2009 Mayıs Anneleri

slm hanımlar nasılsı ız bayadır giremedim foruma
bu gün eren tam 2 ayını doldurdu aşımızıda olduk ateş falan olmaz inşallah ama oğluşum çok mızmız bu günnn:(

offff yaaa veletleri yıkayım dedim amannn alişi yıkadım güzrlceee oturdum her yerini ovarak yağ sürdüm gülüştük sonra giydirdim anakucağına attım ömeri yıkayacam ömerde aççç aman ömeri yıkayana kadar aliii yırt kendiniiiiiiii sonra salladım anakucağını ömeri giydirdim mama yapana kadarrrrrrrrrr aliii kırmızı mor olmuşş yaaa bu cocuk çok fena oldu yaaa ömer açtı ali yiyor ömer vızıldıyorr offfffffffffffff

yimeklerim piştiii ben yemek yiyemedim meyveyiyecemmm şunları atayımda bi beşiğee

Ya bacım bizimkide ağlayınca eğer susturmazsak katılıyor mosmor oluyor ya :uhm: Doktor sinirinden dedi. Uleyn küçücük bebişlerde ne siniri bu anlamadım valla :uhm:

ay açlıktan elim ayağım titredi yaa
kan şekerim düştü
çayın yanında ekmek arası yedim tek başına sofra hazırlanmıyo
akşam yemeğimde ocakta ohh taze fasulye pişiriyorum yanına bide makarna yeterr
oğlum uyurken kızımla ilgilenimçok kıskanıyo sevemiyoruz ecemizi

Aç kalma canım. Benimde kan şekerim düşer aç kalınca. O yüzden sıkı diyet falan yapamam. Bende tek başıma yemek yiyemiyorum ama sürekli atıştırıyorum. Mesela şimdi 1 avuç fındık yedim kaydirigubbakcemile3

yoruldm ya meyve yemeğe halim yok banyo leğeni topla banyoyu topla daha çamaşır yıkıyacam balkondakileri alacam katlaycam

Küvette yıkasan daha kolay mı olur acaba bacım :uhm:

slm hanımlar nasılsı ız bayadır giremedim foruma
bu gün eren tam 2 ayını doldurdu aşımızıda olduk ateş falan olmaz inşallah ama oğluşum çok mızmız bu günnn:(

Hoigeldin canım geçmiş olsun. İnşallah ateş yapmaz. Huysuzluğu aşıdandır büyük ihtimalle a.s.

Ayseeren canım ınŞallah olmaz canım bızde cuma hem karma hem rotavırÜs olucaz umarım ateŞ bızdede olmaz.

Ay çok şükür ütülerimi bitirdim. Defne cadısının nerdeyse bizden çok ütüsü varmış beee kaydirigubbakcemile3

Ütülediklerimi yerleştirdim. Baktım Defnoş uyanacak gibi değil. Girdim duş aldım 5 dk'da hihoyyyt

Yemeğimde pişti. Eşimin gelmesine yakın bi makarna yaparım bitti gitti :lepi:

Renkli çamaşır atıcaktım bi makina. Gözüme az geldi. Akşam eşim gelsin üstündekilerle atarım dedim alkisalkisalkis
Yerlerin bi tozunu alayım diye düşündüm CADIARZU Sonra kendi kendime "Deli misin be daha dün pırıl pırıl yaptın evi. ış çıkarma kendine. Yayıl otur" dedim. a.s Haklı buldum iç sesimi ve şu anda yayıldım oturuyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada 3 numara beze geçen var mı? Bizimkinin bacak oyukları artık sıkıyor. ız yapıyor fena halde. Şu elimde 1-2 günlük bez kaldı. Onlar bitsin 3 numaraya geçeyim diyorum :uhm:

Tülay'cım aşıya gitmeden önce yarım ölçek Calpol ver Gelince de yarım ölçek verirsin. Bişeycik olmaz a.s.

pnrhlt cnm ben calpol aldım ama vermedim ateşi çıkımadı henüzz
versemmi acaba yaaa

Canım bi çay kaşığı ver hiçbir zararı yok. Bende gitmeden vermeyi akıl etmemiştim. Eve gelince verdim. Çok şükür çıkmadı hiç yerimseniben

ayyy pınarcığım küvette hiç yıkıyamam bende yıkanırın onlarla

böle idra edecez ...çok yorudum klozet lavoba yıkandı

çamasır attım makinaya tek pilavla salata kaldı

pınar defne gündüz uyuyor gece nasıll gecede uyuyorsa masallah ona valla bak ben sallamaktan helak oldum en fazla yarım saat uyuyolar......

cnm 2 numara 3-6 kilo bebekler için benim ömer 6 kilo o yüzden geçecem ali daha 6 olmadı o elimdekini kullansın .....iki paket beim var iki bebeğe bir hafta gidiyordu b,ir paket şimdi nasıl olur bilmem

yaaa deniz için olan bezlerden alsammı kızlar yoksa çok suda kalmayacakları için normal bezlemi soksamm

a.s.hemen veriyorum bitanem saoll

Rica ederim canım sende sağol a.s.

