Günaydin Kizlar,
Yazamadim birkac gündür, okudum ara ara ama aklimda pek birsey kalmamis. Kafam kazan gibi, uykusuzum kac gündür.
Gecen doktora gittik, Doruk idrarini yaparken hafif titriyordu, idrar tahlili yaptilar ve bir sorun cikmadi. Olabilecek birseymis, endise edilmeye gerek yokmus...
Bunun disinda, iki gündür kabiz oglum, habire gaz cikartiyor ama bir türlü kakasini yapamiyor. Bundan dolayida huzursuz ve uykulari bölük pörcük oldu. Üstüne birde dis sorunu eklenince...
Ya armut ve havuc püresi disinda pek birsey vermedim aslinda, bunlari yiyipte kabiz olan bebisler var mi? Sanirim armut yapti, havucun yaptigini sanmiyorum, Birde armutu feci sevdi Doruk epeyce yedi. Sanirim ölcüyü kacirdik...
Burcu Kagan'da ek gidaya gecmis, videosu cok hostu. Dorugunda ilk havuc püresi yerkenki videosu var ama cok uzun oldugu icin yükleyemiyorum. Simdi havucu cok seviyor kuzucugum. Ilk kez cok sasirmisti.
Birsen gecmis olsun canim, sanirim iyice yoruldun ve yiprandin. Ama kendine cok eziyet etmen dogru degil ki! Sonucta sana destek olan bir ailen, seni seven bir kocan ve iki tane dünya tatlisi oglun var. Hastalanirlar tabi, bu cok dogal. Üzülmende anlasilir ama kendini suclama lütfen...
Fulya, cok gecmis olsun sana da canim. Iyiki birsey olmadi kuzuna. Dilerim bir daha yasamazsin/yasamayiz böyle bir korku.