- Konu Sahibi KIVILCIM28
-
hande ya valla yazdıklaırnı okurken ne yalan söyliyeyim çok etkilendim.diğer arkadaşalrın yazılarınıda okudum ama ben yazıya dökemem düşüncelerimi o yüzden hiç yorum yazmadım.ama senin yazını okurken babam aklıma geldi.benim babamda içki kumar yüzünden herşeyini kaybetti. şu an belkide antalyanın sayılı zenginleri arasında olabilirdik.ama dediğim gbi bu illet ayrı bişey. annemim hakkını hiç ödemem o yüzden şuan onu iyi şartlarda yaşatmak için elimden gelen herşeyi yapıyorum ve allaha şükür hiçbir eksiği yok.bende üniv.zor şartlarda okudum annemin desteğinle.tabi yaşadığımız bir sürü yıkımlar.her ay eve gelen icralar giden eşyalar annemin çabasıyla hepsi geri gelirdi.ya sonuçta bunlar hayatta iyi bir tecrübe iyiki annem varmış şu an onun sayes,nde çalıştığım yerde iyi bir konumdayım maddi olarak allaha şükür çok iyiyim.en azından kızım için ileride çok parlak bir gelecek hazırladım onun rahatlığı beni mutlu ediyor.her ne kadar sorunlarla bir çocukluk geçirmiş olsakda şu an belki yaşadıklarımızın meyvesini alıyoruz. geleim evlenmeme ben 30 yaşında evlendim. o yaşa kadar hiç evlenmek aklımın ucundan geçmezdi .eşim farklıydı her ne kadar hayır desemde onunla evlenmeden 2 yıl öncesi çıktık nişanlandık.nasıl olduysa beni evlenmeye ikna etti.evlendikl:)) tabi arada eşimin anlam veremediğim kaprisleri olsada eşimi seviyorum herşeyden öte iyiki ikna etmiş evlenmişim ve kızım olmuş bunun için ona ne kadar dua etsem azdır.yoksa hayatta yalnız olarak ölürdüm evlenmezdim çünkü:) iyiki eşim ve minnoşum var hayatt ayrı bir güzel şimdi..
handecim hikayeni okurkaen ufak ufak kesitlerde kendimi buldum hele annene yazdığın mektupta yemek yaparken size ekmek içine kıyma koyup vermesibenim annemde hep yapardı oun off özledim bak şimdi annecimi ya canım seni azminden dolayı kutlarım umarım bu zorlu hayat mücadelesinden sonra aydınlık günler seninle olur herşey gönlünce olur
"Hayatimi anlatsam, roman olur" demistin ya birgün Hande'cigim, gercektende öyleymis. Nasil icimi titrettin bir bilsen...Yasamimdan kesitler buldum, "bu kadar da olmaz!"dedim. Ne cok koca magduru Anne ve baba magduru cocuk var aslinda ülkemizde ve tüm dünyada. Öfkem kabardi babana karsi, Annenin felc oldugu, seninde kiymali ekmek yemeyi özledigini okuyunca. Yasamimiz ne kadar muntazam olursa olsun, silinmiyor bu izler, bu anilar hic canim. Yazacak ne cok sey var aslinda...Ama yarin yolcuyum ve yarida biraktigim uykuma geri dönüyorum simdi. Yazmaya devam edersin umarim.
ne kadar zorlu hayatlar var ve daha basimiza neler gelecek(babam evlendiginde annem 35 yasindaydi daha biz o yaslara bile gelmedik)
Allahim kaldiramayacgimiz yuk yukleme dermansiz dert verme amin
handecimyazdiklarini soluksuz okudum konusacagimiz cok sey var senle bulusalim bence
bende trakya univ den mezunum
Ben bir yaniyla kücük bir cocuktan daha cocuk, diger yaniyla kendi giz'leri icine saklanmis 80'lik bir ihtiyarin ruhuna sahibim. Yani ben bu iki zitligi bünyemde barindirdigim icin, celiskileri, inis-cikislari, kavgalari, hüzünleri olan biriyim.