TAMAM PINARCIM AKLIMDA ZATEn.ben geçen haftadan beri 3 numara kullanıyorum. 2 artık küçük geliyor canım.

Tamam canım. Bende geçeyim artık 3 numaraya. Sıkı mı bağlıyorum acaba dedim gevşek bağladım ama baktım ki bacak oyukları küçük geliyor artık a.s

ayyy pınarcığım küvette hiç yıkıyamam bende yıkanırın onlarla

böle idra edecez ...çok yorudum klozet lavoba yıkandı

çamasır attım makinaya tek pilavla salata kaldı

pınar defne gündüz uyuyor gece nasıll gecede uyuyorsa masallah ona valla bak ben sallamaktan helak oldum en fazla yarım saat uyuyolar......

cnm 2 numara 3-6 kilo bebekler için benim ömer 6 kilo o yüzden geçecem ali daha 6 olmadı o elimdekini kullansın .....iki paket beim var iki bebeğe bir hafta gidiyordu b,ir paket şimdi nasıl olur bilmem

Bende yoruldum valla bacım ya kafamçokkarıştı

Canım eğer gaz sorunu yoksa ve kendi evimizde böyle sessiz sakin oturuyorsak emip uyuyor çok şükür :nazar: Ama kayınvalidemlerde falansak uyumuyor. Sanırım sakinliği seviyor bu kız. Bana hiç çekmemiş kaydirigubbakcemile3

Gecede 9-10 gibi gece uykusuna geçiyor gazı yoksa. Ama dışarıdaysak ve uyku saatini geçirirsek kucağımızda falan uyuyor ya eve gelince uykusu açılıyor. 1'e kadar tutuyor bizi ayakta. Onun haricinde çok şükür sabah 8'e kadar falan 2 kere emmek için kalkıyor. Maşallahı var yani uyku konusunda :nazar: :nazar: :nazar: Aman gece uyusun da gündüz uyumasa da olur valla. Ben gece uykusuz kalmaya dayanamıyorum :çok üzgünüm:

yaaa deniz için olan bezlerden alsammı kızlar yoksa çok suda kalmayacakları için normal bezlemi soksamm

Bence boşuna masraf yapma bacım. Havuz olsa al derim ama deniz için gerek yok a.s.

pınarcım bende 3 numara prımaya gectım 2 numara bacak aralarını kızartıyodu benımkı daha 6 kılo olmadı ama ben kullanıyorum gayette memnunum

oyy sabahtan berı bı yemek yapamadım bızımkını ayagımdan ındırıyorum acıyor gozlerınıkafamçokkarıştı bıde uyanınca meme ıstıyor ama sagıpta verıyorum mecburen hep yarılmıs meme başımsenağlama zonkluyo valla öff ya inşallah 1 yasına kadar bırakır memeyı valla ne zormus emzırmek

Kizlar selamlar,

Henüz tam okuyamadim gecmisi(gece mesaisinde firsat bulursam artik) ama dün bir ara göz atmistim, resimler süper. Keyfinize diyecek yokmus, bebislerde büyümüs. Oh ne ala memleket...

Bu arada Pinar'cigim, gözüme carpti, findik yedim demissin. Findik ve Ceviz fena gaz yapiyor canim ya. Hatta doktorda yemememi söylemisti bana, aklinda bulunsun. Ve ben 2 haftadan beridir 3 numara kullaniyorum, baslarda biraz bol gibiydi ama simdi tam uyuyor. Cabucak büyüdü bunlar ya...

Keyfim yok bugün. Ilk kez oglumu tek basima banyo yaptirdim, sabah feci kustu:( Bir garip bugün, uyuyup uyaniyor. Simdi disari cikarayim biraz, sonra görüsürüz.

pınarcım bende 3 numara prımaya gectım 2 numara bacak aralarını kızartıyodu benımkı daha 6 kılo olmadı ama ben kullanıyorum gayette memnunum

Bizimkide geçen hafta 5 kiloydu ama dediğin gibi bacak araları kızarıyor. Bu bezler bitsin geçeyim hemen 3 numaraya a.s.

oyy sabahtan berı bı yemek yapamadım bızımkını ayagımdan ındırıyorum acıyor gozlerınıkafamçokkarıştı bıde uyanınca meme ıstıyor ama sagıpta verıyorum mecburen hep yarılmıs meme başımsenağlama zonkluyo valla öff ya inşallah 1 yasına kadar bırakır memeyı valla ne zormus emzırmek

Canım ya o göğüs acısını en iyi ben bilirim. Benim hala fena tahriş halde. Ben hala bazen ağlayarak emziriyorum valla :çok üzgünüm: Ama en iyi Garmastan diye bi krem var o geliyo bacım. Mutlaka al eczaneden. Mavi yağsız bişey. Bebek emebiliyor. Sabah öğlen akşam sür demişti bana doktor. Bi kaç kere peşpeşe srünce geçiyor. Bizim kız ağzını tam açmadığı sadece meme ucunu aldığı için benim hiç bitmiyor. Biri düzelirken biri başlıyor. Bide aventin göğüs kalkanını al. Kremi sür kalkanı tak. Bikaç günde düzelir tatlım a.s.

