2009 Mayıs Anneleri

dus alınca uyku coktu ...zemuszemus
bende ogluş uyurken azcık uznayım,babamızda gelır bırzdan ewın buyuk sıpası gelmeden az bıraz kestırem kaydirigubbakcemile3akşamda sole bı gezmeye cıkcaz caybahcesıne dogru bakalım bızım oglan ızın werırse bı şeyler içip ıkıı ınsan gorup gelcem inşş:)))
optum hepınızı bacılarrropuyorumnanaktan

siribron seve seve gezerim bacım hiç mrk etme sen...
ama sizde gidin gerçekten biyerlere yazın güneşi depolamak gerekiyormuş çocuklara...

ayyyyyy sinir oldum he kötükedihüsokötükedihüsobenim evin yan tarafında kazı çalışması var kız uyuyamadı sabahtan beri yaaa onların gürültüsünden şeytan diyor çık avaz avaz bağır :oklava::oklava::oklava:

slm kızlar!
ay bana bu kısır döngüden fenalık geldi walla. emzir-gazını çıkart-altını değiştir-uyutmaya çalış-uyumasın-sonra tekrar acıksın..... daha dışarı çıkamadım yaa. arabasıyla ancak siteden çıkabildim birkeresinde. nasıl bi çığlık atıyo kucak istiyo. taibi hemen paşa paşa eve döndüm.:((

yeni anne geçmiş olsun canım. atlatmış sayılırsın şükür.
birsen yazdıklarını daha doğrusu yaptıklarını okudukça bikere daha önünde saygıyla eğiliyorum walla.
herkesler tatile gidiyor ne güzel. bizde ağustosta gidicez annemlerin yanına antalyaya. yanlızca 1 hafta kalabilecez:(((
dün ablam gitti senide götüreyim dedi çocuğun çok fena durmuyor perişan olursun tek başına dedi. ama benim koca izin vermedi. ben gidebilirmişim çok istersem. kızını göndermezmiş. nasıl düşkün kızına. işten gelip hemen kızının yanında alıyor soluğu..

valla kızlar abisi ile konuşmuyorum hamilelikde ve doğumda yaptıklarını sineye çktim bebekleri görmeye geldiler karısı yani eltim dışardan geldi elini yıkamadan çocuğun ağzına soktu
bana ay bu çocuk aç diyor bende ses çıkarmadım sonra bidaha yapmış bana yine ayy kız aç bu çocuklar diyor bende dedim neden ağzına elini sokuyorsun dedim ayy elim temiz dedi bend eolsun oje var dedim ....çok bozuldu geri o olaydan sonra heme kalktılar kapıdan çıkarken özür diliyor o olaydan sonra abisi beni faceden silmişbende fark ettim karısını sildim sonra kocamınkişnden karısını sildim uyuz oldum....hem suçlular hem güçlülerr....25 günlük pramatüre bebek yani

şimdi ise konuştuğum eltim faceye bir yazı yazmış yazı şu

Söylediklerini duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutma, çünkü insanlar seni dinlemeye istekli değillerse,onları tutacağına çeneni tutman daha iyi olur.'

bende yorum yaptım çok doğru bir söz diye o salak abiside arkadam yapmış
oda şunu demiş

seni tebrik ediyorum xxxx çok güzel bir söz bulmuşşun ama anlayana ilk önce insan çenesini tutmalı

karıkoca sorunlularrr ayyy bi yerde patlayacam ama nerede en yakın bayramda karşılaşırız

ohoh yemeklerimi yaptım oğlumda mışılmışıl uyuyo bende biraz keyif yapayım yaaa...
yarın kadın gelcek evi temizleyecek cuma kırkımız çıkıyo cmtsi de mevlüdümüz var çok yorulcam bugünün tadını çıkarayım bari...

yaa bişey diycem benim oğlan bugün çok mızmız gecede 3den sonra sabah 10a kadar hiçç uyumadı uyutmadı biraz ateşide var sanırım 37.9 yıkadım yüksekmi hani bebeklerin ısıları biraz daha fazlaya hemen acile gidelimmi ne dersiniz

Birsencim değişiklik olur cnm gidin bol bol eğlenin, kimseyi takm a cnm ya, sen haklısın yani, prematürelerin odasına bile girilmez bence...

Esracım saol cnm,bebişin ayaklarını kaldırıp ittirsen azcık faydası olur gibi geliyo cnm ya, kırkınız hayırlı olsun

Hülyacım saol cnm,sanada iyi tatiller cnm, kız keşke bizim evde serin olsa ya, 29 derece şu an, oğluşla pişiyoss off klima açsan bi dert çarpılır diye korkuyorum, açmazsamda terliyo, balkonda oturcass yakında sanırım

Minju bencede düzelmez onlar...

Bozoncum saol cnm, o pusetle gerisingeri eve geridönüş sahnelerini bende çok yaşadım...

bu arada 2010 mayıs anneleride 15 gün sonra dökülürler terfi edicezz hihihi :))9

Aaa harbiden yaa
kaydirigubbakcemile2
yaa bişey diycem benim oğlan bugün çok mızmız gecede 3den sonra sabah 10a kadar hiçç uyumadı uyutmadı biraz ateşide var sanırım 37.9 yıkadım yüksekmi hani bebeklerin ısıları biraz daha fazlaya hemen acile gidelimmi ne dersiniz

Cnm 37.2 üstü ateşi var demek, götür kuzucuğu

cnm 37 normal ates ama sen bi calpol ver cnm düşmezse hastaneye gidin derimm

cnm takip et bildiğim kadarıyla 38den sonrası tehlikeli oluyor... aşı falan mı oldunuz neden ateşlendiki acaba...

Back
X