-2009 Mayis Annelerininin Portreleri-

"Hayatimi anlatsam, roman olur" demistin ya birgün Hande'cigim, gercektende öyleymis. Nasil icimi titrettin bir bilsen...Yasamimdan kesitler buldum, "bu kadar da olmaz!"dedim. Ne cok koca magduru Anne ve baba magduru cocuk var aslinda ülkemizde ve tüm dünyada. Öfkem kabardi babana karsi, Annenin felc oldugu, seninde kiymali ekmek yemeyi özledigini okuyunca. Yasamimiz ne kadar muntazam olursa olsun, silinmiyor bu izler, bu anilar hic canim. Yazacak ne cok sey var aslinda...Ama yarin yolcuyum ve yarida biraktigim uykuma geri dönüyorum simdi. Yazmaya devam edersin umarim.

ne kadar zorlu hayatlar var ve daha basimiza neler gelecek(babam evlendiginde annem 35 yasindaydi daha biz o yaslara bile gelmedik)
Allahim kaldiramayacgimiz yuk yukleme dermansiz dert verme amin

handecimyazdiklarini soluksuz okudum konusacagimiz cok sey var senle bulusalim bence
bende trakya univ den mezunum

benziyomuşuz Tülaycım, napalım kader diyorum ben işte evet bebeklerimiz çok şanslı olucak inşallah, kızım olmasını hiç istemedim biliyomusun annesi gibi dertli olmasın diye hep erkek olsun diye dua ettim, inşallah benim kızımın çok mutlu bir çocukluğu, öğretim hayatı, gençliği ve evliliği olcak bunun için elimden geleni yapıcam, hep yanında olmaya çalışcamopuyorumnanaktan

sağol canım amin hepimizin inşallahopuyorumnanaktan

evet canım bende senin hikayelerinde benim hayatımdan kesitler buluyorum. Evet babama bende çok öfkeliyim, Allah başımızdan eksik etmesin ama çok çektirdi bize, iyi yolculuklar canım tr ye geldiğinde görüşürüz inşallah mayıstaopuyorumnanaktan

evet esencim görüşelim en kısa zamanda artıkın yaaaaopuyorumnanaktan

cok sevdım burayı mayıs annelerı topıcıcne fazla gıremedıgımden burdan daha ıyı tanıdım herkesı ve sunu anladımkı ıyıkı mayıs annelrıyle tanışmısım
herkesın hıkayesını okudum tek tek cevap yazmak ıstıyorum fırsat buldukca

canım dıger sayfaya yazdıgın hıkayenıde okudum okadar guzel anlatış tarzın varkı cok etkılendım dogrusu sankı bır yazarın kıtabından okur gıbı okudum butun yazılarını benı okadar etkılemişsinki gerıye donup dogum hıkayenı bulup onuda okudum :))) ama onu okurken cok agladım zor bır donem gecırmışsın ama sonu cok gzuel olmuş senınle tanışıp uzun uzun sohbet etmeyı cok ısterım ınsallah bırgun ımkanımız olur tatlım

canım benım kagan konusunda pımpırıklı olman normal bıraz sende rısklı bır hamılelık gecırdın ozamanlarda msnde konusurduk akşamlrı :))) kendımde yasadıgım ıcın cok ıyı bılıyorum ınsanda daha dunyaya gelmeden kaybetme korkusu oldumu bır daha cok zor kurtuluyor ondan ama sukurler olsun bak aldık kucagımıza kuzularımzı hatta koca adam bıle oldular :)))))))
bendekı yerınde özeldır canım senınle sohbet etmeyı sevıyorum ıyıkı tanımısım senı

mrhb ben mayıs 21 de doğum yapmış üçüz annesiyim şuan kendimi ifade edecek gücüm yok diyebilirim çünkü üçüz annesi olmak inanınki çok zormuş.kendimi yorgun ve yanlız hissediyorum belki bunun için yazmak istedim. herkes okadar güzel anlatmış ki kendini kendimi yazacak gücü bulamadım. yanlızlığımı sizinle paylaşmak istedim. herkese selamzemuszemus

