-2009 Mayis Annelerininin Portreleri-

Aman da aman bızım kızlar aska gelmıs.Keyıflendırdınız benı sabah sabah yaa.Boranın uyku saatınde bende burdayımmmmm.

madem kızlar eski dosyaları açınca dertlerinden arınmış, nacizane azcuk da beni dinleyin bakalım:))

bizimki de aslında bir aşk hikayesi değil. tuba ve birsen gibi aşkımız zamanla perçinlendi.

2005 yılı temmuz ayı. üniversite bitti. ama üniversiteyi antalya sahillerinde ağustoa böceği misali geçirmiş biri olarak hemen memlekete dönmeye niyetim yok. arkadaşlarla gezmeler tozmalar,partiler, deniz, piknikler falan filan derken millet bir bir evlerine dönmeye başladı. yok,benim daha dönesim yok:)) hadi dedim ben fethiyeye gidiyorum,bir arkadaşım oraya gelin gitti, 1hafta da onun yanına gidecem. normal de annem hiç kısıtlama getirmez gezme tozma işlerine hiç karışmaz. ama bu sefer diyor ki 3 gün kal, gei dön. ya anne dönmem gezecem ben!! yok kızım dön artık özledik falan filan. dinleyen kim, Antalya'dan Tarsus'a dönülür mü hiç? neyse baktı ki benden ümit yok, annem mecbur kaldı arkamdan çevirdiklerini anlatmaya. neymiş efendim, bi arkadaşının yeğeniymiş, İngilizce öğretmeniymiş, hemde kadrolu atanmış,ailesinin durumu iyiymiş, bize uygunmuş falan filan. yok de ben istemiyorum dedim. hem ben daha yüksek lisans yapacam. LES'e girdim. iyi de bir puan aldım. dil puanım da yüksek, ee okulda da onur öğrencisiyim zaten ortalama yüksek. ben gidip evlenip sınıf öğretmenliği mi yapcam?? ben öğretim üyesi olcam,karalıyım. annem, kızım söz verdim,gel, beni rezil etme istemiyorsan kendin hayır dersin dedi. eee kıramadığım anneciğimi.

bindim otobüse Antalya'mı, en güzel yıllarımı, dostlarımı,aşklarımı geride bırakarak... sabah tarsus'a indim,uyudum.öğleden sonra uyandım misafirlerim geldi:)) annem git saçını fönlet diyor. yaa istemiyorum adamı bi de niye süslenecem? yine annemin değerli bi vecizesiyle "biz kızı beğenmedik demesinler, kızı çok beğendik ama o bizi istemedi desinler" gittim giyindim,hazırlandım. beyefendi bir buket gül annesi,halası ve annemle kaynanamın bir ortak arkadaşı ile geldiler. biraz oturup gittiler. gözler üzerimde, annem kardeşlerim halam yengem bana bakıyor. anlaşılan onlar beğenmiş:)) yok dedim, bu çocuk çok iyi aile çocuğuna benziyor, bana kendim gibi zıpır biri lazım!! hem zaten ben dedim size,yüksek lisans yapacam. demeye kalmadan zırrrr telefon. efendim erkek tarafı kızı çok beğenmiş, bi dışarda görüşsünlermiş. yoook dedim,ne görüşecem elin adamıylan:)) hem ben beğenmedim. ısrar kıyamet, aynı tubiş gibi,annem halam filan yaktı benim başımı:))) eh tamam dedim. bi yemeğe çıkalım, hem şık bir restoranda güzel bir yemekle karnımı doyururum,hem de olay çok eğlenceli, senle evlenmek isteyen bir adam karşında kıvranacak,sen hayır diyceksin:))) (birazcık kötümüyüm neyim? :))

neyse bu geldi beni almaya, arabanın kapısını açtı, kucağıma tek bi kırmızı gül koydu,kapımı kapadı. çıktık yemeğe. aynı dediğim gibi, lüks bir restoran, yemekler geldi. bi güzel yedim:)) adam karşımda iki lokma zor yedi:)) konuşmaya başladı, şöyle de böylede, sen yüksek lisansını yine yaparsın,daha benim askerliğim var. bir adını koyalım en azından vıdıvıdııvıdıvıdı... yok dedim yüzüne karşı klasik cümlelerle, sana karşı değilim ama evliliğe karşıyım:)) beni eve bıraktı.

