• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

burcu tatlım sımdı okudum hayırlı olsun ek gıdaya gecısınızkaydirigubbakcemile2
gor bak sen benden once oturtursun ek gıda duzenını kaydirigubbakcemile2
senınde 6 ay oldu baslaman ıyı olcak cnm
kaganımızda degısık seylerın tadına baksıın artık
cnm bu arada dısle ılgılı bısey dedımı
100gr almasıda artık normal o kadar haraketlılerkı nasıl kılo alsın bu mınık canavarlar bızımkıde aynen
kagan gıbı cok haraketlı

Günaydın Kızlar,

Biz yıne cok guzel uyuduk bu gece 7 de uyandık.Simdi kahvaltımı yapıcam tabı kucakta Borayla.Sonra spora gıdecem.Havada cok guzel sonra ne yapsam kı acaba

anam kızlar 2008 mayıs annelerınde dıkkatımı cektı hamıle olanlar varmıs :1shok:
bıan kendımı koydum onların yerıne dusunemıyorum seneye tekraar hamıle kaldıgımı ama bellı olmaz dımı
olur mu olur
aslında guzel olurdu bı bısene calısır sonrakı bı senede ızın derken erzurumu bıtırırdıkte hayırlısı bakalım
cogumuzun ılk bebegı 2. yı hemen bı dahaı seneye dusunen varmı acaba

günaydın herkese hayırlı cumalar nasılsınız kızlar

burcu tatlım ek gıdanız hayırlı olsun kağanıma yarasın yedikleri:)

kızlar duru dün beni çıldırttı uyumadı hiç iki buçuktu uyuduğunda acayip uykum var mesai nasıl biter bilmiyorum kızlar

burcucum ek gidalara gecmissin..hayirli olsun tatlim :) ama bence yogurdun içine zeytinyagi koyma..cünkü kagan anne sütünü cokca aliyor..bagirsaklarinda bi problem olmaz muhtemelen ;) boşu boşuna cocugun agiz tadini bozma ;) bence ikisine birden basla..ceyrek elma ve 3-5 kaşik yogurtla..elmayi sabah ile ögle arasi,yogurduda 4-5 gibi ver..ki düzeni şimdiden olussun tatlim ;) kilosuna da hiç takilma..anne sütü cok besleyici..ama bazi yönlerden eksik kaliyor bi süre sonra..adi üstünde ek gidalara baslaniyor ;) maşaAllah zaten 5.5 ay aldi tam anne sütü aldi ;) inşaAllah ayi dolmadan gereken kilosunu alicaktir tatlim ;)

Sağol cnmmmm :))) şu elma işinide cam rendeden geçirip süzüyduk dimi ya öyle kalmış aklımda, vallahi tubacım başta biraz mralim bozuldu az almış diye ama sonra düşündüm sağlıklı önemli olanda bu, zaten onun yaptığı hareketleri ben yapsam bırak kilo almayı zayıflamaya başlarım( yakında kağanı taklit etmeye başlasam iyi olucak :))) ) annem dün hiç mralini bozma emeklemeye geçen çocuklar zaten az kilo alır dedi banada mantıklı geldi...

Ay yatmadan yazayım

Tubacım hadi benı yakala ne istersen benden söz alıcam sana heheheheheh

Özlem özel birşey yapmıyorum canım.Sabah bildiğin dıet kahvaltı domates peynır salatalık ve 1 dilim cavdar yada tam buğday ekmeği sekersız cay aralarda yesıl elma ve yesıl cay acıkırsam salata az yağlı akşam evde ne varsa 8 yemek kasığı yanına salata cacık ama tatlı hıç yemıyorum.Haftada 3 gunde power plate yapıyorum 15 dakıka 2 gunde 40 dak yuruyuş.Beyaz ekmeğin kokusunu bıle unuttum.
Gecen gun 2 sekerpare yedım vıcdan azabı cektim resmen işte böyle cıcım ama daha gitmesi gereken 8 kılocuk var

aferin kız sana gülhannn :))) iftihar ediyrum seninle ( ben veremiyorumya ondan :))) )
kaydirigubbakcemile3
fulyacım geçmiş olsun güzelim ya okuyunca çok üzüldümm büyüdükçe daha da zorlaşıyor yaramazlarr

benim cumartesi misafirim gelecek temizlikçi alıcaktım o da doluymuş iş başa düştü ama nasıl yetiştiricem bilmiyorum evim aldı başını gidiyor
okul da var poffffffffffffffffff
Ahseni uyuttum şimdi bende yatıyorum sabah dr a gidicem orta kulak iltihabına doğru gidiyormuş kulağım ilaçta kullanamıyorum bakalım damlayla geçmiş mi
yarın akşamda temizlik yapıcam gelemeyebilirim herkesi öpüyorumm

