2009 Mayıs Anneleri

Defnoş uyudu çok şükür hihoyyyt Eşimde geliyomuş. Bende o gelince hemen duş alır kuaföre inerim. Defnoş uyanmazsa kayınvalidemlerde yine emziririm. Üstümüzü orda giyinir çıkarız. Ama telef oldum bugün ya. Valla bebeği uyumayan arkadaşlar Allah sabır versin size. Benim bi günde canım çıktı :1no2: Öptüm hepinizi a.s.

aman üstümüzde pek perişanmış küçükken herşey büyük geliyordu kayboluyordu içinde kıyafetlerinin

grnt105d.jpg

biz geldik teyzeleri kızımla:nazar::nazar::nazar:

grnt092y.jpg

grnt093b.jpg

grnt086h.jpg

Son düzenleme:
kız bu sıcakta ben sadece badiyle tutuyorum terler tabi gece uzun kol giydir ama gündüz kısa kol mutlaka hoş ben gecede kısa kol giydiyorum.
Eşim hep kızıma kızım hastan-mısın sen falan deyip konuşuyordu dün bi kızdım ikidebir öyle deme öyle olcak diye bişeyi yok kızımın dedim baktım bida demedi

Canım isilikse anne sütü ile sil yada su ile eğer geçmezse ya dr sor yada süt alerjisidir kulak arkasına bak beyazlık varmı yada kuruluk benim kızda oldu Elanor krem verdi mercimek tanesi kadar sürdük geçti vaçlla

canım dr bize bebek losyonu sürün demişti. bende sebamedinkini aldım hergün banyodan sonra yada öğlenleri çok sıcaksa sürüyorum işe yaradı.

burcu canım benim kızda isilik olmuştu ilk başlarda hergün şimdi banyo yaptırıyorum sebamed sabunu ve şampuanı bide losyonu çok iyi geliyor...

Valla benimki yarım saatte bir emiyor canım. Bu ay 1042 gr almış. Doktor yeterli dedi a.s.

Benim kanguru yanda yatabiliyor canım. Eğer uyursa yan kullanıyorum. Yatar vaziyette oluyor. Ama dik yüzü bana dönük kullanırsam önce sesi çıkmıyor sonra sıkılıyor :1no2:

Anladım canım. Bizim araba var ama onu çıkarmak zor geliyor. Bende kangurusuyla götüreyim markete bari a.s.

Afiyet olsun canım a.s.

Tamam canım sağolasın a.s.

Canım ateş düşürücü ver bide ıslak bezle kompres yap inşallah iyi gelir a.s Ama telaş yapma sakın a.s.

Canım valla ben askılı yada yarım kollu çıtçıtlı badi ile tutuyorum. Çorap giydirmiyorum. Geceleride aynı gündüz giyindiği gibi giydiriyorum ama üzerine çok incecik bi örtüsü var ayaklarına onu atıyorum. Gerçi bizimki sıkıntılı olduğu için yarım saat sonra örtüyüde atıyor kaydirigubbakcemile3

Verdim canım süreklide gaz çıkarıyor ama bitmedi gitti :1no2:

Ben sebamdin losyonunu kullanıyorum banyodan sonra. Ama bazen yinede isilik oluyor. O zaman da chicco'nun pudrasını döküyorum. Ama ıslak olmayacak. İyice kuruladıktan sonra. Çok iyi geliyor alkisalkisalkis

Az kaldı canım git de bol bol kokla bebişini a.s.

Defnoşa Babuline verdim yine. Bol bol gaz çıkardı. Omzumda sızdı. Salıncağına yatırdım. Tam daldı heralde derken az önce açtı yine gözünü :1no2: Ellemedim hiç. Belki uyuklar :Saruboceq:

Teşekkürler kızlar
a.s.
teyzeleri ateşimiz düştü ama soğuk algınlığı olmuş kakasıda yem yeşildi biz iyileştik bu bir ay önceki resmimiz ama büyüdük artık

Maşallah kuzularımızaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım ateş düşürücü ver bide ıslak bezle kompres yap inşallah iyi gelir a.s Ama telaş yapma sakın a.s.

Defnoşa Babuline verdim yine. Bol bol gaz çıkardı. Omzumda sızdı. Salıncağına yatırdım. Tam daldı heralde derken az önce açtı yine gözünü :1no2: Ellemedim hiç. Belki uyuklar :Saruboceq:

