• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

fulya geçmiş olsun cnm şişligi bilmiyorum ama morarmaması için hemen şişen yere ekmek çiner koyardı annem ve çok işe yarıyor morarma olmuyor aklında olsun allah korumuş cnm ya beterinden korusun..

cerennn sen bugün sevgilimi özledim diyince burnunum diregi sızladı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm allah kolaylık versin...

gülhancım kitap ismi için sagol hemen bakıyorum..

burcu hayırlı olsun ek gıdalar cnm bence 3-4 kaşıkla başla gitgide fazlalaştır ama limiti kaan belirlesin zaten doyunca dilinle itiyorlar ve inan fazla yemiyorlar :))) kolay gelsina.s.:

kızlar slm

tüm gün iş yaptım sildim,süpürdüm yemegimi yaptım yedim şimdide kızım kalktı beraber yazıyoz sizekaydirigubbakcemile3

bi kışlıklarım kaldı çıkacaklar ama havalar güzel gidio die erteledim ama nasıl olsa dolab düzene girecek die tüm çam. üstüste koyup duruyorum fena batmaya başladı.. yarın yapacaktım ama bebek görmeye gidicez hediyemizi alıp.. haftasonu bakıcaz artık..

şimdi kızma mama yapıcam ama muhallebimi yapım kararsız kaldım??

bırakırmıyım gulhan bu yolda sonuna kadar beraberız anacım bızde bu ogluşlar olduktan sonraaa:lepi:

burcu cnm hayırlısı olsun 18 gun onfce yada sora nasılolsa baslancak ekgıdaya....Şenizsonucta 6 ay onemlı olan.....

cerenler karışmışşşşşşşkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar,a.s.a.s.oğluşum ilk yoğurdumu bu akşam mayalıcam yarın sabah ile öğlen arasında vericem bakalım tepkisi ne olucak :)))kaydirigubbakcemile3

Benim moralimi bozan kağanın az kilo alması sonucu ek gıdaya geçiş yapmamız oldu yoksa bende alışsın diye ek gıdaya ufaktan başlamak istiyodum ama bu şekilde olması kötü hissettirdi, neyse geçti şükür, snuçta oğlum sağlıklı ve bu şekilde daha mutlu olucak daha çok doyucak önemli olanda bu, ama benim aklıma bişi takılıy kızlar kağan emdikten sonra kusuyo bu süt bebek için yeterli demek diye biliyodum ben ama öyle değilmiş demekki:uhm:

O zaman ben yoğurdu mayalıyım dolaba koyayım yarın yemeden yarım saat 45 dk önce çıkarayım, içine z.yağı ekleyeyim, bi kaç kaşık vereyim bakalım paşa ne yapacak :))) üstüne su vermem gerekiyomu acaba ya:uhm:

He bide ilk kez başlıyoruz ya önce bi kaç gün sırf yoğurt vericemsonra meyve suyuna geçiş olacak dimi, yoksa m.suyunada yoğurtla aynı günmü başlanıyo:uhm:

canım ben de üzülmüştüm erken başlıyoruz diye ama sonra alıştım bu fikre yoğurt bi çay bardağını geçmesin dedi doktorumuz bize her ay takvim alıyoruz biz
meyve suyu da çok vermiyoruz meyvenin yarısı çok verirsen tok tutar emmez fazla dedi şeftali 3 gün sonra havuç 3 gün sonra elma 3 gün
bir de gece aptamil sütlü pirinçli yarım ölçü
bizi böyle başlattı dr
zeytinyağını ben bir çay kaşığı veriyorum
yoğurdu ekşiyerek yiyor içine çok az pekmez koyabilirsin dedi
hazır sütle mayalanacak mutlaka dedi bu gidişimde de ısrarla
ben de emziriyorum sütüm de bol ama ayda 400 gr alınca böyl başlamıştık

canım bu vakitten sonra azalacak kilo alımları endişe etme!! :))
ek gıda işini de yoğurt bi küçük meyve kavanozu veriyom. ona mayalıyorum zaten. ama yemiyor, o ayrı:)) umarımı senin maviş sever!opuyorumnanaktan

meyve de ilk başta azar azar başla,ama ben şimdi ne kadar yerse veriyorum. genelde o bebelacın kavanozları var ya,onu bitiriyor. evde verdiklerimden de mesela küçük bir salkım üzümü bitiriyor. onu çok seviyor. ne kadar yerse o kadar veriyorum yani:lepi:

Bengı hoşgeldin canım.

