Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben böle yatırmaya korkuyorum nefes alamaycakmış gibi geliyor biraz yatırıp hemen kaldırıyorum
esracığım bende artık gündüzleri yıkıyorum sonra yağları ile iyice msj yapıyorum zart zortt osuruyolar bideee ohhhh beee sakinleşiyolar vallaa....aksam zaten uyuyolarr
korma yani baslayacaksınız uykulara artıkk
aH BENİM KIZDA DAHA ÇOK UYANIYOR VALLA MAŞALLAH SENİNKİLERE
kIZLAR EŞİM EVDE ONDAN PC ELİME GEÇMİYOR ALMIŞ LOST UN CD LERİNİ ONLARI İZLİYOR
çok tatlı görünüyolar benimkini deniyorum bazen böle ama hemen sıkılıp ağlıyo yoruluyo galiba:)
küçük annesi küçükkk benimkiler dana olmaya başladı te tesiii[/QUOT
yerim ben onları maşallah maşallah kocaman oldular yaa...
VALLA BENİM KIZ UYKUSUZ YA UYUMUYOR SİZ NASIL UYUTUYORSUNUZAnam 23 saat uyumadı mı :1shok: Bravo yani Türkiz'ime bu ne enerji anam kaydirigubbakcemile3
Ya millet bi yerlere yanaşmaya ne meraklı ya. Herkes otursun evinde Allah aşkınaklava:
Kolay gelsin canım valla bende öğle yemeği yiyemedim :çok üzgünüm:
Yemeğimi yaptım, mutfağımı toparladım. Şimdi Defnoşu uyuttum. Hemen o uyurken bi duşa gireyim 5 dk alkisalkisalkis
Bu arada kızlar buluşmada naptılar acaba zilliler :1hug:
KIZ BAKIYORDA KIZ HUYSUZ DURMUYOR YA UYUMUYOR UYANIK OLDUĞU SÜRECEDE HEP YANINDA OLCAN ACAYİP HUYSUZ BU ARADA SENİNKİLERE MAŞALLAHkocana diyeceksin aksamlarııı çocuğa o bakacak sen nete girecen hehehehe
benimkide mama yapmış ya çocuğu yedir yada kıyafetlerimi ütüle diyor ondan önce ütüle dedi banane dedim kendin ütüle dedim ömer acıkınca bu olayı kend lehine çevirdi ütüyü kakaladı bana yaniiiii
TIRNAKLAR JİLET GİBİ DİKKATIyi Aksamlar Kizlar...
Benim oglum bugün yüzünü bir cizmis, görünce ciglik attim resmen. Feci yaOysa tirnaklarini düzenli kesiyorum, bir tanesini kestirmemisti sabah, elini yumruk yapmisti. Bende zorlamayayim sonra keserim dedim unuttum. Keske kesseymisim ya
![]()
Gecmise bir göz atayim söyle, ne var, ne yok acaba?
küçük annesi küçükkk benimkiler dana olmaya başladı te tesiii[/QUOT
yerim ben onları maşallah maşallah kocaman oldular yaa...
HERGÜN BÜYÜYORLAR
esniyorum birsen teyze:))) annem yakalayıvermiş hemen:))
CANIM ŞU uYGUR tÜRKLERİNE YAPILAN KATLİAMI OKUYORDUM DEHŞET DOLU SAHNELER VAR İNANAMIYORUM DÜNYANIN VE BİZ TÜRKLERİN KAYITSIZLIĞINAefet civcivim niredesin sennn sayfamız perili sayfa olacak neredeysee
kıvılcım bırak çocuğu çizsin yırtsın benimkilerde yapıyorrr yırtık pırtık büyüyecekler kızzz
tutkun kızzz kcoandamı yinee pc. yoksa sen geçmişdemisin
esra resminiz çok güselll yirim ağzını onunn
KIZ AĞLIYOR SANDIM BENesniyorum birsen teyze:))) annem yakalayıvermiş hemen:))