Filizcim güzel bir başlık olmuş canım, ve gülhancım konunun fikride senden çıkmış sanıırım tebrik ederim,
Bana gelince tahmnimce beni artık tanıyorsunuz zaten :))) kendimle barşığım, özeleştiri yapacak olursam kağan konusunda pimpirik sayılacak kadar aşırı kontrollü desem çok ta yanlış olmaz :)))
Bunun haricinde affediciyim, bir süre sonra kızgınlıklarım küllenir ve aklımda kalan sadece güzel paylaşımlar olur , bu olayın geçerli olmadığı sadece 3 kişi var, kaynanam görümcem ve kaynatam, onları affetmek içinde çok uğraştım çünkü affedip geçmişe atmak ve bir daha anımsamamak insanı rahatlatan sağlıklı bir durum, ama asla haketmediğim bir muamele gördüğümden olacak fazlaca kırıldığımdan affedemedim, affedemiyorum... onlara kızmaktan çok acıyorum bunu farkettim
cok sevdım burayı mayıs annelerı topıcıcne fazla gıremedıgımden burdan daha ıyı tanıdım herkesı ve sunu anladımkı ıyıkı mayıs annelrıyle tanışmısım
herkesın hıkayesını okudum tek tek cevap yazmak ıstıyorum fırsat buldukca
canım dıger sayfaya yazdıgın hıkayenıde okudum okadar guzel anlatış tarzın varkı cok etkılendım dogrusu sankı bır yazarın kıtabından okur gıbı okudum butun yazılarını benı okadar etkılemişsinki gerıye donup dogum hıkayenı bulup onuda okudum :))) ama onu okurken cok agladım zor bır donem gecırmışsın ama sonu cok gzuel olmuş senınle tanışıp uzun uzun sohbet etmeyı cok ısterım ınsallah bırgun ımkanımız olur tatlım
Ah canim, aglatmisim seni:gitme:
Ben kendimi bildim bileli okumayi cok sevdim, siginagim oldu kitaplar. Insan icedönük olunca, kendini cok dinleyince ve sözcüklerle hasir nesir olunca, yazmakta kacinilmaz oluyor bazen. Yazarak kendimi ifade etmeyi cok seviyorum. Esimlede belki bu yüzden evliyimkaydirigubbakcemile3 Bu da ayri bir hikaye, anlatirim birgün müsait bir zamanimda
...
Cok isterim bende seninle tanismayi Semra'cigim. O dünya tatlisi iki kuzunu sevmeyi. Ben bir gün görüsecegimize inaniyorum, hatta kafamda Bursa'ya yolumu düsürme planlari bile yapmaya basladim diyebilirim.hihoyyyt
Dünya ufak aslinda mesafeler uzun olsada...
Ne anlatayım nasıl başlayayım bilemedim.Hepinizin yazdıklarını soluksuz okudum.
Benim çocukluğumda çok rahat ve huzurlu geçti.Babama acayip düşkünüm tüm kızlar gibi belkide.Çok zor zamanlar geçirdiğimizde oldu.Babam çocukluğunda maddi imkansızlıklar nedeniyle hiçbirşeyi istediği gibi yaşayamamış hep bizde onları tatmin ederdi.Ağzımızdan çıkan tek bir lafa bakardı hep. Sevilmek nedir bilmemiş ailesinden o yüzden bizi kucaktan indirmezdi. Bana ayrı bir bağı vardı o yüzden sanırım babasının cenazesinde bile ağlamayan adam benim düğün günüm hüngür hüngür çocuk gibi ağladı.Çok iyi bir geliri vardı ve sosyal yaşantısı.Ben okulumu bitirip çalışmaya başladığım dönemde emekli oldu.Çok sosyal ve iş yaşantısında çok aktif olan adam bunalıma girdi.Annemde mükemmel olan dialogları bozulmaya başlamıştı.Maddi anlamdaki sıkıntıları, bu zamana kadar rahat olan yaşantısının tamamen değişmesi böyle olmasına etkendi belkide.İçki içmeye başlamıştı,gerçi her gün değil ama yinede benim gözümdeki baba modeli birden yerle bir oldu sevgim azalmaya başlamıştı.Halada içkiye bakış açım çok olumsuz.Belkide babamın içinde bulunduğu ruh haline sebep olmasından ötürüdür.Yaklaşık 1 yıldır çok şükür çok nadir içiyor ve çalıştığı içinde kendine güveni geldi.Çok dolu bir adam o halde kalsaydı ben perişan olurdum sanırım.Annemde bize hiç sevgisini göstermeyen çok dominant bir karakterdi.Çok isterdim annemle, babamla konuştuğum kadar rahat olayım.Yada dizine yatırıp benim saçımı okşasın.Ama olmadı.Oğlumun doğumu, anne oluşum bizi birbirimize çok yakınlaştırdı.Ona düşkünlüğüm kat be kat arttı.
