• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

BURCU kolay gelsın cnmmmmm:)
GULHAN bızımde bos altkalt ıyıkıde boz falla:))
BIRSO bıtmıs he dugunnn gusel gecmişş.....
TULAY EN KIsa zamanda werırsın inş kılolarııııı
BOCEK bu kuzucukların hepıcıı hareketlıu yafssss:)))

ikidir destan gıbı yazdım sılındı sınır geldııııı yafs stedemı var sorun anlamadımmm heeeeeeeeeeeee bende kısalttım hepsını varmı atladıım aceppppp

cnm aslında sende bizdensin,senin o hallerini hiç unutmuyorum zaten!!!şimdi daha iyi ama dimi oğlun??

işte bu beni uyutmayan canavar kız annelerine duyrulur güzel bir gelin arıyorum. söylemsi ayıp oğlum çok yakışıklı. :)

bıze gelınceeeeeeeeee
buf-gun eşim kalktı oglusla benımkı 9 da uyanıo 10 da gerı uyuyo 11:30 da kalkıyo o arda eşim ılgılendı ben uyudum sora kahvaltı felan derken bu saat oldu ...oglan uyuyodu ıkıdır yazıp sılınıce uyandı şimdi yataında donencesıyle oynuyo:)))
soba kurcazzz bu kıs dr klıma olmaz dedı hasta olur bebiş dedı mecbur soba olcak o yuzden eşim aşaıda komur falan soyledık onlartı depoya tasıtıyoooo...bende sıze bakımm dedım..
dun buraya 1saat arası olan sahıl kasabasına arkadaslara gıttık....46 gunluk bebişi var yagızın nişanlısı:))))))))))gıderken cok korktuyduk bızım sıpa durmuyo arabada sıkılıyooo busefer gık cıkartmadı ama yol boyunca eşimle kedıcılık kopekcılık oynadık yagızda bızı dınledııı:)))arka koltuga mındere yatırdık oglanı ben aynına oturdum ole bızı dınleye dınleye etrafı ızleye bızleye gıttı yolda ordada hıc yaramazlık yapmadı falla uslanıyomu ne benım ogluşşş:))))))))))))
haftaya temızlık war kızlar işe başlamam 20 gun kaldı bu 20 gunde ew işlerını arancak gezmeye gıdılcek yerlerı bıtırmk lazımmmm....sorada işbaşı:((((((((((((
bırazdan carsıya gıtcez gene işyerı kıyafetlerımı yollamış terzıye werılcek off ya 1 beden buyumuşummm:((((ekmek falan yemıyom ama gene 72 ye demır attım...5 kılo kaldı cık werılmıyı falla
FILIZ HE senı atlamsıım cnmmmmm bende dusunuodum ıkıncı bebişi yagızdan sora pek fena gozum koktuuuuu:)

kızlar merhaba işbaşı yaptım bugun salak gıbı dolanıyorum ortalıkta alışacaz elbet:(
patronları beklıyorum konusmak ıcın normalde 6,30da cıkıyorum süt izni var ya gunde 1,5 saat onu erken cıkmada kullanmak ıstedıgımı söyluyecem bakalım pek işlerıne gelmıcek ama bugunde bı yogunluk var bakalım fırsat bulabılecekmıyım söylemeye

kuzumdan ayrıldım sabah bı zor geldıkı haftaya daha zor gelıcek ama hersey onun için dayanacaz bakalım:gitme:

artık fırsat buldukca sitedeyım işyerındeyken daha cok gırıyodum sıteye.
herkeze kolay gelsın

cnm aslında sende bizdensin,senin o hallerini hiç unutmuyorum zaten!!!şimdi daha iyi ama dimi oğlun??

1ay oncesını hatırlıomda poffffffffkafamçokkarıştı
ıyı cnm ıyı maşallahhhh:nazar:soktum uykusunu duzeneeeeeeeeeehihoyyythihoyyytpek bı yaramzlıgı yok desem olcak eskıye goreeeee bıcok bebişe gore yayamaz olsada buna sukurrrrrrrrrrrrrr:nazar::nazar:

Kız tuba dünya tarihinden mı başlasam acaba yoksa iklimlerden mi ?

Ferda gel bacım cok sevinirim.Kapışsınlar bakalım kurtlar.Ya napıcaz biz.Diğer kaderdas da gelmiş.