neyse hafta sonu geldi,biz yaylaya gittik. tesadüfün bu kadarı, bizim yaylada onların da evi varmış. yine telefon telefon,ısrar ısrar, bi kere daha görüşsünler. eee canım da sıkılıyor,hava da sıcak. gideyim azcık gezmiş olurum bari dedim.:)) bu sefer babamın haberi yok yalnız. gizli olunca,biraz heyecan girince işin içine daha hoşuma gitti:)) aldı beni yine arabayla, evimize uzak bir buluşma noktasından. beni öyle bi yere götürdü kii, hayır demek imkansız!!! :))) çardaklar kurulmuş, ağaçlar,kuşlar, şırıl şırıl akan sular... eh konuştukça konuştukça kafama da yatmadı değil:)) ama çaktırmıyorum hiç!! bi de düşündüm,bu vakitten sonra hayat çok sıkıcı, azcık heyecan katmalıyım. dedim, hemen adını koymak olmaz. birbirimizi hiç tanımıyoruz. önce biraz vakit geçirelim. ona sonra bakarız.

derken biz başladık beraber gezip tozmaya! ama babamın hiç haberi yok. bir gün mersin, bir gün adana, sinemalar, sahiller,restoran kafeler hep bizim:)) bu ağzımdan çıkacak 2 kelimeye bakıyor,ben gezme tozma derdindeyim. ee geldi ağustosun ortası, 31 ağustos'ta bu dönecek geri görev yerine,sakarya'ya. annesi sıkıştırıp duruyor.aslında böyle iyiydik ama bi cevap verme vaktim geldi. bi gün yine trenle mersin'e gidiyoruz. bu kadar gezip tozduk, hayır demek usülüme gelmedi,eh hadi dedim, tamam. bir söz takalım:)) o gün ilk defa elimi tuttu utangaç sevgilim:))
bu sefer de babam tutturdu,sen yok yok yok diyordun ne oldu da fikrin değişti??!! onu da güç bela annem ikna etti yine:))

ee süreç hızlandı bu sefer. toplanıp istemeye geldiler, babam yok dedi:))) bi kaç gün sonra bi daha geldiler. fazla vakit de yok,sözü takacaz, 1 hafta sonra dönecek adamcağız. neyse bu sefer aramızda bir tatlı yedik, yüzük takmak için gün verdik. bütün sülale toplandı,yüzükler takıldı. ayrılık vakti geldiii. anaaa ben bu adama iyice alışmışım!!! hiç ayrılasım yok:)) neyse, annesindeki öğretmen hattını aldı,bana verdi. (anasına ilk kazığı oldu:)) gitti sevgilim... biz hergün saatlerce telefonda konuşuyoruz,annesi kızıyormuş buna,beni niye hiç aramıyorsun diye:)) tatilleri kollar olduk biz hasretten artık. neyseki öğretmen,bayram seyran hepsinde yanımda:)) bu arada ben kpss'ye hazırlanıyorum. şubat tatili geldi. büyük bir nişan yaptık. yaz geldi,sınava girdim. ben sonuç beklerken Özay zorunlu hizmet için Diyarbakır'a tayin istedi. o diyarbakır'a gitti,benim sınav sonucu geldi. 85 puan almışım. ben tutturdum Diyarbakır'ı yazacam. babam kızıyor,manyak mısın sen,bu puanla şu yakınlarda biyeri yazsana. adam haklı ama yarim şimdi Diyarbakır'da... yazdım yazdım,inadımla da Diyarbakır'ın Çınar ilçesinin Ağaçsever Köyünün Köksalan mezrasına sözleşmeli tayinim çıktııı... babam annem özay ben atladık arabaya tıngır mıngır gittik köye. yol yok,su yok, taştan bir lojman 65 öğrenci ve 1-2-3-4-5 birleştirilmiş sınıf!! yolda giderken arabanın plakası düşmüş, dönüşte geri bulduk. yani bizim üstümüze hiiç kimsecikler geçmemiş yoldan!! trajikomik! :))

