ayy kızlar günaydın..
nasıl bi başlangıç anlayın artık halimi,dün o kadar yorulmuşumki bende sibel senin gibi 9 da sızmışım koltukta ezelide izleyemedim..eşim geldiğinde ağlıyodum bende dayanamadım artık dağhana oğlum neden böyle yapıyosun diyip duruyodum arada kızıyodumda bağıra bağıkra ağladım o da bana bakıp gülüyodu,eşim geldi halime acımış olacakki o soğukta çocuğu aldığı gibi bezi değiştirmeye çıktı yanlış almışda 4+ almı 4 numara alacağına..tabi bizimki yolda onunda canına okumuş ağlaya ağlayaa gitmiş arabada derdide kucağa gelemk istiyo bizimkide markete kadar almamış kuccağına orda sustu diyo,tabi markete girerken mecbur almış merdiven olduğundan,dönerken geri oturmamış tabii,neyse eve geldiler ama kan revan içinde bi elinde araba bi elinde Dağhan ölmüş kociş..uyumamışda bizimki neyse yemek söyledik dışardan yedik ve benimki 3 buçuktan beri uyumadığı için yemek sonunda ağlamaya başladı emzirirken uyudu ve bidaha da 1 e kadar uyanamadı.. :)) sonra 3 ve 6.30 ..neyse bende dinlenmişim ama bugün sanki kaldığımız yerden devam ediyoruz.şimdi ayağımda uyuyor beyfendi,zorla yatırdım kucağımda ölüyorum sırtım öyle ağrıyoki yataktan zor kalkıyorum.neyse sabah dışarı çıkalımda muhallebiyle,bi de Ayşecim nuk u alıyo demişti emzik alıyım bi de onu deniyim dedim,ama anamı ağlattı bu sefer anahtarla kandırdım iki eczaneye bakana kadar ama ikincide arabamızı bırakıp 3. eczaneye kucakta gittik.neyseki buldum aldım,gelirken eczaneden arabayı aldık oturttu ağlaya ağlaya eve geldik ,afedersiniz k....mdan su ter aktı yokuş çıktım da..neyse emzirdim uyudu yatırırken yatağına uyandı tekrar denedim yine uyandı 3. de yien...çıldırmamak elde değil..,şimdide ayağımda uyuyor işte.
Burcu seni öyle iyi anlıyorumki,umarım gülhan ,aslı ve benim aramıza katılmazsın..
geçmişe bakamadım kızlar bi ara bakıca ama şimdi şunu ayağımdan bırakıyımda çantam bile orta yerde duruyo,bide şu emziği kaynatıcam hadi görüşürüz...