2009 Mayıs Anneleri

Bide bephanteni yıkama derdi var ya yıkarken daha beter acıyor :çok üzgünüm:

ay misafir gelecekmiş kızlarr
eşimin amerikadaaki arkadaşı yatıya da kalırlar herhalde galiba sanırsam
şimdi geçen gün kızdığımda ilgilenmiycem demiştim ama eşim gelip benim arkadaşlarımla oturup gönlümü aldığına göre ilgilenmeliyimkafamçokkarıştı
kalkayımda bişeler yapayım çorba patates püresi yoğurtlu salata
eşimde gelirke lahmacun kola alacak oldu da bitti maşallah
hımm bi de tatlı var di mi buzlu pasta vardı bişe daha yapmak lazımm:uhm:

neyse ben kaçar kızlar görüşürüz giremezsem merak etmeyin çenenizi de düşürmeyin
sonra okuyana kadar caım çıkıyo yaaaaopuyorumnanaktan

ay misafir gelecekmiş kızlarr
eşimin amerikadaaki arkadaşı yatıya da kalırlar herhalde galiba sanırsam
şimdi geçen gün kızdığımda ilgilenmiycem demiştim ama eşim gelip benim arkadaşlarımla oturup gönlümü aldığına göre ilgilenmeliyimkafamçokkarıştı
kalkayımda bişeler yapayım çorba patates püresi yoğurtlu salata
eşimde gelirke lahmacun kola alacak oldu da bitti maşallah
hımm bi de tatlı var di mi buzlu pasta vardı bişe daha yapmak lazımm:uhm:

Daha ne yapıcan bacım herşeyin varmış işte a.s

Eşim geliyomuş kızlar. Ben makarna yapıp, sofrayı hazırlayayım. Uğrarım yine. Öptüm sizi a.s.

ÖmÜŞ uyuyor alı kuduruyorrr pılavı yaptım Çamasırları katladım kırlıyı makınaya attım.....mısır attım ocaĞaa ıÇerıde oturuyoz bura Çok sıcak ÖptÜk sızııı

eltim ve kızı gelecek dedim yaa o iş öle değilmiş kocasıda geliyormuş yaww bende savsak savsak oturdum 6 tne patlıcandan karnıyarık yağptım pataes oturma yaptım eşim salta yapıyor pilav yaptım şimdi abisini arayınca öğrendim hehehheeh

kızlar bişisorcam ya pusete bebişleri nasıl koyuyosunuz tam yatar konumdamı hafif arkdan desteklimi yani anakucağı pozisyonundamı benim kız tam yatar pozisyo da çok sıkılıyo arabada nasıl yapıcam oturtmayın diyolar

Eşim geldi, yemeğimizi yedik, Defnoşu yıkayıp uyuttuk, şimdi camış gibi yatacağım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar bişisorcam ya pusete bebişleri nasıl koyuyosunuz tam yatar konumdamı hafif arkdan desteklimi yani anakucağı pozisyonundamı benim kız tam yatar pozisyo da çok sıkılıyo arabada nasıl yapıcam oturtmayın diyolar

Canım bizim anakucağı pusete oturtuluyor. O şekilde kullanıyoruz :uhm:

eltim ve kızı gelecek dedim yaa o iş öle değilmiş kocasıda geliyormuş yaww bende savsak savsak oturdum 6 tne patlıcandan karnıyarık yağptım pataes oturma yaptım eşim salta yapıyor pilav yaptım şimdi abisini arayınca öğrendim hehehheeh

Olsun bacım yemeğin hazırdı nasıl olsa a.s.

