Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünkü buluşmanın resimleri nerde var yaw bulamadım gittimafoldumben
dışarı çıkınca kimseye çaktırmadan alayım
millet dalga geçer valla:umursamaz:
pınarcım teşekkür ederim tatlım:)))))))))))))))))
anaaaaaammmmmmm ben yerimden kalkana kadar çocuk tekrar uyudu
vay be bugünleride görek nasipmiş:lepi:
ayyy aygazı sildim bişey kızarınca bulaşık makinasıda yağ oluyor duvarda onları sildim kaynıyarığı attım ocağa en küçük gözde en kısık atesde patates yemeğinide attım yatak odasını topladım
şimdi ömer ayağımda ali kucağımda ömerim çok mız mız bugün yaaa
ilgin bizimkiler artık gündüzz hiç uyumuyor 10 dk. uyuyor oda sallanarak yaaaa ömerin gözler yarı acık sallıyorum bıraksam vıyak vıyak yaaaaa yasda geliyor gözünden üzülüyorum ama işimide yapmam lazım yaaa.........allhtan alişim sakin bugün mutfada onla konusa konusa yaptım işimi ömer vıyakladıııı
ilgin bacım seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda 5yaşında tek bırakamıyorum geçen gün yakaladım ece anakucağındayken kızı bi sallıyo kızın boynu kopacaktı sürekli yüzüne bişiler örtmeye çalışıyo ayy kafayı yedim walla bencede ilk çocuk iki yaşındayken ikinciye karar verin yada 10yıl bekleyinkızlar merhaba nasılsınız
gülşahcım çantanın bulunmasına çok sevindim
birsencim sana helal olsun iki bebekle herişini yapıyorsun maşallah becerikli hatunsun
bende sabahtan balkonları yıkadım çamaşorları topladım mutfağı temizledim duru hanım mızırdandı durdu süpürge açacağım ama odalar geniş olunca uyanır sesini duymasaam diye korkuyorum eşim gelecek birazdan oduruyla ilgilenirken bende temizliğe devam ederim yağmurla dün tartıştık kızlar bebişii elini kolunu sıkıyor uyandırıyor vurmaya çalışıyor beni çok sinirlendirdi bende ağlattım laf dinlemediği için kendimde ağladım biranda sinirlerim alt üst oldu anneannesinde kaldı dün kurtuluş kapısı orası
sibelcim pınarcım tülaycım cerencim ayşecim knk beyaz 16 kızlar sizler bebişleri nasıl uyutuyorsunuz
birde bebek yapacaklara duyurulur en fazla iki yaş mantıklı yoksa çok kıskançlık oluıyoır kızlar yada bir 10 sene falan sanırım yağmurla duruyu yanlız bırakamıyorum birşey yapacak diye:uhm:
merhaba kızlar kızımın boynunda parmak ucu genişliğinde bi kızarıklık vardı bu gün doktora gittik egzama olmuş off çok moralim bozuk bi losyon verdi umarım işe yarar o kadarda dikkat ediyorum ya![]()
şuan çok güzel yağmur yağıyooo şimşek çakıyo arap kızı camdan bakıyo:)) evde durmaktan sıyırdım iyice
bi çay koyım yağmurda güzel gider çocuklarda uyumuşken hani
banucum doktor gazla ilgisi yok dedi ama normal anlarda yok sadcee uykusu geldiği anda başlıyan bişey.
sayfa 3250 de canım