl arasındaydı sanki daha önce baktıımda.sen ne kadara aldın seninkini?
gecen ağustus ayı cnm sonu hamileliğim ilk günleri:):)

fulyacım çok tatlısın canım.
bende kanguru aldım ama dışarda hiç kullanmadık daha. hep arabayla gidiyoruz çünkü kocişle. ama baby sling pahalı bişey sanıyorum.

evet cerencim pahalıymıs bende dedim ne kadar ucuz :)) saftirikmiyim neyim
hülyacım cok iyi anlıorum seni benim kız her emmeden sonra fıskırtarak kusuo.kilo alımı iyi valla nasıl alıo o kiloları anlamıs değilim.fazlasıdır dedi doktor ama resmen fıskırtıp çıkartıo hepsini bu fazlaysa ben anlamadım..

pikniğe gitmiştik eve geldik az önce kızım öyle bir kustuki ilk defa öyle bişey gördüm resmen tazdikli suyu açmışsın gibi bütün miğdesini boşalttı çok korktumm bütün üstü başı koltuk yastığı alt açması her taraf battı onlar önemli değil tabide korkusu yetti bir anda panik yaptım bu durmayacak mı diye elim ayağım hala titriyor yaasenağlamasenağlamasenağlama ben azalır diye beklerken git gide artıyor sanki yaaa senağlama okadar dr a götürdüm hepsi normal dedi napcam böyle çok üzülüyorum kuzucuma yaa yediği hiç miğdesinde kalmıyorr senağlamasenağlama

canım benim yaa üzülme, nasl olsa kilo alıyor boncuğun. bizde hep kusarmışız,annem öyle diyor. bak bugünlere geldik de ana bile olduk:) sen sadece boğazına kaçmasın diye dikkat et yeter:1hug:

kız ceren bende tersi kocadan nasıl kaçsam diye düşünüyorum yarın çıkıyorda kırkım..dün zor kaçtım valla elinden:) ay hiç istemiyorum.kırk bası oldum diyeyim bari yalancıktan 10 sürse..:)

Hoşgeldin canım
DIRIMCIM nasılsın hamarat hatunum galiba kabızlık bitti hadi gözün aydın.Regl işini de yoluna yıllar sonra soktun bebişler seni sağlığına kavuşturdu bak.
CİVCİV iyisin galiba
Kıvılcım ben geçenlerde ıspanak yemiştim kızda yedi kakasından anladım ama üşütmede olabilir seninki dikkat et.
Pınar kız geziyonmu kızıda buna uydu valla
Siribron,Bigudi,Ojeli,Mutahara,Ayşeeren,..........................herkes iyi dimi
Ben bugün gezicem kıza babası bakcek bakalım saat 2 ye kadar vaktim var

cnm şükürler olsun iyi olmaya gayret gösteriyoz işte sen nasılsın??

Semra evet yarin doktora götürecegim yesil kaka yaparsa yine.

Hülya, hazimsizligin yesil kaka ve kusma disinda baska belirtileri var mi, birde doktor ne önerdi sana?

cnm kilo alımı normal olduğu için herhangi bişey vermediler kusmasıda normal diyorlar..

evet cerencim pahalıymıs bende dedim ne kadar ucuz :)) saftirikmiyim neyim
hülyacım cok iyi anlıorum seni benim kız her emmeden sonra fıskırtarak kusuo.kilo alımı iyi valla nasıl alıo o kiloları anlamıs değilim.fazlasıdır dedi doktor ama resmen fıskırtıp çıkartıo hepsini bu fazlaysa ben anlamadım..

ayynennn cnm yaa hiçmi ölçülü emmiyor bunlar hep mi fazla geliyor anlamadım inş bir an önce geçer yoksa ben dr dr gezmekten kafayı yiyecem resmen paranoyak olduk hee :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Allah senin kızında şifasını versinn onunda geçer inş en yakın zamanda ..

bu arada kızında sende çok güzel görünüyorsunuz...