Ah canim, aglatmisim seni:gitme:
Ben kendimi bildim bileli okumayi cok sevdim, siginagim oldu kitaplar. Insan icedönük olunca, kendini cok dinleyince ve sözcüklerle hasir nesir olunca, yazmakta kacinilmaz oluyor bazen. Yazarak kendimi ifade etmeyi cok seviyorum. Esimlede belki bu yüzden evliyimkaydirigubbakcemile3 Bu da ayri bir hikaye, anlatirim birgün müsait bir zamanimda
...
Cok isterim bende seninle tanismayi Semra'cigim. O dünya tatlisi iki kuzunu sevmeyi. Ben bir gün görüsecegimize inaniyorum, hatta kafamda Bursa'ya yolumu düsürme planlari bile yapmaya basladim diyebilirim.hihoyyyt

Dünya ufak aslinda mesafeler uzun olsada...

beklerım bacım yazıların kadar ıyıde plan yapıyorsan yakın zamanda görusucez demekdır :))))))))) valla cok ıyı olur

canim benim..babanin düzelmesine cok sevindim..kötü şeyler elbet geciyor..ama işte maalesef kötü anilar birakiveriyor insana..neyseki geçmiş o dönemler..artik cok farkli bi dönemde ailende..onlar artik anneanne ve dede :) bu insani gercekten cok degiştiriyor :) cok sukur bebişinede kavustun :) hayat inşaAllah cok daha güzel olacak sizin için a.s.

sibel nasil biri diye sorsan :) onu tanimak zaman ister derim..seni tanidikça seviyorum daha cok :) ilk basta kendini cok acmiyorsun..cok temkinlisin..buda sanirim yukarida bahsettiğin kaziklardan kaynaklaniyor..benimde yükselenim terazi oldugu için seni iyi anliyorum sanirim :)) cünkü bende biraz dengesizimdir :))) bi bakarsin pire gibiyimdir bi bakarsin tembelin önde gideni gel-gitliyiz sanirim hatun :))) normaliz canimp

oyy handecim neler neler yasamişsin..ilk okudugumda da cok etkilenmiştim..ama gene etkilendim..cok zor bi cocukluk-genclik dönemi gecirmişsin gercekten..ama inşaAllah bundan sonrasi cok güzel olacak..eşinden sonra hayatin güzelleşmiş iyice..inşaAllah masalla da her gecen gün kat be kat güzelleşecektir a.s.

efendim ben genc kizlik döneminde kalmişim :) lise zamaniyla baslayayim :)

lise sondayken bircogumuz gibi bende uni.ye hazirlanmaya hazirlaniyordum :))) dersaneye felan yazilmiştim..ama malumunuz ihl mezunu olacagim için o sene "dogrularin 0.5yerine 0.2 ile carpilacagini ve orta ögretim basari puanimin (ki bu puan 33 puandi..az buz bi puan degildi) sonucuma eklenmeyecegini" ögrendik..hayatim boyunca dedeme hayran büyüdüğüm için hep ama hep doktor olcam diye düşünmüştüm..baska bi alternatif aklimin ucundan gecmedi..ilgim,yetenegim,istegim,hayranliğim her pozitif düşüncem buna dairdi..ama işte 17 yasindaki bir insanin hayalleri,ümitleri birden bire tuzbuz oldu..bu konuda felaket kinliyim oyuzden fazla desmiyim :) neyse..

bende boşuna kendimi kasmanin bi mantigi olmayacagini düşünerek dersanemi değiştirip ingilizce kursuna yazildim..nasilsa tibba giremeyecektim..derken lise bitti uni sinavina girdim..özel bi universitenin 2 yillik bilg programciliği bölümünü kazandim ve kayit yaptirdim..orda da b.örtü sorunu cikti :) istemedim..kaydimi aldirdim..acik ögretime girdim..sonra böyle olmayacak dedik..bi meslek bulmaliydim..annemle artik iş kurmayi planlamaya basladik..ne annem ne ben ev kizi olmayi kabul edemedik bi türlü..