Aslım huysuzluk devam demı anacım aman benı yanlız bırakma gercı ferdada var daha.Kıyamam ben ona senı özlemıştır.Zor olucak belkı ama alışır bır sekılde canım.Bende cok düşkün olmasını istemıyorum ama belki oyundan anlayınca değişirler.

Burcum ne var bunda üzelecek ya zaten emiyor kuzum.Sütün bolda olsa 6.aydan sonra vıtamın ve mıneral acısından yetersız kalıyor zaten bebeğe.Sıkma canını sen sağlıklı olsun yeter.Katı gıdalarda dr bana 2 yemek yasığıyla başla yavas yavas arttır demıştı.Ben öyle basladım.Zeytınyağınıda ben sebzeye katıyorum 1 tatlı kaşığı bu hafta yoğurta baslıycaz onada katıcam.Masallah Borada hıç kabızlık olmadı şimdilik.

acaba neden oluyor o titreme..

tmm cnm karıstırdım ben sizi :) sen ojelifıstıksın:)))))))

sağol cnm..

iyi cnm bişey cıkmamıs sevindim.. 4.aydan sonra kilo alımları azalıyor zaten iyice hareketlendiler. bak bugun zeynep yataktan düştü

Fulyacım çok çok geçmiş olsun tatlım yaaa allah korumuş.Benim oğlanda 15 gün önce düştü aklım yerinden gitti sattım rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

Burcucum yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyulacak tatlım.Ek gıdaya geçişiniz hayırlı olsun.Hiç üzülme bu aydan itibaren artık az alıcaklar bak benim oğlan 1 ayda 400 gr aldı sadece.

fulya geçmiş olsun cnm şişligi bilmiyorum ama morarmaması için hemen şişen yere ekmek çiner koyardı annem ve çok işe yarıyor morarma olmuyor aklında olsun allah korumuş cnm ya beterinden korusun..

cerennn sen bugün sevgilimi özledim diyince burnunum diregi sızladı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm allah kolaylık versin...

burcu hayırlı olsun ek gıdalar cnm bence 3-4 kaşıkla başla gitgide fazlalaştır ama limiti kaan belirlesin zaten doyunca dilinle itiyorlar ve inan fazla yemiyorlar :))) kolay gelsina.s.:

kızlar slm

tüm gün iş yaptım sildim,süpürdüm yemegimi yaptım yedim şimdide kızım kalktı beraber yazıyoz sizekaydirigubbakcemile3

bi kışlıklarım kaldı çıkacaklar ama havalar güzel gidio die erteledim ama nasıl olsa dolab düzene girecek die tüm çam. üstüste koyup duruyorum fena batmaya başladı.. yarın yapacaktım ama bebek görmeye gidicez hediyemizi alıp.. haftasonu bakıcaz artık..

bırakırmıyım gulhan bu yolda sonuna kadar beraberız anacım bızde bu ogluşlar olduktan sonraaa:lepi:

burcu cnm hayırlısı olsun 18 gun onfce yada sora nasılolsa baslancak ekgıdaya....Şenizsonucta 6 ay onemlı olan.....

cerenler karışmışşşşşşşkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

slm kizlar
uzun zamandir yazamadim buraya,umarim herkesler iidir

dün oglumun 5 ay asisini yaptirmaya göturdum.
iki bacaktan yaptilar,cok agladi ..
kilosuda 8.350 olmus ,boy 70 cm.
gelisimi iyi dedi,daha ayaklari uzerinde durmuyo,karin ustu yatirinca kizip agliyo dedim
normal dedii..sirt ustu yata yata kafasi nerdeyse düz olcak yaaa..oyuncak ayna aldim ,karin ustu yatirip
bekledimm.cocuk ondanda bikti bugun...
ek besin olarakta süt ve süt mamüllerini önermedii 8. veya 9. aya kadar yasakk..
etli sebze pureleri verebilirsin artik dedi.
dis ler de 9. aya kadar cikmayabilirmiss bazi cocuklardaa..

