bu topici yeni farkettim...
mutahhara ve ugurnuriye tavsiyeleriniz için gerçekten çok teşekkürler...
kıyafet v.s bizim için biraz uzak tabi şuan daha çok yeniyiz...benim şuan ki en büyük sorunum iştahsızlığım, bulantı ve kusmalarım...bunun dışında bir sorunum yok Allaha şükür
ay mutahhara o kadar duygulandım ki tavsiyelerini okuyunca zaten çok ağlak oldum hamileliğimde, çok sevindim mutlu oldum bizleri düşündüğün için inan. sizin topiğe göz ucuyla baktığımda çok imrenmiştim sizlere gerçekten çok sıcaksınız tüm mayıs anneleri. inşallah bizlerde sizlerin yakaladığı dostluğu, kardeşliği yakalarız daa yıllarca bunu sürdürebiliriz. çok teşekkür ederim yeni mayıs anneleri adına ben, bundan sonra sık sık buraya gelip tavsiyelerinizi okucam..:1hug:
Çok güzel bi topic olmuş kızlar tşk lerrr tavsiyeler için.a.s.
evet benim de en büyük şikayetim halsizlik ve bulantı. aşırı bulanıyo midem:umursamaz:
açlığa gelemiorum hele açken daha bi bulanıyo..mirmirmirmir
süper bende çok duygulandım teşekkürler tavsiyeleriniz için. bende sürekli ağlıyorum onun dışında pek anlamadım hamileliğimi opuyorumnanaktan
tecrübeli annelerimiz hepsinize çokkk teşekkür ediyorum. Verdiğiniz bilgiler yazılı bilgilerden daha kıymetli inanın. çünkü bunlar tecrübe..
Benim bir sorum olacak. Ben hamile kaldığımdan beri 2 günde bir acayip kabuslar görüyorum. Geçen gün dev albatros kuşları insanları yakalayıp uçuyorlardı, dün gece ise düşük yaptığımı kan revan içinde kaldığımı gördüm. Sizinde böle acayip rüyalarınız oldu mu? Yoksa benim mi bilinçaltım çok zengin??:uhm:
oluyoo du cnm iki bebeğimden hep birini görüyordum biri küçücüktüüü
yada yoktuu hep erken doğuma gidiyordummm......
Aman doğdular şimdi bişey olsa onun daha kötüsünü görüyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?