derken bigün gazetede özel bi ucus hostesliği kursunun reklamini gördüm..küçüklüğümden beri ucaklarada hayrandim :) ucaklarla ilgili herşeye cok merakliydim :) gittik kayit oldum..malum b.örtü sebebiyle cok fazla havayollari secenegim yoktu..saudia ve emirates seceneklerim vardi sadece :) buyüzden turizm ingilizcesiyle birlikte arapçamida ilerletmek zorundaydim..derken egitim bitti..basvurularimi yaptim..2 sene yattm kalktim dualar ettim :) yabanci dillerimi iyice geliştirdim..ama bi türlü cagrilmadim..işlerin daha kolay olmasi için basvuruyu ordan yapmaya karar verdik..öncelik saudia'daydi..cünkü cidde2de cok tanidigimiz vardi..hani bişey olursa siginabililirim manasinda

derken gittik basvuru yaptim..sansima havayollarinin genel müdürü cok tonton bi adam cikti..orda burasi gibi fazla protokol yoktur..zirt diye en üstteki biriyle görüşebilirsin..neysem işte adamin karisida türk ciktimi :) ay pat diye kabul ettimi adam beni :) Allahim havalardayim ben arapta olmadigim için direk uluslararasi baslayacam felan diye düşündüm derken adam bizi aldi egitim yerine götürdü..anammm ucu bucagi belli olmayan acaip muhafazali bir yer..akliniza gelebilcek herşey var içinde..evler,spor alanlari,marketleri,piknik yerleri vs vs..harika biryer..1.5 ay orda kalip egitim alacakmişim..ay ayaklarim yere indi bi anda dedim yok ben egitim aldim..yok dedi her şirketin kendine özel egitimi vardir vs kalicaksin..ay yok kalamam bi tirstim dişari cikmak yasak..heryere sadece özel şöför ve korumayla gidebilirsin..istedigin zaman cikamassin..anam yabanci ülkedeyim..ben basladim aglamaya :)))) annem ne kizmişti bana ya şimdi düşünüyorum da ne salakmişim..kal işte..okadar ugrasmişsin etmişsin ne bu duygusallik..neysem işte ben vazgectim yapamicam dedim..babam sen bilirsin ben vazifemi yaptim dedi..annem bence iyi düşün sonra pişman olma ama sen bilirsin dedi..velhasil vazgectik..

kader bu ya..ogun cidde'de mekke'ye geri döndük..lobide babamin bi arkadasiyla karsilaştik..ona anlattik böyle böyle diye..adamda aman boşverin bu kiz okusun felan dedi..derken yabanci bi universiteden bahsetti..işin özü : ben işi red etmemle içimde hep kalan okuma istegime kavustum :) ist.a döner dönmez kayit oldum..kuzenimde benmle kayit oldu :) bilgisayar muhendisliğine basladik böylece :)

universite yillarini ve eşimle komik tanişmamizi diger mesajda anlatayim :))

2003 eylülde okula basladik biricik kuzenimle..bu kuzenimlede ruh ikizi gibiyizdir..oyuzden uni yillarim cok cok güzel gecti :) cok eglenirdik..cok gezerdik..cok gülerdik..hatta gülmekten dolayi siniftan atildik bi keresinde :)))

neysem işte böyle güle güle günler gecerken 2005in 23nisani geldi catti :) cocugun biri geldi..bende otobüs bekliyordum..tuba diyor..hiç üstüme alinmadim gene tuba dedi..hiç alinmadim mp3ümle oynuyorum felan..3.kez tuba diyince herhalde bana diyor diye döndüm efendim dedim biraz konusabilirmiyiz dedi..hayir dedim..ne konuscam tanimiyorum bile lütfen dedi..yok otobüsüm kalkacak dedim..yok daha 5 dakikasi var dedi..yok dedim ben önden binicem dersine iyi çalişmiş neysem gitti bu

ay benim elim ayagim kesildi..hemen kuzenimi aradim anlattim..kim diyor ay dedim ne bileyim kim..külhan beyi gibi biri tanimiyorum dedim..neyse ertesi gün oldu..gene gittik okula..kantinde oturuyoruz..kuzenle konusmaya dalmişiz..bu cocuk geldi gene kantinde 3müz variz sadece

ay geldi sakin arkana bakma dememle kuzenim döndü bakti kimmiş diye yok o da tanimadi daha öncede anlatmiştim..4 sene orda okuduk..ama toplasan 10kişi tanimayiz arkadasa ihtiyacimiz yoktu cünkü :) neysem işte..sonra..o aksam bi mesaj trafigi..gitmiş okulun kayitlarina girmiş..benim telimi bulmus..sadece telimi bulsa iyi..nüfus kütüğüme kadar herşeyimi ögrenmiş..