Özay kenara çekti beni, emin misin burda çalışmak istediğine diyor. ben ağlayacam zor tutuyorum kendimi, ama çalışmam dersem babam alacak beni geri götürecek tarsus'a! çalışırım dedim, idealist öğretmen! :)) babamın hiç bırakası yok, özay için iki ucu moklu değnek:)) kalsam ayrı dert,gitsem ayrı dert. neyse rica minnet,hatırlı kişiler, tek başına bayan da evlenecek bu da falan da filan da milli eğitim müdürünü ikna ettik. beni ilçeninuzak ama ulaşımı olan başka bir köyüne görevlendirmeyle verdiler.
ee bu sefer de ev derdi çıktı.2 ayrı ev tutsak,bir sürü masraf,hem tek başıma kalamam,hem tutsak ne olacak nişanlımla aynı şehirde ayrı evlerde mi kalcaz? :)) 1hafta sonra memlekete dönüp bir nikah kıydık. bir ev tuttuk. özay'ın bekar evi eşyalarıyla kasım ayına kadar oturduk. sonra kaynımın askerlik işi çıkınca 17 kasım 2006 tarihinde düğünümüzü de yaptık. işte böyle bizim hikayemiz de bacılar. aslında burda bitmiyor daha ama çok uzattım sanırım:)) affola!! ama gerçekten iyi geldi yavs içimi dökmek:))

Son düzenleme:
zıpır Ayşe seni zaten suratından zıpırlık akıyor:)))
hikayen çok güzel bende anlatıcam özendim:))

Tuba yahu odun dedığın bu mu bee adam perısan olmus pesınde.Valla bayıldım hıkayene.Sende de az ınat yokmus yahu.

Bırsen senınde sonradan ask olmus canım.Allah ağzınızın tadını bozmasın.

Ayseee ıstemem yan cebıme koy mısalı valla.Cok guzel ya bayıldım.

Bu mayıs annelerı hep cektırmıs anlasılan kocıslere.Onlarda sımdı hesabını alıyor bızden.

Gelelım Bızım hıkayemıze.

Malum ben sızlerden azcık buyuk olduğumdan öğrencılık yıllarımdan kalma değıl hıkayemız.

Bılıyosunuz Bursa bır tekstıl sehrı.Bızde dedelerden berı dekstıl ısı yapılır.Yanı 7 sulale aynı meslek.Ben de bursanın en hatırı sayılır fırmalarından bırınde ıhracaat departmanında calısıyorum.Yıl 2003.Yurtıcı,yurtdısı fuarlar ,seyahatlar,kafamı kasıycak vaktım yok.Valızım hep kapının yanında hazır beklıyor.Turkıyede olduğum dönemlerdene 2 hafta Bursa da yasıyorum 2 hafta ıstanbulda.5-6 ay öncesındede 4 yıllık olan ılıskımı bıtırmısım.Ohh be özgurluk dıyorum kımse olmıycak hayatımda.

2003 Mayıs CNR Tekstıl fuarına katılıyoruz.Butun cevrem orda gunduz yorgunluktan ölüyoruz gecede sabahlara kadar gezıyoruz.Maksat yurtdısı mısafırlerımıze istanbulu tanıtmak.Neyse fuar bıtmek uzere kaldı son 2 gun.Fabrıka muduru geldı yanıma.X dıye bırı senı cok beğenmıs hakkında arastırma yapıyor haberın olsun dedı.Ayy yok sakın bana kımse bırsey soylemesın ıstemıyrum dıyorum.Fırmayı bıle sormadın.Kızlar bana dıyorkı gel yan standlara kumaslara bakalım.Ben de saf saf Alplerın standta dolasıp durmusum tumgun.Tabı benım kı gızlı kosede ızlıyormus benı ben tanımıyorum.Neyse son gun artık musterılerın hepsı gıtmıs.Bız belkı 15 kısı oturuyoruz.Bırden ıcerı ırıkıyım bırı gırıp elını uzatmadı mı bana.Merhaba ben Alp bıraz konusabılırmıyız.Ayy herkes sustu bu renkten renge gırdı.Ben de gayet cool bır sekılde musaıt olmadığımı soyleyıp gönderdım cocuğu.Herkes kafamın etını yedı neden gerı cevırdım dıye.Veee fuar bıtıp Bursa ya dönduk.Ben olayı unuttum bıle.