İş hayatımda da saflığım herkesin dürüst olduğunu düşünmem kendimi çok kolay açmam sebebiyle amiyane tabirle çok kazık yedim.Akıllandım ama halen arada tekliyorum.İnsanlar yukarılara çıkmak için muhakkak birilerini ezererek ilerliyorlar.İş yaşamımda küçük yaşta çok fazlaca sorumluluk almak belkide toyluğum buna neden.Aynı zamanda beni stres yumağı yapan ağır sorumluluk olgunlaşmamında hızlanmasına neden oldu.Konuşmayı çok severim.O yüzden doğru bir iş tercihi yapmışım.Çok kararsızım aslında,aynı zamanda bazı konularda aksine çok sabit fikirliyimdir.Günü yaşamayı çok severim.Çok ilerisi hakkında planlar yapmak yerine günü yaşamayı tercih ediyorum.Tembelliğimde vardır,bir işi nasıl yapıcam diye düşünerek bir günü geçirebilirim,bazende bir günde 3 günlük işide yaparım.Kısacası dengesizim.Tam bir teraziyim.Estetik benim için çok önemli,Renkler uyum gibi.İnsanlarla çok uzun süre küs kalamam,affediciyimdir.Alınganım,insanların ne düşündüklerini umursamasam da kulak ardı edemem.Yüzüm çok çabuk düşer çok çabukta toparlarım.Çok duygusalım. Çok değer verdiğim insanlarla yaşadığım olumsuz dialoglar bile beni çok sarsar.Sanırım bunlarda gelişime açık yönlerim.
Kocamla tanışmam bir tesadüf sayesinde oldu.Çok zor bir ilişkiden çıktığım dönemde tanıştım.Görüşmeye başladığımda aşık değildim kendini bana öyle bir verdiki sonrasında onsuz yaşayamaz hale geldim.1 yıl içinde tanışma-söz-nişan-düğün oldu.İlişkimizin temeli saygı,anlayış üzerine kurulu.İyiki karşıma çıkmış.Son dakika o hatadan dönmeseydim şuan çok kötü bir halde olabilirdim.Allahıma şükrediyorum her zaman.
Oğlumda Allahın bana bir mucizesi diyebilirim.Bana 3 tane prof aşılama olmadan bebek sahibi olamayacağımı söylemesine rağmen ilk aydan bedenime düştü.O benim hayatımın merkezi.Yaşama sebebim.Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe bende devamını yazıcam.Boğazıma bir şeyler düğümlendi inanın…
hepsi çok güzel ya, gözlerim doldu okurken, aslında herkeste kendimden bişeyler buldum
benim hikayeme gelince, bakalım anlatabilcekmiyim istediğim gibi kendimi, ben eskiden günlük tutardım, uzun zamandırda yazmıyorum deniyeyim bakayım, beğenmezsem silerim :))
2 Mayıs 1979 doğumluyum, bende mayıs çocuğuyum :)) annemin ikinci eşinden olmuşum, annem ilk eşini sevmemiş aralarında çok yaş farkı varmış, ama güzel bir hayatları varmış çok sosyallermiş, her hafta sonu mutlaka sinemaya tiyatroya gidilir yemekler yenirmiş, annem hala daha o günlerine özlem duyar ve iç çekerek anlatır ah salak kafam diye, annemin boşanma işlemleri sürerken doğduğum için ilk eşinin soyadını taşıdım evlene kadar, ilk okul ikinci sınıfa kadar Samatya da okudum, tebeşir lekeli sıralarda yumurta kokan arkadaşlarla :)) evimiz hemen okulun yanındaydı, buzi dondurmaları ve leblebi tozlarını yasak olmasına rağmen yerdik
Benim tiyatroya karşı ilgim hayatım boyunca olmuştur, konservatuara gitmeyi çok istedim, ilk okul birinci sınıfta sadece benbir piyes sergilemiştim, öğretmenim anlamış beni demekki, Bulaşık yıkayacaktım diye bir ront, benim adım Aslı dır ama içim yaslıdır ah bilseniz ne olsu çok kortum yüzüm soldu annem pazara gitmişti vallahi amacım işti diye devam ediyo:) adımı hep çok severdim o zamanlar Hande ismi pek yoktu anlamı gülüş gülmeyi çok severim aslında