direk evlenme teklif etti mesajla D dedim hop noluyor..hiç tanimadigin birine nasil evlenme teklif ediyorsun okadar kolaymi..ay bu bi basladi saymaya..adam herşeyi biliyor hakkimda..halbuki 6 aydir peşimdeymiş..ben kör hiç farkinda degilmişim :))) neyse ilk hayirimi ogun söyledim tabiki :))

gel zaman git zaman..hiç peşimi birakmadi..hiç rahatsiz etmedi beni..gelmedi yanima..ama hep göz mesafemde oldu..buarada gene mesaj atmaya basladi..msne ekledim sirf hayir dememin sebebini aciklamak için..ay yok anlamadi bi türlü..3.kez de red ettim..derken bigün cok önemli bi sinavim vardi..

hiç çalişamamiştim..hayatimda ilkkez 20 almiştim..hocanin bile agzi acik kalmişti..o gun kuzenimde de bi tuhaflik vardi..bütün ders aciktim diye kafamin etini yiyen kiz ögle vakti tutturdu kantine cikip kahve içelim diye..hadi tamam dedim..tam kahveyi aldik oturduk..buna cevapsiz bi cagri geldi..hadi yemege gidelim diye kalkti yav kahve dedin..yok cok aciktim ben hadi hadi diye diye cikardi beni okuldan..

tam okuldan ciktik..adamin biri elinde kocaman bi gül buketiyle tuba hanim dedi..efendim dedim..bu size dedi..dedim yok yanliş oldu herhalde..yok dedi size..dedim yok..parcalicam adami ama DD yok diyorum..yok sizsiniz eminim diyor..halbuki eşim adama 4 kere göstermiş beni,baskasiyla kariştirmiyim diye..sonunda adam"tuba hanim alin bu cicekleri başimi belaya sokmayin" dedi almak zorunda kaldim..ay hemen okula geri döndüm..bodrum kata inip öyle baktim kartina DD bi baktim eşimden geliyor..sinav için bişeyler yazmiş :) çöpe atacaktim kuzenim izin vermedi..halbuki beraber iş cevirmişler neyse tşk felan derken biz gene muhabbete basladik annemlerinde haberi vardi..

bu tarz şeylere karsi olan kuzenimde sürekli beni itekliyordu..yazik cocuga bi kere otur konus öyle red et diye aralarda epey komik şeyler oldu tabi bogaz turuna ckardik 2 sira arkada eşim olurdu..yemege giderdik 3 masa ilerde eşim olurdu okulda ajanlari cok vardi..nereye gitsem mantar gibi bitiveriyordu eşim :))

4.kez teklif ettiginde epey bi konusmustuk arkadasca..bana "sana kendimi sevdircem,bana aşık olcaksin ve benimle evleneceksin" dedi..bende "ben evlenmeyi düşünmüyorum,seninle evlenmeyi hiiiiiiiç düşünmüyorum" diyerek 4.kez red ettim

eşim makina muh bölümüdeydi..10temmuz günü bunlarin fizik sunumu vardi..ogun bana mesaj atti..hiç konusmuyorduk ogune kadar..dediki" yarinki sunuma gelirsen ümitlerim devam edecek..gelmessen soguya soguya bitip gidecek"..ay bu laf bana cok dokundu kuzenim bi yandan annem bi yandan yengem bi yandan epey bi duygu sömürüsü yapti..yazik cocuga..vicdansiz tuba..daha bi kere bile konusmadin yüzyüze..niye cocuga eziyet ediyorsun..git bi kere konus..o zaman red et anlariz dediler..

sunum günü..tam o saatte bizimde bi dersimiz vardi..ders var gidemeyiz dedim kuzenime..cok kizdi..neyse derse girdik..Allahim hoca bizi yanina cagirdi..kuzenimle beni..söylemesi ayip parlak ögrencilerinden biriydik :)) siz bu konulari biliyorsunuz,makina bölümünün sunumu varmiş,bizim sinifi temsilen siz gidin oraya" demezmi DDD Allahim herkesmi eşimden yana DDD kuzenim krize girdi gülmekten derken ciktik yukari..ay canim..eşimin elleri titriyordu sunum yaparken :))