Bır hafta sonra sırkete dev gıbı bır orkıde geldı ısımsız.Ayy bende exten suphelenıyorum.Hıc sallamıyorum cıceklerı.Ertesı gun bır demet kırmızı gul.Ertesı,ertesı derken bu böyle tam 2 hafta surdu.Ama ısım yok cıcekcı soylemıyor,sadece Gulhan hanıma deyıp guvenlığe bırakıyormus.Akşam ıs cıkısına yakın benım azma saatımdır.Patronun teklıtını yapıyorum muzıği acmısım keyfım yerınde.Şirket telı caldı.Guvenlık sızı Alp Bey dıye bır musterı zıyaret etmek ıstıyor dedı.Sasırdım kaldım.Gönder yukarı dedım.Benım kı bır demet papatyayla geldı ıcerı.Yok efendım bızım sırkette baska bır bolumde ısı varmısta benıde görmek ıstemıs.Bende heralde sırketlere papatya getırmek adetten sızde dedım.Kızardı yıne benım kı.10 dakıka kadar kaldı.Sonra hergun tel calmaya basladı.Ehh fenada cocuk deıl yanı.Bı dısarı cıkalım bakalımd dedım.Cıkız o cıkıs.Acaıp etkılendım cocuktan.

2. görusmemızde tektas yuzukle geldı.Yok ıstemem ben evlenmeyı dusunmuyorum dedım.Pekı bende cıkmayı dusunmuyorum dedı ve benı eve bıraktı.Ayy bende bır husran alısmısım pohh pohh lanmaya bı zoruma gıttıkı anlatamam.Hırs yaptım surundurucem bu cocuğu dıye.10 gun sonra telefon ben askere gıdıyorum bı kahve ıcelım mı dıye.Gerek yok hayırlı teskereler dedım kapadım telefonu.Neyse benım kı gıttı askere.Bır ıkı hafta sonra kızlar ılla bıryerde yemek yıyelım bu gece dıyor.Tamam dedım.Yemeğe bır gıttık kımse restorana gırmıyor.Bırı tuvaletım geldı dıyor bırı abarada bısey unuttum dıyor.Ben sap gıbı bır gırdım kı ıcerıye kımse yok ve heryer kırmızı guller ve mumlar.Şaşkın ıfademle bırlıkte Alp cıktı perdenın altından.Ayy hala tıtrerım anınca.Nasıl sasırdım nasıl utandım anlatamam.Bu sefer elınde bır alyans.Ve romantık muzık eslığınde evlenme teklıfı.Ve beklenen cevap evettttttt

Surundurme kısmı cok uzun...Ayrılıklar ,barısmalar,kavgalar

Boyle bır hıkaye ıste arkadaslar.Bora uyanmasa devamı gelıcektı ama sımdılık bununla ıdare edın.

anaa bu bütün mayıs anaları da fenaymış ha:)) bir romantik daha gülhancım:)
peki şimdi nasıl? seninkide diğer herkesinki gibi dalından yeni kopmuş odun kıvamına geldimi? :))

esen bacım seninkini de bekliyoruz:))

Dalından yenı koparılmıs mı yok bacım sobaya atsan yanmaz öle bır kütük halıne benım kı geldısırnaşık şey
Ya aslında cok saygılıdır.Ama romantık deıl valla.Sadece cıcek almayı hala sever.Ayarsız olduğu ıcın kucaklıyamayacağım buyuklukte cıcekler alır.Ama mesafe hep vardır bızde.Bana sımdıye kadar en fazla delımısın demıstır.Sevmez ılıskının lackalasmasını.Aslında onun kurallarına gore gıtsem bı problem yok ama ıste ben ben atraksıyon arıyorum kendıme.O ıse tekduze kalıpta sakın yasamayı sevıyor.Cok farklı ıkı karekter bazen fırtınalar esıyor evde bazen sessız lıman oluyor.

sanki bizi anlattın:)) özay'da sakin bir hayattan çok hoşlanır. Ben ise sürekli bir aktivite halinde olalım,bişeyler kutlayalım,bi yerleri gezelim isterim. Ben ilk gördüğümde demiştim bu çocuk iyi aile çocuğu diye ama:)) romantiklikte yaşla beraber iyice sönüyor sankim( halbuki ben karakteristik bir balık'ım:))

gülhan muhteşem bi hikaye bu kadar romantik biri nasıl ormantık olur bee

benimki hiç romantik olmadı ....öyle şeyler görmedim
ama çok seviyor ve bunu hissettiriyor..

