Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin pınarcım ...
Bizimkide öyle hiç durmuyor sürekli birşeylere elini atıyor almak istiyor herşeyi ağzına götürüyor altını bile zor değiştiriyorum anında yüzüstü dönüyor
pınarcım hosgeldın tatlım
sen bu tempoyla kesın zayıflıycaksın ya
offf bende bu uyusklukla aynen boyle kalıcamm
pınarcım merhaba nasılsın
pınarcım merhaba canım.valla bu kızlar böyle benim kızın zaten gündüz uykuları saniyelik bide özellikle ben yemek yerken huysuzluğu tutuyor valla kaç zamandır kızlar aç kalkıyorum sofradan zayıflamamı istiyor benim kız.doğru pınarcım annemde öyle diyor şimdi neki biraz büyüsün o zaman görcen gününü diye:)))
Slm pınarcma.s.
kızlar ben yemeğe çıkıyorum
merhaba kızlar nasılsınız işyerindeyim bir girip çıkıcam hemen Fulya canım çok geçmiş olsun şiştiyse bencede götür dr.için rahat eder ,bende kızımı çok özledim akşam eve gidince suratıma bile bakmadı çok zoruma gitti sonra sonra gülücükler atmaya başladı(
kızlar yağmura iki tane elbise aldım düğünden giymesi için bugün geldi çok güzeller kızıma süpriz olacak teyzeleri
fulyadan haber var mı kızlar bebişinde inşallah birşey yoktur
slm kizlar
uzun zamandir yazamadim buraya,umarim herkesler iidir
dün oglumun 5 ay asisini yaptirmaya göturdum.
iki bacaktan yaptilar,cok agladi ..
kilosuda 8.350 olmus ,boy 70 cm.
gelisimi iyi dedi,daha ayaklari uzerinde durmuyo,karin ustu yatirinca kizip agliyo dedim
normal dedii..sirt ustu yata yata kafasi nerdeyse düz olcak yaaa..oyuncak ayna aldim ,karin ustu yatirip
bekledimm.cocuk ondanda bikti bugun...
ek besin olarakta süt ve süt mamüllerini önermedii 8. veya 9. aya kadar yasakk..
etli sebze pureleri verebilirsin artik dedi.
dis ler de 9. aya kadar cikmayabilirmiss bazi cocuklardaa..
en kötusude asiya göturmeden surup verdim evdee
aksam atesi cikti yinedeee,sabaha kadar ikimizde oturduk öyleece
domates gibi kizardi cocuk,halen de var biras hafif düsmüs ama...
ay kizlar takinti yaptim heee,
bebegi halen ayaklari uzerinde dikilmeyen varmi,
yada halen dönemeyenn??![]()
cnm sen nıye taıyosunkı drunda demıs normal dıyeslm kizlar
gelisimi iyi dedi,daha ayaklari uzerinde durmuyo,karin ustu yatirinca kizip agliyo dedim
normal dedii..sirt ustu yata yata kafasi nerdeyse düz olcak yaaa..oyuncak ayna aldim ,karin ustu yatirip
ek besin olarakta süt ve süt mamüllerini önermedii 8. veya 9. aya kadar yasakk..
slm kizlar
BENDE MERAK EDİYORUM NE YAPTIN DİYE SORDUM AMA CVP YAZAMADI SANIRIM İNŞ. BİRŞEY YOKTUR:Saruboceq:
HAYIRDIR NE DÜĞÜNÜ BANUCUM?
bende yavaştan ev toplamaya başladım. pek takılamıyorum ondan kızlar. kullanmadıklarımı paketliyorum,salonda vitrin içindekileri, kullanmadığım yorganları,yazlık kıyafetleri filan.
sonunda kaldırabildim koca popomukaydirigubbakcemile3 arkadaşlarım hep taşınırken yardım edeceklerini söylediler sağolsunlar ama yine de bir uçtan başlamak lazıma.s
sizde ne var ne yok?opuyorumnanaktan
canım eşimin erkek kardeşinin düğünü var :)) istanbulda
fulyacım geçmiş olsun. canım ya ama şu ana kadar bişeyi yoksa bişey olmaz canımya ama sen biraz daha uyutmamaya çalış.
ayy ilahi canım benim ya ne okuduğumu bilemedim valla. çok geçmiş olsun fulyacım. kusması filan yok dimi allah esirgesin kusarsa kötü birşey vardır yoksa korkma. ama sen bilirsin yinede bir götüreyim diyorsan içine sinmiyorsa götür. nasıl ağlamıştır yavru ya ayy..
dikkat et canım benim artık çok yuvarlanıyorlar durmuyorlar yerlerinde.
Fulya'cım şimdi Ceren'in mesajından gördüm çok geçmiş olsun canım bence mutlaka götür doktora ya. Offff büyüdükçe dertler başlar derdi annem. Valla çok haklıymış![]()
fulyacım gecmıs olsun cnm yaaa
o kadar heycanla okudumkı eger sıddetlı bır carpmaysa hemen gotur ne olur nolmaz için rahat eder en azından ama hafıf bır carpmaysa sen bılırsın
fulya canım çok geçmiş olsun bence doktora götür ne olur olmaz birde uyutma tatlım izle
Fulyacm dr a götür cnm vuran yer şişti fln diysun nolur nolmaz şiddetli olabilir
fulyacım canım ne yaptın nasıl zeynepcik?
merhaba kızlar nasılsınız işyerindeyim bir girip çıkıcam hemen Fulya canım çok geçmiş olsun şiştiyse bencede götür dr.için rahat eder ,bende kızımı çok özledim akşam eve gidince suratıma bile bakmadı çok zoruma gitti sonra sonra gülücükler atmaya başladı(
Ayşecim kolay gelsin cnm bu arada sorması ayıp kaça aldınız evi?
Fulyacım geçmiş olsun cnm,
Burcu ne yaptı acaba?