KNK cnm sende h.geldin

canım benim yaa üzülme, nasl olsa kilo alıyor boncuğun. bizde hep kusarmışız,annem öyle diyor. bak bugünlere geldik de ana bile olduk:) sen sadece boğazına kaçmasın diye dikkat et yeter:1hug:

saol cnm yaa zaten bende o yüzden hiç gözümün önünden ayıramıyorum valla iş yaparkende 3 dk da bir gidip bakıyorum gündüzleri zaten ne beşikte nede sepetinde yatırmıyorum ben nerdeysem oda orda:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

damadım nasıl bu arada??

kız ceren bende tersi kocadan nasıl kaçsam diye düşünüyorum yarın çıkıyorda kırkım..dün zor kaçtım valla elinden:) ay hiç istemiyorum.kırk bası oldum diyeyim bari yalancıktan 10 sürse..:)
aman yaa sizde! herkes kocalardan kaçıyor, benimde nerdeyse koca benden kaçıyorkaydirigubbakcemile3 anlamadım ben bu işikafamçokkarıştı

saol cnm yaa zaten bende o yüzden hiç gözümün önünden ayıramıyorum valla iş yaparkende 3 dk da bir gidip bakıyorum gündüzleri zaten ne beşikte nede sepetinde yatırmıyorum ben nerdeysem oda orda:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

damadım nasıl bu arada??

anladım canım. damadın da iyi kaynanasınaniknanik (ıyyyy kaynana deyince tüylerim diken diken oldu! :mymeka: ) uyuyor ha bire. emiyor 1 saat ancak uyanık kalıyor akıllı oğlum, sonra geri uyuyor. acıkınca uyanıyor. opuyorumnanaktan
bu arada benim gelinin çilek reçeli gibi resmi var ya, kartpostal gibi, onu bilgisayarın masaüstüne koymuştum, annem görmüş bu kim dedi. gelinim gazel dedim. melih kaan'ı beğenmiş beşiklerini kerttik dedim. annemde gitmiş kaan'la sohbet ediyor. "gazel seni beğenmiş mi, sen şimdiden gelindemi buldun kendine, gelinimde pek güzelmiş" kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

2-3 saatte bir emzirdiğinizden bahsetmişsiniz de,benim bazen 5 saat uyuduğu bile oluyor geceleri. hiç emzirmek için uyandırmıyorum bende, uyku düzeni bozulmasın diye. kafam karıştı:uhm:

kızım şimdi bir kustu donuma kadar ıslandım yaa valla anlamıyorum çok kumaya basladı 1 haftadır midesi büyüdü ondan mı arttı kusma miktarı acaba? bu haftaiçi bi gün gideyim bari doktora

ah bu kusma olayı bizde de var e bu çocuklar yediklerini kusunca ne ile doyuyorlar yhaa anlamadım kii
kız birsen sorma kocam cok sanslııı... aldatmıstı beni hatırlarsın... ve kavgalarımızıda sen biliyorsun tatlım.allah insanın sansını bahtını güzel yazsın gerisi hikaye kuzum
Allah insana çirkin şansı versin diye bu yüzden diorlar herhalde
benim annemde çok güzeldir ama babam üzerine 2 kez daha evlendikötükedihüso

[k] {n} [k];7695243 .!.:
şişşşt birsen naber kuzu??

kız ahsenle meyrada kim??

yoksa kızlar yoldamı???
ne demek kim AŞKOLSUN
sen benim kızımı tanımıyormusunmafoldumbenmafoldumben
Ahsen benim kızım Ömer de damadım beşiklerini kerttik gerçi birsen benim kızımın üstüne gül kokluyor ya neyse kötü kaynana:oklava::roflol:
slm kızlar.. yarın kırkımız cıkıyor şükür.
bugunde cok yakın bi arkadasımın nikahına gittik geldik..kızımıda alıp..
yarında eşimin halasının kızının nikahı var.
ya ben buraya resim koyamıyorum dün denedim dev gibi oldu:) bi daha deneyeyim bakayımmm
haha kırkın çıkıyor he kaçamazsın bacım ben sadece bir gün kaçabildimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol tutkuncum..ben zaten hayatım boyunca cok zayıftım.bu şişko halim :)
çok güzel çıkmışsın canım maşallah kızına da sana da eşine de teesüflerimi bildiririm yanii:oklava:
facede de gördüm resimlerinizi:nazar:

aman yaa sizde! herkes kocalardan kaçıyor, benimde nerdeyse koca benden kaçıyorkaydirigubbakcemile3 anlamadım ben bu işikafamçokkarıştı

anladım canım. damadın da iyi kaynanasınaniknanik (ıyyyy kaynana deyince tüylerim diken diken oldu! :mymeka: ) uyuyor ha bire. emiyor 1 saat ancak uyanık kalıyor akıllı oğlum, sonra geri uyuyor. acıkınca uyanıyor. opuyorumnanaktan
bu arada benim gelinin çilek reçeli gibi resmi var ya, kartpostal gibi, onu bilgisayarın masaüstüne koymuştum, annem görmüş bu kim dedi. gelinim gazel dedim. melih kaan'ı beğenmiş beşiklerini kerttik dedim. annemde gitmiş kaan'la sohbet ediyor. "gazel seni beğenmiş mi, sen şimdiden gelindemi buldun kendine, gelinimde pek güzelmiş" kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

