geçmiş olsun cnm
senin yakışıklı erkenden adam olmuş desene
böylesi daha iyi aslında büyüdükçe çok korkuyorlarŞeniz
:roflol::roflol::roflol:
duş,meyve,ıhlamur ne bulursam deniyorum cnm
evet az almış kuzun ya aynı benimki gibi
bakalım bu ay kaç alıcak:çok üzgünüm:
güle güle kullan tatlım
ne eşler var
tebrik etmek lazıma.s.
tesekkur ederım canım...zemuszemus
günaydın herkeze ya of moralim çok bozuk kuzum hasta oldu o kadar dikkat ettiğim halde burnu akıyor çok kötü öksürüyor içim acıyor ya neyse şurubunu verdim sabah kahvaltısını da ıhlamurla hazırladım başka ne yapmam gerek kızlar yavrum iyileşşsin biran önce ya kuzularımız hasta olmasın.
gecmişolsun canım...buaralar tum kuzular hasta yaaaa:sinifsinif:
Günaydınlar Kızlar,opuyorumnanaktan
Uzun zamandır giremiyorum.İşe başladım perşembe.Ama ne başlama o kadar yoğunki anlatamam.kafamçokkarıştı 6 aydır olmadığım için user silinmiş maillerime ulaşamadım.İşyeri laptobun ıt de ve işyerindede o yüzden nete giremiyorum.Akşamda gelince üstünü çıkar yağızı doyur uyut derken bi bakıyorum saat 1 olmuş.mirmirmirmir Çok zormuş hakikaten inşallah altından kalkabilirim.Dünde günüm vardı misafirler falan çok yoruldum.Bugünde gidip kendime bişeyler alıcam.Giyecek kıyafeti kalmadı.Pazara gitmem lazım.
Neyse kızlar kocişide kaldırayımda kahvaltı yapalım.Çok iş var çokkkkkkkk.:sinifsinif:
Hepinizi çok öpüyorum Şeniz ve çok özledim birkaç güne işyerindeki bilgisayarım olucak ozaman gün içinde sürekli sitede olucam.
ahh sıbelımm ya allah yardımcımız olsun benımde 1ayım kaldıııı:gitme:
kızlar perşembe günü cicibebe bisküvü geldi ev ücretsiz deneme paketiymiş
doğum yaptığım hastaneden yollamışlar
içinde bir iki şey daha vardı
bende deneyeyim dedi
kaşıkla pek sevmiyor zeynep hala
bende 90 cc mama yaptım içine 2 tane bisküvi koydum yedi
ara atıyoum şimdi içine
bazen daha yoğun kıvamlı yapıyorum genelde akşamları yatarken
sizde kullanıyormusunuz
merak ettim
4.aydan itibaren kullanılıyormuş
lifliymiş falan filan
hıc kullanmadım canım..dr emmeye dewam dıo ben kafama gore werıom bişiler...alışması lazım benımkının 1ay kaldı işe başlamaya her ıstedıınde ememıcek benı artıkkk...
ıyı pazarlar herkese...
herkeseler gezmede sanırım....
bızde kahvaltı ew işi yagız beyın yıkanması falan anca oldu saattt..eşim ewdeydı ama işe gıtcek şimdii:sinifsinif:
bugun yourt yapmayı denedım ıkı kez ama fiyaskooo oldu yaaa..tutturamadım nıyeyse cok cıvık oldu sız nasıl yapıonuz su yourt işiniiii:sinifsinif:kucuk mama kavanozlarının yarısıyla sut koydum ıkı cay kasıgıda yourt ekledım havluya sarıp bekledım ama cık olmadı kı ben normalde kendımızede mayalarım yourtu olur cok guzel az oluncamı beceremedım yafs....