sanırım yaşlar ilerledikce erkekler tek düze sakin bir yaşamı seviyor
benim eşimde dışarıda gezmektense evde olmayı ev yemeği yemeği..evde filim dvd izlemeyi seviyor...

he valla iyi oldu benimde hoşuma gitti

canim benim..ben bile tee burdan hissediyorsam eminimki cok seviyordur Allah razi olsun eşinden diyeyim..özellikle hamilelik zamanlarinda yaptiklari için :)

Rabbim hayirli mutlu ve beraber bi ömür nasip etsin canim ikinizede :)

zıpır Ayşe seni zaten suratından zıpırlık akıyor:)))
hikayen çok güzel bende anlatıcam özendim:))

ee nerde yaaa :) merak ettim bak aklinialirimsmile

canim bastan odun degildi ki adam sonradan oldu ay abiye kuzunun dedigi gibi üstünü kazidim odun cikti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay koptum yok ya hakkini yemiyim okadarda odun degildir ama işte insan gene ogunlerdeki gibi istiyor..gerçekten cok süprizlerle doluydu ozamanlar..ki ciddi tersliyordum..ona ragmen..şimdi terslemiyorum da ama tik yok bende inat yoktur yaf :) ben ciddi ciddi istemiyordum evlenmeyi :) bilerek yapsam zaten bukadar olmazdi

kiz cok hoş bi hikayeniz var :) sende tam cadisin he :))))

oyyy koptummmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kütük halinde he :))))))

bayildim hikayenize yaa :) helal olsun valla eşine :) adam yapmiş yapacagini sonuna kadar :) ama işte nedense o imzadan sonra bal kabagina dönüşüyorlar evde oturalim..evde yiyelim..evde izleyelim..ev ev ev görende evlenmeden önce köprü altinda yaşayan bi evsizdi sanar bukadar ev düşkünlüğü olurmu ya içleri geciyor bunlarin yaşlari ilerledikçe

iyi aile cocugu :)))))))))))))) ay cok güldüm bu aksam yaa Allah ta sizi güldürsün DDD

ay bu bişeyler kutlayalim olayi bende de var ya eşim azcik merakli olsa var ya 365 gün kutlayacak bişey bulurum DDD ama nerdeee adam artik iyice eledi günleri

ya aslinda olay ne biliyormusun birsencim..sevgiyi anlatma biçimi..bak sen ne diyorsun..hiç romantik olmadi diyorsun..ama benimki beni kandirirken cok romantikti..hatta bikere bana şiir yazdi dedim saol ama ben şiir hiç sevmem adam o derece romantikti ya..sevgisini öyle gösteriyordu..süprizler hediyeler hiç beklemedigin anda gelen sözler hareketler vs vs..ee insan böyle alişinca sonrada görmeyince sanki sevgisi bitmiş gibi geliyor..bitmiş demiyimde nereye gitti beni seven adam yaaaaaaa diyorsun işte :))) cünkü adam farkli bi dille anlatmiş önceden sevgisini..şimdi odunca anlatiyor da biz o dili bilmiyoruz

haha muhabbetlere amma güldüm heee:))özelliklede abiye kuzuya üstünü kazıdım odun çıktı hee:))))

bii de gülhanınkine çok güldüm kütük :))))
ay yaa bu adamlar hep böylee galiba

gülhancım hikayene bayıldım Allah bir ömür daim etsin mutlulğunuzu a.s.

ayyyyyyyy tuba valla koptum yorumlarınaa showa dieceğim türk malı senaristleri kadar becerikli bir hatun var diye...hahahhaaaa

yada bir mizah dergisi yaz süpersinn:lepi:

Oooo coşmuşsunuz bacılar ya aşk hikayeleri süper valla :)

Bende ilk fırsatta kocişimle aşk hikayemizi yazayım :)

ayyyyyyyy tuba valla koptum yorumlarınaa showa dieceğim türk malı senaristleri kadar becerikli bir hatun var diye...hahahhaaaa

yada bir mizah dergisi yaz süpersinn:lepi:

ay dimi harcaniyorum buralarda :)))))))) tobeler olsun :)))))