en kötusude asiya göturmeden surup verdim evdee
aksam atesi cikti yinedeee,sabaha kadar ikimizde oturduk öyleece
domates gibi kizardi cocuk,halen de var biras hafif düsmüs ama...

ay kizlar takinti yaptim heee,
bebegi halen ayaklari uzerinde dikilmeyen varmi,
yada halen dönemeyenn??:emir_bebek:

Cnm 5. ayda aşı yk bizde bak kafam karıstı şimdi he, diğer kızlarda varmı acabaya bizde niye yok, bide kağanda basamıyo cnm başka badamayan bebeklerde var bende başta tedirgin olmuştum ama çok normalmiş

ayy kızlar ben geldim,baktım hava güzel dayanamadım oğluşda mızırdanıp duruyodu pusetine attığım gibi doğru dışarı attık kendimizi,dolaştık oğluma külotlu çorap aldım,pijama baktım ama bulamadım,yufka aldım börek yapıcam,bi de kaçamak yapıp kendime tatlı aldım ee ne yapıyım ben çocukla dışarı çıkabilmişim tatlıyıda hakettim diye düşünüyorum.Neyseki oğlum hiç üzmedi oturdu anakucağında gelirkende uyudu zaten hala uyuyor,kaldırmadım bende yatağına,oh be havamızı aldık valla..ne güzel oldu..

ohh ne iyi yapmışsın cnm, heh şöyleeeeeeee :)))

Ayşecim kolay gelsin cnm bu arada sorması ayıp kaça aldınız evi?

Fulyacım geçmiş olsun cnm,
Burcu ne yaptı acaba?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nurten kıtap sormuşsun canım (epsilon yayınlarının Bebeğinizin ilk yılında sızı neler beklıyor) süper bir kıtap tavsiye ederim canım.

Herkezde bir spor telaşı baslamış.Hadı hayılısı fıt mayıs annelerı olucaz bu gıdışle....

Ferda bızdede battanıye serili salonun ortasında ama illa bende yanında olucam.Ya almasammı tıny love kızlar memnundu dıye duşundum care işte.Zaten yeğenımınde var evde oyuncaklar cıkmıyor yerinden diye kızıyor onlara.Offf çaresızlık almıyayım barı.Zaten yurutec ve mama sandalyesı alıcaz daha.

Cnm kağan 5-10 dk anca duruy nda ya , o da durursa yani...

aynen tatlım bende kızlarımı çok özledim akşam olsada gitsek eve :)))

kızlar iki gün önce duruyu yatak odasına yatırdım ortalı şekilde yastığıda kenarlarına koydum uyuyordu içime doğdu bir bakayım dedim geldiğimde emekleyerek yatağın kenarına gidiyor anlık bir an düşmesi koştum aldım kucağıma hem korktum hemde sevindim emeklemeye çalışmasına artık bir dakikalığına bile işim olsa yere yatırırım kızlar

İyiki farketmişsin cnm

kızlar merhaba, herkes iyidir umarım ,
ben bu aralar giremiyorum, iyi uyuyo dedim bir ara herkese o günden beri hiç doğru dürüst uykumuz yok, hem onun hem benim doğal olarak
ben bugün ilk defa mama sandalyesine oturttum, elinede oyuncak verdim güzel oynadı durdu , 5 ayımız bitti 6 ya başlıyoruz erkenmi sizce?
yürütecede günde 5-10 dakika oturtuyorum , bilmiyorum erkenmi? haftaya doktora gitçez,
aaa Esra sizin kontrolünüz ne zaman? aynı güne alalımmı randevu , tanışırız iyi olur

ya bende istiyorum mama sandalyesi ama bi tanıdık boşuna alma hevesini alır almaz inmek için debeleniyo içinde dedi kafam karıştı benimde almasammı...