1 hafta daha mesajla msnde felan konustuk..arkadas gibi..bu gene kivirtti..olmuyor böyle dedi..ya bulusalim ya keselim dedi..ben gene tüm sülalenin gaziyla kabul etmek zorunda kaldim..ama kararliydim..kesinlikle hayir diyecektim..

derken bulustuk 16 temmuzda..kuzenim birakti beni onun yanina..kizin calar saatini bile kurduttum..20dak sonra beni gelip alacakti derse gidcektik ay eşimin elleri nasil titriyor..onu öyle görünce ben iyice bi rahatladim neyse güzelce konustuk felan..ay bi baktim benim kafamdaki mehmetle bu mehmetin hiç bir benzerliği yok..bu cok farkli biri..kuzenim geldi..sen git ben gelirim dedim :))))))))) 20dakikaligina oturdugum masadan 3.5saat sonra kalktim

2 hafta daha bulustuk..benim dogumgünüm geldi..ogun annemlerle tanişmasini istedim..eger bi ciddiyet varsa tam olsun istedim..zaten onun tüm sülalesi beni biliyordu :))) paşalimanina gittik..bana cok güzel gümüş bi takim ve üstünde arapça yunus(rahmetli abimin adi) yazan harika bi tablo yaptirmişti hediye olarak :) oraya gittik neyse..annem ayri babam ayri konustular eşimle sorguya cektiler ikiside cok sevdi..

eşimle ben basbasa kaldik..bana ya hayir de yada evet de..baska bi yolu yok dedi gözleri dolu dolu :) bende evet dedim :)))) 3 hafta sonrada nişanlandik :)

ilk teklifinden(23 nisan 2005) 4 sene sonra kizimiz oldu(21 nisan 2009) :) kim bilebilirdi ki :)

işte böyle benim romantik kocam beni böyle kandirdi romantikliğide ogunlerde kaldi be DD ah eski günler ahhh

neysem kollarim agridi burda keseyim artik muckss :)

Son düzenleme:
mayıs annesi değilim ama yazmak istedim,süper bir aşk hikayesiymişopuyorumnanaktan aynı filmlerdeki gibi.herhalde eşin şimdi seni el üstünde tutuyordur.çok çabalamış çünkü.

mayıs annesi değilim ama yazmak istedim,süper bir aşk hikayesiymişopuyorumnanaktan aynı filmlerdeki gibi.herhalde eşin şimdi seni el üstünde tutuyordur.çok çabalamış çünkü.

teşekkürler canim :) el üstünde tuttugu felan yok :)) köprüyü gectik artik :))) yani kötü,saygisiz felan degildir..ama öyle eskisi gibi romantik biri degil artik :)))

ayy tubiş bittim valla süpermişşş hikayeniz yaaa..........eşine hatırlat bence bu durumu

bak sabah sabah gaza geldim bende yazacağım tanışma hikayemi :)))

bizimkisi bir aşk hikayesi değil...ben liseden sonra direk mesleğimi öğrenmeye koyuldum
aslında meslek olarak teksitil istedim ama bir bayan için mesaisi fazla bi işti..

lise1 den 18 yaşıma kadar süren bir ilişkim vardı..hiç değer vermiyordu bana ...
ben çok ağladım üzüldüm ama tam deli çağı derlerya
14 yaşında tanıdım ben bu adamı.......
ama sonra öğrendimki beni çok seven ama benim sürekli redderttiğim arkadaşının
intikamı için benle çıkmış ben onu sevince beni terk edecekmiş...neyse
ama işler terse döndü beni bıraktı geri döndü ,ayrıldık geri döndü
yani oda sevdi ben zaten kör kütük olmuştum....
o çevresinden baskı aldıkca ilişkimiz çalkalandı..tek bir arkadaşı seviyorsan bırkma
seni dırım çok seviyor demiş...
18 yaşıma kadar gözyaşları döktüm o kadar sevdimki üzüntümden mide kanaması geçirmiştim
bir ayrılığımızda.......
ama yaşadıklarım artık beni mantıklı düşünmeye itti...bir tarfatan hırsla işimi öğrenirken
bir taraftan kendime yeni yol çizmeye karar verdim küçük olan işyerimdeyken ing. kursuna gidip ..güzel ing.öğrenecek ve sonra daha büyük bir şirkete girecektim..bizim işin okulu olmadığından ne kadar çok özelliğin olursa o kadar iyi maaş konum sahibi olacaktın...teksitil okumama dokuma tasarımı yapmamda çok etken oldu....zaten kıyafet tasarımı yeteneğimolduğu için renklerin uyumu vs. çabuk kavradım olayı ...sadece tasarım yaptığım program danimarkdan geliyordu ve tamamen ingilizceydi
çok şükür programıda çok iyi kullandım.....hedef belli idii çok başarılı olmak..

