2009 Mayıs Annelerinden 2010 Mayıs Annelerine Tavsiyeler :)

valla bayıldım bu topiğe.ben hamileliğimi erken öğrendim.27. günümde test yaptım ertesi gün beta hcg 67 çıktı ve çok üzüldüm.şimdi sürekli yatıyorum.dr kanama ya da ağrı olursa gel dedi.şimdi tek derdim kese ve kalp atışları.ama bu arada çok tedirginim 2 gün önce rüyamda düşük yaptığımı dün de tüp bebek uyguladığımızı ama tutmadığını filan gördüm.umarım seneye ben de sizler gibi tecrübelerimi anlatırım :)

cnm tuzlu krakerler yemeye calis bulantin icin faydasini görceksin...mide bulantisi sabahlari oluyor genelde ve de gece yataga uzanirken...halsizlik icin de dr verdigi demir haplarini hic aksatmadan icmen gerekir...sabahtan aliyordum ben haplarimi öyle kendime geliyodumm...mirmirmirmir

çok güzel olmuş bu topic teşekkür ederiz
benim iştahsızlık bulantı kusma ve halsizlik kusmak bulantı beni gerçekten çok yordu
midem bulanınca naneli bi sakız atıyorum ağzıma sanki iyi geliyor

2009 mayıs anneleri gerçekten bu paylaşımınız için tebrikler..Bu şekilde hem sizin tecrübelerinizden faydalanmış, bir nebze de psikolojik rahatlıga ermiş oluruz inşallah..

HaTTa ben hemen sorsam sorumu :)) Sizin bebişlerinizin gelişimi SAT ile uyumlu muydu hep? Mesela benim SAT a göre 7+2 iken vajinal ultrasonla baktıgımızda 5+6 cıkmıştı ve bu yüzden kalp atışını duymadık henüz.. Bu normal mi? Haftaya kadar ümitle mi, korkuyla mı beklemiliyim sizce ??

yok hayatim uyumlu degildi..ileri geri oynayabilir..serra bi ara mesafeyi iyice acmişti..hele ayrintili ultrason zamaninda sat ile ölcüm arasinda 3 hafta fark vardi..ileride gidiyordu..ama sonlara dogru sat ile uyum saglaniyor genelde..sen ümidini asla aybetme hiçbir durumda önünde uzun bi maraton var..ümitsiz gidilmez o yola

Ama benimkinin kalp atışını duyamayıp da doktor öyle deyince iiyice gerildim işte.. Teşekkür ederim..

Ama benimkinin kalp atışını duyamayıp da doktor öyle deyince iiyice gerildim işte.. Teşekkür ederim..

canım,Melih Kaan'da hep 2 hafta önde göründü ultrasonda. normal zamanında doğdu sadece biraz iriydi. 4 kilo kadarkaydirigubbakcemile3 endişelenme. geç yumurtlama filan olmuştur belki. inşallah dilediğin gibi olur!!opuyorumnanaktan

kızlar çok saolun çok güzel bir tpopic olmuş bugün farkettim takip ederim artık

İnşllah öyledir,hayırlısıyla..Teşekkürler..

benimde miğdemde acayıp bir yanma varrr napsam bilmiyorum sürekli bişiler yiyorum tuzluu bulantı fln yok amaa böle giderse kaç kilo olurum bilmemmm :ecrin_bebek:

benimde miğdemde acayıp bir yanma varrr napsam bilmiyorum sürekli bişiler yiyorum tuzluu bulantı fln yok amaa böle giderse kaç kilo olurum bilmemmm :ecrin_bebek:

canım midedeki yanmanın çözümü çok basit. rennie veya gaviscon tarzı şuruplar var. bebeğe ulşmıyor bile. yani hiçbir zararı yok. ben hamileliğim boyunca şişelerce içtim. hatta çantamda taşırdım. yolda sokakta bi kenara çekilip şişeyi kafaya diktiğimi bile biliyorumkaydirigubbakcemile3
ama son aylarda çok daha fazla olacak,o zaman bu şuruplar kesmeyecek. doktor bir hap vermişti o zamanda. o da çok iyi geldi. ama daha çok var tabi o günlerinizekaydirigubbakcemile2

Bu topiği yeni farkettim.Çok teşekkür ederiz a.s. Ben doğum mevsimini sormak istiyorum.Yaz bebeği avantaj mı dezavantaj mı sizce? Hamilelik kışa geldiği için daha rahattır herhalde

Bu topiği yeni farkettim.Çok teşekkür ederiz a.s. Ben doğum mevsimini sormak istiyorum.Yaz bebeği avantaj mı dezavantaj mı sizce? Hamilelik kışa geldiği için daha rahattır herhalde

cnm benim yaz bebeği olmuyor ki mayıs bebeği ...genelde mayıs çocuklarıu nisan sonu mayıs başı geldiii...çok büyük Avantj bence kışın gebeliğinizi yaşayacaksını tam havalar ısıncak enerjik şekilde bebeğinle karşılayacan yazı...

yani kışın insan miskin olur hava soğuk karanlık yağmur çamur yatasın gelir
gebelikde zaten yorgunluk halsizlşk oluyor tam yatılcak zaman

tam kalakacaksın bebişin geliyor sonra çok sıcak olmadan bebeğiniz serpilcek benim bebişlerim yazın hiç isilik olmadılar küçük olmadıkları için günde 2 kez yıkadım rahattım yani..........sonra kışa girerkende büyüyor kışında rahst olacağız...
gebeliği kışta yaşamanın tek dez avantajı nezle girp riski var...
bebekler içinde aynı şeyyy gecerliii....ama gerisi için süper bii zaman bence

çok güzel bir topic olmuş...
bende haziran gözüksede mayıs annesi olucam gibi geliyor...
evet mayıs bebeği tam güzel zamanda doğuyor bencede..ne aşırı sıcak ne de aşırı soğuk...ne de olsa insan özellikle ilk bebekte acemilik çekiyor ay üşütücem mi pişik mi olacak diye...

Çatlaklar için önerisi olan var mı?Ne kullandınız akannehir

canımbenim önerim bebek yağı....drlar genelde kuruyan cildinizi nemlendirin de ne ile nemlendirirseniz nemlendirin diyorlar....eğer karnında tüylenme başlarsa sakın badem yağı kullanma çoğaltıyor...
kızlar cildiniz kuruduğu için (tabi ilerki dönemlerde) bol bol kaşınacak..aynı şekilde göğüslerde...sakın kaşımayın kaşırken farketmeden yırtılmaya neden olursunuz...avucunuzun içi ile sıvazlayın...benden fikirler bunlar...
daha önceki hamileliğimden bilgiler sakın daha 5 haftalıksın tecrüben yok demeyin...:))

valla kızlar doktorum pahalı bir krem önerdi onu sürdüm...baştan bebek yağı sürdüm.......vazalin sürdüm...olmadıı çatladımmmmmmmmmmmm hemde 3 aylıkken ve 6 aylıkken oldu çatlayan çatlıyor kızlar yaa annem ik doğum yapmış ki kardeşimde kapılarda geçemiyorduu tek bir çatlağı yokk ama ben çokkkk çatladımmm

ben hep bebek yağı sürdüm ( kıllanma yapabilyor dikkat) birde vücut için olan nemkendiricilerden sürdüm arada da bepanthen sürdüm hiç çatlağım yok allaha şükür şu göbekde kalmasa daha güzel olacaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…