tünaydin kizlar a.s.
geçmişi biraz okudum da geldim :)
banucum canim inşaAllah tez zamanda cok güzel bi ev sahibi olursunuz canim

bu arada senin imzanda 13 haftalik hamileyimmi yaziyor yoksa banami öyle göründü :)))
beyazcim canim muhakkak git enazindan saglik ocagina..yada eşini bekle aksam acile gidin..bazen bu erkeklerin algilamasi bitki seviyesine inebiliyor

he de gec..sen tut kolundan gidiyoruz de..mama olayina gelince..dün doktora gittim..birazdan anlatcam hepsini..sıkma canini hiç

cok normalmiş..ben 3.5 aylik olduktan sonra muhallebi verdim incihanin dedigi gibi..yemişti..enazindan daha uzun süre tok tutuyor..
gulhancim goncacim dogurmayi düşünmüyormussunuz :) kizlar bende düşünmüyorum..hatta hamileyken karar vermiştim bu tek diye :))) banada hamilelik,dogum ve lohusalik agir gelmişti..gözüm onu yemiyor acikcasi ama geciyor işte..nasil bu gectiyse 2.side gececek..bide su var kizlar..
ben hayatimin ilk 10 senesini 2 kardes,sonrasini tek cocuk olarak gecirdim..abim ben 10 yasindayken trafik kazasi yapti ve vefat etti..suanda yasasaydi 35 yasinda olcakti..2 kardes olmakla tek cocuk olmak arasinda cok fark var kizlar..ikisinide yaşamasam bunu belki tek tarafli söylecektim..
abim vefat ettikten sonra annemler benim üstüme cok daha fazla düştü..gerci abimede cok düşkünlerdi..benim aileme düşkünlüğüm daha dogrusu anneme olan düşkünlüğüm liseden sonra cok artti..aklim ermeye basladiktan sonra..insanlari tanidikça annem herşeyim oldu..dostum,arkadasim,sirdaşim vs..hele nişandan sonra bebegim gibi oldu..hala daha öyle..bundan bi şikayetim felan yok yanliş anlaşilmasin..ama Allah gecinden versin anneme bişi olursa..............gerisini ne söyleyebiliyorum ne düşünebiliyorum...nasil serranin gözüne bakmaya kiyamiyorsam annemede öyleyim..
ama işte serrayi düşünmeliyim..ben yarin bigün ölürsem kime dayanacak kardesi olmassa?? babasinami? ya babasi evlenirse..
Rabbim gecinden versin annemsiz bir hayati düşünemiyorum ama enazindan ben evliyim ve kizim var..ya serranin böyle bi sansi olmassa..kardes cok önemli kizlar..
ki ben aile apartmaninda büyüdüm kuzenlerimle dayilarimla vs..ama kimse kardes gibi olmuyor..özellikle 2 kuzenimi gerçekten cok severim,onlarda öyle.."kardes" gibiyizdir..ama herkesin öncelikleri var..ve siz bu öncelik degilsiniz..sadece kendi ailenizin ve kendi kardeslerinizin önceligi olabilirsiniz..yani demem o ki kendiniz yada eşiniz için degil cocugunuz için 2.cocugu düşünün..ben serrayi düşününce 5-6 sene sonra inşaAllah bi cocuk daha düşünüyorum..bu 5-6 sene içinde de serra cocuklugunu yasasin,doysun..birden abla olmasin istiyorum..yoksa bana kalsa bi daha ne hamileliği ne dogumu nede lohusaligi yasayamazdim..
cenemmi düştü ne :)
bu arada dipnot yazayim şu konuya :)) annem bana kardes yapmayi düşünmedi hiç..çünkü 19 yasindaki oglunu kaybetmişti..zaten yasida 40ti..yani annemin dogurmayi düşünmemesiyle benim düşünmemem arasinda fark var..sebeplerimiz arasinda daglar kadar fark var