Verdim pınarcım paranox fitil vardı evde ondan verdim uyudu babamız geldi azönce yorgun yorgun eczaneye yolladım calpol şurıp alsın diye fitil vermek istemiyorum.Ben çok panik biri oldum yaa çok soğukkanlıydım bu çocuk bütün duygularımı değiştirdii .:umursamaz:

canım sağol hemen deniycem yüzünü dışarımı çeviriyosun peki sana doğrumu
Bende arabayı haftaya alıcam benimde kardeşim alıyor ben Sunny baby traveli var onu alıcam 3 tekerli kullanışlıdır inşallah eşim beğendi aslında ben şu ödül alan pierre cardini beğenmiştim bide baby2 go nun 3 tekerini eşim bunu beğendi napalım

valla çok uygun alışveriş olmuş beğendiysen parası önemli değil

maşaaaaaaaaaaaalllahhhhhhhhhh
cnm yüzünü kendime çeviriyorum başını güzel destekliyo kanguru öbürtürlü başını tutamadıgı için sende yorulursun bebekte.. inş. kullanışlıdır araba çok önemli ya eger hantal bişise işe yaramıyo benmde kuzenim oto koltugu aldı hediye kraftın ona oturan bastonu varmış onu alıcam 3 ay sonra oturmaya başlar ufaktanalkisalkisalkis oturana kadarda oto koltugunda taşırım.

Oyy kuzum ya, bebişlere hiç dayanamıyorum ben, bebeklere iğne yapılacağına ana babalarına yapılsın
:enbuyukkk:

Kız sen deyince bende baktım şimdi öyle sanırım, tartılayım bi ara, bide şarkımı söylüyooo yumurcak masallahhh
:kedi:

Cnm sen düzenli ver ilacını bence, yazık yavrucak kolik olmuş belliki

Güle güle kullanın cicişlerinizi cnm

Kızlar şimdi baktımda kaganın ensesi gögsü hafif kızarıklık olmuş, isilik sanırım ya, napsamki acep:uhm:
cnm bana öyle geldi tartıl bakem hımmmzemuszemus bende b vebilsemfisfisfis
tutkun09 canım dr umuz giydirme üşür diyince bişşey diyemedim bir sürü kısakol aldım ama duruyo bebişi üşütürsem ben sana uzun kollu giydir demedim mi der diye.-tatlicadiarzu-
ay çok sıcak cnm ya bu sıcakta asla üşütmezsin eger dışarı çıkarsan uzun kollu giydidr ama evde kısa kollu çıtçıtlıyla tut..
Valla benimki yarım saatte bir emiyor canım. Bu ay 1042 gr almış. Doktor yeterli dedi a.s.

Benim kanguru yanda yatabiliyor canım. Eğer uyursa yan kullanıyorum. Yatar vaziyette oluyor. Ama dik yüzü bana dönük kullanırsam önce sesi çıkmıyor sonra sıkılıyor :1no2:

Anladım canım. Bizim araba var ama onu çıkarmak zor geliyor. Bende kangurusuyla götüreyim markete bari a.s.

Afiyet olsun canım a.s.

Tamam canım sağolasın a.s.

Canım valla ben askılı yada yarım kollu çıtçıtlı badi ile tutuyorum. Çorap giydirmiyorum. Geceleride aynı gündüz giyindiği gibi giydiriyorum ama üzerine çok incecik bi örtüsü var ayaklarına onu atıyorum. Gerçi bizimki sıkıntılı olduğu için yarım saat sonra örtüyüde atıyor kaydirigubbakcemile3

Verdim canım süreklide gaz çıkarıyor ama bitmedi gitti :1no2:

Ben sebamdin losyonunu kullanıyorum banyodan sonra. Ama bazen yinede isilik oluyor. O zaman da chicco'nun pudrasını döküyorum. Ama ıslak olmayacak. İyice kuruladıktan sonra. Çok iyi geliyor alkisalkisalkis

Az kaldı canım git de bol bol kokla bebişini a.s.

cnm iyi yaparsın bizimkinın hiç sesi çıkmıyor valla..
grnt105d.jpg

biz geldik teyzeleri kızımla:nazar::nazar::nazar:

grnt092y.jpg

grnt093b.jpg

grnt086h.jpg
maş. kzıma yavs annesinin sütü nasıl yarııyomuş maş.:nazar: kocaman kız olmuş ablası gibi!!

ayyy yoruldum size bakarken benm kuzu ayagımda uyudu fırsattan istifade yemegi oacga atayım dedim patlıcan kızarttım uyduruk bi yemek yapıyodumki bnm kız uyandı yemegide bırakamadım kızı aldım kucagıma yemege dvm ettim mamasını yedirdim altını aldım giydirdim ben giyindim markete gittik diasa markette aptamil 18 90 tl başak bi markete bakem dedim 20 90 tl :1shok: geçen hafta annem 14 tlden bulmuş 2 paket almıştı tuturana valla.. sonra kzıma dönence begenmiştim onu alayım dedim satılmış:çok üzgünüm: gıcık oldum başka vardı onlarıda ben begenmedim..hemde 15 tl di kısmet işte başka yerden bakaıcam..
sonra bakına bakına geldik kızımla maş. hiç sesi çıkmadı yemegimi yedim şimdi kızımı uyttum bulaşıklarımı yıkayım rahatım:lepi:

a.s.sağol ılgınım sizde pek şekersiniz maşallah teşekkürler pınarcım hayranım valla tempona maşallah bi dk durmuyosuna.s.

Back
X