Babam şöfördü hiç bir zaman maddi durumumuz iyi olmadı, hep heveslerim, erişemediğim isteklerim
oldu, sonra bayramaşa ya taşındık ağlıya ağlıya 3. sınıfa başladım, matematiği hep çok sevdim, bu yeni okulda da 23 nisanlarda maskot oldum şarkı söleyip foklor oynuyodum:)) 4. sınıfa geçtiğimde hayatım artık hiç eskisi gibi olmıycaktı,
Kardeşim çok yaramazdı komşunun oğluyla oynarken gözlüğünü kırmış, kadın geldi kapda bağırıp çağırıyor annem ver yaptıralım diyo kadın susmuyo, babam taksicilik yapıyodu o zamanlar işten gelmiş içerde uyuyodu, sese uyanmış, annem gir içeri diye bi yumruk attı annem bayıldı, ayıltamadık, günlerce komada yattı, dr lar biz elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kalmış dediler, o günleri anlatmak imkansız, anneme bir mektup yazmışım aylar sonra bulmuş okuyup ağlamış, annem yemek yaparken bizim ekmeyimizin içine mutlaka kıyma koyup verirdi anne şimdi kim yapcak bize öle ekmek demişim en çok ona üzülmüş
Neyse annem çok şükür hastaneden çıktı ben 10 kardeşim 5 yaşındaydı, küçük tüpü yatağının ucuna getirir annem tarif ederdi ben yemek yapardım, arkadaşlarım sokakta oynardı ben çamaşır asardım evi temizlerdim, annemi yıkardım giydirirdim, günlerce yattı annem sonra birgün camdan çocuklara bakmaya diye kalktı, sürekli masaj yapıyoduk eline koluna, sol tarafı tutmuyodu ama sağ eli ve ayağıyla her işini görüyodu artık, kardeşim okula başladı her sabah ben götürüyodum onu, annem çok bakımlı bir kadındı birden bile çok değişti, evdeki eşyalar satıldı hastane masraflarını karşılayabilmek için, koltukları arkadaşımın ailesine sattılar hiçbişey değilde o çok zoruma gitmişti, ramazandı sahura kalktık bayılmışım üzüntüden
İlkokul öğretmenim biliyodu durumumuzu bir tv programı oldu başarılıyım diye beni seçti öğretmen gidicem ayağıma giycek ayakkabım yok doğru düzgün kıytırık ayakkabılarla gittim, öğretmenim biliyodu durumumuzu bot ve mont dağıytılırken benimde ismimi yazmış oda çok zoruma gitmişti
Ortaokula başladım, folklore gitmek istiyorum cumartesi günü annem gitsin diyo babam izin vermiyo temizlik yapılcakmış diye, babam hiç çalışmamaya başladı komşular kömür veriyodu kışın, bir sene şöle kömürlüğü dolu görmek isterdim hep, odun kömür alınmış kışa hazır :))Babam içki içerdi kumar oynardı, ev kirasını verememeye başladılar, küçükçekmeceye babanemin arkaında iki odalı bir eve taşındık,
Annemin ilk eşinden iki tane abim var, abim gel seni babana götüreyim dedi, nedense yıllarca soyadını taşıdığım adamın babam olduğunu düşündüler annemde değilsin dedi.Ve ben göztepe ye soyadını taşıdığım adamın evine gittim, iki sene orda kaldım. İki tane çocukları vardı ilk okula gdiyolardı bir nevi onların bakıcılığını yaptım da diyebiliriz,sabahları 6 da kalkar çocukları giydiri beslenmelerini hazırlar, servise indirir, sonra gelip evi toparlar vakit kalırsa ders çalışır okula giderdim, akşamda çocukların ödevlerine yardım eder mutfağı toplar yatana kadar hizmet eder yine vakit kalırsa ders çalışırdım,
