- Konu Sahibi KIVILCIM28
-
anaa bu bütün mayıs anaları da fenaymış ha:)) bir romantik daha gülhancım:)
peki şimdi nasıl? seninkide diğer herkesinki gibi dalından yeni kopmuş odun kıvamına geldimi? :))
esen bacım seninkini de bekliyoruz:))
dalından yenı koparılmıs mı yok bacım sobaya atsan yanmaz öle bır kütük halıne benım kı geldısırnaşık şey
ya aslında cok saygılıdır.ama romantık deıl valla.sadece cıcek almayı hala sever.ayarsız olduğu ıcın kucaklıyamayacağım buyuklukte cıcekler alır.ama mesafe hep vardır bızde.bana sımdıye kadar en fazla delımısın demıstır.sevmez ılıskının lackalasmasını.aslında onun kurallarına gore gıtsem bı problem yok ama ıste ben ben atraksıyon arıyorum kendıme.o ıse tekduze kalıpta sakın yasamayı sevıyor.cok farklı ıkı karekter bazen fırtınalar esıyor evde bazen sessız lıman oluyor.
ayy tubişim iyiki açmışsın bu koınuyu şu sıkkın günümde içimi ferahlattın dertlerimi unutturdun...allah razı olsun valla
evet tubiş eşim beni çok seviyor....bana göre bir erkeğin yapmayacağı şeyleri yaptı bana
ben hamişken kusarım o temizlerdi...annem dururken hastanede bile genel özel temizliğimi yaptı...ben rabbime sorarım allahım ne yaptımda bana böyle bir eş verdin.
insan olarak çok doğru biri....ne kadar çatışsakta asla kıyamaz bana ailesine bağlı bir erkek hayatımda çok bencil oldum ama tek ona olamıyorum şimdide evlatlarım...
ben aşka çok inanıyorum ama bende aşk geçici heycan doğru olan sevgi bunuda yaşadım gördüm...aşkın olduğu yerde böylesine derin sevgi çok nadir oluyor...tek isteğim var beni onsuz koymasın rabbim bu dünyada....senağlama:gitme:senağlama
zıpır Ayşe seni zaten suratından zıpırlık akıyor:)))
hikayen çok güzel bende anlatıcam özendim:))
Tuba yahu odun dedığın bu mu bee adam perısan olmus pesınde.Valla bayıldım hıkayene.Sende de az ınat yokmus yahu.
Bırsen senınde sonradan ask olmus canım.Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Ayseee ıstemem yan cebıme koy mısalı valla.Cok guzel ya bayıldım.
Bu mayıs annelerı hep cektırmıs anlasılan kocıslere.Onlarda sımdı hesabını alıyor bızden.
anaa bu bütün mayıs anaları da fenaymış ha:)) bir romantik daha gülhancım:)
peki şimdi nasıl? seninkide diğer herkesinki gibi dalından yeni kopmuş odun kıvamına geldimi? :))
esen bacım seninkini de bekliyoruz:))
Dalından yenı koparılmıs mı yok bacım sobaya atsan yanmaz öle bır kütük halıne benım kı geldısırnaşık şey
Ya aslında cok saygılıdır.Ama romantık deıl valla.Sadece cıcek almayı hala sever.Ayarsız olduğu ıcın kucaklıyamayacağım buyuklukte cıcekler alır.Ama mesafe hep vardır bızde.Bana sımdıye kadar en fazla delımısın demıstır.Sevmez ılıskının lackalasmasını.Aslında onun kurallarına gore gıtsem bı problem yok ama ıste ben ben atraksıyon arıyorum kendıme.O ıse tekduze kalıpta sakın yasamayı sevıyor.Cok farklı ıkı karekter bazen fırtınalar esıyor evde bazen sessız lıman oluyor.
sanki bizi anlattın:)) özay'da sakin bir hayattan çok hoşlanır. Ben ise sürekli bir aktivite halinde olalım,bişeyler kutlayalım,bi yerleri gezelim isterim. Ben ilk gördüğümde demiştim bu çocuk iyi aile çocuğu diye ama:)) romantiklikte yaşla beraber iyice sönüyor sankim( halbuki ben karakteristik bir balık'ım:))
gülhan muhteşem bi hikaye bu kadar romantik biri nasıl ormantık olur bee
benimki hiç romantik olmadı ....öyle şeyler görmedim
ama çok seviyor ve bunu hissettiriyor..
