2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

Ayyy Allah sızın ıyılığınızı versın yıne cıkarmıslar yemek lıstesını.Koptummmmmmmm

Super ya fresız gıdıyoruz sanırım bu kez.Aman cok sevınmıycem.Kısmet bakalım.

eeee gülhan hanım siz boğazınızı tutabiliyorsunuz burda tutamayanlar var di mi ama yiyicez tabi hem konuşacaz hem yiyeceğizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar dua edinde azcık bizim için gazel de düzelsin bir an önce yoksa böyle dvm ederse ben gelemem sanırım (

hülya düzelir hayatım ya sen sıkma canını sen bize bakma daha koca bir hafta var ALLAHIN izniylen iyileşir boncuk gözlüm....

tuba tamam canım kafama göre takılırım ozman.. ama kızlar istediginiz bişi olursada yapabilirim yani:))):hulya::hulya::hulya:

Esen hanım yıyerek boyle kalıyorsanız verın banada sırrını.:))Ac gezdım beee 6 ay(

Hulyammm daha bır hafta var ınsallah duzelıcek kuzum o tarıhe kadar.Dualarımız sızınle.

hehe sırrı yok canım genetik tamamen genetikk:))) babannemde bir tepsi künefeyi yer kalkardı kuru bir kadındı
e ben o kadar kuru değilim ama yediğim kadar alsam yanardım valla:))

hülyacım canım iyileşir inşallah gazelim yeter ki moralinizi yüksek tutun

hülyaaaaaaaaaaaaaaa kiz resimleri kontrol edeyim gecmişten derken senin bu mesajina takildim alsanaalsanasmile kizim eşinin ne işi var ya bayanlar toplantisinda????? valla eşim duymasin zaten bahane ariyor killik yapmak için..napcak kiz hakketen eşin orda? bizimle takilmayacak herhalde dimi????

kızlar cokkk tşk ederim inş dediğiniz gibi iyice iyileşir kuzum (

ya tuba cadısı :))
kusura bakmada üstüne parada versen orda takılmaz. benim kocişim...
onlar semranın kocasıyla takılcaklar zaten akşamada gelip bizi alıcaklar...

gecen sefer bursaya gidicez diye planlamıştık oyle gelme kararı vermişti hem şimdi belli bile değil geleceği çünkü ben bursaya gecmeye karar vermedimm hala ....

üstelik eşler geldiği taktirde benimkide kıllık yapar emin ol buna şekerimm....

cevabimi msn'de almamiş olsaydim kesin uyuyamazdim..ama burayada yazmişsin ince düşünceli arkadasim benim..cok rahatladim valla..

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar gelelım Yalova konusuna,,,

Ben cumadan gıdıcem ınsallah.Cumartesı kım önce gelırse arasın benı.Hatta cuma gununden saat verın ılk postayı alayım.Herkeste telım varmı.Hava sıcakta olsa orası bıraz ıcerde kalıyor.Kuzulara bır ust mutlaka alın yanınıza.

Ev Yalovadan Bursa ya gelıste soğucak köyunun gırısınde.Hemen gırıste bır restaurant vardı.Ismı değişmıs.Öğrenır verıcem sıze.Konuyla ılgılı herzaman arıyabılırsınız benı.Baska bısey daha yazıcaktım unuttummmm

aaaa harika olmus eline saglik sekerim

bu arad kizlar lutfen ertelemyelim yagmur yagsada yaz yagmuru bise yapmaz hem daha iyi cok sicak olmamasi ben gelirim sorun olmaz benim icin

ellerine sağlık cnm cok güzel olmuş...
Allah hastalık vermesin de yağmurda çamurda olsa gelirim Allahın izniyle )::) zaten yagmurlar benim için geliyor :))

Resimler çok güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık.

Bencede ertelenmesin bende gidelim diyorummm :)

tubiş ellerine sağlık cnmmm..ama bizim foto biraz yakın ve büyük çıkmış gibime geldi ...biraz daha geriden alma imkanın var mı cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…