maddi olarak tüm olanaklarım vardı ama o evdeki konumum bakıcılıkmıydı, ablamıydım evin kızımıydım bilmiyorum, üst katta bir teyze vardı beni sevdiği için üvey annem hiç sevmezdi onu sohbet ederdik, ayaklı kütüphane gibiydi Ümran teyzem bir sürüde kitabı vardı her gittiğimde bana kitap verirdi, tam bir hazineydi benim için, annemin ilk eşide çok dolu bir insandı beni çok severdi bir dediğimi iki etmedi tabi karısının gazabından korkmadığı zamanlarda, o dönemde çok kötüydü ya arkadaşlarımla buluşmak isterdim izin vermezlerdi evlerine gidecek olsam çocuklarıda takarlardı peşime, her gece yatarken ben konuşulurdum bende duyardım, günlük tutuyodum, günlüğümü tüm içimi dökmüştüm ne varsa okumuş kadın bana daha kötü davranmaya başladı dayanamadım annemlerin yanına geri döndüm
Annem durumu biraz düzelmiş gibiydi babam İETT ye geri dönmüş maaşı yükselmiş biraz çeki düzen vermişlerdi kendilerine, lise 2 deydim Kadıköy İntaş Lisesi ne gidiyodum, okulumu çok seviyodum ve üniversite sınavına 1 sene kalmıştı okul değiştirmek çok büyük risk olucaktı ve ben 1.5 sene boyunca Küçükçekmece den Erenköy e otobüsle gidip geldim, sabah 5.5 ta kalkıyodum 3 vesayit yapıyodum, okuldan çıkınca 3 te evde oluyodum ve direk uyuyodum.Sınıf başkanıydım müdür yardımcısının yardımıyla okul beni dershane ye gönderdi, Topkapıya taşındık işim biraz kolaylaştı, topkapıdan kadıköy e tek vesayitle gidip geliyodum
Trakya Ünv kimya yı kazandım, hayatımın en güzel yıllarını geçirdim, özgürlük, arkadaşlar, partiler, bir tiyatro grubu kurup il il dolaştık, ödüller aldık
Ama hiç bişey okul yıllarındaki gibi kalmıyo malesef, ev arkadaşlarımı çok sevdim, kardeşim yerine koydum, ama sonra çok darbeler yedim, insanlara çok güvenmemeyi kimseyi o kadar sevmemeyi öğrendim, malesef insanları çok önemserim ben, çok duygusalımdır, sevdiğim zaman çok ayrı bir yere koyarım ve bu yüzden de çok kırılırım
Okul bitti eve döndüm, eşimin annesi beni arkadaşımın annesinin mevlüdünde görmüş, annem demiş benim kızım okuyo benim oğlumda askerde demiş kaynanam, sonra arkadaşımdan telimi almışlar okul bitti çalışmaya başladım, buluştuk hiç beğenmedim, yaşı büyük dedim boyu kısa dedim
Babamın haberi oldu gelsinler bide ben göreyim dedi, bak mali müş olucakmış geleceği parlak, ii çocuk efendi çocuk dedi, bi görüş bak dedi neyse ben ısınmaya başladım aslında elimden geleni yaptım olmaması için ama eşim bütün nazımı kaprisimi çekiyodu alıştım sevdim, bu sefer babam olmaz ailesi bze uygun değil mutsuz olursun ayrıl dedi, nişanlanmıştık, her gece3 e 4 e kadar kafamın etini yiyordu ayrıl diye 7 de kalkıp işe gidiyodum bayağı zayıflamıştım, bana ayrı eziyet ediyodu eşime ayrı yapmadıüını bırakmadı, sonrada bu kadar sene okuttum biraz çalışsın bir sürü borcumuz var dedi, eşimle birklikte bütün borçlarını kapattık, anneni düğüne göndermem dedi neyse ikna ettik gönderdi
Evlendik uzunca bir süre babam yine kapris yaptı gelmesinler gitmeyelim dedi, hayatım boyunca doğru düzgün bir ailem olmamasının üzüntüsünü çektim. Halen dahada maddi sıkıntıları var, babam şu an hastanede nefes darlığından, sürekli hastaneye yatıp çıkıyo, emekli oldu bir ev bile almadı, hiç istekleri bitmez ama bizden kötüsüde yoktur yeterince yardım etmiyomuşuz, öle dertliyimki aile konusunda hele doğumda annemin hasta olmamasını en çok o zaman istedim