slm kızlarrrr nasılsınız..Şeniz
bıkacgundur gıremıyorum yağız cok huysuz cunki:sinifsinif:gecelerı hep bı ıhıltı içinde nedense..bugece 5:30 da uyandı ve sabah 10 akadar cık uumadı..bıyerımı agrıyı anlamadım kakası hala sorun ancak fitille yapıomafoldumbenşimdide uyur uyanık uyutuyom yatırmafoldumbenm 5dk sonra aglıyo......dr agıttık oda ızındeymiş pazartesı gelcekmişş:sinifsinif:
geçmiş bırıkmiştır eminim...bakabılırsem bakarım....herkez ıyı demi kuzucuklarrr...hanı alışwerişe gıtcektık ya en son ogun annemde kaldı yagız bıraz sut sagabıldım meyva falan bırazda mamayla durdurmus annem ama benı aramış durup durup aglamış ve hıc uyumamuşşş..bız ewe gelınce kahkahalar attı kuzum uykusu var uyumaktansa ellerıyle benı sewdı dyrdu yawrum...ozlemiş bellı ılk kez bukadar ayrı kaldık...işe başlayınca işim cokkk zor olck kızlarrrrr yaaaaamafoldumben

Cnm bugün seni tülayı cereni okudukça içim parçalandı yavs.. ne zor olur kuzucuklardan ayrılmak, Allah tüm çalışan annelere sabır versin inş., bide kız kağanda huysuzdu kaç gündür ne oluyosa hepsine birden luy bu yaramazların he

merhaba kzılarrr,gündüz pek kalabalık değildi ama şimdi baya kişi varzı nasılsınızzzzzzkaydirigubbakcemile2

burcucum ben de yorum yapmış olıyım..öncelikle az kilo almış olması vesaire için çok üzülme cnm...bence senden kötü drumda olanları düşün ve şükret ... örneğin ben benim oğlum daha ilk aydan kilo almadığı için mama verdim...artık hiç emmiyo yaklaşık iki haftadır...ilk zamanlar çok üzülüyodum ama allah başka dert vermesin tek derdimiz bu olsun dedim... son olarakta ben yoğurttan sonra vermiorum...ama gün içinde veriyorum..ağzına birazcık damlatıorum biberonundan isterse biberonla veriorum istemeyince yutmuyo benim ki zaten... hadi sizinde ek gıdaya geçişiniz hayırlı uğurluuu osssuuuuunnn kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ben de yorum yapmış olıyım..öncelikle az kilo almış olması vesaire için çok üzülme cnm...bence senden kötü drumda olanları düşün ve şükret ... örneğin ben benim oğlum daha ilk aydan kilo almadığı için mama verdim...artık hiç emmiyo yaklaşık iki haftadır...ilk zamanlar çok üzülüyodum ama allah başka dert vermesin tek derdimiz bu olsun dedim... son olarakta ben yoğurttan sonra vermiorum...ama gün içinde veriyorum..ağzına birazcık damlatıorum biberonundan isterse biberonla veriorum istemeyince yutmuyo benim ki zaten... hadi sizinde ek gıdaya geçişiniz hayırlı uğurluuu osssuuuuunnn kaydirigubbakcemile5

burcucum ben de yorum yapmış olıyım..öncelikle az kilo almış olması vesaire için çok üzülme cnm...bence senden kötü drumda olanları düşün ve şükret ... örneğin ben benim oğlum daha ilk aydan kilo almadığı için mama verdim...artık hiç emmiyo yaklaşık iki haftadır...ilk zamanlar çok üzülüyodum ama allah başka dert vermesin tek derdimiz bu olsun dedim... son olarakta ben yoğurttan sonra vermiorum...ama gün içinde veriyorum..ağzına birazcık damlatıorum biberonundan isterse biberonla veriorum istemeyince yutmuyo benim ki zaten... hadi sizinde ek gıdaya geçişiniz hayırlı uğurluuu osssuuuuunnn kaydirigubbakcemile5

Sağol cnm haklısın, bide teşekkür ederizz :)))opuyorumnanaktan

Fulyacım çok çok geçmiş olsun tatlım yaaa allah korumuş.Benim oğlanda 15 gün önce düştü aklım yerinden gitti sattım rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

Burcucum yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyulacak tatlım.Ek gıdaya geçişiniz hayırlı olsun.Hiç üzülme bu aydan itibaren artık az alıcaklar bak benim oğlan 1 ayda 400 gr aldı sadece.

sorma cnm yaaa.sağol tatlım.
şimdi iyi şükür

kızlar slm

sağol cnm.evet bende sabah hemen ekmek çiğnedim koydum alnına.sonra buz koyduk.
ama ceviz kadar sis kızımın alnı.neyse o gecerde
beynine bişey olmasın diye cok korktum çok

