2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

canım ben pendikteyim pendiğe niçin geliyosunuz.istersen senin için araştırabilirim.iş için kalıcak bi yer arıyorsanız seve seve misafir ederim evimde.başımın st
nde yeriniz var.opuyorumnanaktan

eveet benden habersiz organizasyon var dünürümde bide ve ben en son duydum çok bozuldum bak gülhan
1.hafta sonu olursa kocişide ikna etcem gelirim
2.Pendikteyim yakın arkadaşlar beraber gidelim izinim daha rahat olur
3.kızımın diş mısırı kıyafeti yöresel cumartesi face atcam resimleri 70 tl ye aldık şalvar, kaftan. taç eldivenler ve örtüsü
4.bende kurabiye yapmayım herhangi bi şey yaparım farketmez yani
5.150 çok ya indirin şunu çünkü kociş olmaz der sonra gözüm kalır
6.Burcuu pendikteyim burayamı gelcen bizde kal kız misafir ederim
7.çok heyecanlandım dünür kınalığımızla geliyoz ona göre.....
8.Çekiliş varmı hediyeleşcezmi?
9.tarihi netleştirin ben herzaman gelemiyorum banada haber verin kaçırırsam üzülürüm

:roflol: mayıs ayına uçak biletimi buldum:roflol::roflol::roflol:
burda havaalnı da yok tabiki,kayseriden sabiha gökçen'eaklinialirimsmile:lepi:
gidiş dönüş 120-130'a filan ayarlıyorumzemuszemus

tabi bu durumdan kocamın ve okul müdürümün haberleri yoksempatiksalakcinni
sanırım kaçıp gelicem:roflol::roflol:

ay canım negüzel olur ikna et kocişini okul içinde rapor al oldu bittialkisalkisalkis baktın izin yok kaçarsınsositososito

:roflol::roflol::roflol:az gulmedım valla bı dogum gunu yuzunden hem kocadan olcak hem okuldan keske gelebılsen tabııı ama dıgerlerınede haber ver bacım benımkı ıstanbulda oturdugum halde ık mık edıyo senın ısın daha zor:dance:

ay canım negüzel olur ikna et kocişini okul içinde rapor al oldu bittialkisalkisalkis baktın izin yok kaçarsınsositososito

canım ben balık burcuyum ya, hayal kuruyorum iştebayanssulusmile boşverin beni:roflol::roflol:

Selam Kızlar
çok sık giremesemde arada girip okuyorum yazdıklarınızı sizin gibi hamilelikten beri birlikte değiliz ama sizi ve bebişlerinizi çok seviyorum, yakından tanımak istiyorum böyle bir doğumgünü unutulmaz olur çok heyecan verici, dış kapının dış mandalı gibi görmezseniz Masal ve bende katılmak istiyoruz

handecim olurmu öyle şey tabiki birlikte gidicez seninle nasıl olsa yakın oturuyoruz:))

bu arada Ayşe amma hayalcisin heee kız belki gerçek olur ne dersin:))))

gel tabi gel çiğ köfteye bayılırımm ay ağzım sulandıkaydirigubbakcemile3

ya kızlar şimdi bazılarımız katılamayacak ya bu organizasyona çekiliş yapmayacak mıyız

canım ben pendikteyim pendiğe niçin geliyosunuz.istersen senin için araştırabilirim.iş için kalıcak bi yer arıyorsanız seve seve misafir ederim evimde.başımın st
nde yeriniz var.opuyorumnanaktan

Cnm düşündüğün içiçn teşekkürler :)))

Cnm pendikteymişsin gelirsem kmşuculuk yaparız birbirimize gider geliriz :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızzz aşkolsun, gel tabi tatlım :)))

tutkun cnm çekiliş yok zaten konseot olarakda gerek yok bence isteyen istediği bebeğe hediye alsın çünki ....hepimiz bi noktada olsakta herkesin daha sıkı arakdaşlıkları var.....isteyen bence istediğine hediye alsın....zaten buradaki amaç birarada olmak...

daha siki arkadasliklar derkennnn:)

Kızlar bence olsun hediyeleşme işi yavs, değişiklik oluyor, tabi birsenin dediği gibi yakın arkadaşlar yine birbirlerinede alır zaten ama maksat herkes bir doğumgünü organizasyonuna dahil olmuş olsun çekilişle , partiye katılamayacak arkadaşlar içinde ayrıca bi doğum günü organizasynu olmuş olur hediyeleşmek bence

Son düzenleme:
bide çekilişe katılım zoraki olmasın, öncekiler gibi gönüllü olsun, ne dersiniz kızlar bence çekiliş işi güzel olur bengininde ve tutkununda dediği gibiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Alemsin kız AYşe belki olur ya gelirsin a.s.

Haber veririz tatlım sana a.s.

Aşkolsun ne demek ya çok seviniriz sende gelirsen a.s.

ya kızlar şimdi bazılarımız katılamayacak ya bu organizasyona çekiliş yapmayacak mıyız

bide çekilişe katılım zoraki olmasın, öncekiler gibi gönüllü olsun, ne dersiniz kızlar bence çekiliş işi güzel olur bengininde ve tutkununda dediği gibiopuyorumnanaktan

Valla bana her türlüsü uyar yapalım derseniz seve seve katılırım a.s.

kız güldürdün beni ilahi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehe tam yazarken adanalıyı izliyordum da ordan estii:)))

bana da uyar canım ne derseniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…