3 senelik evliyken İst ünv e dikey geçiş yaptım, okulda tek evli bendim, tabiki öğrencilik yaşamadım, bide dgs ile geçtiğim için tek dersten bile kalsam okuldan atılcaktım, arkadaşlar gezerken ben eve gelip yemek yapıyodum :)) ama bu konuda eşimin hakkını yiyemem adam okuttu beni :))Allahtan eşim babama hiç benzemiyo, bana danışmadan bişey almaz, tutumludur.Hadi bu kadar okudum biraz çalışayım hadi ev alalım hadi bide araba alalım derken 9 sene geçti, son senede biz çocuk olsun istedik ama oldu 4 ay dr a gittim, yumurta takibi yapıldı, çatlatma iğnesi oldum yine olmadı, iş değiştirdim çocuk fikrini erteledim yeni işime başladığıum ay hamile kaldım :))Hayatımın en değerli varlığı geldi dünyaya, çok güzel bir duyguymuş ya hiçbişeye benzemiyo
Eşimle sorunlarımıza gelince hiçbir zaman aşık değildim ben ona, çok sevdim saygı duydum ama aşık olmadım, ben hep daha deli doluyumdur, gezmeyi severim, kalabalık severim, hergünüm değişik olsun gelinsin gidilsin, sürekli bir planlar olsun ben yetişemiyeyim isterim, eşim daha evcimendir, tv nin karşısına geçsin kumandasını alsın kimse ona dokunmasın ister, neyse bu asosyallik halerini kültür sanat cemiyetine üye olarak atlattık, her hafta sonu organizyon vardı, sonra benim iş arkadaşlarım benim trakya ünv arkadaşlarım, ist ünv arkadaşlarım, yeni iş arkdaşlarım derken eşimde açıldı onun iş arkadaşları falan bayağı bir istediğim hayat oldu, programlar çakışıyo iptal etmek zorunda kalıyoduk bi dönem, bizde akraba ilişkileri pek kuvvetli değildir bu yüzden arkadaşlardan hep çok medet ummuşumdur ben, Masal olduktan sonra yine bir kabuğuna çekilme dönemine girdik,
Masal ağşıyo vakit bukdupumda yine devam edicem....
mayıs annesi değilim ama yazmak istedim,süper bir aşk hikayesiymişopuyorumnanaktan aynı filmlerdeki gibi.herhalde eşin şimdi seni el üstünde tutuyordur.çok çabalamış çünkü.2003 eylülde okula basladik biricik kuzenimle..bu kuzenimlede ruh ikizi gibiyizdir..oyuzden uni yillarim cok cok güzel gecti :) cok eglenirdik..cok gezerdik..cok gülerdik..hatta gülmekten dolayi siniftan atildik bi keresinde :)))
neysem işte böyle güle güle günler gecerken 2005in 23nisani geldi catti :) cocugun biri geldi..bende otobüs bekliyordum..tuba diyor..hiç üstüme alinmadimgene tuba dedi..hiç alinmadim mp3ümle oynuyorum felan..3.kez tuba diyince herhalde bana diyor diye döndüm efendim dedim biraz konusabilirmiyiz dedi..hayir dedim..ne konuscam tanimiyorum bile lütfen dedi..yok otobüsüm kalkacak dedim..yok daha 5 dakikasi var dedi..yok dedim ben önden binicem dersine iyi çalişmiş neysem gitti bu
ay benim elim ayagim kesildi..hemen kuzenimi aradim anlattim..kim diyor ay dedim ne bileyim kim..külhan beyi gibi biritanimiyorum dedim..neyse ertesi gün oldu..gene gittik okula..kantinde oturuyoruz..kuzenle konusmaya dalmişiz..bu cocuk geldi gene kantinde 3müz variz sadece
ay geldi sakin arkana bakma dememle kuzenim döndü bakti kimmiş diyeyok o da tanimadi daha öncede anlatmiştim..4 sene orda okuduk..ama toplasan 10kişi tanimayiz arkadasa ihtiyacimiz yoktu cünkü :) neysem işte..sonra..o aksam bi mesaj trafigi..gitmiş okulun kayitlarina girmiş..benim telimi bulmus..sadece telimi bulsa iyi..nüfus kütüğüme kadar herşeyimi ögrenmiş..
