Merhaba arkadaşlar , herkes çocuğunu anne sütü yetmediği yerde bir şekilde mamalarla ek gıdalarla besliyebiliyor.Benim derdime çare olacak bir formül bilen var mı acaba?
Bebeğim 3 aylık,sütüm zaman zaman yetmediği için doktorum önce aptamil önerdi 60cc verdim ancak mama bebeğimi kusturdu,ishal etti;Neredeys serumluk oldu yavrum.Tekrar doktoruma danıştım başka bir mama tavsiye etti bu sefer daha temkinli davranarak mamadan çocuğuma 2 çay kaşığı kadar verdim.Sonuç gene hüsran bebğim gene kustu hasta oldu.Bu aralar çok şükür sütüm idare ediyor ama yetmediği zaman bebeğimi ne ile doyuracağımın endişesi içindeyim.1 hafta sonra tekrar doktora götüreceğim bi takım tahliller yapılacakmış yavruma.5 aylık olana kadar az çok sütümle idare etsem bile ondan sonra vereceğim ek gıdalara da aynı tepkiyi verir diye korkuyorum.Konu hakkında bilgisi ya da tecrübesi olanlardan yanıt bekliyorum.
cnm bebelacın pirinç muhallebisi tahıllı zaten ekstra tahıla gerek yok içinde var yaniii çok şükür kakalar yerinde
hadi sibelciğim hayırlı olsunnn şu yoğurdu bende deneyecem karar verdimm
sıbıkocum hayırlı olsun canım sen 4 du doldurdun dımı?bızde ınsallah bayramda baslıcaz ben bu sefer mamayı bırakıcam sadece emzırıcem dr muz oyle soyledı.
incihan canım ya allah aşkına açtığın şu başlığın altına sütü yetmeyen anneler filan diye belirt yoksa her gelen dr kesilecek başımıza bizim de sinirimiz hoplayacak.
insanlar ne sanıyolar acaba ya...keyiften mama vermek die bi şey mi var.
Heeeyyyy sütü yetenler, belki bilmiyorsunuzdur diye size söylüyoruuummmm:
İNSANIN SÜTÜ YETMEDİĞİ ZAMAN ÇOK ÜZÜLÜYOR. KENDİNİ SUÇLU VE ÇOCUĞUNA KARŞI MAHÇUP HİSSEDİYOR. KAHROLUYOR. HER BEBEK GİBİ BENİM ÇOCUĞUMUN DA HAKKI ANNE SÜTÜ İÇMEK AMA BEN ONA BUNU VEREMİYORUM, ALLAH BENİM BELAMI VERSİN DİYOR. ÇARESİZCE EMMEYE ÇALIŞAN, MEMEYLE KAVGA EDEN BEBEĞİNİN GÖZLERİNE BAKAMIYOR. DRLAR ÇARESİZ MAMA TAKVİYESİ YAPICAZ DİYİNCE YIKILIYOR. GÜNLERCE AĞLIYOR, KABULLENEMİYOR. TANIDIKLARINA BENİM SÜTÜM YETMEDİ DEMEYE UTANIYOR, EKSİKLENİYOR. BİR SÜRE SONRA YAVAŞ YAVAŞ PES EDİLİYOR. SONRA MAMA İŞKENCESİ BAŞLIYOR. GECELERİ HERKES UYKU SERSEMİ UYANIP MEMESİNİ BEBEĞİN AĞZINA VERİP UYUKLARKEN SÜTÜ YETMEYEN ANNE AYILIP GİDİP MAMA HAZIRLIYOR Kİ BU ARADA BEBEK NE KADAR AĞLIYOR, YA DA AĞLAMAMASI İÇİN NE TAKLALAR ATILIYOR ONU DA BİLMİYORUZ Dİ Mİ? BİR YERE GİTMEK, GİTTİĞİN YERDE MAMA HAZIRLAMAK, BİBERON STERİLİZE ETMEK.... AMA TABİ BUNLAR İŞİN KOLAY KISMI. ESAS MİLLETE LAF ANLATMASI ZOR. ÜSTELİK ANNE SÜTÜ ANNE SÜTÜ DİYE ÖYLE BÜYÜK BİR BASKI VAR Kİ GELEN SÜTÜN BİLE KAÇMASI MÜMKÜN YANİ. ÇOCUĞUNA MAMA VEREN ANNELER NE APTAL NE DE SİZDEN DAHA CAHİL. ANNE SÜTÜNÜN YARARLARINI BİLMEDİKLERİ İÇİN DEĞİL SÜTLERİ YETMEDİĞİ İÇİN MAMA VERİYORLAR. AMA GELİP BİR DE SİZ VURMAYIN ALLAH AŞKINIZA....klava: klava: klava:
Ankakusu meltemcim ağzına sağlık.Bi baslık actım sinirlerim bozuldu.
Bu topik anne sütünün faydaları veya ne kadara kadar emzirmeliyim değil.Ek gıda başlığı.Ama anlatamadım heralde.
Neyse o yazıları görmezden geliyorum artık.Biz kendi işimize bakalım.Hepimiz bilinçli anneleriz ve ne yaptığımızı biliyoruz.
Sibelcim hayırlı olsun ek gıdalarınız.Sizde farklı bir yol izliyormuşsunuz.Sanırım sebzeyle ilk ben başlıycam.Umarım Yağız iştahla yer mamaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?