- Konu Sahibi KIVILCIM28
-
cerencim tatlımsın benim yazdıklarını okurken gözlerim doldu inan Allah anne babana sağlık sıhhat versin sanada helal olsun sorumluluklarını hiç unutmamışsın küçük yaşta hayata atılmana rağmen ben seni yüzyüze görüşmesekte tanıdığım için çok mutluyum
annen ve baban çok şanslıki senin gibi bir evlada sahip:)))
kıvılcım ve ferdacım çok güzel bir konu açmışsınız sizi tebrik ederim :)))
kendimi anlatacak olursam
ben çok titiz detaycıyım herkese kolay kendimi açabilen bir insan değilim önce insanları izler değerlendirir ondan sonra karar veririm samimiyet dereceme çok affediciyim sevdiğim insanları mutlu etmek için elimden gelenin fazlasını yaparım genelde tabi bu bazen değmeyen insanlara denk gelse bile
beni anlamak zordur iş yerinden arkadaşlarım çok gizemlisin derler kimseye çok fazla güvenmem hep bir adım geride dururum
ailem söz konusu olunca akan sular durur çok değer veririm bazen kendimi çok suçluyorum kızlarımın hiçbir anında yanında olamadığım için ama mecburen onlara daha iyi bir gelecek vermek için çalıştığımı düşününce geçer bu duygum
çok duygusalım çokkkkkk karşımdaki insanın üzgün olmasına dayanamam
karar verdiğim anda yaparım hiç beklemem tabi bunun artılarıda var eksileride
herşey biranönce olmalı hayatımda sabırsızım
eşimle kızlarımla dolu dolu yaşamayı seviyorum hayatımı yanlız kalmayı hiç sevmiyorum misafirperverim gelenim eksik olmaz sağolsunlar :))))
dostluğa değer veririm çok iyi bir sırdaşım
benden bu kadar aslında anlatacak çok şey var ama:)))
topikte yazılarınızı okurken çok heyecanlandım herkesin birbirinden o kadar farklı yaşamı ve yapısı varken belki çoğumuz normalde zor anlaşacakken bu kulüp ve hayatımıza yeni yönler çizen minicik yavrularımız nasılda bizi birleştirip kenetlendirdi.Bu topiğide yeni bir nefes yeni bir heyecan olarak çok beğendim.Filizcim yüreğine sağlık bizi bu duygularda birleştirdiğin için....Zor hayatlar yaşarken zor anlar geçirmişken yada haytımız zaten güzel giderken daha güzel olan yavrularımızla daha da anlamlı yaşarken buda kurduğumuz dostluklar açısından yeni bir tat.bende yazıcam inşallah hepinizi öpüyorum.
Birsencim hayatın sana verdiği zorlukların seni ne kadar güçlü kıldığını ben yazında gördüm
Semracım seninle bazı yerlerde hayatımız yaşadıklarımız bakımından kesişiyor ve seni çok iyi anlıyorum.
.......................................................
Cok güclü bir karakterin var Gülhan'cigim anladigim kadariyla. Sözcüklerin sürükledi beni, anlat bence sen kendini uzun uzun. Ve bence, insan kendisi icin bencil olabilmeli. Bu özelligi olumsuz görmüyorum ben. Cünkü kendisini seven ve degerli gören insan, sevdiklerinide mutlu eder hep. Özverili insanlarda, sevdiklerini mutlu eder belki ama kendisini hep unutur.
Tesekkur ederım Fılızcım.Bencılık belkı de guzel cok ıyı acıklamıssın.Tek sorun önyargılı ınsanlarla karsılasınca ukala damgası yemek.Ama alıstım artık ben rahatsız olmuyorum bu durumdan.
Bana da Fılız deseler Ayca derım.Cok sevdığım bı arkadasım.Her satırında onu göruyorum nedense hayata bakısın uslubun aynı o.Keske karsılasma ve tanışma fırsatınız olsaydı.Ama oda senın gıbı uzaklarda Amerıkaya yerlestı gectığımız yıllar.Bıraz kuralcısın sankı Fılızcım.Kötu anlamda deıl ama hıc aman boşver saldım cayıra gıbı tarzın yok.Kontrol genelde senın elınde olmalı.Ve Tubanında soyledığı gıbı cok ıyı bı gözlemcısın.Hayranım bu özelleığıne.Anladığım kadarıyla bırazda eğer haklısan konunda mumkun deıl susmazsın:))Sonuna kadar savunursun dusuncelerını ve hakkını.Pat dıye bı söylem vardır.Söylersın herseyı rahatca.Belkıde yanılıyorumdur ama boyle bı izlenım edındım senden.Ve kendıme en yakın bulduğum özellığın sende sanırım sevıyosun yanlız kalmayı.Kıtap okumayı.Kendını dınlemeyı.
sen bana tamamen eşimi hatirlatiyorsun :) oglak burcunun marifeti sanirim :))) şunu bilirim,ben böyleyim,şöyleyim asla demezsin sende :) zamani geldikce anlar insan seni :) herkese herseye karsi bi güclü durusun var..oraya buraya cekilecek bi insan degilsin..kendi dogrularin var ve onlari kolay olusturmuyorsun,iyice analiz edip araştirip öyle olusturuyorsun ve bunlari degistirmiyorsun..kafaya bişi koyduysan kesinlikle yaparsin :) bunu diyet konusunda beni sollayarak cokta güzel gösterdinşöyle oturup keyif yapilcak bi hatunsun :) gelsin kahveler,gitsin caylar bencilliğin kötü manada degil gibi geliyor bana..yani eşimden de biliyorum..o da bencildir..ama hep ben hep ben olarak degil..nasil anlatsam ki kendi istegiyle birlikte benimkinide yapar eşim..mesela dişardan yemek söyleceksek o pizza söyler,ben mc..ben yeri geldiginde pizzayada uyarim..ama o asla mc'e uymaz..bunu agiz tadi olarak düşünme :) bu sadece bi örnek..kendi istediginizden vazgecmezsiniz..ama bunu baskasini kirmadan yaparsiniz..
gercekten iyi niyetlisin..uyumlusun..buda kendine olan güveninden kaynaklaniyor bence..kompleklerin yok..bu belki dişaridan cok burnu büyüklük gibi görünebilir ama sen bunu uyumlulugunla cok güzel dengeliyorsun..
Canım cok tesekkur ederım.Ama şasırdım yorumlarını okuyunca.Benı anlattın her satırda.Ve herhafta sonu yemek tartısması var bu evde.En basıtı ele aldık oysakı.Esımde bazen bıkar yaa bı kerede benım yedığımde yee ne olur ölücekmısın der.Ama yok Gulhan kafaya taktıysa baska bıseyı mumkun deıl değişmez kararı.:))
Tuba nasıl mı?Valla daha tam anlamıyla cozemedım:))).Esprı olduğu kesın.Ama bıraz gızemde var sankı.Cok sevmez özelı ,hayatı,Beynın içini acmayı.Yada zaman lazım bunlar için.Laf olsun dıye konusmaz gıbı gelıyor bana.Her sözde vardır bı gercek ve anlam.
Malesef Bora uayndı yarım bıraktım devam edicem kızlar.
Ferdacım yakın kayıpları cok sık yasamanın dışında cok guzel bı hayatın var.Hep boyle mutlu olsun ömrün canım benım.Ve cok ama cok kesısen noktalarımız var en önemlısı bız aynı gun evlenmısız arkadasım.Aynı yıl tanışmısız eslerımızle bızdede mesefe vardı.Aynı burctanız ve yavrularımız aynı ay doğumlu.Cok sasırdım okuyunca.Detaylı okuycam yıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?