direk evlenme teklif etti mesajlaD dedim hop noluyor..hiç tanimadigin birine nasil evlenme teklif ediyorsun okadar kolaymi..ay bu bi basladi saymaya..adam herşeyi biliyor hakkimda..halbuki 6 aydir peşimdeymiş..ben kör hiç farkinda degilmişim :))) neyse ilk hayirimi ogun söyledim tabiki :))
gel zaman git zaman..hiç peşimi birakmadi..hiç rahatsiz etmedi beni..gelmedi yanima..ama hep göz mesafemde oldu..buarada gene mesaj atmaya basladi..msne ekledim sirf hayir dememin sebebini aciklamak için..ay yok anlamadi bi türlü..3.kez de red ettim..derken bigün cok önemli bi sinavim vardi..
hiç çalişamamiştim..hayatimda ilkkez 20 almiştim..hocanin bile agzi acik kalmişti..o gun kuzenimde de bi tuhaflik vardi..bütün ders aciktim diye kafamin etini yiyen kiz ögle vakti tutturdu kantine cikip kahve içelim diye..hadi tamam dedim..tam kahveyi aldik oturduk..buna cevapsiz bi cagri geldi..hadi yemege gidelim diye kalktiyav kahve dedin..yok cok aciktim ben hadi hadi diye diye cikardi beni okuldan..
tam okuldan ciktik..adamin biri elinde kocaman bi gül buketiyle tuba hanim dedi..efendim dedim..bu size dedi..dedim yok yanliş oldu herhalde..yok dedi size..dedim yok..parcalicam adami amaDD yok diyorum..yok sizsiniz eminim diyor..halbuki eşim adama 4 kere göstermiş beni,baskasiyla kariştirmiyim diye..sonunda adam"tuba hanim alin bu cicekleri başimi belaya sokmayin" dedi almak zorunda kaldim..ay hemen okula geri döndüm..bodrum kata inip öyle baktim kartina DD bi baktim eşimden geliyor..sinav için bişeyler yazmiş :) çöpe atacaktim kuzenim izin vermedi..halbuki beraber iş cevirmişler neyse tşk felan derken biz gene muhabbete basladik annemlerinde haberi vardi..
bu tarz şeylere karsi olan kuzenimde sürekli beni itekliyordu..yazik cocuga bi kere otur konus öyle red et diyearalarda epey komik şeyler oldu tabi bogaz turuna ckardik 2 sira arkada eşim olurdu..yemege giderdik 3 masa ilerde eşim olurdu okulda ajanlari cok vardi..nereye gitsem mantar gibi bitiveriyordu eşim :))
4.kez teklif ettiginde epey bi konusmustuk arkadasca..bana "sana kendimi sevdircem,bana aşık olcaksin ve benimle evleneceksin" dedi..bende "ben evlenmeyi düşünmüyorum,seninle evlenmeyi hiiiiiiiç düşünmüyorum" diyerek 4.kez red ettim
eşim makina muh bölümüdeydi..10temmuz günü bunlarin fizik sunumu vardi..ogun bana mesaj atti..hiç konusmuyorduk ogune kadar..dediki" yarinki sunuma gelirsen ümitlerim devam edecek..gelmessen soguya soguya bitip gidecek"..ay bu laf bana cok dokundukuzenim bi yandan annem bi yandan yengem bi yandan epey bi duygu sömürüsü yapti..yazik cocuga..vicdansiz tuba..daha bi kere bile konusmadin yüzyüze..niye cocuga eziyet ediyorsun..git bi kere konus..o zaman red et anlariz dediler..
