Sağol cnm, istedim şey pendik ve civarında merkezi bi yerde arabasız yaşama uygun mahalle veya semtleri öğrenmek, oralarda olup olmayacağımız mart 15ten sonra belirlenecek bakalım hayırlısı diyelim, bu konu hakkında bilgi verebilirsen memnun olurum
:roflol: mayıs ayına uçak biletimi buldum:roflol::roflol::roflol:
burda havaalnı da yok tabiki,kayseriden sabiha gökçen'eaklinialirimsmile:lepi:
gidiş dönüş 120-130'a filan ayarlıyorumzemuszemus
tabi bu durumdan kocamın ve okul müdürümün haberleri yoksempatiksalakcinni
sanırım kaçıp gelicem:roflol::roflol:
eveet benden habersiz organizasyon var dünürümde bide ve ben en son duydum çok bozuldum bak gülhan
1.hafta sonu olursa kocişide ikna etcem gelirim
2.Pendikteyim yakın arkadaşlar beraber gidelim izinim daha rahat olur
3.kızımın diş mısırı kıyafeti yöresel cumartesi face atcam resimleri 70 tl ye aldık şalvar, kaftan. taç eldivenler ve örtüsü
4.bende kurabiye yapmayım herhangi bi şey yaparım farketmez yani
5.150 çok ya indirin şunu çünkü kociş olmaz der sonra gözüm kalır
6.Burcuu pendikteyim burayamı gelcen bizde kal kız misafir ederim
7.çok heyecanlandım dünür kınalığımızla geliyoz ona göre.....
8.Çekiliş varmı hediyeleşcezmi?
9.tarihi netleştirin ben herzaman gelemiyorum banada haber verin kaçırırsam üzülürüm[/QUOTE
tarıh netlesınce ozelden mesaj atarım ben sanayerimsenibensenın dünürden hayır yok sanakaydirigubbakcemile3
ay canım negüzel olur ikna et kocişini okul içinde rapor al oldu bittialkisalkisalkis baktın izin yok kaçarsınsositososito
:roflol::roflol::roflol:az gulmedım valla bı dogum gunu yuzunden hem kocadan olcak hem okuldan keske gelebılsen tabııı ama dıgerlerınede haber ver bacım benımkı ıstanbulda oturdugum halde ık mık edıyo senın ısın daha zor:dance:
gel tabi gel çiğ köfteye bayılırımm ay ağzım sulandıkaydirigubbakcemile3mrb kızlar.topiği başatan sona okudum.herşey çok güzel olucak gibi görünüyor.benim annenler yalovada cnm sizin yazlık yalovanın neresinde tam olarak.o dönemlerde biz annemlerde oluyoruz.dilerseniz bizde katılmak isteriz.
eşim çok güzel çiğ köfte yoğuruyor bende mercimek köftesi tuzlu kurabiye bide su böreği yaparım.
canım ben pendikteyim pendiğe niçin geliyosunuz.istersen senin için araştırabilirim.iş için kalıcak bi yer arıyorsanız seve seve misafir ederim evimde.başımın st
nde yeriniz var.opuyorumnanaktan
eveet benden habersiz organizasyon var dünürümde bide ve ben en son duydum çok bozuldum bak gülhan
3.kızımın diş mısırı kıyafeti yöresel cumartesi face atcam resimleri 70 tl ye aldık şalvar, kaftan. taç eldivenler ve örtüsü
9.tarihi netleştirin ben herzaman gelemiyorum banada haber verin kaçırırsam üzülürüm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: mayıs ayına uçak biletimi buldum:roflol::roflol::roflol:
Selam Kızlar
çok sık giremesemde arada girip okuyorum yazdıklarınızı sizin gibi hamilelikten beri birlikte değiliz ama sizi ve bebişlerinizi çok seviyorum, yakından tanımak istiyorum böyle bir doğumgünü unutulmaz olur çok heyecan verici, dış kapının dış mandalı gibi görmezseniz Masal ve bende katılmak istiyoruz
daha siki arkadasliklar derkennnn:)tutkun cnm çekiliş yok zaten konseot olarakda gerek yok bence isteyen istediği bebeğe hediye alsın çünki ....hepimiz bi noktada olsakta herkesin daha sıkı arakdaşlıkları var.....isteyen bence istediğine hediye alsın....zaten buradaki amaç birarada olmak...
daha siki arkadasliklar derkennnn:)
9.tarihi netleştirin ben herzaman gelemiyorum banada haber verin kaçırırsam üzülürüm
Selam Kızlar
çok sık giremesemde arada girip okuyorum yazdıklarınızı sizin gibi hamilelikten beri birlikte değiliz ama sizi ve bebişlerinizi çok seviyorum, yakından tanımak istiyorum böyle bir doğumgünü unutulmaz olur çok heyecan verici, dış kapının dış mandalı gibi görmezseniz Masal ve bende katılmak istiyoruz
ya kızlar şimdi bazılarımız katılamayacak ya bu organizasyona çekiliş yapmayacak mıyız
tutkun cnm çekiliş yok zaten konseot olarakda gerek yok bence isteyen istediği bebeğe hediye alsın çünki ....hepimiz bi noktada olsakta herkesin daha sıkı arakdaşlıkları var.....isteyen bence istediğine hediye alsın....zaten buradaki amaç birarada olmak...
Kızlar bence olsun hediyeleşme işi yavs, değişiklik oluyor, tabi birsenin dediği gibi yakın arkadaşlar yine birbirlerinede alır zaten ama maksat herkes bir doğumgününu organizasyona dahil olmuş olsun çekilişle , partiye katılamayacak arkadaşlar içinde ayrıca bi doğum günü organizasynu olmuş olur hediyeleşmek bence
bide çekilişe katılım zoraki olmasın, öncekiler gibi gönüllü olsun, ne dersiniz kızlar bence çekiliş işi güzel olur bengininde ve tutkununda dediği gibiopuyorumnanaktan
hehe tam yazarken adanalıyı izliyordum da ordan estii:)))kız güldürdün beni ilahi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide çekilişe katılım zoraki olmasın, öncekiler gibi gönüllü olsun, ne dersiniz kızlar bence çekiliş işi güzel olur bengininde ve tutkununda dediği gibiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?