Semoş iftira cicim sen biliyorsun arkadasını bazı sahışlar kendi yağlarının sebebi seni gösteriyor.Bosver hem sen 2 tane doğurdum

BANUCUM CNMMMMM optum nanaktannnnn ıkıdır sılınıce hepıcıgıııı oglşanda uyanıncaaaa atlamısım bacımm nasılsınn nasıl bakımm kızlarrr..
gecen kontuktan sora yhazmışın okudum şimdiiiiiii..tekrar bravo dıyorum bıtanemmm sanaaaaa mucckkssss

BANUCUM CNMMMMM optum nanaktannnnn ıkıdır sılınıce hepıcıgıııı oglşanda uyanıncaaaa atlamısım bacımm nasılsınn nasıl bakımm kızlarrr..
gecen kontuktan sora yhazmışın okudum şimdiiiiiii..tekrar bravo dıyorum bıtanemmm sanaaaaa mucckkssss

iyiyim bitanem bende öpüyommm seni kocaman

:1hug:a.s.

Aslı ya nasıl yaptım benım kı iyi olacağına daha beter oluyor ya.

Tuba hanım replerle yiyecek almıyorum zatı sizin gibi görüyorsun.Bir kedim bile yok demıyeyım sonra

kızlar benım yaramaz bız yem3ek yerken hep agzını acıyo oda ıstıyoo vermeyınce aglıyo ben bıraz bıraz werıyom benı bişi içerken yerken gormesınnnn okadar komık olukı agzı acvık sızınkılerde olemiiii?

Aslı ya nasıl yaptım benım kı iyi olacağına daha beter oluyor ya.

Tuba hanım replerle yiyecek almıyorum zatı sizin gibi görüyorsun.Bir kedim bile yok demıyeyım sonra

kıs ben repldım senıııı yetmedıı anacımmmm:=)
ben uyutmadım cnm benımkındı o ıswtedıınde deıl ben ıstedıımde uyuttum zor oldu ama degdı şimdi uykudan yana pek sorunumz kalmadııı:nazar::nazar:yaramzlık desen aynı karıstırck seylerde şimdiden gozu ve hep ılgı oyun ıstıyoooooookafamçokkarıştı

Selamlar Yeniden,

Gülhan bende sabahlari kitap okuyorum Doruga. Dün "Kücük Kara Balik'a" basladik, cok ilgili, pürdikkat 10 dk dinleyebiliyor. Ilgisini ceksin diye, dialoglari, degisik ses tonlariyla cikariyorum, cok seviyor hatta bazi yerlerde gülüyor.

Konuya gelince, detaylayarak yazmak istiyorum ama Doruk uyanik su anda, kisa araliklarla giriyorum ve kafami toparlayamiyorum. Bir uyusun, yazacagim.

Ferda seni ekliyorum canim birazdan.

Asli, masallah Yagizima. Akillanacak sonunda. Ikinciyide düsünürsün böyle olunca.zemuszemus

Hadi görüsürüz Kizlar. Kactim yine...

evet filizcim bende 15 gün önce masal kitabı aldım rengarenk bişey bende akşamları okuyorum değişik sesler çıkarıyorum resimlere bakıyor bir bana bakıyor benim kız bir müddet oyalanıyor:)

kızlar hiç yazamadım sabahtan beri yavs:( aslında şimdide tam iş vakti,oğlum mama sandalyesinde oyuncakları ile oynuyor. babası da yemek yedi gitti. ama bir size bakiim dedim.
geçmişi de okuyamadım. siz de bugün çok yazmışsınız amaaa:((

bende oğluma akşamları yatmadan önce masal okuyorum. ben okurken ne dediğimi anlıyormuş gibi bana bakıp bakıp kahkaha atıyor sıpam:))

bide bazen benim işim olduğunda babası namaz kılarken bunu da yanında götürüyor odaya. babasına da çok gülüyor. eğilip kalktıkça ona kahkalar atıyor. dün akşam nerdeyse namazı bozuyordu adam:)))

Ay bende Ayşe paraları kopardı sayıyor dıyordum.kaydirigubbakcemile3

Kızlar Bora sımdı kaka yaptı sıyah gıbı ve katı ilk defa böyle oldu.Elmadan olabılırmı acaba

Back
X