pif ya saat 1 oldu ben daha sadece mutfagi temizledim yaaa..nerde benim motorummmmm

sporumu yaptim..serros kalkti..ay buarada bugun geri geri gitmeyi ögrendi ay cok komikmiş yaaa

hülya söylemişti gazel geri emekliyor diye

gözümde pek canlandiramamiştim..ileri gitsin diye biraz uzagina oyuncaklarini koydum..2-3 dakika sonra mesafe epey büyüdü geri gitmekten :)))))
kizçem dolmasini,bende uzuuun süredir (!) yemedigim köftemi yedim

artik iş vaktiiiii motorumm gel yavrum
tebrikleriniz için cok cok teşekkürler kizlar :)
pinarcim tebrikler tatlim a.s. senin spor baya iyi..aslinda gitmedigin günlerde de yürüyüş yada aerobik yapsan dahada verirsin..2 haftada 2 kilo süper valla

yanliş hatirlamiyorsam tabi

ay bende bide yürüyüş katsam süper olcak..dün reglim bitti..bugun sevgili temizliğimi bitirip 1 saat yürüyüşle basliyim en iyisi bugun :) gitsin kiz kilolar cabuk cabuk

madem açız madem yoruluyoruz ne kadar kisaltsak kardir
cerencim (gercek ceren kaydirigubbakcemile3 ), sibelcim sizede basarilar kizlar a.s. cok sevindim adiniza

baslamak bile yeterince moral veriyor insana
sibelcim wenice pendik sahilde var..viaporttada var ama cok küçük..
birsencim seninde dinlenme gününmüş bugun he

benim içinde keyif yap

bende temizlik yapaym pif
gülşah hanimmm bakiyorum tatli diye diye ölüyorsun..kizim ne ihtiyacin var tatliya

bolbol su iç,yeşillik ye..sütün artar zaten

sütünü bahane etme kilo için

şaka bi yana inşaAllah sende biran önce girersin diyete..ben girdim ya herkes girsin herkes rahatlasin istiyorum

gülhanin bana laf sokmalarini şimdi daha iyi anliyorum
burcucum elmanin alerji yaptigini hiiiç duymadim..eger ondansa ilkkez duymus olcam :) sütten geçen bişide alerji yapmiş olabilir tabi eger alerjiyse..kesmek yerine 3 gün devam etseydin öyle daha net anlardin..neysem doktora git bakalim ne dicek

muhallebiyi sulandirma canim..önce normal ölçülerinde ver..hatta ond diret..alişmasin cok fazla sulu şeylere..6 ayini bitircek nerdeyse..hafif kati,pütürlü şeylere alişsin ki ileride sorun yasamasin tatlim..
aysuncum kadir tugcuyu bende cok begeniyorum..sitelerinede üyeyim..özellikle hastalik konusundaki yazilari cok mantikli geliyor..zaten bi doktorda en sevdigim şey "sebep aciklamasi"dir..benim jinekolog öyleydi ya..her şeyi anlatirdi..içim rahat ederdi..çocuk doktorum pek öyle degil..anca ben sorcamda anlatcak..napiyim bende 1000tane soru sorup suruyorum

o görevini yapmassa böyle yaptirirlar dimi ama

inek sütü konusuna gelince..ben 5.ayin bitimi,6.ayi baslangiciyla serraya inek sütü vermeye basladim..yogurdu zaten hep onunla yapiyordum..mamasini,muhallebisini,kahvaltisinida 6.aya girdigimizden beri yari süt yari suyla yapiyorum..mamadan cok daha faydali oldugunu düşünüyorum..zaten sitesinde okursan cok güzel aciklamasini yapmiş..mamami sütmü konusunda
filizcim oglus kabiz olmus iyice he

valla hayatim herşeyi denedim..ama en güzel sonuc gülhanin dedigi gibi kuru erik..enson dün verdim..sabaha kadar 2 kere dolu dolu cikti yavrum..
ay güya gidiyordum cenem düştü..motorum gel gidiyoruzzzzz

opuyorumnanaktan