Fulyacım şimdi nasıl kızın uyuyomu , her yerini soyup bi baksaydın incinmiş zedelenmiş bi yeri varmı diye cnm

Sağol cnm haklısın, bide teşekkür ederizz :)))opuyorumnanaktan

rica ederim ne demek...

ya bende bişi sorucam...sizinkilerde de varmı bilmiorum ama benim oğlan o kadar iştahsız ki artık emmiyo demiştim ya mamayıda istemiyo... ek gıda olarakta ne sabah bisküvili kahvaltınısını adamakıllı yiyo nede meyve sebze püresini.... bi kere baharatsız tarhana çorbası yapıp vermiştim onu denedim onu güzel yiyo yerse o kdar... napcam bilmiorum 3 saatte bi veriorum acıksın diye ama yok bazen onu bile yemiyo... gün içinde yediği şeyleri sıralasam sabah bisküvi su+süt peynir ufacık yumurta sarısı vs.. bu karışımdan minik bi kase öğlene doğru meyve veriorum ama nafile belki 3-4 kaşık... öğleden sonrada ikindiye yakın çorba... sonra yatmadan bi fasıl daha çorba yiyo aslında yoğurt veriodum ama onuda yemediği için aç kalmasın diorum....gece de biberonla mama içiyo 2-3 sefer 140cc.. sizce ne yapmalıyım yaa....sadece çorba ile olmaz ki sizlerde durum nedir?

merhaba kizlar a.s.

sabahtan beri okuyorumda bi yazamadim :) serros sabahtan beri beni cok ugrastirdi :S 2 kere kustu kuzum yemegini..üstünü degistir,banyo,tekrar gidir,tekrar yedir derken koca gün hiçbişi yapamadim :S

diyetim 4.gününde de süper gitti elh :) sporumuda hem aksam hem sabah yaptim..ama her kasım agriyor valla :) nineler gibi kalkiyorum oturuyorum oyy oyyy diye :)))

fulyacim cok gecmiş olsun canim..cok üzüldüm valla :( inşaAllah bi daha kötü bişi gelmez zeynepcigin basina :(

burcucum ek gidalara gecmissin..hayirli olsun tatlim :) ama bence yogurdun içine zeytinyagi koyma..cünkü kagan anne sütünü cokca aliyor..bagirsaklarinda bi problem olmaz muhtemelen ;) boşu boşuna cocugun agiz tadini bozma ;) bence ikisine birden basla..ceyrek elma ve 3-5 kaşik yogurtla..elmayi sabah ile ögle arasi,yogurduda 4-5 gibi ver..ki düzeni şimdiden olussun tatlim ;) kilosuna da hiç takilma..anne sütü cok besleyici..ama bazi yönlerden eksik kaliyor bi süre sonra..adi üstünde ek gidalara baslaniyor ;) maşaAllah zaten 5.5 ay aldi tam anne sütü aldi ;) inşaAllah ayi dolmadan gereken kilosunu alicaktir tatlim ;)

gülhancim canim taş atip durma bana kiz :D 4.günümdeyim..süper gidiyorum işte :) seni yakalicam :D her ne kadar aramizda 13 kiloda olsa :)))

ay kafam sulandi ne yazcagimida unuttum yahu..kusuruma bakmayin valla :( cokta uykum geldi..

hepinizi kocaman öptüm yarin görüşürüz inşaAllah :)

gülhandan diyetini nasıl yaptığını nekadra spor yaptığını ayrıntılarıyla isitiyorummmm
en kısa zamanda 10 kilo vermem lazımmafoldumbenmafoldumben

gülhandan diyetini nasıl yaptığını nekadra spor yaptığını ayrıntılarıyla isitiyorummmm
en kısa zamanda 10 kilo vermem lazımmafoldumbenmafoldumben

benimde benimde benimdeeeee senağlamasenağlama 19 kasım yıldönümümüz o zzamana kadar vermem lazım of pof... benneyaptımki

Fulyacım şimdi nasıl kızın uyuyomu , her yerini soyup bi baksaydın incinmiş zedelenmiş bi yeri varmı diye cnm

şimdi uyudu cnm.gündüz uyutmadık..
kafasını vurdu tatlı yaa hala şiş kocaman ve morardı :((
ama baska bişeyi yok inşallah
doktoru kendinden gecme kusma var mı diye sordu yoktu sükür.ondan hastaneye götürmedim

merhaba kizlar a.s.

