• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

hoşgeldin tutkuncum bugün gece kuşu olduk galiba toplandık hepimiz kaydirigubbakcemile3
vallahi bütün kızlar toplandık bebişler bizi dikti ayağa

h.g tutkuncum bende kızımı bekliyorum uyunsında emzirip bende yatayım ...
kız fotoyu gördüm pek genç ve güzelsin maşallah bebişle berabermi büyüycen kız

civciv hakkaten çok genç görünüyosun yaşını merak etim şimdi bak ben meraklı melahat kaydirigubbakcemile3

Bu arada Ceren oğluşu büyütmüş gerçekten benim kız da dün ölçüldü 63 cm.5200 çıktı
ilgin de kızlarla süper fotolar bende çekileyim ama önce kendime çeki düzen vermem lazım bu halimle görmeyin

tutkuncum daha önce koymuştum ama sildim tekrar koyarım koyabilirsem bitane.kız hatırladınmı ben çekik göz olmasını istiyorum demiştim koreliler gibi tamda Allah gönlüme göre verdi oğlum hafif çekik göz boşuna izlememişim okadar kore filmini opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
tutkuncum daha önce koymuştum ama sildim tekrar koyarım koyabilirsem bitane.kız hatırladınmı ben çekik göz olmasını istiyorum demiştim koreliler gibi tamda Allah gönlüme göre verdi oğlum hafif çekik göz boşuna izlememişim okadar kore filmini opuyorumnanaktan
süper benim kızda hafif çekik gözlü eşime diyorum Korelilere benzer belki diye
biz izleye izleye gözleri çekik yaptık.Yalnız ben pek gamze sevmezdim ondan hiç ayva yemedim benim kızda 2 dudak 2 yanak gamzesi oldu bu nerden çıktı anlamadım.
bu arada yeni başladı izle güzel dizi öğlen 13 de

Son düzenleme:
gece kuşları muhabbete bak korelilerkaydirigubbakcemile3

tutkun cnm keyifler nasıl??

bugünde herkeslerin başı agrımış yahu..

geçmiş olsun..

alıntı yapmıştım ama hepsi gitti üşendim baştan alamam..

iyi geceler cnm..

bnmde uykum var benm kızı yataga alırken uyndı bakınıyo şimdi aglarsa emzirirm inş. uyur yaaa

dün gece uyumadı bu akşam yıkadık kuzuyu 3 gün yıkamadık koktu valla..

kızlar ben hala adet oluyorum!! çok sinir ya tam yıkanıyorum 2 gün onra bidaha lekelenme..

dr arıcam ona görede herşey normal öyle diyecek die sinrden aramıyorum!!

başka drda işime gelmiyo.

cerencim kız valla bende kaçtım durdum benmkinden ama adama tak dedi artık en son sıkıştırdı biyerde..

sende gördügün yerde sıkıştırıver..

amada çok sancılı geçiyo ya offffff..

oooooooo sayfayı ben doldurdum:kedi: utandım valla

günaydıııııın güzel ve şanslı anneler tüm bebişleri öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biz kalktık kızızmın mamasını yedirdim altını aldım azcık seviştik annm sesimize kalktı aldı odasına götürdü

babamla oynuyolar yatakta bende azcık yattım uyku tutmadı bakem dedim..

kız birsen hayırlı olsun gelinlerin,, ben birden görünce ahanda dedim kız isimlerine bulmuş yedektekileri degerlendircek bu eee ne yapsan yeridir valla deli dolu arkadaşım...

cnm sitemizi begendin umarım..bizim işlerde böyle işte yazları var kışları yok..
www.knkgrup.com.tr

kızlar eşimiin işi.. benm bilem resimlerim var gözlemede falan kahveci güzeli olaraktan..

ahhhhh eski günlerim biz eşimle çocuklluk arkadaşıyız ve bu işleri beraber yapıyorduk bnm baba meslegi takılıyodum bizimkilerle.. bakın bakalım :))

sabah şerifleriniz hayırlı olsun efendim

nurten kızzzz ben baya inceledim cnm

aksamım berbat geçtii bas ağrım hiç durmadı ağrı kesiciler fayda etmedi ve ikibucuk saatte bir ped kirletiyorum o kadar çokki ne oluyor anlamadıım yaaa

fulya cnm evet bugün 40 nız

yaww fulyacığım ben hep iki kız istedim rabbim bana iki erkek nasip etti belki donan yumoşlar kızdır diyorummm..........şaka bi yana gönlüm var ama bakımı ve maddiyatı düşündürüyor benii

Kızlar herkese günaydınlar a.s.

Kızımla uyandık, emzirdim uyuttum tekrar. Babamız hâlâ uyuyor. Bende kızımın çamaşırlarını attım şimdi makinaya. Eşim uyansada kahvaltı yapsak karnım acıktı valla :çok üzgünüm:

Biz dün yine gezgindik hihoyyyt Öğlene doğru kayınvalidemlerden geldik. Eşyaları bile yerleştirmeden Defnoşu yıkayıp uyuttuk. O arada öğlen yemeği hazırladım. Yedik tam eşyaları yerleştireyim, kirlileri yıkayayım diye düşünürken kayınbiraderim aradı. Galata Köprüsüne balık yemeğe götüreyim sizi dedi. Hemen bi duş aldık, evi öylesine topladım çıktık. Baktık köprüde falan trafik berbat delikafadulden Arabalı vapurla geçelim dedik. Defnoş vapurda ciyak ciyak ağlamaya başladı. Allah'tan bebek bakım odası varmışta emzirdim hemen. Sonra uyudu hep kuzum. Yemeğin sonuna doğru uyandı. Geri gelirken vapurda bi daha emzirdim. Eve geldik 11'de uyudu kuzum. Sabah 5'te uyandı. Tek memeyi emdi. Baktım ötekini istemiyor. Tahriş olduğu için makinayla da sağamıyorum. Bi elle deneyeyim dedim. Biberona yarım saatte elle 50 cc sağdım. Buzluğa koydum. İlk defa buzlukta sütümüz oldu çok sevindim hihoyyyt Artık geceleri böyle 5-6 saat uyumaya başladı. :nazar: :nazar: :nazar: Bende hergün üşenmeyip böyle elle sağarsam buzlukta güzel bi depomuz olur. Bu yaz düğün dernek çok. Kayınvalideme bırakınca en azından sütü verirler. Biz gelene kadar huysuzluk yapmaz kuzum hihoyyyt Bikaç resim ekleyeyim a.s.

Perşembe günü ananemle sahilde salıncak keyfi yapıyorum zemuszemus

Ohhhh Karaköy keyfi yapıyorum valla zemuszemus

Akşam güneşi güzele vururmuş derler kaydirigubbakcemile3

Aile saadetimiz hihoyyyt

Biz artık babişkomla böyle karşılıklı gülüşüyoruz a.s

Buda teyzoşlarıma benden sabah gülücüğü a.s.

Back
X