Ok canim, birkac güne kadar yollayacagim. Geciktim biliyorum, anlayisin icin sagolopuyorumnanaktan
Hosbulduk Banu'cugum, iyiyim sagol.
Bizim Doruk Pasa'da tatilden döndügümüzden beri huy degistirdi canim, tuvalete bile gitmeme izin vermiyor. Seni cok iyi anliyorum canimmafoldumben
Sagol Esen'cigim. Evet ucuz atlattim, masaj yapip sagdim sürekli. 2 gün sürdü toplam ama cok cektirdi, feci birsey.
Sagol Bengi'cigim, sabah yine civikti ama artik takmamaya calisacagim, bir tahlile götürecegim haftaya, o zamana kadar sabir...
Benim oglumda 3,5 aylik olacak Persembe günü Esra, kaka sayisi günde 1-2'yi gecmiyor. Nadiren 3 kerede yaptigi oluyor, genelde civik yapiyor, kivami hergün ayni degil, bazen üsütüyor, yapis yapis, sümüksü birseyler oluyor icinde. Rengi tam sapsari olmasa da genelde sari oluyor. Anne sütünden baska birsey vermiyorum. Doktora götür bence, icinde süphe kalmasin canim.
Ben makattan ölcüyorum canim. Ayaklarini alnima dayiyorum, bir elimle de bacaklarini tutuyorum:)
Hosbulduk Tuba'cigim
Sorma Nurten'cigim, Doruk zayifladi epey ishalden, su kaybindan. Toparlaniyor ama teyzesi birkac gündür.
Tutkun masallah Türkiz'e. Cok tatli olmus, büyümüs serpilmis cimcime
Hosbulduk Aysun'cuguma.s.
Tesekkürler Pinar'cigim, gidecegim haftaya doktora. Defnos iyilesti umarim, cok gecmis olsun tekrardan
Gecmis olsun Sibel'cigim, umarim bir daha gelmez basina.Benimde aklim cikiyor valla hasta olacagim diyesenağlama