2009 Mayıs Anneleri

sağolun kızlar ya calpolü almıştık ne olur ne olmaza bi tatlı kaşığımı vereyim bi çay kaşığımı birsencim

merhaba kızlar nasılsınız size birşey sorucam benim kuşum dünden beri günde 1kez kaka yapıyor gerçi bugün 2 oldu ama sizce normalmi önceden çok yapardı ya 6 7 defa felan

aslım benimkilerden önceden çok yapıyordu şimdi günde birkere yapıyolar bazen iki günü buluyorr

offf yaaa yoruldum yimek yedik bulaşıkları akıttım tencere olunca yoruluyorum be yaa
sonra bayat ekmekleri rondodan geçirdim .....havuç almış eşim çok onları soydum küp küp doğradım buzluğa koydum ....bezelye yemeğine hazır olsunn

kızlar yaa bişi sormak istiyorum ...oğlum normalde gündüzleri fazla uyumazdı ama bugün banyo yaptırdım öğlen 1 gibi, 3 gibi bi uyudu 8de zorla kaldırdım oyaladım falan ama arada sızmalar falan oldu yine saat 10 gibi dayanamadı tekrar uyudu... gündüz de kakasını yapamadı akşam 7ye kadar ıkındı sonunda yaptı... bu kadar uyku hali normal mi sizce...

hahahaha esra çok normal cnm yıkanma onları rahatlatıyolar ben ömüşü saat 2 de yıkamıştım 2.30 uykuya daldı çocuğu soydum giydridim yemek yedirdim yokkk kalkmıyorr saat 9 da kalktı 3 saat oturdu sonra bidaha uyudu düşün cnm bırak uyusunlarrrrrrrrrrr

hahahaha esra çok normal cnm yıkanma onları rahatlatıyolar ben ömüşü saat 2 de yıkamıştım 2.30 uykuya daldı çocuğu soydum giydridim yemek yedirdim yokkk kalkmıyorr saat 9 da kalktı 3 saat oturdu sonra bidaha uyudu düşün cnm bırak uyusunlarrrrrrrrrrr

ne bileyim yaa:)) benim oğlanın gündüzleri uyku alışkanlıı fazla olmadığı için garibime gitti... bişi oldu sandım çocuğa böle bide kendi kendine uyumalar falan :))

esracığım bende artık gündüzleri yıkıyorum sonra yağları ile iyice msj yapıyorum zart zortt osuruyolar bideee ohhhh beee sakinleşiyolar vallaa....aksam zaten uyuyolarr

korma yani baslayacaksınız uykulara artıkk

Back
X