sabahtan beri okuyorumda bi yazamadim :) serros sabahtan beri beni cok ugrastirdi :S 2 kere kustu kuzum yemegini..üstünü degistir,banyo,tekrar gidir,tekrar yedir derken koca gün hiçbişi yapamadim :S

diyetim 4.gününde de süper gitti elh :) sporumuda hem aksam hem sabah yaptim..ama her kasım agriyor valla :) nineler gibi kalkiyorum oturuyorum oyy oyyy diye :)))

fulyacim cok gecmiş olsun canim..cok üzüldüm valla :( inşaAllah bi daha kötü bişi gelmez zeynepcigin basina :(

burcucum ek gidalara gecmissin..hayirli olsun tatlim :) ama bence yogurdun içine zeytinyagi koyma..cünkü kagan anne sütünü cokca aliyor..bagirsaklarinda bi problem olmaz muhtemelen ;) boşu boşuna cocugun agiz tadini bozma ;) bence ikisine birden basla..ceyrek elma ve 3-5 kaşik yogurtla..elmayi sabah ile ögle arasi,yogurduda 4-5 gibi ver..ki düzeni şimdiden olussun tatlim ;) kilosuna da hiç takilma..anne sütü cok besleyici..ama bazi yönlerden eksik kaliyor bi süre sonra..adi üstünde ek gidalara baslaniyor ;) maşaAllah zaten 5.5 ay aldi tam anne sütü aldi ;) inşaAllah ayi dolmadan gereken kilosunu alicaktir tatlim ;)

gülhancim canim taş atip durma bana kiz :D 4.günümdeyim..süper gidiyorum işte :) seni yakalicam :D her ne kadar aramizda 13 kiloda olsa :)))

ay kafam sulandi ne yazcagimida unuttum yahu..kusuruma bakmayin valla :( cokta uykum geldi..

hepinizi kocaman öptüm yarin görüşürüz inşaAllah :)

sağol tubacım..allah hepimizin bebişlerini korusun..
bittim resmen

Ay yatmadan yazayım

Tubacım hadi benı yakala ne istersen benden söz alıcam sana heheheheheh

Özlem özel birşey yapmıyorum canım.Sabah bildiğin dıet kahvaltı domates peynır salatalık ve 1 dilim cavdar yada tam buğday ekmeği sekersız cay aralarda yesıl elma ve yesıl cay acıkırsam salata az yağlı akşam evde ne varsa 8 yemek kasığı yanına salata cacık ama tatlı hıç yemıyorum.Haftada 3 gunde power plate yapıyorum 15 dakıka 2 gunde 40 dak yuruyuş.Beyaz ekmeğin kokusunu bıle unuttum.
Gecen gun 2 sekerpare yedım vıcdan azabı cektim resmen işte böyle cıcım ama daha gitmesi gereken 8 kılocuk var

fulyacım geçmiş olsun güzelim ya okuyunca çok üzüldümm büyüdükçe daha da zorlaşıyor yaramazlarr

benim cumartesi misafirim gelecek temizlikçi alıcaktım o da doluymuş iş başa düştü ama nasıl yetiştiricem bilmiyorum evim aldı başını gidiyor
okul da var poffffffffffffffffff
Ahseni uyuttum şimdi bende yatıyorum sabah dr a gidicem orta kulak iltihabına doğru gidiyormuş kulağım ilaçta kullanamıyorum bakalım damlayla geçmiş mi
yarın akşamda temizlik yapıcam gelemeyebilirim herkesi öpüyorumm

herkese günaydınnnnn
herkes iyidir umarım arkadaşlar kuzucuklarınızla sizlere güzel bir cuma diliyorummmm

cumanız mübarek olsunopuyorumnanaktan

gunaydın hanımlarrra.s.
ayy daha kendıme gelemedım oglum gece cok huzursuzdu 2 saatte bır kalktı uyuyamadı hemen yavrum ne derdı vardı anlayamadım ates falanda olmayınca hastalıgıda anlasılmıyorkı bır derdını anlatabılse kuzucugum
cerencım gunaydın fıstıgım a.s.
esencım gesmıs olsun dıkkat et kotu olur kulak ıltıhabı:1hug:

Back
X