Oooo coşmuşsunuz bacılar ya aşk hikayeleri süper valla :)

Bende ilk fırsatta kocişimle aşk hikayemizi yazayım :)

bekliyoruz cicim merakla :)

hehe kocişler duysa burda madara olduklarını ne yaparlar acabaa:roflol::roflol:

ben söyledim valla..gerçi böyle madara ettiğimi söylemedim tabi :kedi: evlilik hikayemizi yazdigimi ve ona kizmakta ne kadar hakli olduğumu,neydin ne oldun gibisine konustum da konustum işte DD

wowwww beeeeee neler varmış neler???

bayıldım,bayıldım:))) aslında şu iç boşaltma olayı hoşuma gitti:) bende hikaye çooookkk.....

Eveeet arkadaşlar gelelim bizim hikayemize,lise ikiye gidiyorken evimize temizlik için bir yardımcı bayan geliyordu, şu an adını bile unuttum ama süper fal bakıyordu gerçekten, fala inanma falsız kalma derler ama ne söylese tuttu bu güne kadar...

Neyse ben o sıralar çocukluk aşkımla çıkıyorum fln herşey süper, birgün bu bayan bana fal bakmak istedi içinden gelmiş, baktıda, bana sen bu çocuktan ayrılıyorsun kızım dedi, ha hayyyy ben miiii dedim, çünkü ne kadarda iyi aramız inanması bile zor geliyor yani...
Ve iki ay sonra uzunboylu beyaz şapkalı al bayraklı birisi ile tanışıyorsun, ve yine bu kişi ile evleniyorsun, ikide erkek evladın oluyor dedi, ben tabi işin dalgasındayım o zaman neyse dedim..

Neyse bir süre sonra annemle babamla uzuuuuuunca bir konuşma yaptık, o zamanki sevgilimin ailevi yapısı ve bizim aile yapımız hakkında ve sonuçta en doğru olayın yolları ayırmak olduğuna beni ikna ettiler, ileride bu konularda fazlaca görüş ayrılığı ve problem yaşanacaktı, tamam ailemin o çocuktan hoşlanmadığını biliyordum ama bunun ne kadar büyük problemlere yol açacağının idrakına henüz varamamıştım ve beni gaflet uykusundan uyandırdılar, şimdi bunun için ikisinede minnettarım

Ben aradım buluştuk gerekçelerimi anlattım ve birdaha görüşmemek üzere yollarımızı ayırdık... neyse buraya kadar herşey yolunda gidiyordu, ben zaten sevgilimden yeni ayrılmışım herşey yeni yeni düzene giriyor, yeni bir ilişkiyi helede aşkı düşünemiyorum bile... arkadaşlarımla görüşüyorum sürekli, onlarla geziyoruz, annemlerle takılıyorum sohbetler ediyoruz fln günler bu şekilde geçip gidiyordu yaralar küllenmiş olsada yeni bir sayfa açmaya hiç mi hiç cesaretim yoktu...

O sıralarda çok sıklıkla görüştüğüm çok samimi bir kız arkadaşımın sevgilisi subaydı ve farklı bir şehire tayini çıkmıştı, kız ne zaman sevgilisini yolcu etse kendini kötü hissediyordu, tüm günü beraber geçiriyorduk
sohbet muhabet atlatıyordu, bu arada banada uyuz olduğu birinden bahsedip duruyordu, bi kaç kızla tanıştırmaya çalışmış şimdiye kadar, buluşma yerine bile gitmemiş, bi sefer zorla buluşturmuşlar bi kızla 4 kişi gezmişler ondada kızla bi dalga geçmiş evlere şenlik, kız buluştuğuna buluşacağına pişman olmuş, annesi memlekete her gittiğinde kız bulup tanıştırıyor oda bir yolunu bulup kızı başından savıyormuş, bu yüzden bir ara evine ailesini görmeye bile gitmemiş bir ara, kadirmiymiş neymiş çocuğun adı