Ay kocişte koltukta sızdı kaldı benim gözler hala cinnnnn :1shok:

men deldimmmmmmm kaydirigubbakcemile4sabahtan beri pc açık ama bi türlü yazamadım :bbo:

ayy yine yoruldum yoruldum oturdum yafs kafamçokkarıştı
sabah kalktık kızımı doyurdum altını açtım çamaşırlarının hepsini indirdim gardolabını şifonyerini herbişeyini boşalttım sonra küçükleri ayırdım koydum bi kenera bazılarını ihtiyacı olan birine bazcılarınıda kendime saklıyacam bi kızım daha olursa ilerde diye :kedi::kedi: okadar elbiseyle ben kesin 3 kız büyütürüm yaw kaydirigubbakcemile3 topla topla bitmedi nese saat oldu 3
hastaneye gittik kalça ultrasonu için şükür sonuç iyi çıktı kaydirigubbakcemile2 sonra dr teyzemize muayene olduk ordada herşey normaldikaydirigubbakcemile2
ben kızı kanguruya koyup minübüsle hastaneye gittim minübüs durunca benim cadı kıyamet kopartıyor gidince susuyordu adamda anladı herhalde bastı gaza hiç durmadan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eve geldik odasına kaldığım yerden dvm ettim saat 7.30 bitti ..kafamçokkarıştı
Gazeli yıkadım emdirdim yatırdım..sonra ben duş aldım zemuszemus
sıra bizim çamaşırlardaydı kendi odamıda bir güzel toparladım çarşafları falan değiştirdim çamaşırları yerleştirdim ...:sinifsinif:
banyoyu wc yi çifledim :bbo:
birazdanda kociş gelecek Allahtan akşam yemeğim vardı yemek yiyecez mutfaga dvm
yarında silip süpürüp toz aldım mı tamamdır hafta sonuda camları kapıları silerim ..
ayy yazarken bile tekrar yoruldum yafs kafamçokkarıştı

geçmişe şöyle bir baktımda herkezcikler iyi şükür ...
resimleri beğenen arkadaşlar tşk ederiz hepinize bi sonraki buluşmada hep beraber çekiliriz artık :))

birsencim bu kaynanalardan nedir çektiğimiz bizimkide bebişe pekmez vermiş ben dinlenirken annemede söyleme demiş annemde gidince söylesdi çok kızdım birde demesin mi sen uyurken bende denedim emzirmeyi ama almadı diye koptum valla iyikide gitti
kızlar nursey harveys diye gaz ilacı kullanıyorum sizden kullanan var mı faydası oldumu
neee kafamçokkarıştı kaynanan çocuğu emzirmeye mi çalışmış. kusura bakma ama çüş artık

Herkeslere günaydınlarr a.s.
Ya kızlar gaz için ne önerebilirsiniz zinco kullanıyorum ama galiba artık işe yaramıyo yavrum gazdan ememiyo :ecrin_bebek:
ben babuline aradım her yerde ama bulamadım. nedense buralarda kolay bulunmuyo. ben de om-x diye bi şey kullanıyorum çok iyi geldi ama aklım babulinde kaldı. bu bitince ondan bulcam mutlakakötükedihüso

kızlar benımkını gece 11 de banyo yaptırdıkbı uyudu sabah 4:30 da uyandı emzırdım ama uyumadı bı dalıyo hemen uyanıyo falan sabah oldu babamızı işe gonderdık benımkını anakucagına alıp yataga yanıma koymustum uyusun dıye salladıkca o aglıyodu boyle sallarken fazla yan donup benımkı cup yatagın içine kaydı cok korktum bıde kenar tarafında sallıyodum allahtan duvara falan degmed sadece kayıp yatagın içine gırdı hıc aglamadı bıle ama ben cok korktum kendıme cok kızdım ya bısey olsaydı dıye yaa canı yansa aglardı dımı
canım ya olur öle şeyler. bazen biz de yorgunluktan ne yaptığımızı bilemiyoz. takma kafana.

Tünayın Bacılar,

Bizde haftasonu esimin tarafındaydık bir görseniz sürü gibiydik valla neyse banada değişiklik oldu.Esimin halasıda ordaydı bahsetmiştim prof diye.Mama verenler sakın üzülmesin sağolsun beni bayağı rahatlattı.Eğer bebek anneden gelen ilk sütü aldıyA hıç problem yok dedi.Tabiki en sağlıklısı anne sütü ama veremiyosan mama verilebilirmiş ve gelişimde hiç sıkıntı olmazmış.Dünyadakı aclığa ve kıtlığa cözüm olsun diye anne sütünü uzuun süre tavsiye ediyorlamış.Dünyada özellikle avrupada %25 anne sütü kullanılıyormuş coğunluk formul süt dedikleri mamayla besleniyorlarmı.Dünyadaki en unlu bilim adamları bile mama bebekleriymiş.Yanı sütünüz yoksa hıç sıkıntı yapmayın bacılarrr geldiği kadarnı verin yeter.
saol canım bu tür şeyler duyunca en azından su serpiliyo yüreğimize...