2-3 saatte bir emzirdiğinizden bahsetmişsiniz de,benim bazen 5 saat uyuduğu bile oluyor geceleri. hiç emzirmek için uyandırmıyorum bende, uyku düzeni bozulmasın diye. kafam karıştı:uhm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldümm kıs annene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hem kaynanalığa alış artık cnm kaydirigubbakcemile3 ama kızıma kaynanalık yapma heee:oklava::oklava: bu arada kızmın resmini masa üstü yapmanda hoşuma gitti hee :jeyyar::jeyyar::kedi::kedi:

canım maşallah de damada uyku düzeni bozulmasın sakın :nazar::nazar: sakın uyandırma bacım uykusundayken sonra bir şaşıyor saatteleri zor düzene sokarsın o zaten acıkınca kimse susturamaz ve uyutamaz ŞenizŞeniz

kızım şimdi bir kustu donuma kadar ıslandım yaa valla anlamıyorum çok kumaya basladı 1 haftadır midesi büyüdü ondan mı arttı kusma miktarı acaba? bu haftaiçi bi gün gideyim bari doktora

oyyy kuzum yaa acaba sıcaklardan mı arttı ne bizimkide bugunlerde baya arttı yaa hele bugunki akıllara zarar vvalla aklıma geldikçe ağlıyasım geliyor o haline senağlamasenağlama:uhm::uhm:

ah bu kusma olayı bizde de var e bu çocuklar yediklerini kusunca ne ile doyuyorlar yhaa anlamadım kii

Allah insana çirkin şansı versin diye bu yüzden diorlar herhalde
benim annemde çok güzeldir ama babam üzerine 2 kez daha evlendikötükedihüso

ne demek kim AŞKOLSUN
sen benim kızımı tanımıyormusunmafoldumbenmafoldumben
Ahsen benim kızım Ömer de damadım beşiklerini kerttik gerçi birsen benim kızımın üstüne gül kokluyor ya neyse kötü kaynana:oklava::roflol:

haha kırkın çıkıyor he kaçamazsın bacım ben sadece bir gün kaçabildimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok güzel çıkmışsın canım maşallah kızına da sana da eşine de teesüflerimi bildiririm yanii:oklava:
facede de gördüm resimlerinizi:nazar:

ayy cnm bir bilesemmm offf ben bu dertten çok muzdaribim çokkkk senağlamasenağlama

kız birsen sorma kocam cok sanslııı... aldatmıstı beni hatırlarsın... ve kavgalarımızıda sen biliyorsun tatlım.allah insanın sansını bahtını güzel yazsın gerisi hikaye kuzum

cnm benim kusura bakma ve bana kızma senin gibi bir karısı olup o dediğini yapana ben salak derim cnm ....S A L A K allah herkese güsel kader yazsın cnm sen merak etme zeynebinle herşey güzel olacak......ama yanına koyma derim
ben çok fenayım yaa sana yapıldıya bana versen parçalayacak gibiyim
senin yerine kopleteorileri üretiyorum vallakötükedihüsokötükedihüso

[k] {n} [k];7695243 .!.:
şişşşt birsen naber kuzu??

kız ahsenle meyrada kim??

yoksa kızlar yoldamı???

nurten cnm iyiyim kocişde gitmiş gitmeseydi bana gelürdün kahvaltıya kızz sabah benim balkon güsel oluyorrr....bu arada web sayfanıza baktım annemin evine çok yakın ama mahlleyi çıkaramadım ama paşalıyızzz yanii

kııızzzz onlar benim kısçelerim gelinciklerimmm kızzzzemuszemus

burda 1 haftalık hamileydim:):)

harikasın yaaaaaa

cnm kilo alımı iyidiyorsun eğer kötü olsaydı mide için özel doktora git diyecektim bi arkadaşımın kızıda hep kusuyordu kilo almıyordu midesinde reflü çıktı hemde baya ileri derecede tedavi oldu geçtiii

inanırmı kızzzz:1ninca:benimmm bitseee atlayacam ama herifde bende çocuklardan zaman bulamıyoruzlaelaelaelaelae

çok başım ağrıyor gözlerime vuruyor ve midemi bulandırıyor ben kızkende böle adet oluyordum evlendim geçmedi doğurdum geçmedi üleynnnn bırak yakamı ağrııı ışığa bakamıyom yaa:oklava::kızgın:
bi bakem dedim size içeri gidiyom şimdi

esen kızzz neden kızıyon bende erkek iki dene ömer seninn merak etmee

Back
X