kesİnlİkle normal doĞum kızlarrrrrr
hİÇ korkmayın etrafınızdakİlere aldırmayın. Ben normal yaptım Çok memnunum..
Kızlaaaaar hiiiiiiiiiiiiiiiç bişi sürmedim çatlamadım çünkü içten nemlendirdim günde 4.5 lt su içtim kesinlikle tavsiye ederim a.s.
2009 mayıs anneleri merak ettiğim bir şey var. dogum zamnlarınız sat 'ınızla uyumlumuydu. yani doktorun verdiği dogum tarihiyle aradaki fark nedir? ne kadar önce ne kadar onra dogum yaptınız?
evet canım benimki uyumluydu.sat 5 ağustostu normal doğum tarihim 12 mayıstı fakat sezaryan olduğu için bir hafta erken yani 5 mayısta aldı doktorumuz a.s.
sat benimkiyle aynı
teşekkürler güzel annea.s.
rica ederim canım. sizin topiklerinizi takip ediyorum ve fırsat buldukça da cevap yazıyorum sorularınıza. çok güzel bir dönem hamilelik tadını çıkarın.ben en çok tekmelemelerini özlüyorum. çok özledim hamişliği ama başka çocuk düşünmüyoruz biz. allah sağlıklı uzun ömür versin bir tane olsun. allah isteyen herkese versin. hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın
teşekkürler kaç yaşına kadar kullanılıyo ben diyorum şöyle 5 yaşına kadar falan yatabilsin oyüzden beşik daha mı kullanışlı olur bilemedimmben park yatak kullanıyorum.kullanışlı gerçekten.ben ikinci bebeğimi 2-3 yıl sonra düşünüyorum.o doğunca ilk bebeğime oda alıp park yatağı ikinci bebeğimde kullanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?