canım sağol hemen deniycem yüzünü dışarımı çeviriyosun peki sana doğrumu[k] {n} [k];7890049 .!.:senin kızada maş. anasını oyuncak etmiş:roflol:
alışır zamanla inş. acele etme bnmkide duruyo ama bi zaman sonra basıyo çıglıgı..
takarsın tabi benkide normallerden tam zamanı tutkuncum kangururnun az daha büyüse takamazsın emin ol bide havalrda müsait kışa unut kanguruyu!!!
Bende arabayı haftaya alıcam benimde kardeşim alıyor ben Sunny baby traveli var onu alıcam 3 tekerli kullanışlıdır inşallah eşim beğendi aslında ben şu ödül alan pierre cardini beğenmiştim bide baby2 go nun 3 tekerini eşim bunu beğendi napalım
valla çok uygun alışveriş olmuş beğendiysen parası önemli değilsağolun teyzeleri babamızdan gizli koyduk resmi çok kızıyor,bizde yeni çarşıdan geldikk,pazarada uğradık off çok sıcak dışarısı oyüzden fazla duramadık eve geldik begümü yıkadık şimdi mışıl mışıl uyuyor,bende uyurken sağı solu toplayacağım,bir elbise aldım ölesine eve bir geldim denedim çok hoşuma gitti hemide 10 tl adımalkisalkisalkis birara resmini çeker koyarım neyse ben kaçayım yemekte yiyeyim gene gelirim
maşaaaaaaaaaaaalllahhhhhhhhhhçok yoruldum yavs ,balkonu yıkadımm
çamaşırları astım banyo yaptım şimdi dinlenicemmm