uğruna ölceğim adamı terk ettim...illkez canım yanmadı...baktım yoluma...o sıra evimizi taşıyorduk
sevgilimin evine yakın otururken uzaklaşıyorduk..bu bir işarett dedim....

ve bu arada şu çok bahsettiğim halam eşime kız arıyor...eşim evlenmek istiyormuş..
ve bana bahsetti şöyle kapalı ,çalışmayan bir ev kızı .....
dedim halama babamın amcasının kızı var ev kızı çalışmaz etmez dedim..iiyi bir kız dedim ama kapalı değil....eşime bahsetti halam...bende kıza gittim...kız olmaz diyor başka bişey demiyor..
ya kızım bir bak beğenmezsen olmaz diyorum yok diyor. kız görmek bile istemiyorum diyor.
dedim hala kız istemiyor ..tmm dedi halam başka biri var onu göstereceğim..tmm dedim..

ama bu arada eşimden çok bahsediliyor....bizde ev taşıdığımızdan halamda kalıyoruz...
ayy aytuç şöle iyi,böyle iyi şöle güzel çocuk böyle güzel...
bana gına geldi ayyy dedim bikere göreyim şu aytunçu valla alamayacağım dedim...
(bu arada eski sevgilimlede paslaşıyorum arkadaş gibi takılıp msj laşıyorum)
halam hemen kayınvalidemi aradı....zehra teyze sana kendimi gibi(kaynanam halama gönülcüğüm senin gibi güzel gelin bul bana dermiş)güzelgelin buldum dedi...yarın gelin dedi...

ben şimdi açık olduğumdan bari uzun etek vs. giyeyim dedim kapalı kız istiyor ya eşim...
neyse eşim annesi ile halama geldi....ben bekliyorum minyon biirini..
kapıdan bir girdi dalyan gibi adam....ben beğendim..hemen eniştem kuzenim
dışarı çıktık...çay içerken eniştemle kuzenim siz konuşun biz dolaşalım ararsınız dedi..tmm dedik..

ve aytunç saydı bana kriterlerini şunu verebilirim ,şöyle oturabiliriz..maaşım şu ,vs.
tamamen evlilik üzerine ben sıkıldım ve korktum ...
hemen dedim sen bana bunları fax geçseydin kriterlerim deseydin dedim..
ama aytunç o kadar heycanlıki o kadar su içmişki
garson damacanayı getireyimmi abi dedi :)))

neyse ben eşime bak ben senden 9 yaş küçüğüm arada ciddi bir yaş farkı var dedim...
biz senle biraz çıkalım tanışalım dedim...belki ben sana çok çocuksu geleceğim
belki sen bana çok olgun geleceksin...hemen gel iste diyemem dedim..
ve ben gördüğün gibi açık biriyiim nikah ertesi gün kapanamam dedim..

tmm dedi eşim...biz eve geldik...bu arada eşimle enişte aynı piyasada karşılıklı çalışıyor
zaten önceden beraber çalıştıkları için tanışıyolar...

eniştem halam nasıl dedi...dedim biraz çıkacağız....
ertesi gün bizimki enişteme arasammı demiş
bende enişteme aramazsa dahada aramasınd dedim..

ve eşimle ex sevgilime aynı gün randevu verdim ve ben saat 1 de paydos ediyorum

tabiki eşim önce aradı herzamanki gibi ex vatandaş benim onu bekleyeceğimi düşündü

ve ben eşimle o gün dışarı çıktım gezdik tozduk tam iki hafta her dk.tlf konuştuk...dışarı çıktık
bana ne olduysa gel beni iste dedim....eşim tmm dedi...
ama babamı ikna etme bölümü vardı...zar zor ikna ettiler
ama babamda baba gibi sevdiği bir amcayı getirdi...aile tanışmasına

anam bende 4 dayı 3 hala ,1 yenge ,anane biz toplamda 17 kişiydik aytunçlar ise 7-8 kişi geldi...
neyse tanışıldı aytunç çok kızardı bozardı....