sunum günü..tam o saatte bizimde bi dersimiz vardi..ders var gidemeyiz dedim kuzenime..cok kizdi..neyse derse girdik..Allahim hoca bizi yanina cagirdi..kuzenimle beni..söylemesi ayip parlak ögrencilerinden biriydik :)) siz bu konulari biliyorsunuz,makina bölümünün sunumu varmiş,bizim sinifi temsilen siz gidin oraya" demezmiDDD Allahim herkesmi eşimden yana DDD kuzenim krize girdi gülmekten derken ciktik yukari..ay canim..eşimin elleri titriyordu sunum yaparken :))
1 hafta daha mesajla msnde felan konustuk..arkadas gibi..bu gene kivirtti..olmuyor böyle dedi..ya bulusalim ya keselim dedi..ben gene tüm sülalenin gaziyla kabul etmek zorunda kaldim..ama kararliydim..kesinlikle hayir diyecektim..
derken bulustuk 16 temmuzda..kuzenim birakti beni onun yanina..kizin calar saatini bile kurduttum..20dak sonra beni gelip alacakti derse gidcektikay eşimin elleri nasil titriyor..onu öyle görünce ben iyice bi rahatladim neyse güzelce konustuk felan..ay bi baktim benim kafamdaki mehmetle bu mehmetin hiç bir benzerliği yok..bu cok farkli biri..kuzenim geldi..sen git ben gelirim dedim :))))))))) 20dakikaligina oturdugum masadan 3.5saat sonra kalktim
2 hafta daha bulustuk..benim dogumgünüm geldi..ogun annemlerle tanişmasini istedim..eger bi ciddiyet varsa tam olsun istedim..zaten onun tüm sülalesi beni biliyordu :))) paşalimanina gittik..bana cok güzel gümüş bi takim ve üstünde arapça yunus(rahmetli abimin adi) yazan harika bi tablo yaptirmişti hediye olarak :) oraya gittik neyse..annem ayri babam ayri konustular eşimlesorguya cektiler ikiside cok sevdi..
eşimle ben basbasa kaldik..bana ya hayir de yada evet de..baska bi yolu yok dedi gözleri dolu dolu :) bende evet dedim :)))) 3 hafta sonrada nişanlandik :)
ilk teklifinden(23 nisan 2005) 4 sene sonra kizimiz oldu(21 nisan 2009) :) kim bilebilirdi ki :)
işte böylebenim romantik kocam beni böyle kandirdi romantikliğide ogunlerde kaldi be DD ah eski günler ahhh
neysem kollarim agridiburda keseyim artik muckss :)
mayıs annesi değilim ama yazmak istedim,süper bir aşk hikayesiymişopuyorumnanaktan aynı filmlerdeki gibi.herhalde eşin şimdi seni el üstünde tutuyordur.çok çabalamış çünkü.
ayy tubiş bittim valla süpermişşş hikayeniz yaaa..........eşine hatırlat bence bu durumu
bak sabah sabah gaza geldim bende yazacağım tanışma hikayemi :)))
tubacım bir solukta okudum heee güzelmiş sizin aşk hikayesi
ama senin eşinde potansiyel varmış romantiklik adına hesap sorsana şimdi neden yapmıyormuşş:)))
birsencim senin hikayeni de okudum kime niyet kime kısmet olmuş :))
Allah daha da mutlu etsin sizi inşallah
birsencimm canim harika bi hikaye olmus ya :) benimkide bi aşk hikayesi degil aslinda..yani ben aşik olmadim..öyle kelebekler börtü böcek felan olmadi :))) zamanla cok sevdim..sonradan aşık oldum :) sanki böylesi bana daha güzel geliyor..fitratim böyle oldugu için sanirim..yani ben hiç cok cok duygusal bi insan olmadim..aşkada inanmam..oyuzden bana bu düştü :))) senin eşini ne kadar cok sevdigini biliyorum :) hatta bişey söyliyimmi..eşininde seni cok cok sevdigini biliyorum nedense :) öyle hissediyorum yani :) cok mutlu olun canim a.s. paşalarinizla katmer katmer artsin inşaAllah sevginiz :)
ay sabah sabah fazla geldi bu sevgi pitircikliği :))))) olan kocama olcak geneelinde bi buket cicekle gelse iyi olur aksi takdirde kavga var aksama :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?