sanırım yaşlar ilerledikce erkekler tek düze sakin bir yaşamı seviyor
benim eşimde dışarıda gezmektense evde olmayı ev yemeği yemeği..evde filim dvd izlemeyi seviyor...
he valla iyi oldubenimde hoşuma gitti
canim benim..ben bile tee burdan hissediyorsam eminimki cok seviyordurAllah razi olsun eşinden diyeyim..özellikle hamilelik zamanlarinda yaptiklari için :)
Rabbim hayirli mutlu ve beraber bi ömür nasip etsin canim ikinizede :)
ee nerde yaaa :) merak ettim bak aklinialirimsmile
canim bastan odun degildi ki adamsonradan oldu ay abiye kuzunun dedigi gibi üstünü kazidim odun cikti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay koptum yok ya hakkini yemiyim okadarda odun degildir ama işte insan gene ogunlerdeki gibi istiyor..gerçekten cok süprizlerle doluydu ozamanlar..ki ciddi tersliyordum..ona ragmen..şimdi terslemiyorum da ama tik yok bende inat yoktur yaf :) ben ciddi ciddi istemiyordum evlenmeyi :) bilerek yapsam zaten bukadar olmazdi
kiz cok hoş bi hikayeniz var :) sende tam cadisin he :))))
oyyy koptummmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kütük halinde he :))))))
bayildim hikayenize yaa :) helal olsun valla eşine :) adam yapmiş yapacagini sonuna kadar :) ama işte nedense o imzadan sonra bal kabagina dönüşüyorlarevde oturalim..evde yiyelim..evde izleyelim..ev ev ev görende evlenmeden önce köprü altinda yaşayan bi evsizdi sanar bukadar ev düşkünlüğü olurmu ya içleri geciyor bunlarin yaşlari ilerledikçe
iyi aile cocugu :)))))))))))))) ay cok güldüm bu aksam yaaAllah ta sizi güldürsün DDD
ay bu bişeyler kutlayalim olayi bende de var yaeşim azcik merakli olsa var ya 365 gün kutlayacak bişey bulurum DDD ama nerdeee adam artik iyice eledi günleri
ya aslinda olay ne biliyormusun birsencim..sevgiyi anlatma biçimi..bak sen ne diyorsun..hiç romantik olmadi diyorsun..ama benimki beni kandirirken cok romantikti..hatta bikere bana şiir yazdidedim saol ama ben şiir hiç sevmem adam o derece romantikti ya..sevgisini öyle gösteriyordu..süprizler hediyeler hiç beklemedigin anda gelen sözler hareketler vs vs..ee insan böyle alişinca sonrada görmeyince sanki sevgisi bitmiş gibi geliyor..bitmiş demiyimde nereye gitti beni seven adam yaaaaaaa diyorsun işte :))) cünkü adam farkli bi dille anlatmiş önceden sevgisini..şimdi odunca anlatiyor da biz o dili bilmiyoruz
ayyyyyyyy tuba valla koptum yorumlarınaa showa dieceğim türk malı senaristleri kadar becerikli bir hatun var diye...hahahhaaaa
yada bir mizah dergisi yaz süpersinn:lepi:
Oooo coşmuşsunuz bacılar ya aşk hikayeleri süper valla :)
Bende ilk fırsatta kocişimle aşk hikayemizi yazayım :)
hehe kocişler duysa burda madara olduklarını ne yaparlar acabaa:roflol::roflol:
canım benım kagan konusunda pımpırıklı olman normal bıraz sende rısklı bır hamılelık gecırdın ozamanlarda msnde konusurduk akşamlrı :))) kendımde yasadıgım ıcın cok ıyı bılıyorum ınsanda daha dunyaya gelmeden kaybetme korkusu oldumu bır daha cok zor kurtuluyor ondan ama sukurler olsun bak aldık kucagımıza kuzularımzı hatta koca adam bıle oldular :)))))))
bendekı yerınde özeldır canım senınle sohbet etmeyı sevıyorum ıyıkı tanımısım senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?