Kolay gelsin sana cnm bide geçmiş olsun
opuyorumnanaktan
herkese günaydınnnnn
herkes iyidir umarım arkadaşlar kuzucuklarınızla sizlere güzel bir cuma diliyorummmm

cumanız mübarek olsunopuyorumnanaktan

Günaydın cnm, seninde cuman mübarek olsun
opuyorumnanaktan

gunaydın hanımlarrra.s.
ayy daha kendıme gelemedım oglum gece cok huzursuzdu 2 saatte bır kalktı uyuyamadı hemen yavrum ne derdı vardı anlayamadım ates falanda olmayınca hastalıgıda anlasılmıyorkı bır derdını anlatabılse kuzucugum
cerencım gunaydın fıstıgım a.s.
esencım gesmıs olsun dıkkat et kotu olur kulak ıltıhabı:1hug:

burcu tatlım sımdı okudum hayırlı olsun ek gıdaya gecısınızkaydirigubbakcemile2
gor bak sen benden once oturtursun ek gıda duzenını kaydirigubbakcemile2
senınde 6 ay oldu baslaman ıyı olcak cnm
kaganımızda degısık seylerın tadına baksıın artık
cnm bu arada dısle ılgılı bısey dedımı
100gr almasıda artık normal o kadar haraketlılerkı nasıl kılo alsın bu mınık canavarlar bızımkıde aynen
kagan gıbı cok haraketlı

Aysuncum recebime noldu yavs, kız cidden hepsine ayı anda oluy ne oluysa , neyse bugün araşırız zaten, bide kız bizim dahili hatta sapuk var he dün gece 12de arayıp kapatınca eşim çek fişini boşver dedi bende öyle yaptım, sen aramadan önce benim cebime çağrı atarsın ben takarım fişini lurmu cnmmmmmopuyorumnanaktan

Gunaydın Aysun,Burcu ve Banucum,

Hava super aysun Borayı alıp belki parka gıderız.Ne ikincisi kız allah korusun.

Burcu sağol canım.Kız senınde dibinde spor salaonu varmış.Hala ne oturuyosun evde.Esın 1 saat bakıversın işte.

Banucum nasılsın

Gunaydın Aysun,Burcu ve Banucum,

Hava super aysun Borayı alıp belki parka gıderız.Ne ikincisi kız allah korusun.

Burcu sağol canım.Kız senınde dibinde spor salaonu varmış.Hala ne oturuyosun evde.Esın 1 saat bakıversın işte.

Banucum nasılsın

:)))) haklısın da cnm onu yapmak için biraz kendimi frenlemem lazım sıkıya gelemiyorum bu aralar :)))

gunaydın kızlarrrr
burcu canım hayırlı olsun ek gıdaya geçişiniz kılosunu kafana takma hiç,gayet normal anne sütüyle beslenen bı bebekte 100gr ee bıde hareketlı dıyosun benım kızda aynı cok kılolu degıl her gören aa pek bı zayıf dıyo kendını bılmez ınsan cok olunca pıyasada:oklava: neysekı ben takmıyorum anne sutuyle beslenıyo dıye ben babymıx verıyorum yogurdu daha mayalamadım hic ama pastorıze sutle mayalanması gerektıgını bılıyorum 5 çay kasığından fazla yedıremıyorum ama senınkıde hemen alısamaz baya ugrasacan sımdıden kolay gelsın canım

incıhan kolay gelsın sporun bu mayıs annelerı bırden manken gıbı olucak bı bız kalıcaz göbeklı galıba:roflol:

esen sanada ev işlerınde allah kolaylık versın hem iş hem temızlık hem bebek çok zorr çokkk

yahu ben bu koşusturmaya 50 kıloya düşmezsem 80kılodan yazık bana dakka boş vaktım yok vallahı

sabah durunun içini çeke çeke aglamasına uyandım ruya goruyo du galıba nasıl içini cekıyo dudaklarını büzüp bı gorseydınız içim sızladı kuzucuğa kalktım emzırdım yattım yanına ona bişey olucak dıye ödüm kopuyo
anne olmak gercekten cok baskaymış yenı anlıyorum opuyorumnanaktan

burcu hayırlı olsun ek gıdanız canım bizde başladık hiç üzülme bizimki yoğurdu çok seviyor hergün yiyor mutlaka. birde bak artık suda ver kağana. ek gıdaya başladığın için su ister çocuk. bizim dr hazır suyu kaynatıp içirin diyor. mamasını filanda bu sudan yapıyoruz.her öğünden sonrada su veriyorum nasıl içiyor.