Kizlar selamlar,

Henüz tam okuyamadim gecmisi(gece mesaisinde firsat bulursam artik) ama dün bir ara göz atmistim, resimler süper. Keyfinize diyecek yokmus, bebislerde büyümüs. Oh ne ala memleket...

Bu arada Pinar'cigim, gözüme carpti, findik yedim demissin. Findik ve Ceviz fena gaz yapiyor canim ya. Hatta doktorda yemememi söylemisti bana, aklinda bulunsun. Ve ben 2 haftadan beridir 3 numara kullaniyorum, baslarda biraz bol gibiydi ama simdi tam uyuyor. Cabucak büyüdü bunlar ya...

Keyfim yok bugün. Ilk kez oglumu tek basima banyo yaptirdim, sabah feci kustu:( Bir garip bugün, uyuyup uyaniyor. Simdi disari cikarayim biraz, sonra görüsürüz.

Hoşgeldin canım. Fazlasını çıkarıyorlardır diyor hep doktorlar üzme kendini a.s.

Anaaammm ne zamandır yememiştim. Bugün yedim. Ayyy inşallah bişey yapmaz. Çocuk zaten gazman gibi. Bide ben etki etmeyeyim :çok üzgünüm: Sağolasın canım uyardığın için a.s.

Bizimkide geçen hafta 5 kiloydu ama dediğin gibi bacak araları kızarıyor. Bu bezler bitsin geçeyim hemen 3 numaraya a.s.

Canım ya o göğüs acısını en iyi ben bilirim. Benim hala fena tahriş halde. Ben hala bazen ağlayarak emziriyorum valla :çok üzgünüm: Ama en iyi Garmastan diye bi krem var o geliyo bacım. Mutlaka al eczaneden. Mavi yağsız bişey. Bebek emebiliyor. Sabah öğlen akşam sür demişti bana doktor. Bi kaç kere peşpeşe srünce geçiyor. Bizim kız ağzını tam açmadığı sadece meme ucunu aldığı için benim hiç bitmiyor. Biri düzelirken biri başlıyor. Bide aventin göğüs kalkanını al. Kremi sür kalkanı tak. Bikaç günde düzelir tatlım a.s.

dedıgın kremıde bı deneyeyım bepanten suruyorum valla dıgerlerı fayda etmedı evde 5 cesıt meme ucu kremı var masallah ben medelanın gogus kalkanını aldım anam egılınce bırıken tüm süt kafamdan asagı akıyo gülermısın aglarmısın bıde 33TL vermıstım zıyan oldu paramda kullanamıyorum kafamçokkarıştı

merhaba kızlar göğüs ucu çatlakları için acı çeken arkadaşlarım mutlaka bepanten sürün çok işe yarıyo bide bigudicim kızına memeyi verirken önce hafif yanağına değidirki iyice açsın ağznı canın yanmasın a.s.

merhaba kızlar göğüs ucu çatlakları için acı çeken arkadaşlarım mutlaka bepanten sürün çok işe yarıyo bide bigudicim kızına memeyi verirken önce hafif yanağına değidirki iyice açsın ağznı canın yanmasın a.s.

saol canım bıde öle deneyeyım ama tam almıyo memeyı agzına ne yaptıysam olmadısenağlama

dedıgın kremıde bı deneyeyım bepanten suruyorum valla dıgerlerı fayda etmedı evde 5 cesıt meme ucu kremı var masallah ben medelanın gogus kalkanını aldım anam egılınce bırıken tüm süt kafamdan asagı akıyo gülermısın aglarmısın bıde 33TL vermıstım zıyan oldu paramda kullanamıyorum kafamçokkarıştı

Canım bende de lashino, mustela, bephanten hepsi var ama en iyisi Garmastan :lepi: Mutlaka al. Aventin kalkanının hem delikli hemde yedek deliksizi var bacım. Bende ilk zamanlar farklarını farketmedim. Delikliyi kullanıyodum. Gece falan bi ferahlıkla bi kalkıyodum ki her yer süt kaydirigubbakcemile3

saol canım bıde öle deneyeyım ama tam almıyo memeyı agzına ne yaptıysam olmadısenağlama

Kremler işe yarıyo ama bizim kızların ağızlarını açmayı öğrenmeleri gerek önce :çok üzgünüm:

Back
X