Çok güzel bi topic olmuş kızlar tşk lerrr tavsiyeler için.a.s.
evet benim de en büyük şikayetim halsizlik ve bulantı. aşırı bulanıyo midem:umursamaz:
açlığa gelemiorum hele açken daha bi bulanıyo..mirmirmirmir
yok hayatim uyumlu degildi..ileri geri oynayabilir..serra bi ara mesafeyi iyice acmişti..hele ayrintili ultrason zamaninda sat ile ölcüm arasinda 3 hafta fark vardi..ileride gidiyordu..ama sonlara dogru sat ile uyum saglaniyor genelde..sen ümidini asla aybetme hiçbir durumdaönünde uzun bi maraton var..ümitsiz gidilmez o yola
Ama benimkinin kalp atışını duyamayıp da doktor öyle deyince iiyice gerildim işte.. Teşekkür ederim..
canım,Melih Kaan'da hep 2 hafta önde göründü ultrasonda. normal zamanında doğdu sadece biraz iriydi. 4 kilo kadarkaydirigubbakcemile3 endişelenme. geç yumurtlama filan olmuştur belki. inşallah dilediğin gibi olur!!opuyorumnanaktan
benimde miğdemde acayıp bir yanma varrr napsam bilmiyorum sürekli bişiler yiyorum tuzluu bulantı fln yok amaa böle giderse kaç kilo olurum bilmemmm :ecrin_bebek:
Bu topiği yeni farkettim.Çok teşekkür ederiz a.s. Ben doğum mevsimini sormak istiyorum.Yaz bebeği avantaj mı dezavantaj mı sizce? Hamilelik kışa geldiği için daha rahattır herhalde
cnm benim yaz bebeği olmuyor ki mayıs bebeği ...genelde mayıs çocuklarıu nisan sonu mayıs başı geldiii...çok büyük Avantj bence kışın gebeliğinizi yaşayacaksını tam havalar ısıncak enerjik şekilde bebeğinle karşılayacan yazı...
yani kışın insan miskin olur hava soğuk karanlık yağmur çamur yatasın gelir
gebelikde zaten yorgunluk halsizlşk oluyor tam yatılcak zaman
tam kalakacaksın bebişin geliyor sonra çok sıcak olmadan bebeğiniz serpilcek benim bebişlerim yazın hiç isilik olmadılar küçük olmadıkları için günde 2 kez yıkadım rahattım yani..........sonra kışa girerkende büyüyor kışında rahst olacağız...
gebeliği kışta yaşamanın tek dez avantajı nezle girp riski var...
bebekler içinde aynı şeyyy gecerliii....ama gerisi için süper bii zaman bence
Çatlaklar için önerisi olan var mı?Ne kullandınız akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?