Birgün yine sevgilisini yolcu edecek, bana sende gel bu sefer seni sevgişimle tanıştırayım dedi, bende tamam dedim, uzuuuuuun zamandır bahsi geçen sevgilisini bende gerçekten merak ediyordum, tarih 22 ağustos 2002 , annemde aksilik gibi herşeyi yıkamış o gün, kabus gibi, kızla gidicem ama üstüme giyecek tüm pantolonlarım yıkanmış... amaaaaaan dedim, babamın kotu abimin tişörtü giyip çıktım evden hiç unutmam kendimi kime beğendiricem dimi beğendirmek gibi bi derdim düşüncemde yok

Neyse sevgilisi ile tanıştık iyi hoşsohbet biri, üsküdarda otogardayız, ama bekliyoruz bekliyoruz otobüs gelmiyor, otobüsün seferi değişmişşşşş !! otobüs kazası olmuş, yerine gelcek otobüste 3 saat sonra ancak gelecek...

Ne yapsak turlayalım dedik, arkadaşımın sevgilisi ist.daki eski ev arkadaşlarını arayıp haber verdi abi ertelenmiş bekliyoruz bakalım otobüs 3 saat sonra burdaymış diye, oda buraya gelin laflarız yemek yeriz fln diyor, gidelimmi dediler, yok dedim olmaz, ısrar ısrar... nolcak canım şurası bilmemne... dedim muhabbete gidelim o zaman yemek içmek olmasın, neyse arkadaşım çok ısrar etti, bak ben 3 senedir çıkıyorum bu çocukla gidelim otururuz muhabbet eder kalkarız dedi, gittik...

Kapıyı zili çaldık, kapı açıldı, 1 sefer gözgöze geldiğimizi hatırlıyorum... ve aşık oldum !!! Hemde en yakın kız arkadaşımın uyuz olduğu nasıl sinir olduğunu anlata anlata bitiremediği insana !!!

Orda geçirdiğimiz bir kaç saat varya ölüm gibiydi resmen, sürekli içten içe sıkıştığımı oturduğum koltukta bir türlü oturamadığımı hissedip durdum, balkona sigara içmek için hamle yaptım eşim geldi, kolumdan tutup içerde içebilirsiniz dedi, hemde ben sonradan öğrendim eşim varyaaaa sigaradan nefret eden bir insanmışşş !! banada bıraktırana kadar ne işkenceler yaptı onlarıda anlatırım bir gün...

Allahım... üstüm başım feci.... duygularım allak bullak... üstelik en yakın akadaşımın hiç sevmediği uyuz olduğu birine aşık olmak üzereyim... eşimin yüzüne bakamıyorum... arkaaşımın yüzüne bakamıyorum, o sırada eşim rahatlatmaya çalışıyor bana folyodan kültablası yapmış vs... konuşuyor ama ben anlamıyorum o an için hiç birşeyde düşünemiyorum zaten... bi yandan metal müzik çaşlıyor bas bas çınlıyo kulağımda...

Neyse bu şekilde atlattık o günü, otobüs saati geldi, evden çıktık yolcu ettik, biraz takıldık arkadaşımla ama ben söyleyemedim hatta değil söylemek arkadaşımın uyuz olduğu birine karşı bunları hissettiğim için arkadaşıma karşı kendimi suçlu bile hissettim...

Neyse evdeyim ama duramıyorum yerimde... fıkır fıkır içim fasulye kazanı gibi... bi o yana bir bu yana gidiyorum, zor durdum evde, elim telefona gidiyor arayacağım kızı arayamıyorum...

Derken arkadaşım aradı, burcuuuuuuuuuuuuuuu diye bağırıyor, inanmıcaksııııııııııııııııııın!!! benim soluğum kesik tabi, şu uyuz çocuk sevgilimi aramış seninle görüşmek tanışmak istiyormuş, ama ben sevgilime dedim tabi çok ümitlenmesin burcu ona hiççç yüz vermez tipi değill dedim iyi demişmiyimm D evet resmen bunu demiş yaaaaa

Ay ne desem bunun üstüne ben yaaa, ben görüşmek istiyorum ışık dedim D evet evet diyebildim ve hayatımda yepyeni bir sayfa açtım!!