Ayyy bende kalktığımdan beri yeni oturdum valla bacılar kafamçokkarıştı

Evimi toparladım, sildim, süpürdüm, toz aldım, banyomun lavabosunu, duvarlarını, tuvaleti, küveti cifledim. Balkonlarımı yıkadım. Mutfak duvarlarımı sildim. Arada sayısını hatırlamadığım kadar Defnoşu emzirdim, gazını çıkarıdm, sakinleştirdim, şebeklik yaptım kaydirigubbakcemile3 Resmen canım çıktı kafamçokkarıştı Şimdi biraz dinleneyim yaz türlüsü yapacağım. Bide Defnoştan fırsat bulursam ütülerim var onları yapacağım kafamçokkarıştı
ya bu kadar şeye nası yetişiyosunuz sizzz saygıyla eğiliyorumbuyrunnnnnnnnn

selam kizlarrrr a.s.
ay bu arada kizlar birkac haftaya 2010 mayis anneleri cikar ortaya :D yaslaniyoruz :D son günlerimizin tadini cikaralim :P tecrübeli anneler kismina terfi edicez :D
di miiiiiikaydirigubbakcemile5

men geldim kızlarrrrr kızlarla buluştuk önce ben doktora gittim doktor teyzemiz gelişimlerini çok beğendi
çok iyiler dedi ömerim 5950 gr boy 60 cm alişim 5350 boy 57 cm dedi aliş yayamaz ve hırcın oluşundan biyaz böleymiş ama çok iyiler dedi...gece uykusundan kaldırma onlar acıkınca kalkar dedi...
okey dedi daha iyi dedi
maşallah canım hepinizeeee:nazar:

kızlar resımler super gelemedık baya uzak kaldınız bu sefer bıze ınsallah bıdahakı buluşmaya artık

cantam bulundu bugun gıttık aldık allah razı olsun hersey yerlı yerınde teslım ettıler cantamı dualarım kabul oldu ne ıyı ınsanlar varmıs hala......
gözün aydın. onlar iyi insanlarmış senin de kalbin çok temizmiş amaa

merhaba kızlar kızımın boynunda parmak ucu genişliğinde bi kızarıklık vardı bu gün doktora gittik egzama olmuş off çok moralim bozuk bi losyon verdi umarım işe yarar o kadarda dikkat ediyorum ya :(
geçmiş olsun canım inşallah düzelir en kısa azamanda

offff yaaa veletleri yıkayım dedim amannn alişi yıkadım güzrlceee oturdum her yerini ovarak yağ sürdüm gülüştük sonra giydirdim anakucağına attım ömeri yıkayacam ömerde aççç aman ömeri yıkayana kadar aliii yırt kendiniiiiiiii sonra salladım anakucağını ömeri giydirdim mama yapana kadarrrrrrrrrr aliii kırmızı mor olmuşş yaaa bu cocuk çok fena oldu yaaa ömer açtı ali yiyor ömer vızıldıyorr offfffffffffffff

yimeklerim piştiii ben yemek yiyemedim meyveyiyecemmm şunları atayımda bi beşiğee
kız bunların hangisinde fıtık çıktıydı. para bağlıcaktın galba. ağlayınca işe yarıyo mu??

yaaa deniz için olan bezlerden alsammı kızlar yoksa çok suda kalmayacakları için normal bezlemi soksamm
delüüü çıplak sok çocuklarıııııııkaydirigubbakcemile3 yiğidin malı meydandadır.:lepi:

bu arada alıntı yapmadığım ama üzerine bişiler sölemeyi planlaadığım sonra da unuttuğum pek çok konu var ama unuttum işte...:kedi: bi tek buluşmayı hatırlıyorum o da kıskançlıktan ha..
ben de istiyorum buluşma yaaa hepiniz çok güzelsiniz. nurteeen sen de fıstık gibisin yav boşveeer.

Back
X