ve gidildiii ......artık karar babamda ....babam anneme görücü uslü vermem belki birsen istemez demiş
annem birsen bi ikikere çıkmış çocukla demiş...zorda olsa ikna oldu
bizde adet görmeden sonra çicek çikolatA açılmaz...çikolatayı açarsa kızı verdi derler...

kardeşim küçük daha almış paketi baba ;BABA ben bu çikolatayı yiyeceğim verdinmi ablamı dedi
babamda aç yiyelim dedi....

biz 1 hafta içinde alışverilimizi yaptık 16 şubat 2002 hem isteme hem söz takıldı
nisanda nişan mayıs 30 nikah 23 haziranda düğün oldu.....

bu arada nişanlıyken ex vatandanş çok rahatsız etti eşimden hiçbişeyi saklamadım
anlattım ve bir tlf çıkıp evleneceğimizi söyledi...sonrasında bıcak gibi kesildi tlf.
ogün bugün tanışmamızıda sayarsak 9 yıla girdik....7 .yılımızıda rabbim iki evlatla taçlandırdı bizi

şimdi diyorumki beni onunla tanıştıranların cennette olsun yeri...aşık olarak evlenmedim ama çok sevdim.
ve seviyorum benim için anne baba kardeş eş................

tubacım bir solukta okudum heee güzelmiş sizin aşk hikayesi
ama senin eşinde potansiyel varmış romantiklik adına hesap sorsana şimdi neden yapmıyormuşş:)))

birsencim senin hikayeni de okudum kime niyet kime kısmet olmuş :))
Allah daha da mutlu etsin sizi inşallah

ayy tubiş bittim valla süpermişşş hikayeniz yaaa..........eşine hatırlat bence bu durumu

bak sabah sabah gaza geldim bende yazacağım tanışma hikayemi :)))

hatirlatiyorum sıksık o da köprüyü geçtik,artik ne romantikliği yapcam diyor kaydirigubbakcemile3 aslina döndü yani kaydirigubbakcemile3

var canim var :) neden kizdigimi anladinizmi şimdi :) adam bastan odun degildi sonradan oldu dermişim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yada hep böyleydi de güzel kamufle ediyordu :))))))

birsencimm canim harika bi hikaye olmus ya :) benimkide bi aşk hikayesi degil aslinda..yani ben aşik olmadim..öyle kelebekler börtü böcek felan olmadi :))) zamanla cok sevdim..sonradan aşık oldum :) sanki böylesi bana daha güzel geliyor..fitratim böyle oldugu için sanirim..yani ben hiç cok cok duygusal bi insan olmadim..aşkada inanmam..oyuzden bana bu düştü :))) senin eşini ne kadar cok sevdigini biliyorum :) hatta bişey söyliyimmi..eşininde seni cok cok sevdigini biliyorum nedense :) öyle hissediyorum yani :) cok mutlu olun canim a.s. paşalarinizla katmer katmer artsin inşaAllah sevginiz :)

ay sabah sabah fazla geldi bu sevgi pitircikliği :))))) olan kocama olcak gene elinde bi buket cicekle gelse iyi olur aksi takdirde kavga var aksama :))))))))

ayy tubişim iyiki açmışsın bu koınuyu şu sıkkın günümde içimi ferahlattın dertlerimi unutturdun...allah razı olsun valla

evet tubiş eşim beni çok seviyor....bana göre bir erkeğin yapmayacağı şeyleri yaptı bana
ben hamişken kusarım o temizlerdi...annem dururken hastanede bile genel özel temizliğimi yaptı...ben rabbime sorarım allahım ne yaptımda bana böyle bir eş verdin.
insan olarak çok doğru biri....ne kadar çatışsakta asla kıyamaz bana ailesine bağlı bir erkek hayatımda çok bencil oldum ama tek ona olamıyorum şimdide evlatlarım...

ben aşka çok inanıyorum ama bende aşk geçici heycan doğru olan sevgi bunuda yaşadım gördüm...aşkın olduğu yerde böylesine derin sevgi çok nadir oluyor...tek isteğim var beni onsuz koymasın rabbim bu dünyada....senağlama:gitme:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…