gunaydın kızlarrrr
burcu canım hayırlı olsun ek gıdaya geçişiniz kılosunu kafana takma hiç,gayet normal anne sütüyle beslenen bı bebekte 100gr ee bıde hareketlı dıyosun benım kızda aynı cok kılolu degıl her gören aa pek bı zayıf dıyo kendını bılmez ınsan cok olunca pıyasada:oklava: neysekı ben takmıyorum anne sutuyle beslenıyo dıye ben babymıx verıyorum yogurdu daha mayalamadım hic ama pastorıze sutle mayalanması gerektıgını bılıyorum 5 çay kasığından fazla yedıremıyorum ama senınkıde hemen alısamaz baya ugrasacan sımdıden kolay gelsın canım

:)) sağol cnmm :)) yoğurdu yatmadan önce mayaladım gece dolaba koydum, vermeden 1 saat önce fln meydana çıkartıcam, bakalım yicekmi sıpam :))) biraz böyle deniyim olmazsa bende babymixe geçerim bakalm, şimdi kağan uyudu uyansın m.suyunu vericem tubanın dediği gibi öğlene kadar, bide benginin dediği gibi yarım meyve, öğlen yine emziricem öğleden sonra yoğurt denicem bakalım içinede sibelin dediği gibi z.yağı eklicem 1 çay kaşığı kadar :))) bide içimi bi heyecan sardı sorma :))) ilk defa yabancı bişilerle karşılaşacak oğluş bakalım ne yapıcak :)))

Son düzenleme:
burcu hayırlı olsun ek gıdanız canım bizde başladık hiç üzülme bizimki yoğurdu çok seviyor hergün yiyor mutlaka. birde bak artık suda ver kağana. ek gıdaya başladığın için su ister çocuk. bizim dr hazır suyu kaynatıp içirin diyor. mamasını filanda bu sudan yapıyoruz.her öğünden sonrada su veriyorum nasıl içiyor.

:))Sağol cnmm :)) bende bu su işini merak ediyodum söylediğin iyi oldu, kız belki saçma gelicek ama içim kıpır kıpır oldu be heyecan yaptım :)))
kaydirigubbakcemile3

:))Sağol cnmm :)) bende bu su işini merak ediyodum söylediğin iyi oldu, kız belki saçma gelicek ama içim kıpır kıpır oldu be heyecan yaptım :)))
kaydirigubbakcemile3

yok be seni burda en iyi anlayacak olanlar biziz canım..
bende öyle olmuştum hala birşeyleri ağzına verdiğimde böyle damağını bastıra bastıra yiyorya ölüyorum ona.
hele yoğurdu kaşık kaşık veriyorum bir yutuyor maşallah :nazar: o yedikçe ben yemiş gibi oluyorum :emir_bebek: :emir_bebek:

Günaydınlar Herkese,

Herkes gibi bendede uykusuzluk sorunu var gece sadece 4-6 arası uyuyabildim.2 saatlik uykuyla işe geldim gözlerim açık uyuyorum resmen.
Ne dişmiş çıkmak bilmiyor yaaaa.Dentinox sürdüm dün akşam uyuyacağı zaman.Fayda etmedi o kadar ağladıki paranox fitilde attım sonunda bayıldı artık.Bu haftasonu anneme gidiyoruz kalmaya çünkü ben biraz daha uyumazsam hasta olucam gözlerimin altı morardı resmen.
Babam onları alacak öğlen bende işten çıkınca gidicem.Gerçi bebekle biryere kalmaya gitmek mesele.O kadar eşyayı taşı bide.

Esencim çok geçmiş olsun tatlım bide bu halde iş yapacaksın allah yardımcın olsun.

Gülhancım valla süpersin ben bu iş ve bebek temposundan inan spora vakit ayıramıyorum ama en kısa zamanda bişeyler yapmam lazım o kesin.

Back
X