Görüştük, başta bir jestler Allahım arkadaşımda bende şoklar içindeyiz, neyseki üstüm başım düzgün bu sefer D
Ama kız süekli bana ağırdan saaaaat kovala gitsiiiiin, peşinden koşsun deyip duruyor, gaza geldim o zaman çocukluk işte, sudan sebepten payladım çocuğu... yazık bi şaşırdı yüzü düştü.... eeee kaprisinimi çekicem ben be dedi ve gitttiiii evettt resmen alışveriş merkezinin ortasında bıraktı beni ve çekti gitti, ışıkla ben kaldık baş başa!! ah ben bu kıza ne diyim yaaaa

Bir hafta fln aramadı, ben tabi kendimi aptal gibi hissediyorum, bu arada eşimde arkadaşına ne kaprisli kız o kadar çabamı görmezden geldi herşeye rağmen beni çocuk gibi payladı kendini beğenmiş burnu büyük gibi şeyler anlatmış, ay ben bunları kızdan duy,, üzül üzül,, neyse aradı bu beni 1 hafta sonunda, ve seni seviyorum dedi yaaa,

Tabi ben nemi yaptımmmm sürüm sürüm süründürdüm, 1 ay telefonda sen nasıl benim hakkımda başkalarına böyle şeyler söylersin diye kıvrandırdım durdum, oda bir kibar Allahım sorma gitsin... tam 1 ay sonunda bu sefer ilk defa yalnız buluştuk, arkadaşlar yoktu ve bir dahada ilişkimize başkalarını sokmadık, ne dediysek hep birbirimize anlattık, sorduk, paylaştık, her bahanede mutlaka bir kırmızı tek gülüm gelirdi, bir sefer kavga etmiştik ve o gitmeyeyim diye çıkacağım kapının önüne bile yattı çıkamadım , o zamanlar romantizmi iliklerimize kadar yaşadık, her hücremiz aşk diye atar olmuştu onunda benimde, sırılsıklam aşıktık, birbirimize şarkılar gönderirdik, ceplerimize mektuplar koyardık, resimler düzenleyip haberimiz olmadan bastırırdık neler neler...saatlerce cep telefonu ile konuşurduk, buda yetmezdi bol bol mesajlaşırdık... telefon hatları bize çalışırdı , ben onun ceplerine çantalarına kırmızı kağıtlardan kalpler kesip koyardım... az değildik yani

Vee derken lise bitti o vardı, üniversiteyi kazandım o vardı, üniversite döneminde farklı bir ortam ve çıkma teklif eden farklı insanlara rağmen yanımda yine biriciğim , o , üniversiteyi bitirdim yanımda yine o benim tektanem ( birbirimize hitapta bunu kullanırdık o zamanlar) , ve okulu bitirir bitirmez 5 buçuk senelik bir flört döneminden sonra severek evlendik, 10 kasım 2006 nikah, 7-14 temmuz 2007de düğün tarihimiz, çok isteyerek kağanı dünyaya getirdik, tartışmalarımızda oldu tabi herkes gibi insanın doğası gereği, ama yinede üzsede mutlu etsede değişmem onu , o benim canım... ondan ayrı kalamam ben, şu an bile hasretini çekiyorum, özlüyorum...
:gitme:

Son düzenleme:

Semracım yazdıkların beni çok duygulandırdı... çok teşekkür ederim..bunu gerçekten bir bebeğin kokusunu bile duyamadan onu kaybetmek korkusunu hergün gözyaşı ve umutsuzluk ile içinde taşımak, yaşasın 1 günü daha atlattık, bak şu kadar gün sonra doğsada yaşayabiliyormuş... yada şu kadar gün sonra doğarsa sağlıklı olurmuş... yada şu kadar gün sonra doğarsa küveze girmezmiş diye düşünen, günlerce sağlıklı olsun diye yalvarıp dua edip,bebeğini düşürebilme ihtimali olduğu için değil ayağa kalmak oturamayan bile , hatta günlerce yine bu sebepten dolayı duş bile alamayanlar daha iyi anlar... zor günlerdi, Koskoca 4 ay, ama bitti, Allahıma şükürler olsun... Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın inş. ve bütün evlatlarıda anne babalarına... off çok duygulandım yine ya ağladım bile saatte gece 4 olmuş... bu gece duygu seli yaşıyorum tabiri yerindeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…